2010 Aralık Anneleri

canım neden eklemedin gorseydik.gerci ben gordum sayılır.gittim demişdim o mağzaya..mdf idi ordakiler hiçde mat durmuyodu cok guzeldi hepsi...galiba senin beğendiğin modelide gordum..cok guzeldi gerçekden..hakikaten yaa bana oda suan kocam geliyor ama mobilya girince kucuck kalmasa..bende 3 kapılı istiyorurm bide kocaman şifonyer var..yatak pc masası girince benim oda da kucucuk yer. kalır herhalde.benim tulüm ve halim vardı.bebek odası için değil ama olsun daha yeniler onlarla idare ederim artık..

iyi fikirkaydirigubbakcemile2

bende şimdiye kadar memnunum medicalpark göztepeye gidiyorum ultrason her gittiğimde 4 boyutlu oğlumun resmini veriyor doktorumuz ....

nerdilcim benim doktor medical parkta degil
muaynehanesi var ama dogumu medical parkta yaptiriyomus
anlasmasi varmis yani
fiyatlarda makul geldi
sadece ultrasonu eski tip

cucu ne hamaratsin ya bende bi bulasik makinesini bosaltamadim
bi saattir useniyorum yahuboshayallersmile

canım sitede mükemmel şeyler var... ama burda bayi yok:sinifsinif:

benim bulaşık makinasıda aynı şekilde,off ya canım kolumu kıpırdatmak istemiyo:CüvCüv:

hamaratliktan degil fistigim...mecburluktannn sempatiksalakcinni
yüzmeye gidicem,gelicem yemek hazirlicam,zaten yüzmede pestilim cikiyor..
o halimle ütüye devam edicem..
yarin sabahtan yemek yapip doktora gidicem,ögleden sonrada malum misafirlerim var...
uuuuuuuuuhh,valla kacasim geldi kiz kafamçokkarıştı

canım sitede mükemmel şeyler var... ama burda bayi yok:sinifsinif:

canım burda varmı bende bilmiyourm.biz bi rmobilyacı bulduk.ona beğendiğimiz modeli goturduk oda bize kendi kataloğunu verdi ordan beğendik aslınd aben başka sitede bişey beğenmişdim.ama bu hem genc hem bebek odası moodeli almak daha mantıklı geldi..hemde piyasaya gore daha ucuza geliyor.anlaşabilirsek yaptırmayı dusunuyoruz....hala dusunuyourz:))Tombik Bebe - Bebek & Gen Odalar ben sayfadaki kare diye gecen takımı cok beğendim ama babamız pek beğenmedi sonrada diğer takıma karar verdik.bide mobilyada cam olmasın diye herhalde oyle istedi.çocuk bu napcağı belli olmaz falan diye

canım çok güzelll süpermiş kızım olsa bende böle bişiyler düşünecektim ama erkek olunca pek süs koyamıyorus...

daha öncede yazdım...
lake boya çeşidi
mdf malzeme

lake boyama bebek odalarında mat kullanılıyor daha çok banyo dolabı mutfak dolapları tv ünitelerinde parlak cam gb kullanılıyor.

mdf de ağacın cinsi sunta gb ama sunta ucuz mdf daha pahalıdır en pahalısıda saf ağaç zaten...

canım yüzmeye nereye gidiyosun
bende hamile kalmadan önce gidiyordum
ama şimdi emin olamıyorum hijyen konusunda ...
şu aralar pekte canım gitmek istiyo
doktoruma da sormadım gerçi ama
havuza attıkları klorun asitin falan bi zararı olurmu acaba

hakkaten kare çok güzelmişşş....diğer takım derken hangisi yani?

benim bulaşık makinasıda aynı şekilde,off ya canım kolumu kıpırdatmak istemiyo:CüvCüv:
tembellik genetikmis zaten estampcim yapacak bisiy yokkaydirigubbakcemile3

masallah cucu sana
sen kesin cok rahat dogum yapacaksin
doktor bana dediki
ne comeliyoruz ne is yapiyoruz
bacaklarimiz kapali yasiyoruz
sonrada bebekler normal gelmio haliyle
sen bu tanimin bayaa disinda kaliyorsun sekerim:1rolleyes:

Selam kızlar bende geçmişi okumaya üşenenlerdenim inşallah herkes iyidir.:)
Dün bende Masko'da dolandım durdum ve hiç birşey beğenemedim.kaydirigubbakcemile3
Birincisi satıcıların %90ı pek suratsız sanki satmaya gönülleri yokmuş gibi bi halleri vardı şükür birine dalmadan eve döndüm ikincisi bir çok mağazanın karyolaları kalitesiz geldi.
Bir de çoğu mobilyacıda karyolalar komodinle birlikte satılıyor kocaman devasa birşey oluyor çoğu tek karyola altı çekmeceli üretemeyiz diyor.:mymeka:
Bi BabyPark'ta bi de Stylewood'da beğendim ama onlarında ön tarafın yani emniyet yerinin tutturulma şeklini beğenmedim.
Kancayla tutturuluyor oluşu hoşuma gitmedi çocuk 1 yaşına geldiği zaman çok rahatlıkla orayı kurcalar mazallah parmağını kaptırır diye düşündüm ki çoğu mobilyacıda inip kalkma yerleri öyle tutturuluyordu.
Hele o iç nevresim takımlarının özensizliği beni bitirdi çoğu satenden poplin bile değil bir terzi torunu ve kızı olaraktan bunlar mı bu fiyat dedim durdum.
Ve sonunda birkaç ay önce Bursa'da beğendiğim ama fiyatı yüksek gelen karyolayı sipariş ettim meğersem fiyatı Masko'dakilerle kıyaslayınca yüksek değilmiş.
Bari hem mobilyası sağlamdı hemde iç takımı pamuk, poplin karışı kaliteliydi nakışlar falan çok güzeldi bende hemen siparişimi verdim 1 aya kalmadan gelecekmiş merakla beklemedeyim.opuyorumnanaktan
İstediğim gibi sadece karyola altında çekmece olacak seneyede dolabı ve şifoniyerini alacağım çünkü henüz bebek odamız hala babamızın çalışma odası olarak duruyor.:)

Bu arada Masko'nun içinde 7A blokta annebebek mağazası var oraya bakınmanızı öneririm.
Kraft'ın almayı düşündüğüm mama sandalyesi&beşik her yerde 400'den aşağı değilken bi Beka'da 375'e gördüydüm dün orada nakite 340 olur dediler.
Üst katında bebek arabaları, oto koltukları, park yataklar falanda var alt kattada tekstil ürünleri var.
Chicco'nun geçen sezon bodylerinin fiyatlarıda uygun geldi bana ayrıca idil baby, aziz bebe'nin ürünlerinide satıyorlar.
Yolunuz Masko'ya düşerse caminin arka tarafında kalan 7A bloğa bakmanızı tavsiye ederim.

kizlarrrrr 18.30'da kontrolümüz var. ay çok heycanlıyım. yerimde duramıom wala.. lorke lorke lorke lorke hanımeyyyy lorkeeeeee :teytey:

canim hastanede gidiyorum..dogum kurslarindan birisi..
16-20.haftalar arasinda türkiyede yüzdüm bol bol otelde,denizde...
20.haftadan bu yanada burda devam ediyorum..
valla bi sorun yasayan görmedim bizim kursta,ki bizden önce yaslilarin rehabilitasyon kursu oluyor...
imkanin varsa mutlaka git derim,ben cooook faydasini gördüm

ayy canim benim insallah dedigin gibi olur,insallah herkes cok kolay dogum yapar..
valla suana kadar hala cok aktifim..
esim diyor her kapi gicirtisina oynuyorsun diye..
agrilarim olsada hala öyleyim yani :CüvCüv:

iste bugün dogum icin hastanede olan arkadas kac doguma sahit olmus..
almanlarin dogumhaneye girmesiyle cikmasi bir oluyor,bi ben kaldim diyor...
hakkatende burdakileri bi görsen,ben bile cok hantal kaliyorum yanlarinda...
biz millet olarak biraz fazla pipirikliyiz sanirim

kizlarrrrr 18.30'da kontrolümüz var. ay çok heycanlıyım. yerimde duramıom wala.. lorke lorke lorke lorke hanımeyyyy lorkeeeeee :teytey:

Ohh ne güzel inşallah hayırlı haberlerle dönersin darısı başıma bakalım cumartesiye randevu alacağım.
Bebişlerimize kavuşmaya az kaldıkça heyecanımızda, korkularımızda artıyor ne zormuş anne olmak tatlı heyecanlarının yanında bi de endişeleri var.:sinifsinif:

ASELCIK canimm güzel haberlerle gel insallahhhhh :dance:

kizlar iyi aksamlar,cucu kacar,gün yeni basliyor...öpüyoruzzz siziiii

kızlarrr 8 de randevum var pek heyecanlandım yaaaaa...delikafadulden

güle güle git hayırlı haberlerle gel inşallah canım
bebişin bol bol poz verir inşallah
benimki kendini göstertmiyoda hep dua ediyorum bunun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…