2010 Aralık Anneleri

Saol bitanem sende güzel haberler ile gel şeker

İyiyiz fıstık. Maaşallahhh bebekine aman da aman nazar değmesin

Saol cnm benim bizler şükür iyiyiz.
Canım Doktorlar insiyatif kullanıp ister ult. tarihi istenirse SAT'a göre rapor yazabiliyorlar.

Canım suyun geliyor mu peki ??

o ağrı çok oturmaktan oluyor genelde sinemcim. bendede ara sıra olur ama işini sağlama al istersen.. en azından yakınınızdaki bir hastanenein aciline git.. doğumla alakalı olduğunu sanmıyorum ama her ihtimale karşı bir nst'ye bağlansan iyi olabilir. içimiz rahatlar en azından

bebişini goren arkadaşlar gozunuz aydın olsun....
çatlayan arkadaşalr geçmiş olsun.
krem .yağ hakgetire cucum sana katılıyourm.ben yağı her yerime surerım normalde .ama catlaya catlaya popm çatlamış diğer taraflardan once...eltim hiç bişey kullanmamasına rağmen kalçalarında bi kaçak çzikle atlatmış.yapısal bu kesinlikle....

Ayyy işitme testi hangi ayda yapılıyordu
Bana yapılmadı
Şimdilerde yapılabilir mi ?

Bence bir daha ara hiçmi konuşabilceğin kimse yokmuş...
Eğer devam ediyorsa istersen git bir doktora...

daha dun sordum doktoruma,sportstar korkma hemen pozısyonunu degıstırıp dınlenmen gereıyormuş,uzanabılırsen uzanmayı dene, eger çok uzun sure gecmezse o zaman doktorunu bı daha ara..

canım doktoruna ulaşamıyorsan çok kötüysen git doktora bel öyle durma ... yada bi sağlık ocağına felan git...

aradım şimdi hareket halinde oluyorsa uzandığında bişey yoksa böbrekle ilgili bişey olabilir,kum falandır belki dedi,normal bel ağrısıda olabilir dedi,kritik bişey gözükmüyor büyük ihtimalle böbrek dedi,perşembe kontrolüm var dedim ama şimdide gelebilirim dedim,perşembe varsa madem şimdi hiç gelme ogün bütün tetkikleri yaparız dedi,uzan dinlen dedi oda,yine devam ederse giderim artık acile,çok teşekkür ederim kızlarr desteğiniz için,bide doğumda da belden giriyormuş ya sancılar yüzümü görseniz bembeyaz elim ayağım titriyor korkudan,offf umarım kalkınca geçer,

merhaba kızlar...

dün kızımı gördümm ayy ilk kez bize gülümsedi. o kdar tatlıydı ki hiç gözümün önünden gitmio. yüzünü hala gizlio zıpır aama bi ara esnediğini gördük tam o sırada da elini ağzına götürdü.. görgü kurallarını daha şimdiden bilio sıpa:)

doktorum bayramdan sora beklemeye başlarız artık dedi... benim eşim çok aşağıdaymış ve bu da erken doğumu tetikleyebilirmiş. o yüzden bayramdan soraya ayarlıorum saatimi artık..

buarada 1498 gr ve 40cm olmuşuz artık. hala biraz geriden gelio ama gayet sağlıklı dedi doktorum. büyük ihtimal 3kilonun altında doğcak ama bizimiçin önemli olan 2500ü geçmesi, o yüzden de yemek ye kilo al canın ne isterse ye hala zayıfsın dedi:) ayy çok sevindm..

çarşamba kalp atışını dinlemeye gidicez.. tekrar görücem kuzumu.. 15gün sora da tekrar kontrole gidicez :lepi:

p.tesi de raporumu alıcam inşallah iş hayatına bi süre ara vericez kızımla. ohh dünya varmışşş..

ohh neyse doğuruyon sandım valla ohaoldumsmile o korkuyu çok iyi anlayabiliyorum geçen gün bende suyumun geldiğini zannettiğimde yaşamıştım aynı şeyleri doktor mantardandır deyince bi rahatladım sonrada ağladım olumunekankayizsmile nasıl bir ruh haliyse artık

cucu,tooba sagolun kızlar,
tooba valla oyle guzel anlattı kı dogum korkularından sıyrıldım hep,,,

sinemcim geçmiş olsun canım umarım önemli bişe deildir ve kalkınca geçer.çok yorma kendini fazla eğilip kalkma yat dinlen canım...

ayyy gözün aydın canım maşallah asel'e benimde bu gün gitmem lazımdı çok özledim kuzucuğumu ama cuma günü kocişim geliyo gitme birlikte gideriz bende görürüm kızımı dedi artık cuma yada cumartesi görcem çok özledim ama:CüvCüv:

sinemcim geçmiş olsun tatlım rahalmışsındır artık.biraz uyu rahatlarsın belki.korkunu atarsın

.

Canım suyun geliyor mu peki ??

tatlım bende aynı seyi belimden yaşıyourm.biraz dinlen bakalım muhtemelen gecer...ama doktorunla muhakkak konuş ki için rahatlasın

sinem canım bence uzanmayı dene..cucununda dediği gibi kanama.sıvı gelmesi falan yoksa korkma.bence biraz dinlenmeyi dene.ama doktorunuda ara bu arada ..iyi olsanda ara durumu anlat o rahatlatır seni

evet oturmaktanda olabilir tubacım,çünkü bu ara ya oturuyrum ya yürüyorum başka bişey yaptığım yok evdeyken,işte dediği gibi böbrektenden olabilirmiş hayırlısı bakalım bi o eksikti,su falan başka hiçbişey yok burxkancım,hareketsizkende bişey yok ama yaptığım hareketlerde ters hareketler değil ondan çok korktum,ezocum yattım valla böleyken bişey yok,sanırım normal olan ama benim hiç yaşamadığım ağrılar bunlar ama bunu yaşayanda buna dayanamzki çok kötüydü yataktan kalkmaya korkuyorum valla yine olcak diye

kızlar bebişlerinizi görmüşsünüz buarada çok sevindim sizin adınıza inşallah hep böle yolunda gider herşeyiniz,bende yazamasamda şimdilik takipteyim sizi,yatarken yazmak çok zor oluyo,okuyor olucam sizi,sizleri çok seviyorum teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı

bende yarın gidicem doktora masalımı görcez inş.bende ayağa kalkarken ve otururken çok zorlanıyorum.sanki biri vajinamı aşağı cekiyo.bu ara çok yoruldum onun etkisi var sanırım...ama bende sürekli yatan biri değilim .yatamam yani napcam bilmem.bu arada yarın doktora sezeryan istediğim için 32.haftada alınması gereken raporu 30 da verir misin dicem bakalım ne diyecek...

cok sevindim canim..
ohh iyi olmus,daha kimbilir bu sayede neler cikar ortaya...
gec kalinmis olmasina ragmen en azindan artik yapiliyor diyebilmek cok güzel gercektende..

canim benim öyle surumlarda sakin olmaya calis sen yinede...
sadece belden giriyor diye bisey yokmus canim,daha dün doktorla konustuk hastanede..
kiminde belden,kiminde sirttan,kiminde karindan,kiminde kasiktan hattaa kiminde bacaklardan yükselen bir agriyla basliyor dedi...
sen icini rahat tut,bol sivi tüket,dinlen persembeye kadar..
bel agrisi her ne sebepten olursa olsun cok zordur ama önemli bisey olmasinda...oda gecer bi sekilde fistigim..

Ayyy işitme testi hangi ayda yapılıyordu
Bana yapılmadı
Şimdilerde yapılabilir mi ?

doğduktan sonra yapılıyor canım :)) odyometrist arkadaşlar ilgileniyor o konuyla 20 günlük civarı getiriliyor sanırım bebeler.. doğar doğmaz yapılması çok efektif değil diye biliyorum ama emin değilim.. yakalarınca birisini sorarım..

gözün aydın canım maşallah bebeğine sağlıla gelsin... ne güzel hareketlerini görmüşsün...
bende salı gidicem rapor için ama çalışabilir alıcam. bayrama kadar buralardayım...

Hadi geçmişler olsun ...
İnşallah tetkiklerde normal çıkar da birşey çıkmaz canım...
Rahatlamaya çalış .. Şeniz

Ay maşallah kızına yerim ben onu..Bak birde çok kilo aldım diyordun :dilcikar:
Ne güzel dilediğini ye iç olumunekankayizsmile

qsu maşllah canım kocaman olmuş kuzu. ayy bizimkide büyüse o kadar ama çok az kilosuallah sağlıkla kucağına lamayı da nasip etsin tatlım

massallah massallahhhhh
hareketleride bedenide cok kibar,zarif olacak fistiginnn :asigim:
kilosuna sakin takilma zuzum,saglikli olsunda...dogunca yeterince aliyorlar zaten..
ohh artik evdesin,bol bol bebisin cicileriyle vakit gecirirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…