yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar
usg kağıdında fl: 6,47 cm yazıyo 7 ile çarptığım zaman 45,29 çıkıyo anam çok büyük değil mi kızlar yada bende mi bir tesrlik var
massallah canimmm
canim tahmini ölcüm zaten bunlar yerimseniben
dr 6 cm ölcse misal,boyu 42 cm dicekti,yani hassas degerler,ortalama degerler :))
Üzülme ezom çok dikkat etmeme rağmen benmde popom harita gibi olmuş.
Canım annemde almış. Sanırım 50 likti. 17.500 e. Burada uygun bir kozmetik mağazası var oradan almış.
Sporstar canım geçmiş olsun. Umarım dinlendiğinde geçer.
Cucum önümüzdeki 3 gün için sabır diliyorum tatlım. Ama lütfen yorma kendini..
Bu arada herkeslere merhabalar.
kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum çok korktum gerçekten anlık acılardı geliyo ve geçiyo yattım bende kaç saattir yatınca bişey yok,babama söledim oda annemlşe gelmiş hemen ama annem detayı bilmiyor o biraz fazla hassas bende öle şişmekten bel ağrısı var azıcık dedim geçtim öle uzanıyorum şimdi sizi takip ediyorum,desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim hepinize,iyiki varsınızolumunekankayizsmile
kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum çok korktum gerçekten anlık acılardı geliyo ve geçiyo yattım bende kaç saattir yatınca bişey yok,babama söledim oda annemlşe gelmiş hemen ama annem detayı bilmiyor o biraz fazla hassas bende öle şişmekten bel ağrısı var azıcık dedim geçtim öle uzanıyorum şimdi sizi takip ediyorum,desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim hepinize,iyiki varsınızolumunekankayizsmile
bu arada kim bebek bezi almıştı yaa prima premium care yenidoğan hani?alan kişi bu yazdığımı görürse kaç paraya aldığını söylerse sevinirim.
Yirim seni :)))
canım neyin var tam biliyorum ama geçmiş olsun
Yirim seni :)))
teşekkür ederim cnm,bugün gayet normal başladım güne herzamanki gibi kahvaltımızı ettik işimide bitridm yavaş yavaş yani tek yaptığım kahvaltılıkları dolaba koymaktı sonra odaya geldim kapıyı kapatırken kuyruk sokumuma bıçak battı bian acıyla yere çöktüm,eşim koştu hemen yanıma anında geçti zaten yavaş yavaş kalkayım derken yine aynı şekilde bıçak battı gibi acı kalkamadım busefer,sonra kalktım uzandım,busefer kalkarken aynısı oldu,4-5 kere tekrarladı bu ne yapçağımızı bilemedik belden de girebiliyormuş ya sancılar,dr.u aradık falan o anlattı biraz böbrekler olabilir dedi,kritik gözükmüyor dedi,uzan dinlen dedi bende o vaziyetteyim hala sabahtan beri
buarada bebişlerinize kocaman maşallah diyorum kızlar kocaman oldu tosuncuklar valla
bende prima premium care almıştım kızlar 21.90a halada aynı hep fiyatları
kızlar ben bısı sorcam calısna ark lar 31 de aldılar demı raporu yanlıs anlamadım. yanı 31+ lı gunlerde mı almamız gerekıorr?
bende 32+ da gittim ve aldım
bu arada kim bebek bezi almıştı yaa prima premium care yenidoğan hani?alan kişi bu yazdığımı görürse kaç paraya aldığını söylerse sevinirim.
güzel anneler merhabalar.
dünde biz kızımızı gördük maşaALLAH kuzucuğuma 30+6 da 1721 gr dedi doktor ama boyunu söylemedi gelişimi yerinde dedi maşaALLAH. elini kafasına koymuştu ptırıcığım. maşaALLAH dudakları çok güzel çıktı dr teyzesi bile şaşırdı. böcüğüm benim boyunu nasıl hesaplıyorduk kızlar ya
sinemcim çok geçmiş olsun ani hareketlerden sakın ALLAH yardımcın olsun canım inşaALLAH çok önemli bir şey değildir.
Canım boyunu şu şekilde hesaplıyoruz.
Ult. kağıdında FL ölçümü diye birşey var oradaki yazan rakamı 7 ile çarptığında takribi ölçümü verir sana
güsel anneler herkese merhaba; laptopun şarjında sorun var giremiyorum kaç gündür özzledimm hepinizi herkesin iyi olduğunu ümit ediyorum ... kızımın odasında çekilmiş bir göbüş ekledim topiğe bakalım beğenicekmisiniz? en kısa sürede şarj sorununu halledip aktif hale geçicem öpüyorum yanaklarınızdan :))))
kızlar ben bısı sorcam calısna ark lar 31 de aldılar demı raporu yanlıs anlamadım. yanı 31+ lı gunlerde mı almamız gerekıorr?
dun mu almışdın canım sen.
illa 32+0 da mı gitmek gerekiyor.mesela 32+4 de gidilse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?