Kızlar bebek şekeri bakıyorumda şunların güzelliklerine bakarmısınız
35 hafta oluyor yanibilmiyorumkismile korkma canım, ilaç falan vermedi mi sancılar için veya açılmayı durdurmak için. Çook geçmiş olsun. Bakalım kendi doktorun ne diyecek, sen kalkma hiç yatarak yarını bekle bakalım, hayırlısı Allah tan herşeyin. Dualaşalım:Saruboceq:
teşekkür ederim cnm,bugün gayet normal başladım güne herzamanki gibi kahvaltımızı ettik işimide bitridm yavaş yavaş yani tek yaptığım kahvaltılıkları dolaba koymaktı sonra odaya geldim kapıyı kapatırken kuyruk sokumuma bıçak battı bian acıyla yere çöktüm,eşim koştu hemen yanıma anında geçti zaten yavaş yavaş kalkayım derken yine aynı şekilde bıçak battı gibi acı kalkamadım busefer,sonra kalktım uzandım,busefer kalkarken aynısı oldu,4-5 kere tekrarladı bu ne yapçağımızı bilemedik belden de girebiliyormuş ya sancılar,dr.u aradık falan o anlattı biraz böbrekler olabilir dedi,kritik gözükmüyor dedi,uzan dinlen dedi bende o vaziyetteyim hala sabahtan beri
buarada bebişlerinize kocaman maşallah diyorum kızlar kocaman oldu tosuncuklar valla
bende prima premium care almıştım kızlar 21.90a halada aynı hep fiyatları
kizlar benim görümceden ses seda yok..
duramadim mesaj yazdim cevap yok,evi aradim cevap yok,cebini aradim cevap yok...
esimde ayip ama yaptiklari arama bi daha diye sinirlendi..
delirmemek isten degil..
Kıslar yaa, ben nickimle face sayfamıza yaptığım yorumları eşimin face sayfasında gördüm, hemde ana sayfada!!! Hani gözükmüyodu hiçbişey, ayarları değiştirmediniz dimi??
Kızlar çok teşekkürler ve ayrıca özür dilerim sizleri merak ettirdim
cucum seni de bekletmişim
doktorum yoktu başka bi doktor 2 hafta büyüksünüz dedi
'ee daha geçen hafta 1 hafta büyüktü?' dedim öyle görünüyormuş yarın kendi doktoruma da gidicem
nst'de çok hafif kasılma çıktı,yalancı sancılar fln..
ve asıl bomba, 1 cm açılma dedi mafoldumben
'ee daha geçen hafta 1 hafta büyüktü?' dedim öyle görünüyormuş yarın kendi doktoruma da gidicem
ya kucukprensim sinirden oturdum ağlıyorum bu ne ya bu çocuk 1 hafta once gayet normal değil miydi? hani 1 hafta önce 1 hafta öndeydi? ben neyle beslendim de bu cocuk 2 hafta birden atladı? verdi tatlım ilaç.
Kilosu içinde böyle bi kısa yol var mı acababilmiyorumkismile
Canım internet sitesinin linkinide paylaşsan ne mutlu olurum anlatamam.Kızlar sizce bu bebek şekeri nasıl 50 adet sipariş vereceğim
Aman boşver gelmesin mümkünse seni üzecek baksana yaptığı da terbiyesizlik yanikizlar benim görümceden ses seda yok..
duramadim mesaj yazdim cevap yok,evi aradim cevap yok,cebini aradim cevap yok...
esimde ayip ama yaptiklari arama bi daha diye sinirlendi..
delirmemek isten degil..
Canım büyük geçmiş olsun.Kızlar çok teşekkürler ve ayrıca özür dilerim sizleri merak ettirdim
günaydin fistik anneler...nasilsiniz?
merak edenler icin söylüyorumm,dün aksam görümcem mesaj yazmis,gelemicekmis..niye bilmiyorum..
islerimin kaldigiyla kaldim bende..keyfi bilir valla,niye diye bile sormadim...
esim geldi ve büroya gittik gece gece,gec döndük..
3 gün icinde onun muhasebe ve vergi islerini bitirmem gerek simdi..
lohusa camasirlari gecelikleri falan yikanacak simdi,bebisin kalan ütüsü tamamlanip dolaba yerlesecek..
hastane cantasini esim yerlestirmek istiyormus,gec gelidigi icin yarina kaldi artik..
alisverisede gitmem gerek birazdan..
tutustum yani tutustummmm,motor takili sanki..akannehir
isabet olmuş cucum.desene körün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı....sende evdesin ama bizim gibi yağunsun maşallah..
Kızlar benim kafama bişey takıldı...sezeryan ile doğumda lağma yapılıyor değilmi?benim cok bilmiş eltim bende yapılmadı dedi...ama normal doğumda lağma olmaz yani mantık olarak ama ozamanda tok karnına yakalanılırsa sancıya...ben sonunu düşünemiyourm.kızlar kusura bakmayın biraz tuhaf bir soru oldu amaa napim merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?