canim yapilanida duydum yapilmayanida:uhm:..neye göre yapiyorlar bilmiyorum..Kızlar benim kafama bişey takıldı...sezeryan ile doğumda lağma yapılıyor değilmi?benim cok bilmiş eltim bende yapılmadı dedi...ama normal doğumda lağma olmaz yani mantık olarak ama ozamanda tok karnına yakalanılırsa sancıya...ben sonunu düşünemiyourm.kızlar kusura bakmayın biraz tuhaf bir soru oldu amaa napim merak ettim..
Ay bilmiyorum şeker hiç sormadım. ULT. kağıdında yazıyorya o nedenle gerek duymadım.
Canım internet sitesinin linkinide paylaşsan ne mutlu olurum anlatamam.
Aman boşver gelmesin mümkünse seni üzecek baksana yaptığı da terbiyesizlik yani
Canım büyük geçmiş olsun.
Açılmaya üstten mi bakıp söyledi alttan mı merak ettim şimdi ?
Ay boşver kuşum ya isabet olmuş gelmemesi hastalık bulaştıracaklar bide düşüncesiz davranışlara sinir oluyorum.
günaydın bayanlar yazıları okuyorum ama çok geriye dönüp bakamadım kusura bakmayın. ben şimdi 32 haftanın içindeyim ve kasıklarımda çok feci bi ağrı hissediyorum. oturuyorum bişiy yok ama kalkarken canım çok yanıyor. yatakta bile dönemiyorum hatta akşam eşim iniltilerime uyanıp beni döndürdü sağolsun varmı benim gibi sorun yaşayan merak ediyorum
Kızlar benim kafama bişey takıldı...sezeryan ile doğumda lağma yapılıyor değilmi?benim cok bilmiş eltim bende yapılmadı dedi...ama normal doğumda lağma olmaz yani mantık olarak ama ozamanda tok karnına yakalanılırsa sancıya...ben sonunu düşünemiyourm.kızlar kusura bakmayın biraz tuhaf bir soru oldu amaa napim merak ettim..
günaydın bayanlar yazıları okuyorum ama çok geriye dönüp bakamadım kusura bakmayın. ben şimdi 32 haftanın içindeyim ve kasıklarımda çok feci bi ağrı hissediyorum. oturuyorum bişiy yok ama kalkarken canım çok yanıyor. yatakta bile dönemiyorum hatta akşam eşim iniltilerime uyanıp beni döndürdü sağolsun varmı benim gibi sorun yaşayan merak ediyorum
heheh,evet valla öyle oldu..
hayir hasta olmasa vallahi gelsin,ki eskiden bu yana gelir kalir kac gün,ilgim alakam hic degismedi..
ama artik durum farkli..azcik anlayis istiyorum sadece..isabet oldu yani simdi :))
sorma canim,esimin kalan vaktinde yaptigi yan isin tüm sorumluluklari benim üzerimde..esimin danismani,sekreteri,muhasebecisi,finans uzmani,organizatörü,aklina gelen her biseyi benim :bbo:
ezocum normal doğumda kesin yapıyolar çünkü çok afedersiniz kadınlar ıkınınırken istenmeyen kazalar olabiliyormuş ohaoldumsmile ama sezaryende yapmayabiliyolar..ama sezaryandede sonda takıyolar yani hertürlü kolay olmıycakboshayallersmile
anladım tatlım sağolCanım sezeryan ile doğumda 2 sinide yapıyorlar. Benim gittiğim hastanede lağma yapılıyor. Ama Okmeydanı özel hast. ve özel levent hast. yapılmadığını birebir yaşayanlardan öğrendim. Yani sanırsam insiyatife kalmış bir durum.
aynı durum bendede söz konusu tatlım.günaydın bayanlar yazıları okuyorum ama çok geriye dönüp bakamadım kusura bakmayın. ben şimdi 32 haftanın içindeyim ve kasıklarımda çok feci bi ağrı hissediyorum. oturuyorum bişiy yok ama kalkarken canım çok yanıyor. yatakta bile dönemiyorum hatta akşam eşim iniltilerime uyanıp beni döndürdü sağolsun varmı benim gibi sorun yaşayan merak ediyorum
canim yapilanida duydum yapilmayanida:uhm:..neye göre yapiyorlar bilmiyorum..
sonda,lavman falan cok basit islemlermis,sadece bunu cok duydum zuzumm
sağol tatlım.sonda ile ilgili sıkıntılar duydum bende .lavmanın nasıl yapıldığınıda bilmiyorum açıkcası
evettt demii :dilcikar:
Kızlar çok teşekkürler ve ayrıca özür dilerim sizleri merak ettirdim
cucum seni de bekletmişim
doktorum yoktu başka bi doktor 2 hafta büyüksünüz dedi
'ee daha geçen hafta 1 hafta büyüktü?' dedim öyle görünüyormuş yarın kendi doktoruma da gidicem
nst'de çok hafif kasılma çıktı,yalancı sancılar fln..
ve asıl bomba, 1 cm açılma dedi mafoldumben
günaydin fistik anneler...nasilsiniz?
merak edenler icin söylüyorumm,dün aksam görümcem mesaj yazmis,gelemicekmis..niye bilmiyorum..
islerimin kaldigiyla kaldim bende..keyfi bilir valla,niye diye bile sormadim...
esim geldi ve büroya gittik gece gece,gec döndük..
3 gün icinde onun muhasebe ve vergi islerini bitirmem gerek simdi..
lohusa camasirlari gecelikleri falan yikanacak simdi,bebisin kalan ütüsü tamamlanip dolaba yerlesecek..
hastane cantasini esim yerlestirmek istiyormus,gec gelidigi icin yarina kaldi artik..
alisverisede gitmem gerek birazdan..
tutustum yani tutustummmm,motor takili sanki..akannehir
Kızlar benim kafama bişey takıldı...sezeryan ile doğumda lağma yapılıyor değilmi?benim cok bilmiş eltim bende yapılmadı dedi...ama normal doğumda lağma olmaz yani mantık olarak ama ozamanda tok karnına yakalanılırsa sancıya...ben sonunu düşünemiyourm.kızlar kusura bakmayın biraz tuhaf bir soru oldu amaa napim merak ettim..
burxkan tam olarak ifade etmem gerekirse kasık ve bikini bölgesi oluyor ve her ayaklarımı hareket ettirdiğimde oluyor onun dışında hiç bi ağrı sızım yok ama bu da çok fenaymış ya gözümden yaş getirdi valla
Canım tam idrar tahlili yapıldımı sana belki iltihap olabilir yada kum da döküyor olabilirsin aynı sancıları ben 22 haftalıkken yaşadım. Ama yinede Doktora git bence NST ye bağlan neyin nesi net öğren kafan rahat olsun. Suyun filan gelmiyor di mi ?
burxcan tam olarak ifade etmem gerekirse kasık ve bikini bölgesi oluyor ve her ayaklarımı hareket ettirdiğimde oluyor onun dışında hiç bi ağrı sızım yok ama bu da çok fenaymış ya gözümden yaş getirdi valla
küçükprens sağol yazıyorum şimdi bi kenera akşam yatmadan hepsini uygulicam umarım benimkide geçecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?