2010 Aralık Anneleri

benim arkadasin doguma iki ay kala 2 cm acildi bir ay evden cikmadi.dr 36 haftaya kadar bekle sonrasi onemli degil demisti.onun sancilarida oluyordu .sabrettti simdi 3 haftasi kaldi 36 hafta dolmasina sabrettin dinlenin yormayin kendinizi

sana tavsiyem üşütmemeye çalış
canım dokrorun sorun yok dediyse öyledir
sen yinede dinlen tatlım bol bol opuyorumnanaktan

kizlar benim görümceden ses seda yok..
duramadim mesaj yazdim cevap yok,evi aradim cevap yok,cebini aradim cevap yok...
esimde ayip ama yaptiklari arama bi daha diye sinirlendi..
delirmemek isten degil..

cucum desene dualarımız kabul olduuukaydirigubbakcemile3

Kıslar yaa, ben nickimle face sayfamıza yaptığım yorumları eşimin face sayfasında gördüm, hemde ana sayfada!!! Hani gözükmüyodu hiçbişey, ayarları değiştirmediniz dimi??

canım ben de aynen eşimin face sayfasında gördüm
hatta yorum artı video ana sayfada şaşırdım cucunun dedği gibi
bende siliyorum hemen kendi profilimden ama
bugün onu görünce
bende rahatsız oldum nasıl oldu anlamadımbilmiyorumkismile
orası bizim özelimiz bende kimsenin yaptğım yorumugörmesini istemiyorum

aysecim önce sakin ol tatlım
kendini sakın erken doğum yaparım falan diye şartlandırma......
benimde kızımda aynı şey oldu 1-2 cm açılma var dendi 8 aylıktım
ilaç kullandım serum istirahat vs. ve kızım tam günüde doğdu eğer
bi sorun olsa bile durdururlar bitanem
sen rahat olmaya çalış kasılma iyice.... rabbim hayırlısını versin inşş
dualarım seninle :Saruboceq:

aysecim uzme kendini
kotu bi durum degilki bu stres yapma
ama ken drnada gorun mutlaka
bebegin saglikli sorunsuz sonucta
benim arkadasim32 haftalik dogum yapti
ustelik bebegin anne karninda saglik durumu iyi olmadigi icin
sezeryan oldular
ama simdi kocaman oldu masallah cokta saglikli
bebisler saglikli olsunda
bazen biraz erken gelebiliyolar
saglikla gelsinler gerisi dert degil

ayşecim sakın canını sıkma
eminim şuan içini korkualr kaplamıştır.
ama kendini sakinleştirmeye çalış
yarın kendi doktorunla konuş bi muayene ol
sonuçta ultrasondan uultrasona farklılıklar oluyo
ve yanılma payalrı var
kendi dokorun sana yol göstericektir
1 cm açılmayla hemn doğum olması mümkün değil
zaten durdurmak için ilaç da vermiş.
inşallah herşey zamnında olucak.
sen rahat ol dinlen. ayağa kalkma çok
duru kız annesini özlemiş demekki
ama ben şimdi geelceğini düşünmüyorum
belki 37-38de
dualrımız seninle tatlım.

evettt her gün aynı saatte alarm kurmuş gibi uyanıyorum, 4.30da ayaktayım!

geçmişe şöyle bi baktım. ayşenin sancısı olmuş, çok geçmiş olsun canım, zamanında gelsin duru hanım, dinlenmeye bak mutlaka.
sporstarcım sana da çok geçmiş olsun, ben de benzer bi durum yaşadım 3 gün önce. haftasonu biraz fazla ayakta kaldım, annemdeyim, o da rahatsız bu ara, mutfakta uğraştım dinlenmeden, akşam oturunca belime korkunç bi sancı girdi. normalde öyle anlık girse de duruşumu değiştirdiğimde ya da yastık koyduğumda geçerdi, düzeltiyorum yok geçmiyo,artık eşim ve annem vardı yanımda bana bişey oluyo dedim. doğum da yaptığımdan doğum sancısı nedir biliyorum, ona benziyodu, ilk başlardaki sancıya. annem sakindir genelde, dur, bişey yoktur, ayakta kaldın ondandır falan dedi, dinlenince bi süre sonra geçti hakkaten. ilkinde oğluşum geç geldiğinden( 40+3) o da suni sancıyla- sanki bu kez de oğluşum geç gelicek gibi geliyo pek kaygım yoktu aslında ama böyle sancı olunca hiiç belli olmaz dedim. Dinlenmeyi ihmal etmemek gerek.
Aman zamanında sağlıcakla gelsin kuzucuklar.

günaydın canlar...
kısaca bakabildim geçmişe..
ayşecim canını sıkma inşallah hayırlı bir zamanda gelsinler bebişlerimiz eee senin duru hanım gördü tabi güzel odasını gelim miki dediki:)))
öpüyoruz hepinizi..
ankara yağmurluu baya bugün, yavaş yavaş gidip geliyorum işe hareketlerim yavaşladı baya...

günaydın kızlar..
Ayşecim çok geçmiş olsun tatlım.İnşallah bidaha tekrarlamaz en hayırlı zamanda alırız bebişleirmizi kucağımıza

merhaba sevgili anneler opuyorumnanaktan
2009 arlık annesıyım gecerken ugradım.umarım hepınız keyıflı ve saglıklı bır surec gecırıyorsunuz.çok hızlı buyuyorlar ınanın.beklemekte onunla yasamakta cok keyıflı.usg nın aynısı cıkıyor karsınıza-yuzu hareketlerı hep aynı.benımkı mesela hep o gördüğümz seklıyle uyuyr hala.sakın korkmayın doğumdan.o gun bebişle kavusacagınıza odaklanın sadece.sevgiler:ecrin_bebek:

günaydın kızlarrr a.s. ayşecim çok geçmiş olsun akşam aklım sende kaldı valla iyisin değilmi şu anda :1hug:

Herkese Günaydınlar.....

Ay ayşeduru çok geçmiş olsun canım...
Açılmanda varmış sanırım...Ama bak bir sorun olmadı şükür...
Zaman geliyor yavaş yavaş artık böyle şeylere hazırlıklı olmalıyız.

Ayşecim geçmiş olsun tatlım, artık kendimizi yormamak lazım, sakınmak lazım, ben de habire geziyorum ya da misafirim geliyo dün yine arkadaşlardaydık. Sanırım yavaş yavaş istirahate geçme zamanı, benim de dün çok fazla ayaklarım şişti, eve gelir gelmez yattım, hemen uyumuşum. bizim minikler sabırsız galiba biraz.

ya kucukprensim sinirden oturdum ağlıyorum bu ne ya bu çocuk 1 hafta once gayet normal değil miydi? hani 1 hafta önce 1 hafta öndeydi? ben neyle beslendim de bu cocuk 2 hafta birden atladı? verdi tatlım ilaç.

aysecim ne özürü Allah askina..zaten acil cikmam gerekti..
sen ve Duru prenses iyi olunda biz 24 saat bekleriz..

gecmis olsun canim,telaslanmakta korkmakta haklisin cünkü artik sona yaklasiyoruz ve bizi ne bekliyor bilmiyoruz..
kasilma icin korkma canim,artik muhtemel sinyaller mutlaka olacak..
acilmada öyle dogumu baslatacak kadar bisey degil,ilac vermisler,kontrol altina alinir ve Duru prenses Allahin izniyle gününde gelir inanki..
doktora gitmekle cok iyi yaptin,kendi doktorunda bi görsün..dahada rahatlarsin eminim..
bol bol dinlen canim artik,37-38 dedin mi damlamaya baslar bu yayamas sipaciklar
uyku ve enerji depolama günlerimizdeyiz..

günaydin fistik anneler...nasilsiniz?
merak edenler icin söylüyorumm,dün aksam görümcem mesaj yazmis,gelemicekmis..niye bilmiyorum..
islerimin kaldigiyla kaldim bende..keyfi bilir valla,niye diye bile sormadim...
esim geldi ve büroya gittik gece gece,gec döndük..
3 gün icinde onun muhasebe ve vergi islerini bitirmem gerek simdi..

lohusa camasirlari gecelikleri falan yikanacak simdi,bebisin kalan ütüsü tamamlanip dolaba yerlesecek..
hastane cantasini esim yerlestirmek istiyormus,gec gelidigi icin yarina kaldi artik..

alisverisede gitmem gerek birazdan..

tutustum yani tutustummmm,motor takili sanki..akannehir

isabet olmuş cucum.desene körün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı....sende evdesin ama bizim gibi yağunsun maşallah..

Kızlar benim kafama bişey takıldı...sezeryan ile doğumda lağma yapılıyor değilmi?benim cok bilmiş eltim bende yapılmadı dedi...ama normal doğumda lağma olmaz yani mantık olarak ama ozamanda tok karnına yakalanılırsa sancıya...ben sonunu düşünemiyourm.kızlar kusura bakmayın biraz tuhaf bir soru oldu amaa napim merak ettim..

Kilosu içinde böyle bi kısa yol var mı acababilmiyorumkismile

Ay bilmiyorum şeker hiç sormadım. ULT. kağıdında yazıyorya o nedenle gerek duymadım.

Kızlar sizce bu bebek şekeri nasıl 50 adet sipariş vereceğim
Canım internet sitesinin linkinide paylaşsan ne mutlu olurum anlatamam.

kizlar benim görümceden ses seda yok..
duramadim mesaj yazdim cevap yok,evi aradim cevap yok,cebini aradim cevap yok...
esimde ayip ama yaptiklari arama bi daha diye sinirlendi..
delirmemek isten degil..
Aman boşver gelmesin mümkünse seni üzecek baksana yaptığı da terbiyesizlik yani

Canım büyük geçmiş olsun.
Açılmaya üstten mi bakıp söyledi alttan mı merak ettim şimdi ?

Ay boşver kuşum ya isabet olmuş gelmemesi hastalık bulaştıracaklar bide düşüncesiz davranışlara sinir oluyorum.

isabet olmuş cucum.desene körün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı....sende evdesin ama bizim gibi yağunsun maşallah..

heheh,evet valla öyle oldu..
hayir hasta olmasa vallahi gelsin,ki eskiden bu yana gelir kalir kac gün,ilgim alakam hic degismedi..
ama artik durum farkli..azcik anlayis istiyorum sadece..isabet oldu yani simdi :))
sorma canim,esimin kalan vaktinde yaptigi yan isin tüm sorumluluklari benim üzerimde..esimin danismani,sekreteri,muhasebecisi,finans uzmani,organizatörü,aklina gelen her biseyi benim :bbo:

Canım sezeryan ile doğumda 2 sinide yapıyorlar. Benim gittiğim hastanede lağma yapılıyor. Ama Okmeydanı özel hast. ve özel levent hast. yapılmadığını birebir yaşayanlardan öğrendim. Yani sanırsam insiyatife kalmış bir durum.

günaydın bayanlar yazıları okuyorum ama çok geriye dönüp bakamadım kusura bakmayın. ben şimdi 32 haftanın içindeyim ve kasıklarımda çok feci bi ağrı hissediyorum. oturuyorum bişiy yok ama kalkarken canım çok yanıyor. yatakta bile dönemiyorum hatta akşam eşim iniltilerime uyanıp beni döndürdü sağolsun varmı benim gibi sorun yaşayan merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…