2010 Aralık Anneleri

aman ayşacimm kendine dikkat ett
hastaneye yatış yapalım demedilermii

ya kucukprensim sinirden oturdum ağlıyorum bu ne ya bu çocuk 1 hafta once gayet normal değil miydi? hani 1 hafta önce 1 hafta öndeydi? ben neyle beslendim de bu cocuk 2 hafta birden atladı? verdi tatlım ilaç.

canım çocuğun 2 hafta önden gitmesinde bir sorunnn bencee çünküü benimkiide 3 hafta önden gidiyorduu
amaa sen bol bol dinlenn

gsu ben Dalan Roxyle yıkadım arakasındada yumuşatıcı gerkmez diyor bende kullanmadım gerekte kalmıyor çamaşırlar gayet yumuşak çıkıyor

o zaman bende yumusatıcı almayayım,teşekkurler canım..a.s.

Ay Anway in bebek deterjanını alacaktım ilk başta 2.5 kilosu 60 ytl hemende bitiriyorum ben vazgeçtim

oyyy o neymiş dalin bile pahalı geliyo bana....

gsu ben Dalan Roxyle yıkadım arakasındada yumuşatıcı gerkmez diyor bende kullanmadım gerekte kalmıyor çamaşırlar gayet yumuşak çıkıyor

bende kullanmadım yumuşatıcı.... yumuşak oldu....

canım lağma normal doğumda yapılıyor sezeryande olmazz
çünküü sezeryandee sanaa akşamm şu saaten sabahaa kadar yemek yeme diyorlarr
ama normalde nezaman doğumunn başlıyacağınıı bilmediğinn içinnn karnın tok gidiyorsunn hastaneyee
ve lağma yapılıyokii içinn boşalsınnn
ıkınmadan dolayıı büyük abdest yapm ariskinii sıfıraa indiriyorlarr
sezeryande yapılann şey sonda oluyooo
normal doğumdada sonda yokkk

darısı başımıza inşallah..hayırlısı alsak bebişleri kucağımıza...

canım ben de başladım yapmaya bakalım faydası olur inşallah...çok oturunca ya da sabhları kalkınca bikini bölgem baya acıyor(biraz yürüyünce geçiyor.

canım çok geçmiş olsun, daha iyisindir inşallah....

kızlar ben de işteyim internet bir var bir yoksıkılıyorum da iş de vermiyorlar bana dergi kitap falan okuyorum ben de.

haftasonu kayınvaldem gelecek ankarada düğün varmış, geçen hafta da eltimler vardı...hayırlısı..:)
artık temizlikçi kadın tutuyorum kendim yapmaya uğraşıyordum ama çok yoruluyorum hem de işten gidince halim kalmıyorki ayaklarımın şişliğinden.varsın içime sinmese de kadın gelsin dedim.

canım ben de başladım yapmaya bakalım faydası olur inşallah...çok oturunca ya da sabhları kalkınca bikini bölgem baya acıyor(biraz yürüyünce geçiyor.

Doğru şu asansör hareketini gün içinde de yapabilirsin, ayrıca hamilelikte idrar kaçırma oluyormuş bugün kanal d de doktorumda anlattılar, onun içinde bu egzersizler faydalıymış, doğumdan sonra da devam etmek gerekmiş canım:lepi:

Bende artık Hapşuruk un temizlikçisini çağırıyorum, hatta sabahtan beri bir aylık birikmiş ütülerimi yaptı şimdi temizliğe geçti. Zaten plasentamda sorun olduğu için uzun zamandır temizlik yapmak yasak bana, ama düzgün birini bulamamıştım. Çok şükür bu kadında iyi gibi bakalım ikinci gelişi ama Hapşuruk memnunmuş, sağolsun bana da tavsiye ettihihoyyyt
Kadınlar kulübünü seviyorum anacığımmm:lepi:

merhaba bende Allah izin verirse Kaım annesi olacağım şu an yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum ben 32 haftalıkken hastaneye gittim kontrol için o gün kendi doktorumun kongrede olduğunu söylediler bende başka bir doktora muayne oldum bana bebeğimin 2 hafta geride olduğunu çok zayıf olduğunu ve erken doğum riskim olduğunu söyledi bir sürüde ilaçlar verdi tabi doktor deyip güveniyorsun neticede ama 10 gün neler çektiğimi ben biliyorum verdiği ilaçları kullandım yan etkileride berbattı çarpıntı yapıyordu sanki kalbim duracak gibi oluyordu ve ben hayatımda yaptığım en büyük hatayı yaptım hiç yanılma payı vardır diye düşünmeden 10 gün hem yattım hem ağladım hemde ilaçları kullandım 10 gün sonra kendi doktoruma gittiğimde olanları anlattım çok şaşırdı çünkü gerçekten birden bire böyle bir sorun çıkmasına olanak yoktu zaten bende şaşırmıştım neyse kendisi baktı ve hayır herşey yolunda o ilaçları kullanma erken doğum riski yok bebek haftasıyla uyumlu dedi.... ben akıllandım ama geç oldu 10 gün çektiğim yanıma kar kaldı sayfanızıda işgal ediyorum ama okuyunca üzüldüm insan gerçekten çok kötü oluyor mutlaka başka bir doktora daha gidin kafanız rahat olsun bazen gerçekten yanılıyorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun

gunaydın kızlar bi kac gundur giremiyodum alısweris falan yaptık beşiğimizi aldık eksiklerimizi tamamladık sayılır.. sizlerden ne war ne yok nasılsınız bebişler nasıl.. bebişlerini goren arkadaslar olmustur kesin kocaman olmuslardır artık masallah

Allah iyileriyle karşılaştırsın her zaman, yani bu ne anlayamıyorum. O da doktor öteki de doktor. Acaba kullandıkları ultrasonla falan mı alakalı??

Artık günaydın değil tünaydın oldu canım, sen yeni mi kalktın yoksakaydirigubbakcemile3 Ohh maşallah güle güle kullanın aldıklarınızı, bizde yaptıkepey alışveriş. Fotoğraflarını koymak istiyorum ama bir türlü elim gidemedi makineyeboshayallersmile

yok kız yeni kalkmadımda ne bilim alıskanlık iste illk mesaja gunaydın dierek baslamak kaydirigubbakcemile3 bende bi ara cekip koyarım resimleri sende usenme kız al makineyi eline cek resimlerini hadii lmaz:

funahcım nasılsın ben alısverısı bıtırdım,her yere baktım sonra etlıkteki bebek magazalrından bırıne gırdık ıdıl bebe nın urunlerını satıyorlarmıs,hani şu ticaret merkezi var ya oradıkılerden,her seyi ordan aldık, her seyi alınca da adam baya ındırım yaptı benımde ıcıme sındı valla,bır tek geceliğim felan kaldı onada yagmurdan canım hıc cıkmak ıstemıyor...sagol tatlım sende bana yardımcı olduna.s.a.s.

hee bı de doktor cantanı hazırla dedı bende tık yok,nolcaksa benım bu uyusukluğum,kızım da ben gıbı tembel olursa yandık valla...

merhaba canım...insan bi şeyler aldıkca rahatlıyor valla ...

ohhh ne güzel işte,sende dinlen,bebiş de rahat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…