2010 Aralık Anneleri

teşekkurler tatlım ,

gözün aydın canım,ayy benimki hala yüzünü saklıyor ultrason a alerjisi var bizim kızın,hemen yüzünü kapatıyor soyle hamileliğim boyunca bi göremedim yüzünü..maşallah senin bebişe bi de gülümsemiş....

canım inşallah sende güzel hbrlerle gelirsin.. bizde dün öğlen gidicektk babmızn işi çıktı bekle akşama gidelim dedi. babalar artık daha bi bağlanıolar sanki bebişlere aman maşallah

aynur masallah tosununa

teşekkür ederz teyzesi. hepimizinkine maşallah hepsi sağlıkla gelsinler...

gözün aydın canım maşallah bebeğine sağlıla gelsin... ne güzel hareketlerini görmüşsün...
bende salı gidicem rapor için ama çalışabilir alıcam. bayrama kadar buralardayım...

saol canım. doktor sordu aslında çalışabilir istermisin die ama ben istemedm o da bencede çalışma artık kaç kere hamile kalıosun ki dedi. birazda evde vakit geçirim istiorum... allah yardımcın olsun senin bayrama kadr hayatta çalışamam ben..

:lepi: kilo aldım canım ama doktor öle dedikçe mutlu oluorum...

Son düzenleme:
qsu maşllah canım kocaman olmuş kuzu. ayy bizimkide büyüse o kadar ama çok az kilosuallah sağlıkla kucağına lamayı da nasip etsin tatlım

tesekkurler canım,benimki biraz önden gidiyor,ticker a takılma sen,zaten son aylarda almaya baslıyor ya cocuklar onun ıcın takma takafana kılosunu,bi arkadasım vardı 2.800 dogum yaptı sımdı maşallah tosun gibi çocuğu,insallah seninki de yavas yavas almaya baslar...

Son düzenleme:
kizlar ben günde normalde 3-4 litre su icen biriydim..hamile kalinca 1,5 litrede maden suyu eklendi buna..tabii 1 litre sütü ve cay vs.aldiklarim haric...
son 1 haftadirda günde 4 tane 1,5 litrelik sise+1 tane 1,5 litre maden suyu icer oldum..
yani diger ictiklerim haric 7,5 litre su ediyor bu..normal zamanda insan catlar,zehirlenir,icemez yani...
iceyim diyede degil,canim bu aralar sadece su icmek istiyor,,,yemekten bile sogudum...
neden acaba???

kuzucuk maşallah kızına.. canım sen kendin için minyon olduğundan bahsetmiştin belki o da senin gibi tini mini bi hatun olacaktır.. sağlıklı ya sorun değil..

ohh maşallah burcu.. helal olsun sana.. kız ben 5 günde ancak içerim heralde o kadar suyu.. insan daha çok susuyor ama ne bileyim o kadar içemem ben imkansız

TUGBACIM cok sevindirici gercektende...
medya sacma sapan seylerle ugrasacagina daha cok böyle güzel gelismelere yer verse insanlarin ön yargisida bi süreden sonra kirilir..bizde buralardan takip ederiz gelismeleri...
verdigim isitme testi örnegi sadece o an aklima gelen ilk örnekti..sen söyledikten sonra yüzüme kocaman bir gülümseme yerlesti inanki..
memleketten güzel haberler almak kesinlikle haz veriyor insana..

massallah massallahhhhh
hareketleride bedenide cok kibar,zarif olacak fistiginnn :asigim:
kilosuna sakin takilma zuzum,saglikli olsunda...dogunca yeterince aliyorlar zaten..
ohh artik evdesin,bol bol bebisin cicileriyle vakit gecirirsinn

:lepi: evet canım aynen öle.. çok kibarız çok.. ağzımızıda kapatıorz esnerken.. yerm ben onun esneyen ağzını yaa :asigim:

wala bizimkide hiç göstermiodu kızı görmeye gidioduk hep rahmimi görüp gelioduk.. dünde doktor burnunu ucunu bile göstermicek dedi ama en azından sol profilden az görebildik tam o sırada da gülümsedi sıpamm.. :asigim:

gunaydin sekerler
sporstarcim gecmis olsun umarim hersey yolundadir
doktorunla gorus nstye baglar seni bence
kasilma falan varmi diye bakar
bana oyle yapmislardi
cucu arkadaslarini merak ettim
dogum yaptilarmi? gecmise baktim ama goremedim
bu arada banada arkadasim gelcek evlendigimden beri evime ilk defa geliyo hayirli insankaydirigubbakcemile3
biraz hazirlik yapicam bende evi falan toparladim

ay yok tugbacim yaa birde bunun wc kismi var ki hic deginmek istemiyorum kaydirigubbakcemile3
benim aklima gelen ilk sey seker hastaligiydi ama her 10 günde bir kontrollerde böyle bir sorun olmadigini görmek icimi rahatlatiyor acikcasi..
su icisimi görsen kesin tüh bu kiza haftalardir su verilmemis,yanmis yazik dersin :))
biberon gibi elimde 1,5 litrelik siseyle gezmekten biktim yahu

burcucum maşallah canım.benim bi aylık su ihtiyacım senin bir gününe denk gelio. nerene sığdırıosun o kadar suyu? tuvaletle pek haşir neşirsindir heralde:)

kuzucuk maşallah kızına.. canım sen kendin için minyon olduğundan bahsetmiştin belki o da senin gibi tini mini bi hatun olacaktır.. sağlıklı ya sorun değil..

galiba öle canım.. babası da zayıf bende zayıf(tım).. bize çkti sanırsam:)

belki tükettiğin besinlerle alakalıdır..
birde maşallah güzel gebelik geçiriyorsun.. dikkat ediyorsun herşeye hiçbirşeyi sektirmiyorsun.. bilinçaltında onunla (bebeğinle) ilgili güzel birşey yapıyorsun çünkü 3 saatte bir onun suyu değişiyor.. psikolojimiz vücudumuzu çok güzel yönetir.. bence iyide olmuş.. tuvalet kısmı hariç tabii :)) ben bu kadarcık su içmemle çıkamıyorum tuvaletten, seni düşünemiyorum :))

günaydin tatlimm..
sayfalar hizli ilerledigi icin görememissindir fistigim hemen yazayim..
ikiside sag salim birer tosuncuk dünyaya getirmisler..
yalniz 41+ haftasindaki arkadasimin bebegi cok afedersin kakasini yemis,dün aksam dogmus ama hala kontrol altindaymis..iyi dedi durumu,bakalim bugün ögleden sonra annesine vereceklermis..
öyle iste...darisi bize insallah..detaylari alinca yazicam aklimdaaa yerimseniben

yerim ben onun narinliginiii :asigim:
diger randevuna kadar agzin kulaklarinda gezersin artikk,dogunca kimbilir nasil olcaz :1rolleyes:

sorma sormaaa kaydirigubbakcemile3
biktim yeminle..disari cikinca cok sikinti yasiyorum özellikle bilmiyorumkismile

evet canim o 3 saatte bir degismesi durumundan dolayi zaten cok dikkat ediyordum basindan bu yana,beslenme düzenim hic degismedi..hatta sekeri dengede tutmak adina sekerli besinleride tüketmiyorum cok fazla..bilmiyorum ki tugbacim nedir,nedendir boshayallersmile
cok sagol canim,klasik hamilelik sorunlari disinda bir sorun yasamadim cok cok cooook sükür...darisi doguma insallah...
oglus cok hickiriyor,esimde sanirim senin ictiklerinin nereye gittigi belli diye takiliyor bana..

Bende dün bebişimi gördüm Maşallah 32+5 de 2.180 gr.olmuş anne uzun baba uzun ama fl yani bacak ölçümüz hep 1,5 hafta geriden geliyor boyumuz biraz kısa yani buna karşılık kafa 2 hafta karın 1 hafta ilerden gidiyoruz.Benim ailede kızlar 1.70 erkekler 1.85 boylu hep eşimin aşlesindede annesi çok kısa kız kardeşleri kısa onlaramı çekti acaba.Sizlerin fl nasıl çıkıyor doktor bazılarının fl ilerde kafa geriden çıkıyor dedi yani yapısal her bebek farklı.

Son düzenleme:

dogum gecikince kakasini yiyomu bazi bebekler
gecmis olsun simdi iyi olmasina sevindim
daha anne karninda yaramazlik yapmaya basliyo bebislerkaydirigubbakcemile3

aselcik aynur canım bu arada kiloya takma sakın benim bebeişle seninki aynı gidiyo canım aralarında 100gr var benimkide 1600 dedi doktor sen daha minyonsun benden benim boyum uzun kilom var düşün yani normal ama aynıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…