slm kızlar ezo benim bebişinde odası geldi bende mdfden yaptırdım gayet tok ve kaliteli duruyo lake mdf aynı şey mi bilmiyorum lake parlak olan mdf mat olan mı acaba ama cok güzel yapmışlar gerçekten çok kaliteli duruyo yalnız ebatları bayağı büyükmüş cok büyük odam varmış gibi gitmişim üc kapaklı dolap kocaman büyüen yatak yatağın ebatı 180 e 80 düşün yani onu liseye kadar kullansa kullanabilir yani ama odada bi tanede kanepe var kanepede kocaman tıkış pıkış oldu ama artık idare etcem cünkü bebek doğduğu zaman annem kalcak yanımda yatmaya yer yok mecburen kanepe orda durcak yoksa cok hoş olcaktı odası neyse artık zaman ne gösterir bakıcaz halısını felanda aldım bi tek dolabı silip yerleştirmesi kaldı ama onada kadın almam gerekiyo tek başıma yapamıyorum hic bisey annem zaten yaşlı yardımcı olamıyo kayınvalidemlerde hayatta bi yardıma ihtiyacın var mı biz yapalım demezler o yüzden kadın alıcam bide baumaxtan avize bakıcam bebişin odasına kağıt kaplattırcaktım simdilik ondanda vazgectim cok borçlandım cünkü herşey bi anda olmuyo artık bebek doğduktan sonrada kalan eksikler yavaş yavaş tamamlanır sağlık olsun yeter ki
kızlar aynı kararsızlığı bende yaşamıştım. ama en son oda yapıp yanına da park yatak almaya karar verdim.
çünkü beşikler en fazla altı ay kullanılıp atılıyor. ama park yatağı 2 yaşına kadar kullanabiliyorsun. oyuncak havuzu yaparım diye bile düşündüm valla. kaydirigubbakcemile3
bende şimdiye kadar memnunum medicalpark göztepeye gidiyorum ultrason her gittiğimde 4 boyutlu oğlumun resmini veriyor doktorumuz ....
cucu ne hamaratsin ya bende bi bulasik makinesini bosaltamadimkizlar evi temizledim,camasir serdim 2 posta,bebisin hastane cikislarini,acil lazim olacak cicilerini ütüledim,simdide mola verdim..kursa gidene kadar biraz daha ütüleyebilirim insallah..
ama sirtim koptu resmen...-tatlicadiarzu-
mini mini seyler ama cok zaman aliyor,cok yoruyor..
canım cok sağol.soylediklerini marangoza da dicem bakalım yaparım dicekmi..seninki lake mdf karışıkmı yani.pek anlamamda ben..odanızı gordum canım cok guzel.benim beğendim modela cok benziyor.sabah eklemişdim ama gormedin galiba.dur bi daha ekliyeyimde sen de bak.
StyleWood bu sayfadaki 3. resim yalnız oturma koltuğu yok.pc masası ekledik biz bide yatağın tül asılan kısmı yok çbenim kullandığım cibinlliğim vardı onu koyarım diye düşünüyorum...
nerdilcim benim doktor medical parkta degil
muaynehanesi var ama dogumu medical parkta yaptiriyomus
anlasmasi varmis yani
fiyatlarda makul geldi
sadece ultrasonu eski tip
cucu ne hamaratsin ya bende bi bulasik makinesini bosaltamadim
bi saattir useniyorum yahuboshayallersmile
nerdilcim benim doktor medical parkta degil
muaynehanesi var ama dogumu medical parkta yaptiriyomus
anlasmasi varmis yani
fiyatlarda makul geldi
sadece ultrasonu eski tip
cucu ne hamaratsin ya bende bi bulasik makinesini bosaltamadim
bi saattir useniyorum yahuboshayallersmile
canım sitede mükemmel şeyler var... ama burda bayi yok:sinifsinif:
canım cok sağol.soylediklerini marangoza da dicem bakalım yaparım dicekmi..seninki lake mdf karışıkmı yani.pek anlamamda ben..odanızı gordum canım cok guzel.benim beğendim modela cok benziyor.sabah eklemişdim ama gormedin galiba.dur bi daha ekliyeyimde sen de bak.
StyleWood bu sayfadaki 3. resim yalnız oturma koltuğu yok.pc masası ekledik biz bide yatağın tül asılan kısmı yok çbenim kullandığım cibinlliğim vardı onu koyarım diye düşünüyorum...
hamaratliktan degil fistigim...mecburluktannn sempatiksalakcinni
yüzmeye gidicem,gelicem yemek hazirlicam,zaten yüzmede pestilim cikiyor..
o halimle ütüye devam edicem..
yarin sabahtan yemek yapip doktora gidicem,ögleden sonrada malum misafirlerim var...
uuuuuuuuuhh,valla kacasim geldi kiz kafamçokkarıştı
canım burda varmı bende bilmiyourm.biz bi rmobilyacı bulduk.ona beğendiğimiz modeli goturduk oda bize kendi kataloğunu verdi ordan beğendik aslınd aben başka sitede bişey beğenmişdim.ama bu hem genc hem bebek odası moodeli almak daha mantıklı geldi..hemde piyasaya gore daha ucuza geliyor.anlaşabilirsek yaptırmayı dusunuyoruz....hala dusunuyourz:))Tombik Bebe - Bebek & Gen Odalar ben sayfadaki kare diye gecen takımı cok beğendim ama babamız pek beğenmedi sonrada diğer takıma karar verdik.bide mobilyada cam olmasın diye herhalde oyle istedi.çocuk bu napcağı belli olmaz falan diye
tembellik genetikmis zaten estampcim yapacak bisiy yokkaydirigubbakcemile3benim bulaşık makinasıda aynı şekilde,off ya canım kolumu kıpırdatmak istemiyo:CüvCüv:
masallah cucu sanahamaratliktan degil fistigim...mecburluktannn sempatiksalakcinni
yüzmeye gidicem,gelicem yemek hazirlicam,zaten yüzmede pestilim cikiyor..
o halimle ütüye devam edicem..
yarin sabahtan yemek yapip doktora gidicem,ögleden sonrada malum misafirlerim var...
uuuuuuuuuhh,valla kacasim geldi kiz kafamçokkarıştı
canim hastanede gidiyorum..dogum kurslarindan birisi..canım yüzmeye nereye gidiyosun
bende hamile kalmadan önce gidiyordum
ama şimdi emin olamıyorum hijyen konusunda ...
şu aralar pekte canım gitmek istiyo
doktoruma da sormadım gerçi ama
havuza attıkları klorun asitin falan bi zararı olurmu acaba
tembellik genetikmis zaten estampcim yapacak bisiy yokkaydirigubbakcemile3
masallah cucu sana
sen kesin cok rahat dogum yapacaksin
doktor bana dediki
ne comeliyoruz ne is yapiyoruz
bacaklarimiz kapali yasiyoruz
sonrada bebekler normal gelmio haliyle
sen bu tanimin bayaa disinda kaliyorsun sekerim:1rolleyes:
kizlarrrrr 18.30'da kontrolümüz var. ay çok heycanlıyım. yerimde duramıom wala.. lorke lorke lorke lorke hanımeyyyy lorkeeeeee :teytey:
kizlarrrrr 18.30'da kontrolümüz var. ay çok heycanlıyım. yerimde duramıom wala.. lorke lorke lorke lorke hanımeyyyy lorkeeeeee :teytey:
ASELCIK canimm güzel haberlerle gel insallahhhhh :dance:
kizlar iyi aksamlar,cucu kacar,gün yeni basliyor...öpüyoruzzz siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?