2010 Aralık Anneleri

kizlar benim görümceden ses seda yok..
duramadim mesaj yazdim cevap yok,evi aradim cevap yok,cebini aradim cevap yok...
esimde ayip ama yaptiklari arama bi daha diye sinirlendi..
delirmemek isten degil..

duramadim mesaj yazdim cevap yok,evi aradim cevap yok,cebini aradim cevap yok...
delirmemek isten degil..

Noldu ki kusu ben kaçırdım galiba konuyu bilmiyorumkismile

delirmemek isten degil..

Allah Allah başına bişey gelmemiştir dimi, ne ayıbı yapmışlar canım ben kaçırdımbilmiyorumkismile

delirmemek isten degil..

sana gelicekti dimiii allah allah duymuyodur belki...

delirmemek isten degil..

birde burayı okuyosa ya burcu :jeyyar:
küsmüş gelmemiştir sana kaydirigubbakcemile3

delirmemek isten degil..

Amaaan cucum dualarımız kabul oldu ne güzel. Bırak gelmesin. Ama hakikaten bir aksilik yoksa haber vermeden bu şekilde davranmak çok çok ayıp. sabahtan beri yemek yapıyosun sonuçta.

bebişlerini gören arkadaşlara gözünüzaydın diyorum.

sportarcım geçmiş olsun. neoldu batmaalr faaln. böbrek nedenlimiymiş.
bazen benim d epopoma giriyo ne biçim bi ağrıysa
ama yorulunca oluyo
popom ağrıyo ne ilginç dimi.
uamrım şimdi daha iyisinidr.

ayşem sen de sancılanmışsın.
sanırım haber yok senden
inşallha önemli bişey değildir
herlade 30lu haftaalrı geçtikçe bölemi olucak ne
gzüel haberler bekliyoruz canım senden.

cucum gelmedi mi görümcen.
kadın hissettimi ne arkasından hepimiz söylendik
aamnnnn boşver gelmesinnn hasta hasta
sonra sende hasta olucaksın
ya ilaç içebilsk sorun değil de

Kıslar yaa, ben nickimle face sayfamıza yaptığım yorumları eşimin face sayfasında gördüm, hemde ana sayfada!!! Hani gözükmüyodu hiçbişey, ayarları değiştirmediniz dimi??

Noldu ki kusu ben kaçırdım galiba konuyu bilmiyorumkismile
hastaymis ve hasta hasta bana gelip 3 gün kalacakti ogluyla beraber..
Allah Allah başına bişey gelmemiştir dimi, ne ayıbı yapmışlar canım ben kaçırdımbilmiyorumkismile
yok kiz annesigilde kaliyor diye orayi aradim,yani yalniz degil,kalabaliklar...
aramadi geliyorum,gelmiyorum diye..ögleden bu yana bekliyorum..

sana gelicekti dimiii allah allah duymuyodur belki...
telefonla yatip kalkar normalde,ama belliki gezmeye falan gittiler..
birde burayı okuyosa ya burcu :jeyyar:
küsmüş gelmemiştir sana kaydirigubbakcemile3
ay tugbaaa,agzini hayir ac tatlim
Amaaan cucum dualarımız kabul oldu ne güzel. Bırak gelmesin. Ama hakikaten bir aksilik yoksa haber vermeden bu şekilde davranmak çok çok ayıp. sabahtan beri yemek yapıyosun sonuçta.

hee salla bosver dem..yok kiz ne yemegi..yapmadim bisey...gelseydi disardan söyleyecektik

cucum gelmedi mi görümcen.
kadın hissettimi ne arkasından hepimiz söylendik
aamnnnn boşver gelmesinnn hasta hasta
sonra sende hasta olucaksın
ya ilaç içebilsk sorun değil de
gelmedi canim,haberde vermedi..
dedigin gibi amaaaaaan,bosver..napiyim..

Kıslar yaa, ben nickimle face sayfamıza yaptığım yorumları eşimin face sayfasında gördüm, hemde ana sayfada!!! Hani gözükmüyodu hiçbişey, ayarları değiştirmediniz dimi??

hadi yaa..dur esimin faceden bi bakiyim bende..
listemdeki bazi kisilerin görmesini istemiyorum nerelere ne yazdigimi,malum millet izlemeye pek merakliÇok üzgünüm çoook

canim baktim simdi esimin face den..
bende görünmüyor hicbisey..
bak ben grubumuzda yorum falan yapinca geri kendi profilime girip yaptigim seyleri siliyorum..ondan görünmüyor sanirim CADIARZU

HAsta hasta ne işi varmış iyi olmuş canım.Benimde misafirim gelicekti oturmaya çocukalr hasta diye gelmedi bana geçmesin diye.Boş ver canım aramamsıda kendi yanlışı.

bu face de iyice bozuldu ... ben kullanmıyorum ama yorumların görünmesi hiç güzel değil...

Son düzenleme:

İnsan bi arar haber verir diyeceğim ama haber vermese bile gelmemesi güzel bişeysempatiksalakcinni Benimki adımını atamıyor artık davetsiz, kestim iyice muhabbeti.

bende hiç istemem açıkçası kimsenin görmesini, malum herşeyimizi yazıyoruz burayaeyvahedigeldismile

canim baktim simdi esimin face den..
bende görünmüyor hicbisey..
bak ben grubumuzda yorum falan yapinca geri kendi profilime girip yaptigim seyleri siliyorum..ondan görünmüyor sanirim CADIARZU

Bende öyle bir deneyeyim bakayımbilmiyorumkismile

bu face de iyice bozuldu ... ben kullanmıyorum ama yorumların görünmesi hiç güzel değil...

Böyle olursa bende çıkarım gruptan:bbo:

KÜCÜKPRENS en iyisi canim..zarar verdiklerini bile bile sokmayacaksin öyle zirt pirt evine..
mümkünse yakinindada olmayacak öyle insanlar..

ISIS canim doktor özellikle uyariyor atesli hastalardan uzak durmamizi..yani misafirlerin cok düsünceliymis ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…