bencede 10 olanlar daha iyi 20 lilerde gereksiz
herşeyi dolduryolar parça fazla olsun diye yine sen
bilirsin canım..sabahlık fiyetı bence normal...
çok zordur bilirim ben de kızıma hamileyken
bronşit olmuşrum..pekmez ve tereyağını bir küçük cezvede erit macun
kıvamına gelsin günde 2-3 kere ye hem göğüslerini
yumuşatır hemde öksürüğü biraz azaltır canım..
nacizane bi fikir benden ..çok geçmiş olsun canım
hayırlı haberlerle gel canım dualarım seninle...:Saruboceq:
kızlar şimdi muhasebecimizle konuştum bu çalışabilir raporu ile ilgili... 26 sında 32 doluyo alıp size göndermem gerekli mi die nasıl olacak dedim... bildirip bildirmeyeceğimizi konuşuruz dedi o iş yeriyle arandaki anlaşmaya bağlı dedi :) benim özel sektör olduğu için ve akrabalarla çalışıyorum kendi işimiz sayılır bakalım nasıl olacak gelişmeleri yazarım size...
o çok memnun canım.. seninle bahsi geçtikten hemen sonra konuşmuştum ama buraya yazmayı unuttum açıkçası.. hastaya yaklaşımını ilgisini felan çok beğeniyor. medikal parkla anlaşmalıymış sanırım berra hanım. ilk doğumunu bu arkadaşım orada yapmış pek beğenmemişti ama ikincisinide orada yapacakmış. berra hanım "o zamanlar yeniydi oturtamamışlardı birçok şeyi şimdi iyi herşey" demiş.. ama o sezeryan olmuştu onunla ilgili sıkıntıları olmuş.. acil bir durum olmazsa sen normal doğum düşünüyorsun sonuçta rahat olur diye umuyorumay bak sinirlendim selamsiz sabahsiz girdim yahu
herkese gunaydin kizlara.s.
insallah guzel bi hafta olur hepimiz icin
tugbacim berra hanima gittim sali gunu
sen hemsire arkadasin sorabildinmi canim?
oh maşallah.. eskisi kadar ayırt edilemeyebiliyor.. bende usg'de görmesem poposunu başı zannederdim..günaydın kızlaaar biz geldiiik...
cumartesi kontrole gittik bebişim 1,600gr olmuş :) yanakları tombultombul olmuş çok tatlı ya... arada gözünü açıp bana baktı tontiş kuzucuk... durumumuz iyi kordon dolanması yok. 26 sında 32. haftam doluyor çalışabilir kağıdı alıcam... bayrama kadar idare edicez sonra evdeyiiizzz .... bu arada kafası aşağıda duruyodu ayaklar midemde poposu kaburgamın aldında günlerdir başı diye sevdiğimiz yer meğerse poposuymuş kaydirigubbakcemile3
biraz resim çektim odamızı cicilerimizi onları düzenleyip ekleyeceğim inşallah işlerden vakit bulursam...
Yesinler senin tatlı kızını...
Kızlar birşey sormak istiyorum..
Benim bu ara karnımı görenler ve bende karnımın aşağı doğru indiğini hissediyorum sizinde indi mi??
yok semacım benimki hala yukarda hatta baya bir dik.. belki yanılıyorlardır.. bir hekim özelliklede ebe iyi anlar bundan.. öyle birisine danış bence
Ve aldığım kıyafetler birçoğu 3 aylık daha miniği yok birkaçı hariç...
Kardeşlerim geldi hafta sonu bu çocuk 3 aydan önce ne giyecek diyorlar sempatiksalakcinni
Olurlar değil mi bebek zaten çabuk büyüyor ilk zamanlar ...
Yesinler senin tatlı kızını...
Kızlar birşey sormak istiyorum..
Benim bu ara karnımı görenler ve bende karnımın aşağı doğru indiğini hissediyorum sizinde indi mi??
Ve aldığım kıyafetler birçoğu 3 aylık daha miniği yok birkaçı hariç...
Kardeşlerim geldi hafta sonu bu çocuk 3 aydan önce ne giyecek diyorlar sempatiksalakcinni
Olurlar değil mi bebek zaten çabuk büyüyor ilk zamanlar ...
anam boş bırakmaya gelmiyosunuz hee.doldurmuşunuz.çaktırmadan goz attım...bana cevap yazanlar olduysa kaçırdım sanırım goremedim..
cucum canım o hasta haliyle gelmeyide nasıl gozu kesiyor gçrümcenin anlayamdım.bende hapsuruğa katılıyourm maskeli gez...:)))
mavrulam canım aynen benimkilerde gozume buyuk geldi.dun bi kaç parca kuçuk aldım.ama buyuk almak daha iyimiş.hemen kilo almaya başlıyılarmış zatem hastane cıkışıda iş gorur.
bebeklerini gorenler gozunuz aydın.denizcim seninde maşallah kuzuna..
burxkancım iyi haberlerle gelirsin inş..
kızlar sormuşdum ama yine sorim lake mobilya hakkında bilğiniz varmı?
bide ben normal tek kişilik yatak alıcam.o yuzden yanımda yaklaşık bir sene kadar yatar diye düşünüyourm..yada 8-9 ay.daha sonra kendi yatağına yatırmayı dusunuyourm.tek kişilik yatakda yatabilirmi ?düşermi?kenarlarına kafes yaptırsammı..
bu arada isim konusunda da babamızın sinsiliği devam ediyor..ama dun idil ismi çıktı ağzından.
kızlar dun carrefourdan dalin deterjan ve yumuşatıcı aldım.21 ekim son gunmuş...
ay anlatacak ne cok seyim varmışş..
kızlar şimdi muhasebecimizle konuştum bu çalışabilir raporu ile ilgili... 26 sında 32 doluyo alıp size göndermem gerekli mi die nasıl olacak dedim... bildirip bildirmeyeceğimizi konuşuruz dedi o iş yeriyle arandaki anlaşmaya bağlı dedi :) benim özel sektör olduğu için ve akrabalarla çalışıyorum kendi işimiz sayılır bakalım nasıl olacak gelişmeleri yazarım size...
anam boş bırakmaya gelmiyosunuz hee.doldurmuşunuz.çaktırmadan goz attım...bana cevap yazanlar olduysa kaçırdım sanırım goremedim..
cucum canım o hasta haliyle gelmeyide nasıl gozu kesiyor gçrümcenin anlayamdım.bende hapsuruğa katılıyourm maskeli gez...:)))
mavrulam canım aynen benimkilerde gozume buyuk geldi.dun bi kaç parca kuçuk aldım.ama buyuk almak daha iyimiş.hemen kilo almaya başlıyılarmış zatem hastane cıkışıda iş gorur.
bebeklerini gorenler gozunuz aydın.denizcim seninde maşallah kuzuna..
burxkancım iyi haberlerle gelirsin inş..
kızlar sormuşdum ama yine sorim lake mobilya hakkında bilğiniz varmı?
bide ben normal tek kişilik yatak alıcam.o yuzden yanımda yaklaşık bir sene kadar yatar diye düşünüyourm..yada 8-9 ay.daha sonra kendi yatağına yatırmayı dusunuyourm.tek kişilik yatakda yatabilirmi ?düşermi?kenarlarına kafes yaptırsammı..
bu arada isim konusunda da babamızın sinsiliği devam ediyor..ama dun idil ismi çıktı ağzından.
kızlar dun carrefourdan dalin deterjan ve yumuşatıcı aldım.21 ekim son gunmuş...
ay anlatacak ne cok seyim varmışş..
vallahi öğrenip bize aktarırsan çok mutlu olurum bizimde kendi işimiz olduğu için benimde nasıl olacağına dair pek bilgim yok.mesela maaşı işyerin değil devlet toplu halde veriyo diyolar bu kesin böylemi yada sgkmı kendim yatırıyorum ben acaba devletmi yatırcak ki inşallah öyledir yoksa benmi ytırcam yada yatmicakmı bunuda bilmiyorum.tek bildiğim bugün rapor aldım çalışamaz raporu onun birini hastane sgkya yolluyor biri işyerimde kalıyor biri bende.yani şu an yapılcak bişi yok.
ezocum linkteki mobilya çok hoş bencede ben severim sade ve hoş.lakeyle ilgili bilgim yok aslında internette yazıyodur.örneğin mdf sağlam ama kansorojen diyolar lakede boya oluyo sanırım mobilyanın üzeri oda iyi olmayabilir bi araştırmak lazım.eğer bebek 1 yaş gibi büyük yatağa geçicekse bence mutlaka korumalık olmalı her ihtimale karşı çünkü çok ufak olcaklar daha.
Mavrulam sen dahaa önce çeyiz topiğinde takıldınmıı canımm nickinn yabancıı gelmiyoo
burcu özge falann vardıı onla yazışıyormuydunuzz
Selamun aleykum hanımlar:) nasılız bugün? geçmişe bakamıorm bebişlerrni gören varsa gözleri aydın olsun bende kuzumu akşama görücem inşallah. çok özledm sıpamı burnumda tütüo wala
ama bebek odaları hep mdf ,lakeyide goruntu olarak cok iyi diyolar ama bakımı zormuş..ne bilim mobilyacı adamla bi daha konustuğumda ona sorarım..bide sunta var.bildiğim oda malum...
Aleyküm selam tatlımmm. Bende özledim kuzum çok. Ama doktor sıkıntısını çözmeden göremeyeceğim gibi.
Bu arada herkese merhabalar kızlarr. Nihayet eşim döndü Manisa'dan. Evime geldim,çok mutluyum :)))
benimde bebeğimin odası çarsamba gelecek kısmetse koyarım resmini.epey arastırdım.mdf boya old çok kokuyomus hatta boyayıp 1 ay bekletıyolarmış kokusu gitsin diye.ark yaptırdı bebeği emekliyo kenarını falan dişlemes korkmuşlar boya sonuçta.ben mebran kapak yaptırdım.yanları da yeni çıkmış suntaya benziyo ama parlak.en iyi o dediler.
ezooo baktım biraz sararma olabiliyomuş bide çabuk çiziliyomuş itina istiyomuş yani ama ithal lake sararmazmış kolay kolay.işte dayanıklılık olarak özen isteyen bi mobilyaymış ve kiracıysan dahada zor taşınırken iyice sarıp sarmalaman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?