2010 Aralık Anneleri

yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar
usg kağıdında fl: 6,47 cm yazıyo 7 ile çarptığım zaman 45,29 çıkıyo anam çok büyük değil mi kızlar yada bende mi bir tesrlik var

massallah canimmm
canim tahmini ölcüm zaten bunlar yerimseniben
dr 6 cm ölcse misal,boyu 42 cm dicekti,yani hassas degerler,ortalama degerler :))

kiz dur daha ses seda yok,hatirlatma sende sempatiksalakcinni
bakicaz artik 3 günde catlar miyim ne olurum..insallah kalmaz o kadar..

kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum çok korktum gerçekten anlık acılardı geliyo ve geçiyo yattım bende kaç saattir yatınca bişey yok,babama söledim oda annemlşe gelmiş hemen ama annem detayı bilmiyor o biraz fazla hassas bende öle şişmekten bel ağrısı var azıcık dedim geçtim öle uzanıyorum şimdi sizi takip ediyorum,desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim hepinize,iyiki varsınızolumunekankayizsmile

canım neyin var tam biliyorum ama geçmiş olsun

Yirim seni :)))

canım neyin var tam biliyorum ama geçmiş olsun

teşekkür ederim cnm,bugün gayet normal başladım güne herzamanki gibi kahvaltımızı ettik işimide bitridm yavaş yavaş yani tek yaptığım kahvaltılıkları dolaba koymaktı sonra odaya geldim kapıyı kapatırken kuyruk sokumuma bıçak battı bian acıyla yere çöktüm,eşim koştu hemen yanıma anında geçti zaten yavaş yavaş kalkayım derken yine aynı şekilde bıçak battı gibi acı kalkamadım busefer,sonra kalktım uzandım,busefer kalkarken aynısı oldu,4-5 kere tekrarladı bu ne yapçağımızı bilemedik belden de girebiliyormuş ya sancılar,dr.u aradık falan o anlattı biraz böbrekler olabilir dedi,kritik gözükmüyor dedi,uzan dinlen dedi bende o vaziyetteyim hala sabahtan beri

buarada bebişlerinize kocaman maşallah diyorum kızlar kocaman oldu tosuncuklar valla

bende prima premium care almıştım kızlar 21.90a halada aynı hep fiyatları

güsel anneler herkese merhaba; laptopun şarjında sorun var giremiyorum kaç gündür özzledimm hepinizi herkesin iyi olduğunu ümit ediyorum ... kızımın odasında çekilmiş bir göbüş ekledim topiğe bakalım beğenicekmisiniz? en kısa sürede şarj sorununu halledip aktif hale geçicem öpüyorum yanaklarınızdan :))))

KONUYA dırek gırıyorum cnım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bu ara bıraz agır ısler fılan yapma sakın..a.s.

kızlar ben bısı sorcam calısna ark lar 31 de aldılar demı raporu yanlıs anlamadım. yanı 31+ lı gunlerde mı almamız gerekıorr?

bu arada kim bebek bezi almıştı yaa prima premium care yenidoğan hani?alan kişi bu yazdığımı görürse kaç paraya aldığını söylerse sevinirim.

78 lik yenidoğan paketini 21,90 a aldım migrostan canım.

oyy maşallah kocaman olmuş kızın:lepi:, ben 32 de gidicem bi daha ki randevuya heyecanla bekliyorummmsempatiksalakcinni

Canım boyunu şu şekilde hesaplıyoruz.
Ult. kağıdında FL ölçümü diye birşey var oradaki yazan rakamı 7 ile çarptığında takribi ölçümü verir sana

Kilosu içinde böyle bi kısa yol var mı acababilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun canımmmm, ciddi bişey yok anladığım kadarıyla ama insanın ağrısı nerdeyse canı orada derler.
Doğurunca geçecek inşallah bütün bunlar:lepi:

Ayyy hemen bakıyoruuummmmm:lepi:

kızlar ben bısı sorcam calısna ark lar 31 de aldılar demı raporu yanlıs anlamadım. yanı 31+ lı gunlerde mı almamız gerekıorr?

tam 32. haftan dolunca... yani 31+5 31+6 değil 32 de gidicen... gerçi çok ta bi kaç gün önemli değil sanırım benim doktorum tam gününde gel felan demedi..

dun mu almışdın canım sen.
illa 32+0 da mı gitmek gerekiyor.mesela 32+4 de gidilse?

sanmıyorum bi problem olsun ayarlarlar heralde zorluk çıkarmazlar.

bu arada bu bebek bezlerinin fiyatları her yerde değişiyo galiba bilgiler için teşekkürler kızlarolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…