canım nerden bakcaz s,tey, gönderde bakım bende nerake ttim
kızlar sizce benimki nasıl bana da zayıf gibi geldi 30 haftalıktık geçenhafta 1 780 gr olmuş boyuda 42cm nasıl sizce
kızlar sizce benimki nasıl bana da zayıf gibi geldi 30 haftalıktık geçenhafta 1 780 gr olmuş boyuda 42cm nasıl sizce
Benim oğlum 32 haftada 1800 dü..
Doktorum gayet iyi dedi bence seninki daha da iyi boshayallersmile
benim kızıma 32de 2 kilo dedi dokktor
ama 1800 olabilir dedi bazen yanlış ölçüo ultrason dedi
bi de 1 hafta önden gidio demiştiCADIARZU
aradım şimdi hareket halinde oluyorsa uzandığında bişey yoksa böbrekle ilgili bişey olabilir,kum falandır belki dedi,normal bel ağrısıda olabilir dedi,kritik bişey gözükmüyor büyük ihtimalle böbrek dedi,perşembe kontrolüm var dedim ama şimdide gelebilirim dedim,perşembe varsa madem şimdi hiç gelme ogün bütün tetkikleri yaparız dedi,uzan dinlen dedi oda,yine devam ederse giderim artık acile,çok teşekkür ederim kızlarr desteğiniz için,bide doğumda da belden giriyormuş ya sancılar yüzümü görseniz bembeyaz elim ayağım titriyor korkudan,offf umarım kalkınca geçer,
evet oturmaktanda olabilir tubacım,çünkü bu ara ya oturuyrum ya yürüyorum başka bişey yaptığım yok evdeyken,işte dediği gibi böbrektenden olabilirmiş hayırlısı bakalım bi o eksikti,su falan başka hiçbişey yok burxkancım,hareketsizkende bişey yok ama yaptığım hareketlerde ters hareketler değil ondan çok korktum,ezocum yattım valla böleyken bişey yok,sanırım normal olan ama benim hiç yaşamadığım ağrılar bunlar ama bunu yaşayanda buna dayanamzki çok kötüydü yataktan kalkmaya korkuyorum valla yine olcak diye
kızlar bebişlerinizi görmüşsünüz buarada çok sevindim sizin adınıza inşallah hep böle yolunda gider herşeyiniz,bende yazamasamda şimdilik takipteyim sizi,yatarken yazmak çok zor oluyo,okuyor olucam sizi,sizleri çok seviyorum teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı
doğduktan sonra yapılıyor canım :)) odyometrist arkadaşlar ilgileniyor o konuyla 20 günlük civarı getiriliyor sanırım bebeler.. doğar doğmaz yapılması çok efektif değil diye biliyorum ama emin değilim.. yakalarınca birisini sorarım..
Bende dün bebişimi gördüm Maşallah 32+5 de 2.180 gr.olmuş anne uzun baba uzun ama fl yani bacak ölçümüz hep 1,5 hafta geriden geliyor boyumuz biraz kısa yani buna karşılık kafa 2 hafta karın 1 hafta ilerden gidiyoruz.Benim ailede kızlar 1.70 erkekler 1.85 boylu hep eşimin aşlesindede annesi çok kısa kız kardeşleri kısa onlaramı çekti acaba.Sizlerin fl nasıl çıkıyor doktor bazılarının fl ilerde kafa geriden çıkıyor dedi yani yapısal her bebek farklı.
bu arada kim bebek bezi almıştı yaa prima premium care yenidoğan hani?alan kişi bu yazdığımı görürse kaç paraya aldığını söylerse sevinirim.
ben aldım canım metro marketten 20tl ye...
güzel anneler merhabalar.
dünde biz kızımızı gördük maşaALLAH kuzucuğuma 30+6 da 1721 gr dedi doktor ama boyunu söylemedi gelişimi yerinde dedi maşaALLAH. elini kafasına koymuştu ptırıcığım. maşaALLAH dudakları çok güzel çıktı dr teyzesi bile şaşırdı. böcüğüm benim boyunu nasıl hesaplıyorduk kızlar ya
sinemcim çok geçmiş olsun ani hareketlerden sakın ALLAH yardımcın olsun canım inşaALLAH çok önemli bir şey değildir.
dünde biz kızımızı gördük maşaALLAH kuzucuğuma 30+6 da 1721 gr dedi doktor ama boyunu söylemedi gelişimi yerinde dedi maşaALLAH. elini kafasına koymuştu ptırıcığım. maşaALLAH dudakları çok güzel çıktı dr teyzesi bile şaşırdı. böcüğüm benim boyunu nasıl hesaplıyorduk kızlar ya
sinemcim çok geçmiş olsun ani hareketlerden sakın ALLAH yardımcın olsun canım inşaALLAH çok önemli bir şey değildir.
massallah canim kuzunaaaBende dün bebişimi gördüm Maşallah 32+5 de 2.180 gr.olmuş anne uzun baba uzun ama fl yani bacak ölçümüz hep 1,5 hafta geriden geliyor boyumuz biraz kısa yani buna karşılık kafa 2 hafta karın 1 hafta ilerden gidiyoruz.Benim ailede kızlar 1.70 erkekler 1.85 boylu hep eşimin aşlesindede annesi çok kısa kız kardeşleri kısa onlaramı çekti acaba.Sizlerin fl nasıl çıkıyor doktor bazılarının fl ilerde kafa geriden çıkıyor dedi yani yapısal her bebek farklı.
canim acikcasi bu konu hakkinda cok bisey bilmiyorum,kizlardann biri demisti sanirim gecikince oluyormus diye,arastirmak gerek..dogum gecikince kakasini yiyomu bazi bebekler
gecmis olsun simdi iyi olmasina sevindim
daha anne karninda yaramazlik yapmaya basliyo bebislerkaydirigubbakcemile3
burxkan guzel gunlerde kullan canım.raporunda hayırlı olsun darısı başımıza.
kızlar ben catlamışım.........popomdannn
bu arada kim bebek bezi almıştı yaa prima premium care yenidoğan hani?alan kişi bu yazdığımı görürse kaç paraya aldığını söylerse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?