2010 Aralık Anneleri

kizlar alt katima yeni komsu tasiniyor
cuma aksami kavga kiyamet koptu
dakka 1 gol 1 dedim:uhm:
cumartesi son ses muzik actilar
sanirim temizlik yapiliyo
cumartesi ve pazar gecesi saat2 falandi kadin car car bagira bagira konusuyodu
su apartmana bi normal insan tasinmadi
yada ben anormalim!!!
insallah karsi daireme duzgun bi aile tasinir diye dua ediyorummm

hay alah seninde şansına ne biçim insanlar var ya.... inşallah düzelir canım...

kızlar dün gece yine rüyamda dogum yapıyordum,bu aralar ne oluyorsa hep doğuruyorum,ama bilinç altı işte hep bebek hemen doguvermiş ben kucagıma alıyorum öyle rahatımki,inşallah rüyalarım gercek gercek olur...

merhaba benide listeye ekler misiniz yas:27 sat:20 mart dogum :25 aralık hamile kaldığım kilo:50 şimdi:60kg cinsiyeti kız ismi:masal

Son düzenleme:
SAĞLICAKLA GİT SAĞLICAKLA GEL CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUS...

güzel haberlerle gel canim benim..:Saruboceq:

hayırlı haberlerle gel canım dualarım seninle...:Saruboceq:

burxkancım iyi haberlerle gelirsin inş..

Kızlar çok teşekkür ederim dualarınız için eksik olmayın

Geldik şükür de hatta ne bereketli bir gündü anlatamam.
İşten çıktım arkadaşımı gördük yolda hastaneye gidiyoz dedik merak edip kızıyla hastaneye geldi saolsun. kan tahlilimi yaptırdım. Sonuç kıana kadar arkadaşında bir mağazada işi vardı uğradık gittiğimiz yerde beşik baktık ama çok büyük 190 cm di sığmaz bide içimize sinmedi. Hadi dedi Saraçhaneye gidelim. Babyfix internet sitesinden sipariş verecek yada vermeyi düşünen istanbuldaki arkadaşlar lütfen Haşim İşcangeçidine gidin üst katı tamamen bebek eşyası cenneti ve çok ucuz 450 - 500 lük beşiği inanın herşey dahil 350 ye aldık birde takımın tek kapaklı dolabı vardı 180 di dolap biraz tuzlu gelebilir ama ıvır zıvır ekleme yaptırdık. Herşeye rağmen 515.00 Tl 'ye birde 9 taksit yapıldı. Uyku seti oyuncakları cibinliği aklınıza gelen herşeyi dahil.
sırıta sırıta doktora geldik sonuçları aldık. Kan sayımım yine düşük doktorum extra ilaç yazdı Captafer diye. Onu kullaNICAM. İdrar tahlilimde iltihap yok sadece kum dökmeye devam. Bebeğim 1.810GR olmuş boyu yaklaşık 44 cm. Kafası yine kocaman yine kocaman ama doktorum okadar güzel anlattıki bu sefer tatmin oldum. Dediki bazı bebekler uzun kafalı olur doğum kanalına rahat girer seninki yuvarlak kafalı o nedenle doğum kanalına zor girebilir bu nedenlede normal doğum olmayabilir. Yani sağlık sorununa işaret değil dimi dedim hayır dedi tamamen yapıla alakalı dedi.
Mutlu oldum açıkcası :teytey:
Şimdide misafirliğe arkadaşıma gitcez eşimi bekliyom sizide merakta bırakmayayım dedim. Cumartesi mobilyalar gelecek resimleri eklerim babyhopedaki 4 çekmeceli mavi krem beşik ve onun tek kapaklı mavi dolabı kızlar merak edenler için kaydirigubbakcemile3

ooh yine birsürü iş halletmişsin.. maşallah.. ilacını aksatma sakın kan bize doğumda lazım düşürmemek gerek benimkide düşük ama sıkıya aldım artık demir takviyelerimi..
bende kafasını sorun etmiştim bi ara.. benimkisi ince uzun yüzlü olacak sanırım babası gibi benzer bir muhabbet yapmıştık hocayla rahatlamıştım.. seninde içinin rahatlamasına sevindim.. ama bencede senin sezeryan olma ihtimalin yüksek olabilir bu nedenle hastane çantanı ona göre hazırla canım

kızlar kocıs dayanamadı resımlerı o ekledı :)

Eklentiler

• $asd.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $asfa.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 45

haklısın canım,pazargunude hastane cantamı hazırlıyacagım..

naber hatunalr.
k,imseler kalmamış
herkes ezel başındamı
bende biraz dinleneyim. yayıcam bebeğin tüm kıyafetelrini.
fotolıcam bakalım
uamrım caymam
sonra kapatıcam izne çıkana kadar beklemeye alıcam
ozman nasıl yıkanıcak ütülenicek bakalım okadar şey.

merhaba kızlar..burxhancım güle güle kullanın canımm..çok zevkli bir seçim olmuş.
ben de tupperware den ilk bardağımı aldım bugün çok hoşuma gitti.
sezencim ben de alıcam ama daha almadım hem duvar hem de perdesi için alıcam.

Canım canım hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın cicilerinizi. Bir sorun olmamasına çok sevindim canım. Darısı doktora gideceklerin başına.

Muhtemelen herkes ezel seyrediyor. Sekiz olmadan da çekilmiyor ama idare ediyoruz denizim. Diğer ciciler de geldi sanırım. Metanetli ol tatlım. Öyle güölüsün ki kızını da üzme sakın.

Aynen canım geçen akşam bende benzer bir şey gördüm. Kızlardan biri doğurmuş sıra bendeymiş. Allah'ım aklıma mukayyet ol :))))

slm kızlar park yataklar sallanabiliyor mu acaba alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz

Sallanıyor canım. Ezoylada konuşmuştuk. Park yatak almak daha mantıklı. E n azından katlanıyor. Yani bebeğin odasına geçtiğinde katlar kaldırırsın,yer kaplamaz. Ben 100 liraya netten aldım. e-bebekten canım. Tellinazda aldı memnun kaldık açıkcası.

ben de ben de aldım park yatak.çok beğendim.oda oda rahatça taşınması da kolay.biz kraftınkini aldık.

selam sekerler
bebisin odasini bosaltmaya ugrasiyoruz
o kadar cok ivir zivir tikmisizki kitapliktan iki koli kitap cikti
kolilerde gulle gibi oldu
neyse epey bosalttik bi kismi isyerine gidecek yarin
kizlar siz hastane odasini suslemeyi veya susletmeyi dusunuyomusunuz?

ohhh elinize sağlık canım.kitap işini biz de hallettik bir de kitaplık yaptırıyoruz.
hastane odasını ben süslemicem canım umarım normal doğum olur da hemen eve döneriz.sezerya olursa bir tek annem gelir diğer misafirleri eve kabul ederiz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…