arkadaşlar neden yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorsunuz ben anlamadım
büyük ihtimalle öyle olacak boshayallersmilehani bir reklam vardıya sen ordaki eşsin demeki.gerçi o reklamda anneden bahsediyordu.bir kız çocuğu erkek cocuğuna annesinin mesleğini anlatırken benim annem hem doktor,hem avukat,hem aşçı.....vsdiyordu aynı onun gibi..demekki senin oğluşunda doğunca oyle anlatıcak arkadaşalrına
canim sagliginiz yerinde olsun senin ve bebisin,agrilar sizilar mutlaka oluyor maalesef...dr arayıp sordum normaldir olur, ama çok dayanamazsan gel dedi.ama bi günüm bir günü tutmuyorki anlamadım. bebişimin pozisyonuna bağlı olabilir dedi bi kaç kişi. altta oluyormuş bazı bebekler sanırım yani doğum yapan bi iki arkadaşım öyle dedi ama ben yine merak ettim ilgin içn sağol cucu
gecmis olsun canim..bu aralar topikce dökülüyoruz sanirimm boshayallersmileGünaydın kızlar... Benimde dün bayağı ağrılarım vardı öksürünce çok kötü oluyor...( karnımın alt ve en üst kısmı içinden acıyo resmen.. içerde gerilme ve çatlama başladı sanırım aman bebeğim dursun oradada gerisi önemli değil artık napalım çekeceğiz..
evet canim,böylesi daha iyi..canım çok geçmiş olsun doktorun en iyisini bilir seni takip eden o sonuçta değerler doktordan doktora değşiyo işte göreceli... sen sıkma canını rahat ol dinlen....
canım iyi olmuş sen sonuçta bekledin üstüne düşeni yaptın takma kafana kolay gelsin yavaş yavaş hallolur herşey....
normal doğumda bebeğin baskısı ile tuvaletini yapabiliyorsun ben çok kişiden duydum bununla çk fazla karşılaşıldığı için ayıp bişi değil normal hemşireler ve doktorda normal karşılıyo ama son zamanlarda yediklerimize dikkat edelim yinede :kedi: lağma olur yada olmaz heryerde değişiyo ama çok duydum ıkınmayla yapanalrı... çekinmeyin normal...
benimde var anım benimki çatı ağrısı sabahları yürümekte bile zorlanıyorum gün içinde açılıyo.
ben ve yatmak...cucum cnm yatman lazım sakın kendini yorma.....
canim insallah gecer bir an önce..hem öksürük hem mide yanmasi...eminim geceler cok zor geciyordur :teselli:gece hiiç uyumamadım kızlar saat 4 dü ben öksürüyordum..öksürürken istifra ettim artık o derece..sabah aile hekimime gittim dedim 1 hafta olacak geçmiyor bronşit midir nedir bu? dedi bronşit değil..bi şurup verdi cumaya kadar geçmezse gel göreyim yine..
bir de mide yanması gece kabus gibiydi..
arkadaşlar neden yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorsunuz ben anlamadım
Kızlar ben deterjan olarak Dalinini ve Hacışakir sabunluyu çok kullndım ilk kızımda öyle lekeleri çok iyi çıkatmıyorlar .Şimdi Dalan Roxy diye toz sabun deterjan çıkmış yumuşatıcıda gerekmiyor bebeğimin kıyafetlerini yıkadım temizliğine hayran kaldım
Kızlar ben deterjan olarak Dalinini ve Hacışakir sabunluyu çok kullndım ilk kızımda öyle lekeleri çok iyi çıkatmıyorlar .Şimdi Dalan Roxy diye toz sabun deterjan çıkmış yumuşatıcıda gerekmiyor bebeğimin kıyafetlerini yıkadım temizliğine hayran kaldım
bu deterjanı nerde bulabilirim seyra bende metnini çok duydum
cucu bunu bilmiyordum bu kadar önemli olabileceğini düşünmemiştim sağol
bende başta yorgan çarşaf cibinlik ykamak için dalan roxy aldım fiyatıda çok uygun poşeti migrosta 3tl civarı yıkadım ben beğendim yumuşak yaptı ve kokusu fazla değil ama eşim o sabun kokusundan hoşlanmadı hoşlanmayıncada bebeğin kıyafetleri için mecbur onun isteği ile dalin sıvı deterjan aldık minikken bunu kullanırım ama bende dalan roxy i beğendim canım eşim görmeden arada onuda kullanıcam aklinialirimsmile
Canım Dalin gibi kokusu olan yok bebek gibi kokuyor.Hacışakir sabunlusu çamaşırı sertleştiriyor ve hoş kokmuyor ama Roxy hafif hoş bir kokusu var eşin ne anlıyacak çamaşıdan yıka geçkaydirigubbakcemile3
Kayinvalide de h Şakir kullan dedi ben daha iyisine bakacm valla reklam gibi oldu Temizligine hayran kaldm :))) benim yıkamam ay sonunu bulur
ayy benimki herşeye karışır anlamazmı tilki gb burnu koku alır onun ben ona sormadan bişiy alamam beğenmez felan ama arada yıkarım kaydirigubbakcemile3 geçen gün kazaklarımızı dalan roxy le yıkadım onun paketinde narinleriniz tüllerin için felanda yazıyo kazakları almış kokluyo bunlar ne kokuyo böle dedi deterjan dedim baktı baktı kokladı kokladı gitti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?