ben çıkıyorum kızlar kocişin iş yerine gelmiştim onun işleri vardı onu bekledim bakim napıyo yoruldum iyice eve gidicez daha yemek yicez ben duş alıcam... çok işim var bu saçlar kurutması yapması öldürüyo beni hadi hepinize iyi akşamalr...
yok canım sor tabii.. sat'a göre vermiyorlar.. usg ölçümlerine göre veriyorlar.. zaten aslında ona bile gerek yok gibi.. hekimlerde bunun için hazırlanmış rapor kağıtları var.. onunüzerine yazıp veriyorlar.. teslim ederken bir o rapor yeterli senin usg çıktını felan istemiyor personel işleri..yani hekimini ayarlayabilirsen erkenden al bence şimdiki aklımolsa ben öyle yapardım..
[/FONT][/B]
KÜCÜKPRENS en iyisi canim..zarar verdiklerini bile bile sokmayacaksin öyle zirt pirt evine..
mümkünse yakinindada olmayacak öyle insanlar..
bugün OSMAN var demiiiiii :dance:
iyi akşamlar kızlar
ayşeduru geçmiş olsun cnm aynı bende bugün bel sancılarıyla başladım güne,ama sırf belde kalmıyor ya sancı o yüzden bende gitmedim sürekli uzandım şimdi iyiyim,umarım sende daha iyi olursun
küçükprenscim bence senin ayarlarınla ilgili o bende de başkalarında gözükmüyor yazdıklarım falan sen gizlilik ayarlarını düzenle canım bide öle dene bakalım
kızlar tekrar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için annem geldi o kalıcak bizde o yüzden çok katılamıyorum size ama gözüm sizde
kızlar bi ara buhar makinalarından bahsetmişsiniz...
ben de şimdi çamaşır kurutma makinalarına takılmış durumdayım...
aranızda kullanan var mı?varsa ne marka?mamnunmusunuz?
bebeklerimizin çamaşırları için iyi olur mu?...
Kızlar çok teşekkürler ve ayrıca özür dilerim sizleri merak ettirdim
cucum seni de bekletmişim
doktorum yoktu başka bi doktor 2 hafta büyüksünüz dedi
'ee daha geçen hafta 1 hafta büyüktü?' dedim öyle görünüyormuş yarın kendi doktoruma da gidicem
nst'de çok hafif kasılma çıktı,yalancı sancılar fln..
ve asıl bomba, 1 cm açılma dedi mafoldumben
35 hafta oluyor yanibilmiyorumkismile korkma canım, ilaç falan vermedi mi sancılar için veya açılmayı durdurmak için. Çook geçmiş olsun. Bakalım kendi doktorun ne diyecek, sen kalkma hiç yatarak yarını bekle bakalım, hayırlısı Allah tan herşeyin. Dualaşalım:Saruboceq:
ya kucukprensim sinirden oturdum ağlıyorum bu ne ya bu çocuk 1 hafta once gayet normal değil miydi? hani 1 hafta önce 1 hafta öndeydi? ben neyle beslendim de bu cocuk 2 hafta birden atladı? verdi tatlım ilaç.
kucukprens siemensin hangi modelini kullanıyosun?
başka markalar hakkında bilgin var mı?
çamaşırları yıpratıp küçültüyo mu peki?
öyle yorumlar var..
bide aşırı sıcak buhar ve ses ?...
ayy memnun olmana sevindim valla öyle yorumlar okudum ki kararsız kaldım...
ayşedurucum
durumunu tam anlayamadım ama geçmiş olsun
dinlenmene rahatına bak canım...
en iyi teşhisi kendi doktorun yapar,sakın üzülme,her doktor bir değil...
Tatlım ağlama ne güzel işte büyümüş Duru prensesi, herkes küçük diye üzülür sende büyüdü diye üzülme:1hug:. Hem ultrasondan ultrasona fark ediyor biliyorsun, birde kendi doktorun görsün hem ben eminim herşey yolunda lütfen ağlama bebeğini üzme boşu boşuna.
tesekkurler canım
yalancı sancılar basladı iste rahatsız ediyor
Büyümesi iyi güzel de,1 cm açılma ne tatlım? yarın bakıcaz beni basından savmak icin mi yaptı yoksa :sinifsinif:
Kızlar çok teşekkürler ve ayrıca özür dilerim sizleri merak ettirdim
cucum seni de bekletmişim
doktorum yoktu başka bi doktor 2 hafta büyüksünüz dedi
'ee daha geçen hafta 1 hafta büyüktü?' dedim öyle görünüyormuş yarın kendi doktoruma da gidicem
nst'de çok hafif kasılma çıktı,yalancı sancılar fln..
ve asıl bomba, 1 cm açılma dedi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?