2010 Aralık Anneleri

canım çok teşekkür ederim eve gider gitmez deneyeceğim hiç duymamıştım evde ikisi de var bi zararı olmaz zaten bildiğimiz şeyler çok sağol

kızlar şimdi muhasebecimizle konuştum bu çalışabilir raporu ile ilgili... 26 sında 32 doluyo alıp size göndermem gerekli mi die nasıl olacak dedim... bildirip bildirmeyeceğimizi konuşuruz dedi o iş yeriyle arandaki anlaşmaya bağlı dedi :) benim özel sektör olduğu için ve akrabalarla çalışıyorum kendi işimiz sayılır bakalım nasıl olacak gelişmeleri yazarım size...

anam boş bırakmaya gelmiyosunuz hee.doldurmuşunuz.çaktırmadan goz attım...bana cevap yazanlar olduysa kaçırdım sanırım goremedim..
cucum canım o hasta haliyle gelmeyide nasıl gozu kesiyor gçrümcenin anlayamdım.bende hapsuruğa katılıyourm maskeli gez...:)))
mavrulam canım aynen benimkilerde gozume buyuk geldi.dun bi kaç parca kuçuk aldım.ama buyuk almak daha iyimiş.hemen kilo almaya başlıyılarmış zatem hastane cıkışıda iş gorur.
bebeklerini gorenler gozunuz aydın.denizcim seninde maşallah kuzuna..
burxkancım iyi haberlerle gelirsin inş..
kızlar sormuşdum ama yine sorim lake mobilya hakkında bilğiniz varmı?
bide ben normal tek kişilik yatak alıcam.o yuzden yanımda yaklaşık bir sene kadar yatar diye düşünüyourm..yada 8-9 ay.daha sonra kendi yatağına yatırmayı dusunuyourm.tek kişilik yatakda yatabilirmi ?düşermi?kenarlarına kafes yaptırsammı..

bu arada isim konusunda da babamızın sinsiliği devam ediyor..ama dun idil ismi çıktı ağzından.
kızlar dun carrefourdan dalin deterjan ve yumuşatıcı aldım.21 ekim son gunmuş...
ay anlatacak ne cok seyim varmışş..

ay bu konuda nekadar yordu hepimizi ya..benimki hepten arapsaçı oldu.ben yalandan yere uğraşıcam.çıkış vercekler zaten...

Selamun aleykum hanımlar:) nasılız bugün? geçmişe bakamıorm bebişlerrni gören varsa gözleri aydın olsun bende kuzumu akşama görücem inşallah. çok özledm sıpamı burnumda tütüo wala

ay bak sinirlendim selamsiz sabahsiz girdim yahu
herkese gunaydin kizlara.s.
insallah guzel bi hafta olur hepimiz icin
tugbacim berra hanima gittim sali gunu
sen hemsire arkadasin sorabildinmi canim?
o çok memnun canım.. seninle bahsi geçtikten hemen sonra konuşmuştum ama buraya yazmayı unuttum açıkçası.. hastaya yaklaşımını ilgisini felan çok beğeniyor. medikal parkla anlaşmalıymış sanırım berra hanım. ilk doğumunu bu arkadaşım orada yapmış pek beğenmemişti ama ikincisinide orada yapacakmış. berra hanım "o zamanlar yeniydi oturtamamışlardı birçok şeyi şimdi iyi herşey" demiş.. ama o sezeryan olmuştu onunla ilgili sıkıntıları olmuş.. acil bir durum olmazsa sen normal doğum düşünüyorsun sonuçta rahat olur diye umuyorum
oh maşallah.. eskisi kadar ayırt edilemeyebiliyor.. bende usg'de görmesem poposunu başı zannederdim..

üç aydan önce zıbın giydirirsin içine.. bi takım daha hastane çıkışı alırsın.. o seni götürür. zaten çok çabuk büyüyorlar.. 0-3 aylıktır senin aldıkların.. yeterli bence...

ooh esra'da görmüş bebeşini.. maşallah..

cucu, Allah yardımcın olsun canım.. keşke eşin müdahale etseydi duruma.. sana laf edebilirler ama ona birşey demeyebilirler.. hem gezmelere gidebiliyorsa o kadar da kötü değildir bu hatun.. o açıdan içini ferah tutmaya çalış.. ama gebe hatunun evine kalıcı misafirliği hep düşüncesizce bulmuşumdur tabii hizmet ettiriyorsa kendine

Arkadaşlar kaç gündürr bu konuyuu araştıryorummm
Ama bir sonuca ulaşamadımm burdan sormakk istedimm
çokk fazla okunuyoor burasıı
ben mutfak yaptırdımm ama ankestre olarak cam ocak koydurdummmm
Bunuu hani deterjan ve bezle silmemm lazımm
microfier diyorlarr
ama bir kaç çeşit varrr
deterjanııı ney bununnn

Mavrulam sen dahaa önce çeyiz topiğinde takıldınmıı canımm nickinn yabancıı gelmiyoo
burcu özge falann vardıı onla yazışıyormuydunuzz

Merhaba yatak konusunda fikrimi sölemek istedim,abimin kızı var 4 yaşında.doğunca ilk 6 ay sepet yaptılar.sonra tek kişilik bazanın kenarına çit yaptırdılar.hem çok kullanışlı hem de şık duruyo.bedne küçük bi besik aldım.6-7 ay yatar sonra o şekilde baza yaptırcam...

vallahi öğrenip bize aktarırsan çok mutlu olurum bizimde kendi işimiz olduğu için benimde nasıl olacağına dair pek bilgim yok.mesela maaşı işyerin değil devlet toplu halde veriyo diyolar bu kesin böylemi yada sgkmı kendim yatırıyorum ben acaba devletmi yatırcak ki inşallah öyledir yoksa benmi ytırcam yada yatmicakmı bunuda bilmiyorum.tek bildiğim bugün rapor aldım çalışamaz raporu onun birini hastane sgkya yolluyor biri işyerimde kalıyor biri bende.yani şu an yapılcak bişi yok.

ezocum linkteki mobilya çok hoş bencede ben severim sade ve hoş.lakeyle ilgili bilgim yok aslında internette yazıyodur.örneğin mdf sağlam ama kansorojen diyolar lakede boya oluyo sanırım mobilyanın üzeri oda iyi olmayabilir bi araştırmak lazım.eğer bebek 1 yaş gibi büyük yatağa geçicekse bence mutlaka korumalık olmalı her ihtimale karşı çünkü çok ufak olcaklar daha.

slm kızlarrr
elif159, ezouygun, fenerbahCemre, garipkus, karabiber01, nerdil+, pelin87
nasılsınız
dr. gidip meleklerini gönren annelerin gözü aydın gidecek olanlarda
güzel haberlerle gelirler inş.
karabiberr ben cam sille siliyorum canım
ben 25 ekimde yani doğum günümde gidicem dr.
3 boyutluyada girecem cd ye çekecekler bebişin görüntüsünü
babasıda görecek inş.
ilkini 20 haftalıkken gitmiştim kocam yoktu yurt dışındaydı
inş. hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
cuma günü bir arkadaşım doğurdu aramızda 8 hafta vardı epidural sezeryan oldu
sezeryanın videosunu çekmişler
bebişin çıkışını falan izledimm
darısı bizlerin başına inş.
çok tatlıydı bebiş

sezen geçmiş olsun canım pekmezle tereyağını dene bende duymuştum iyi geliyo dediler canım

ama bebek odaları hep mdf ,lakeyide goruntu olarak cok iyi diyolar ama bakımı zormuş..ne bilim mobilyacı adamla bi daha konustuğumda ona sorarım..bide sunta var.bildiğim oda malum...

Mavrulam sen dahaa önce çeyiz topiğinde takıldınmıı canımm nickinn yabancıı gelmiyoo
burcu özge falann vardıı onla yazışıyormuydunuzz

Ben yıllardır burdayım...
Geyik topiclerine çok takılırdım Burcuözgeyi de bilirim ama çeyizlere pek takılmadım...
Geyiklerde görmüşsündür bayanssulusmile

Selamun aleykum hanımlar:) nasılız bugün? geçmişe bakamıorm bebişlerrni gören varsa gözleri aydın olsun bende kuzumu akşama görücem inşallah. çok özledm sıpamı burnumda tütüo wala

Aleyküm selam tatlımmm. Bende özledim kuzum çok. Ama doktor sıkıntısını çözmeden göremeyeceğim gibi.

Bu arada herkese merhabalar kızlarr. Nihayet eşim döndü Manisa'dan. Evime geldim,çok mutluyum :)))

ama bebek odaları hep mdf ,lakeyide goruntu olarak cok iyi diyolar ama bakımı zormuş..ne bilim mobilyacı adamla bi daha konustuğumda ona sorarım..bide sunta var.bildiğim oda malum...

benimde bebeğimin odası çarsamba gelecek kısmetse koyarım resmini.epey arastırdım.mdf boya old çok kokuyomus hatta boyayıp 1 ay bekletıyolarmış kokusu gitsin diye.ark yaptırdı bebeği emekliyo kenarını falan dişlemes korkmuşlar boya sonuçta.ben mebran kapak yaptırdım.yanları da yeni çıkmış suntaya benziyo ama parlak.en iyi o dediler.

pelincim noldu doktorundan memnun deil misn

mdf zararlıysa neden bebek mobilyaları mdf anlayamadım..neyse artık bilene sormak lazım .sende guzel gunlerde kullan canım

ezooo baktım biraz sararma olabiliyomuş bide çabuk çiziliyomuş itina istiyomuş yani ama ithal lake sararmazmış kolay kolay.işte dayanıklılık olarak özen isteyen bi mobilyaymış ve kiracıysan dahada zor taşınırken iyice sarıp sarmalaman lazım.

ewet canım bende oyle okudum...kimi memnun kimi şikayetci...sonrası için..dmekki goreceli kime gore sorun değil kimine gore sorun.neyse artık bakıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…