2010 Aralık Anneleri

kızlar sizce benimki nasıl bana da zayıf gibi geldi 30 haftalıktık geçenhafta 1 780 gr olmuş boyuda 42cm nasıl sizce

benim kızıma 32de 2 kilo dedi dokktor
ama 1800 olabilir dedi bazen yanlış ölçüo ultrason dedi
bi de 1 hafta önden gidio demiştiCADIARZU

İlla ki oynama oluyor bazen canım...
Bizim bir akrabanın bebeği de 2500 demişti çok zayıf diye kızmıştı doktor doğduğunda 2750 idi...

Canım aman kötü bişey olmasında dinlen bol bol

Hım saol cnm anladım.

Maaşallah cnm benim bebeğine
Valla bizde aynı dertten müzdaribiz.
Kafası 2 hafta ileride.Doktoruma sordum kötü bir durumun, sağlık sorununun habercisimidir diye çok güzel açıkladı. Bazı bebeklerin kafaları iri olur doğum kanalına giremez normal doğum yapılamayabilir bazı bebeklerde haffif sivri kafalıdır doğum kanalına çok rahat girer ve çok rahat bir doğum olur. O nedenle telaşa kapılma şekercim.

ayyy kalamıcam hatunalr.okula gitmem gerek
herkese meraba aynı zamnda hoşçakalınnnnnn
akşama görüşürüz.
byyyyyyyyyyy

kızlar sizce benimki nasıl bana da zayıf gibi geldi 30 haftalıktık geçenhafta 1 780 gr olmuş boyuda 42cm nasıl sizce

Canım benim 30+5 de 1677 gr dı seninki gayet iyi Maşallah
boyuda 42 cm gayet iyi benim 32+5 de boyu 43 cm
Kızım 3.900 doğmuştu bunun için doktorum 3.400 falan doğar dedi

bebeklerini görenler gözünüz aydın.valla bu boy kilo kafaya takılcak bişi değil çok üstelemeyin dr gelişimi güzel dedimi ok.sonuçta elinizden gelen özveriyi gösteriyosunuz gerisi Allaha kalmış.zaten usg kesin değerler değil yaklaşık değer veriyo az da olabilir çok da olabilir takılmayın canınızı sıkmayın derim.

sinemcim geçmiş olsun umarım iyisindir biraz daha dinlen iyice bel ağrısı çok kötü ama dinlenince geçer tabi ortada basit bişey varsa.ben mesela iş yapayım böyle lambur lumbur eğilip kalkayım belim kopuyo uyuyup kalkınca sabah ohhh karnımı görmesem hamile olduğumu unutucam.
ayyy geçmişi okudum ama unuttuğum yazmadığım bişey olduysa kusura bakmayın kızlar kalbim sizinleolumunekankayizsmile

bu arada kim bebek bezi almıştı yaa prima premium care yenidoğan hani?alan kişi bu yazdığımı görürse kaç paraya aldığını söylerse sevinirim.

güzel anneler merhabalar.
dünde biz kızımızı gördük maşaALLAH kuzucuğuma 30+6 da 1721 gr dedi doktor ama boyunu söylemedi gelişimi yerinde dedi maşaALLAH. elini kafasına koymuştu ptırıcığım. maşaALLAH dudakları çok güzel çıktı dr teyzesi bile şaşırdı. böcüğüm benim boyunu nasıl hesaplıyorduk kızlar ya

sinemcim çok geçmiş olsun ani hareketlerden sakın ALLAH yardımcın olsun canım inşaALLAH çok önemli bir şey değildir.

ben aldım canım metro marketten 20tl ye...

sağol canım bende arada bir bakıyorum fiyatlar nasıl diye tansaşta gördüm uygundu fiyat alcaktım ama hem yenidoğanı yoktu hemde bebeğin hangi markaya uyum sağlayacağı belli olmuyomuş tereddüt ettim ama en iyisi prima premium sanırım.

maşallah salihacım yavru kuşuna.boyunu usg kağıdı vermişlerdir fl varya orada onu 7le çarpınca buluyosun.

Canım boyunu şu şekilde hesaplıyoruz.
Ult. kağıdında FL ölçümü diye birşey var oradaki yazan rakamı 7 ile çarptığında takribi ölçümü verir sana

massallah canim kuzunaaa
canim takilma ölcülerine,daha kac defa degisir..sagligi yerinde olsunda yaramazlarin..belkide baba tarafina cekmistir afacan

dogum gecikince kakasini yiyomu bazi bebekler
gecmis olsun simdi iyi olmasina sevindim
daha anne karninda yaramazlik yapmaya basliyo bebislerkaydirigubbakcemile3
canim acikcasi bu konu hakkinda cok bisey bilmiyorum,kizlardann biri demisti sanirim gecikince oluyormus diye,arastirmak gerek..
sipalarin isi gücü yaramazlik zaten :asigim:

massallah canim prensese
ay cok seker,cok güzel olacak bellki annesiiii yerimseniben
usg resimlerinde FL diye bir deger yazar,onu 7 ile carpiyorlar sanirim..

yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar
usg kağıdında fl: 6,47 cm yazıyo 7 ile çarptığım zaman 45,29 çıkıyo anam çok büyük değil mi kızlar yada bende mi bir tesrlik var

Son düzenleme:
burxkan guzel gunlerde kullan canım.raporunda hayırlı olsun darısı başımıza.

kızlar ben catlamışım.........popomdannn

Üzülme ezom çok dikkat etmeme rağmen benmde popom harita gibi olmuş.

bu arada kim bebek bezi almıştı yaa prima premium care yenidoğan hani?alan kişi bu yazdığımı görürse kaç paraya aldığını söylerse sevinirim.

Canım annemde almış. Sanırım 50 likti. 17.500 e. Burada uygun bir kozmetik mağazası var oradan almış.

Sporstar canım geçmiş olsun. Umarım dinlendiğinde geçer.

Cucum önümüzdeki 3 gün için sabır diliyorum tatlım. Ama lütfen yorma kendini..

Bu arada herkeslere merhabalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…