2010 Aralık Anneleri

canim yapilanida duydum yapilmayanida:uhm:..neye göre yapiyorlar bilmiyorum..
sonda,lavman falan cok basit islemlermis,sadece bunu cok duydum zuzumm

evettt demii :dilcikar:

canim kasik agrilari falan hepimizde dönem dönem oluyor ama hepsi ayni sebepten diyemeyiz..doktorunu arayip sorsan??
önemli bisey oldugunu sanmiyorum ama artik kritik dönemde oldugumuzdan bence herseyi sormak gerekiyor..

ezocum normal doğumda kesin yapıyolar çünkü çok afedersiniz kadınlar ıkınınırken istenmeyen kazalar olabiliyormuş ohaoldumsmile ama sezaryende yapmayabiliyolar..ama sezaryandede sonda takıyolar yani hertürlü kolay olmıycakboshayallersmile

Canım kasıklarına batma şeklinde bir acımı bu yoksa belirli aralıklarla gelen sancı mı ?
Yalancı sancılar olabilir yada doğuma yakın dönem olduğu için doğum sancıları başlangıcı olabilir her ihtimal var yani DR'unu aradın mı ?
NST'ye bağlatırlar seni muhtemelen bence biran önce Doktorunla görüşmende fayda var

dr arayıp sordum normaldir olur, ama çok dayanamazsan gel dedi.ama bi günüm bir günü tutmuyorki anlamadım. bebişimin pozisyonuna bağlı olabilir dedi bi kaç kişi. altta oluyormuş bazı bebekler sanırım yani doğum yapan bi iki arkadaşım öyle dedi ama ben yine merak ettim ilgin içn sağol cucu

hani bir reklam vardıya sen ordaki eşsin demeki.gerçi o reklamda anneden bahsediyordu.bir kız çocuğu erkek cocuğuna annesinin mesleğini anlatırken benim annem hem doktor,hem avukat,hem aşçı.....vsdiyordu aynı onun gibi..demekki senin oğluşunda doğunca oyle anlatıcak arkadaşalrına

Günaydın kızlar... Benimde dün bayağı ağrılarım vardı öksürünce çok kötü oluyor...( karnımın alt ve en üst kısmı içinden acıyo resmen.. içerde gerilme ve çatlama başladı sanırım aman bebeğim dursun oradada gerisi önemli değil artık napalım çekeceğiz..

ama aniden doğurmaya başlarsan nolcak...ay anammm evet sonda yı biliyourm...uff

burxcan tam olarak ifade etmem gerekirse kasık ve bikini bölgesi oluyor ve her ayaklarımı hareket ettirdiğimde oluyor onun dışında hiç bi ağrı sızım yok ama bu da çok fenaymış ya gözümden yaş getirdi valla

anladım tatlım sağol
aynı durum bendede söz konusu tatlım.

canım çok geçmiş olsun doktorun en iyisini bilir seni takip eden o sonuçta değerler doktordan doktora değşiyo işte göreceli... sen sıkma canını rahat ol dinlen....

canım iyi olmuş sen sonuçta bekledin üstüne düşeni yaptın takma kafana kolay gelsin yavaş yavaş hallolur herşey....

normal doğumda bebeğin baskısı ile tuvaletini yapabiliyorsun ben çok kişiden duydum bununla çk fazla karşılaşıldığı için ayıp bişi değil normal hemşireler ve doktorda normal karşılıyo ama son zamanlarda yediklerimize dikkat edelim yinede :kedi: lağma olur yada olmaz heryerde değişiyo ama çok duydum ıkınmayla yapanalrı... çekinmeyin normal...

benimde var anım benimki çatı ağrısı sabahları yürümekte bile zorlanıyorum gün içinde açılıyo.

Kızlar benim eltim normal doğum yaptı ama lavman yapmadılar...
Sezeryanla doğum yapanlarda var onlara da sonta takmadılar...
Sanırım tamamen hastaneye bağlı ...

Canım tam idrar tahlili yapıldımı sana belki iltihap olabilir yada kum da döküyor olabilirsin aynı sancıları ben 22 haftalıkken yaşadım. Ama yinede Doktora git bence NST ye bağlan neyin nesi net öğren kafan rahat olsun. Suyun filan gelmiyor di mi ?

tahlillerim var yapıldı ama çok oldu ayrıca tebrik ediyorum seni çünkü evet ben kum döküyorum.
ama kumun ağrısı farklı oluyordu yani idrara çıktığımda onun sancısını çekiyordum.
suyum da gelmiyor öle bişiy hissetmedim rapor için cuma gidicem umarım o zamana kadar dayanabilirim çünkü hala çalışıyorum

Herkese Günaydın,

Ayşe Duru dün çok korkuttun beni, bugün kendi doktorundan gelince de yaz emi meraktayım inşallah iyisinizdir:Saruboceq:

Tugbasi, aynı ağrı bende de vardı gebelik kursunda sordum kas ağrısıdır dediler.
Hareketler yapıyorum o geçiriyor. Bir defa bacaklarının arasına yastık koymadan yatma, ikincisi de gece uyumadan önce kegel egzersizleri yap. Şöyle ki,

Bacaklarının arasında ki yastığı dizlerinle sıkıp 10 a kadar say bırak, bu hareketi 8 kere yapıyorsun.

Sonra pelvis kaslarını kademe kademe 4 kerede (asansör yöntemi) sanki tuvaletini tutuyormuş gibi yukarı doğru kasacaksın, ve bi kerede bırakacaksın. Umarım anlatabilmişimdir, bunu da 8 kere yapıyorum gece yatmadan.
Ve yapmaya başladıktan sonra çok rahatladım mutlaka tavsiye ederim. Artık gece dönerken ve sabah ilk kaltığımda o bikini bölgesi ağrısı olmuyor bende daha rahatım elhamdülillah.

küçükprens sağol yazıyorum şimdi bi kenera akşam yatmadan hepsini uygulicam umarım benimkide geçecektir

küçükprens sağol yazıyorum şimdi bi kenera akşam yatmadan hepsini uygulicam umarım benimkide geçecektir

İnşallah geçecek çünkü benimkiyle aynı ağrıyı tarif ediyorsun, ama sebatla böyle bi hafta uygula canım. O kasları güçlendirmek doğumda da fayda sağlıyormuş:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…