teşekkurler tatlım ,Saol bitanem sende güzel haberler ile gel şeker
İyiyiz fıstık. Maaşallahhh bebekine aman da aman nazar değmesin
Saol cnm benim bizler şükür iyiyiz.
Canım Doktorlar insiyatif kullanıp ister ult. tarihi istenirse SAT'a göre rapor yazabiliyorlar.
Canım suyun geliyor mu peki ??
merhaba kızlar...
dün kızımı gördümm ayy ilk kez bize gülümsedi. o kdar tatlıydı ki hiç gözümün önünden gitmio. yüzünü hala gizlio zıpır aama bi ara esnediğini gördük tam o sırada da elini ağzına götürdü.. görgü kurallarını daha şimdiden bilio sıpa:)
doktorum bayramdan sora beklemeye başlarız artık dedi... benim eşim çok aşağıdaymış ve bu da erken doğumu tetikleyebilirmiş. o yüzden bayramdan soraya ayarlıorum saatimi artık..
buarada 1498 gr ve 40cm olmuşuz artık. hala biraz geriden gelio ama gayet sağlıklı dedi doktorum. büyük ihtimal 3kilonun altında doğcak ama bizimiçin önemli olan 2500ü geçmesi, o yüzden de yemek ye kilo al canın ne isterse ye hala zayıfsın dedi:) ayy çok sevindm..
çarşamba kalp atışını dinlemeye gidicez.. tekrar görücem kuzumu.. 15gün sora da tekrar kontrole gidicez :lepi:
p.tesi de raporumu alıcam inşallah iş hayatına bi süre ara vericez kızımla. ohh dünya varmışşş..
ayyy gözün aydın canım maşallah asel'ebenimde bu gün gitmem lazımdı çok özledim kuzucuğumu ama cuma günü kocişim geliyo gitme birlikte gideriz bende görürüm kızımı dedi artık cuma yada cumartesi görcem çok özledim ama:CüvCüv:
aynur masallah tosununa
gözün aydın canımmaşallah bebeğine sağlıla gelsin... ne güzel hareketlerini görmüşsün...
bende salı gidicem rapor için ama çalışabilir alıcam. bayrama kadar buralardayım...
Hadi geçmişler olsun ...
İnşallah tetkiklerde normal çıkar da birşey çıkmaz canım...
Rahatlamaya çalış .. Şeniz
Ay maşallah kızına yerim ben onu..Bak birde çok kilo aldım diyordun :dilcikar:
Ne güzel dilediğini ye iç olumunekankayizsmile
qsu maşllah canım kocaman olmuş kuzu. ayy bizimkide büyüse o kadar ama çok az kilosuallah sağlıkla kucağına lamayı da nasip etsin tatlım
cok sevindim canim..
ohh iyi olmus,daha kimbilir bu sayede neler cikar ortaya...
gec kalinmis olmasina ragmen en azindan artik yapiliyor diyebilmek cok güzel gercektende..
/QUOTE]
türkiyede sağlık konusunda çok güzel gelişmeler oluyor burcucum cidden.. siz uzaklarda olduğunuz için takip etme fırsatı bulamayabiliyorsunuz haliyle..
mesela işitmesi neredeyse yok denecek kadar kayıplı hastalara cochlear implant diye bir uygulama yapıyoruz.. bionik kulak.. cihazın masrafıydı uygulanmasıydı 40 bin tl'nin üzerinde.. ve bunu devlet karşılıyor.. evinden hastaneye gelecek yol parası olmayan ailelerin çocuklarına bu operasyondan yaptığımız oldu. 5 kuruş para çıkmadı ceplerinden.. 700-800 tl'lik testler yapılıyor bu çocuklara parayı devlet karşılıyor.. avrupanın bazı ülkelerinde daha karşılamıyor bile devletleri bunu..
geçenlerde face'te vardı öyle bir video aslında milliyet'in haberi.. çocuğa amerika bi cihaz taktılar işte annesinin sesini duydu güldü ne güzel felan.. yaw dedim bizde yapıyoruz bunu burda niye kendi ülkenizi görmüyorsunuz.. gazeteye kızıyorum.. sen bilmezsen millet nerden bilecek..
yine eksikliklerimiz var tabii.. yeni oturuyor çoğu sistem ondan kaynaklanıyor..ama daha güzel olacak inşallah yeni nesil idealist :)) biz de bebelerimizi öyle yetiştirmeliyiz
kuzucuk maşallah kızına.. canım sen kendin için minyon olduğundan bahsetmiştin belki o da senin gibi tini mini bi hatun olacaktır.. sağlıklı ya sorun değil..merhaba kızlar...
dün kızımı gördümm ayy ilk kez bize gülümsedi. o kdar tatlıydı ki hiç gözümün önünden gitmio. yüzünü hala gizlio zıpır aama bi ara esnediğini gördük tam o sırada da elini ağzına götürdü.. görgü kurallarını daha şimdiden bilio sıpa:)
doktorum bayramdan sora beklemeye başlarız artık dedi... benim eşim çok aşağıdaymış ve bu da erken doğumu tetikleyebilirmiş. o yüzden bayramdan soraya ayarlıorum saatimi artık..
buarada 1498 gr ve 40cm olmuşuz artık. hala biraz geriden gelio ama gayet sağlıklı dedi doktorum. büyük ihtimal 3kilonun altında doğcak ama bizimiçin önemli olan 2500ü geçmesi, o yüzden de yemek ye kilo al canın ne isterse ye hala zayıfsın dedi:) ayy çok sevindm..
çarşamba kalp atışını dinlemeye gidicez.. tekrar görücem kuzumu.. 15gün sora da tekrar kontrole gidicez :lepi:
p.tesi de raporumu alıcam inşallah iş hayatına bi süre ara vericez kızımla. ohh dünya varmışşş..
kizlar ben günde normalde 3-4 litre su icen biriydim..hamile kalinca 1,5 litrede maden suyu eklendi buna..tabii 1 litre sütü ve cay vs.aldiklarim haric...
son 1 haftadirda günde 4 tane 1,5 litrelik sise+1 tane 1,5 litre maden suyu icer oldum..
yani diger ictiklerim haric 7,5 litre su ediyor bu..normal zamanda insan catlar,zehirlenir,icemez yani...
iceyim diyede degil,canim bu aralar sadece su icmek istiyor,,,yemekten bile sogudum...
neden acaba???
massallah massallahhhhh
hareketleride bedenide cok kibar,zarif olacak fistiginnn :asigim:
kilosuna sakin takilma zuzum,saglikli olsunda...dogunca yeterince aliyorlar zaten..
ohh artik evdesin,bol bol bebisin cicileriyle vakit gecirirsinn
teşekkurler tatlım ,
gözün aydın canım,ayy benimki hala yüzünü saklıyor ultrason a alerjisi var bizim kızın,hemen yüzünü kapatıyor soyle hamileliğim boyunca bi göremedim yüzünü..maşallah senin bebişe bi de gülümsemiş....
kuzucuk maşallah kızına.. canım sen kendin için minyon olduğundan bahsetmiştin belki o da senin gibi tini mini bi hatun olacaktır.. sağlıklı ya sorun değil..
ohh maşallah burcu.. helal olsun sana.. kız ben 5 günde ancak içerim heralde o kadar suyu.. insan daha çok susuyor ama ne bileyim o kadar içemem ben imkansız
kizlar ben günde normalde 3-4 litre su icen biriydim..hamile kalinca 1,5 litrede maden suyu eklendi buna..tabii 1 litre sütü ve cay vs.aldiklarim haric...
son 1 haftadirda günde 4 tane 1,5 litrelik sise+1 tane 1,5 litre maden suyu icer oldum..
yani diger ictiklerim haric 7,5 litre su ediyor bu..normal zamanda insan catlar,zehirlenir,icemez yani...
iceyim diyede degil,canim bu aralar sadece su icmek istiyor,,,yemekten bile sogudum...
neden acaba???
kuzucuk maşallah kızına.. canım sen kendin için minyon olduğundan bahsetmiştin belki o da senin gibi tini mini bi hatun olacaktır.. sağlıklı ya sorun değil..
ay yok tugbacim yaa birde bunun wc kismi var ki hic deginmek istemiyorum kaydirigubbakcemile3
benim aklima gelen ilk sey seker hastaligiydi ama her 10 günde bir kontrollerde böyle bir sorun olmadigini görmek icimi rahatlatiyor acikcasi..
su icisimi görsen kesin tüh bu kiza haftalardir su verilmemis,yanmis yazik dersin :))
biberon gibi elimde 1,5 litrelik siseyle gezmekten biktim yahu
günaydin tatlimm..gunaydin sekerler
sporstarcim gecmis olsun umarim hersey yolundadir
doktorunla gorus nstye baglar seni bence
kasilma falan varmi diye bakar
bana oyle yapmislardi
cucu arkadaslarini merak ettim
dogum yaptilarmi? gecmise baktim ama goremedim
bu arada banada arkadasim gelcek evlendigimden beri evime ilk defa geliyo hayirli insankaydirigubbakcemile3
biraz hazirlik yapicam bende evi falan toparladim
:lepi: evet canım aynen öle.. çok kibarız çok.. ağzımızıda kapatıorz esnerken.. yerm ben onun esneyen ağzını yaa :asigim:
wala bizimkide hiç göstermiodu kızı görmeye gidioduk hep rahmimi görüp gelioduk.. dünde doktor burnunu ucunu bile göstermicek dedi ama en azından sol profilden az görebildik tam o sırada da gülümsedi sıpamm.. :asigim:
sorma sormaaa kaydirigubbakcemile3burcucum maşallah canım.benim bi aylık su ihtiyacım senin bir gününe denk gelio. nerene sığdırıosun o kadar suyu? tuvaletle pek haşir neşirsindir heralde:)
galiba öle canım.. babası da zayıf bende zayıf(tım).. bize çkti sanırsam:)
belki tükettiğin besinlerle alakalıdır..
birde maşallah güzel gebelik geçiriyorsun.. dikkat ediyorsun herşeye hiçbirşeyi sektirmiyorsun.. bilinçaltında onunla (bebeğinle) ilgili güzel birşey yapıyorsun çünkü 3 saatte bir onun suyu değişiyor.. psikolojimiz vücudumuzu çok güzel yönetir.. bence iyide olmuş.. tuvalet kısmı hariç tabii :)) ben bu kadarcık su içmemle çıkamıyorum tuvaletten, seni düşünemiyorum :))
günaydin tatlimm..
sayfalar hizli ilerledigi icin görememissindir fistigim hemen yazayim..
ikiside sag salim birer tosuncuk dünyaya getirmisler..
yalniz 41+ haftasindaki arkadasimin bebegi cok afedersin kakasini yemis,dün aksam dogmus ama hala kontrol altindaymis..iyi dedi durumu,bakalim bugün ögleden sonra annesine vereceklermis..
öyle iste...darisi bize insallah..detaylari alinca yazicam aklimdaaa yerimseniben
[]
kızlar ekledim aldıklarımı diğer topiğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?