2010 Aralık Anneleri

kızlaaar merhabaa

ben geldiiim

geçmişe bakmak istiyoruum ama çok korkuyorum, çok birikmiş.

işlerimi bitiremedim
ev bulamadım hala eyvahedigeldismile
ama yarın doktor kontrolüm var
çarşamba günü de anadolu yakasındaki yeni ofisimizde başlıycam işe.

nasıl perişan bir haldeyim anlatamam.
Allahtan kayınvalidem şehir dışından yardıma geldi de eşyaları koliledi.
oofff oofff bir de ev bulsak taşınsak bir an evvel.

yarın doktor kontrolüm var. ve 32. hafta çalışabilir raporu alacağım.
muhasebeyi aradım. vizite kağıdı isteniyormuş.
raporu yarın aldıktan sonra onlara getirmemi, 37. hafta da alacağım çalışamaz raporunu da onlara getirmemi söyledi. asıl önemli olanında 37. hafta daki olduğunu söyledi.
yarın yeni şeyler öğrenirsem aktarırım size.

eeee sizler nasılsınız ?herkes iyi dir inşallah :uhm:

ewet canım bende oyle okudum...kimi memnun kimi şikayetci...sonrası için..dmekki goreceli kime gore sorun değil kimine gore sorun.neyse artık bakıcaz..

ben memnunum ve lake mobilya çok ferah oluyor... birazdan odamızın resmini eklicem... fotolorı bilgisayara yüklüyorum diğer kaplama ve sunta mobilyalara göre lake mdf daha dayanıklı bir mobilya bence sararmasından korkan varsa benim gb silme boyamalı yapabilir uzaktan beyaz gb duruyor ama üzerinde silme krem boyalar var yada direk krem lake yapabilirsiniz...

berra hanim oldukca konuskan cana yakin bi insan
muayneyi bitirip sepetlemiyo insani
yalniz ultrasonu eskiydi cocugumdan bisi anlamadim kolu bacagi belli
ama onceki drunki renkli ve 4 boyutluydu
resmen bebegi goruyoduk net olarak
arada onada gidicem sanirim
bende dogumu medicalparkta istiyodum isabet oldu
hastaneden cogu arkadasim memnun aslinda
belki o zaman yeni oldugu icin sikinti yasamistir
saolasin tugbacima.s.

Selam kızlar ben geldim :)) Geçmişe bakmaya üşendim :) Itırekim Dünden beri aklımdasın naptın diye.İnşallah çabucak bulursun canım evi.
Kızlar anlatimde gülün.Dün gece rüyamda hepimizi gördüm kaydirigubbakcemile3 Hepimiz bir hastanedeyiz sırayla doğuruyoruz sırnaşık şey Gece çok uyandığım için kimin önce doğurduğunu unuttum ama sırnaşık

slm kızlar park yataklar sallanabiliyor mu acaba alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz

Hoşgeldin canım

slm kızlar park yataklar sallanabiliyor mu acaba alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz

Sallanıyorlar diye biliyorum canım...

canım sağol inşallah bulucam benneyaptımki

bende rüyamda sizleri gördüm bir kaç kere. hep aklım sizde , KK ya giremiyorum ya siz rüyalarıma giriyorsunuz kaydirigubbakcemile3
önce de ben doğurabilirim valla bu koşuşturma ve strese ne kdar dayanırım bilemiyorum

esca park yatakların sallananları var. o özlliği olanlarda mutlaka belirtilir.

Son düzenleme:

bende şimdiye kadar memnunum medicalpark göztepeye gidiyorum ultrason her gittiğimde 4 boyutlu oğlumun resmini veriyor doktorumuz ....

çok sağol canım .bu konu ile ilgili bilginb var sanırım bilgilerndirirsen sevinirim

çok sağol canım .bu konu ile ilgili bilginb var sanırım bilgilerndirirsen sevinirim

tabi elimden geldiğince babam marangozdu mesleği bıraktı eskiden kalma bi kaç bilgim var... yardımcı olmaya çalışırım... kendi odamızıda ekledik bak istersen dediğim gb beyaz üstü silme boyama lake... mdf.

slm kızlar ezo benim bebişinde odası geldi bende mdfden yaptırdım gayet tok ve kaliteli duruyo lake mdf aynı şey mi bilmiyorum lake parlak olan mdf mat olan mı acaba ama cok güzel yapmışlar gerçekten çok kaliteli duruyo yalnız ebatları bayağı büyükmüş cok büyük odam varmış gibi gitmişim üc kapaklı dolap kocaman büyüen yatak yatağın ebatı 180 e 80 düşün yani onu liseye kadar kullansa kullanabilir yani ama odada bi tanede kanepe var kanepede kocaman tıkış pıkış oldu ama artık idare etcem cünkü bebek doğduğu zaman annem kalcak yanımda yatmaya yer yok mecburen kanepe orda durcak yoksa cok hoş olcaktı odası neyse artık zaman ne gösterir bakıcaz halısını felanda aldım bi tek dolabı silip yerleştirmesi kaldı ama onada kadın almam gerekiyo tek başıma yapamıyorum hic bisey annem zaten yaşlı yardımcı olamıyo kayınvalidemlerde hayatta bi yardıma ihtiyacın var mı biz yapalım demezler o yüzden kadın alıcam bide baumaxtan avize bakıcam bebişin odasına kağıt kaplattırcaktım simdilik ondanda vazgectim cok borçlandım cünkü herşey bi anda olmuyo artık bebek doğduktan sonrada kalan eksikler yavaş yavaş tamamlanır sağlık olsun yeter ki

kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var...
ben şimdi büyüyen karyolalı bebek odalarından alıcam,bide ilk zamanlarda kendi odama koymak için şu küçük beşiklerden mi alsam,yoksa park yatak mı alsam sizce?..

Son düzenleme:

Canım aynı sorun bende de oldu ama nağalım yerleştik benimde yatak olan knepem var... ayrıca odanın giriş kapısı haricinde bir balkon kapısı birde kocaman cam var... neyse hallettik yerleştik... lake boyaması oluyo yani cilası bir mat lake var bebek odalarında mat lake kullanıyorlar birde parlak lakeler var onlarıda mutfak dolaplarında felan kullanıyorlar biraz daha cam gb oluyor parlaklığı --- mdf malzemesi sunta - mdf - yada ağaçtan yapıyorlar en ucuzu sunta en pahalısı ağaç orta hallisi mdf olumunekankayizsmile bizim odamızı babamız boyadı bordürüde ikimiz yapıştırdık... oda topiğine ekledim bak istersen.

bende aynı şeyi düşünüyorum çok kararsızım
ama sanki park yatakların sallananlarından alsam
daha snr oyun parkı olarak kullanırım diye düşünüyorum bilmem ki napsakCADIARZU

bende aynı şeyi düşünüyorum çok kararsızım
ama sanki park yatakların sallananlarından alsam
daha snr oyun parkı olarak kullanırım diye düşünüyorum bilmem ki napsakCADIARZU

kızlar aynı kararsızlığı bende yaşamıştım. ama en son oda yapıp yanına da park yatak almaya karar verdim.
çünkü beşikler en fazla altı ay kullanılıp atılıyor. ama park yatağı 2 yaşına kadar kullanabiliyorsun. oyuncak havuzu yaparım diye bile düşündüm valla. kaydirigubbakcemile3

evet canim,sansliyim...hastane konusundada fikir aliyorum simdi..yerimseniben
2 hastane arasinda kalmistim,biri daha agir basiyor ama bakalim artik..

canim altinda araba,koca derdi yok,izinliymiste..evi 1 saat mesafede üstelik..yatalakta olsa bayilirlar fellik fellik gezmeye..yeterki gidecek yer olsun..
tatlim gecen hafta abimler geldi ya,belki ondan ses cikarmadi bilemiyorum..ama benim abimler 5 saat,görümcem 1 saat (daha az hatta) mesafede kaliyor...
15 gündür cekiyormus,2 hafta izini o yüzden almis,annesinde geciriyormus..atlatamamis günlerdir,hatta benden bitkisel ne iceyim diye bile sordu..hakikatli bi karisim bilseydimde söyleseydim söyle at deviren cinsinden kaydirigubbakcemile3
gitmedende bana gelicekmis iste..
aksama ka]dar bi elinde sigara bi elinde kahve lak lak etmekten baska bisey yapan biri degil maalesef..ogluda var..yasida kücük degil ama bebek gibi arkasindan döküntüsünü bile ben topluyorum geldiklerinde..öyle yani...napicam bilmem...

canim daha gecen gün baska bi topikte konusu gecmisti..bi arat istersen forumdan,kesin cikar konu..
bende 3 senedir cam ocak kullaniyorum..mutfagimda parlak siyah..
cam ocak ve metal icin (ayni anda) kullanilan bi madde var burda..o iyi temizliyor..
ama öncesinde dökülenleri,yapisanlari temizlemek icin kazima aleti var,spatula seklinde ve icinde jilet var..o konuda beceriksizim,cok ciziyordum ocagi,esime devrettim ocak silme isini..
dolaplar icin maalesef ben her ikinci gün siliyorum cünkü siyah cok toz kapiyor..
deri bezi kaynar suyla yikayip iyice sikincada cok iyi siliyor,mikrofiber bez ve camsille silincede iyi siliyor...denersin onu artik

canim hayirli olsun odaniz..güle güle büyüsün melegin icindee :Saruboceq:
saglikla gelsinlerde hepsi zamanla olur canim..hem bosver akli erene kadar odasini bilmiyor ki sipaciklar.

kizlar evi temizledim,camasir serdim 2 posta,bebisin hastane cikislarini,acil lazim olacak cicilerini ütüledim,simdide mola verdim..kursa gidene kadar biraz daha ütüleyebilirim insallah..
ama sirtim koptu resmen...-tatlicadiarzu-
mini mini seyler ama cok zaman aliyor,cok yoruyor..

canım cok sağol.soylediklerini marangoza da dicem bakalım yaparım dicekmi..seninki lake mdf karışıkmı yani.pek anlamamda ben..odanızı gordum canım cok guzel.benim beğendim modela cok benziyor.sabah eklemişdim ama gormedin galiba.dur bi daha ekliyeyimde sen de bak.
StyleWood bu sayfadaki 3. resim yalnız oturma koltuğu yok.pc masası ekledik biz bide yatağın tül asılan kısmı yok çbenim kullandığım cibinlliğim vardı onu koyarım diye düşünüyorum
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…