Kızlar çok teşekkürler ve ayrıca özür dilerim sizleri merak ettirdim
cucum seni de bekletmişim
doktorum yoktu başka bi doktor 2 hafta büyüksünüz dedi
'ee daha geçen hafta 1 hafta büyüktü?' dedim öyle görünüyormuş yarın kendi doktoruma da gidicem
nst'de çok hafif kasılma çıktı,yalancı sancılar fln..
ve asıl bomba, 1 cm açılma dedi mafoldumben
ya kucukprensim sinirden oturdum ağlıyorum bu ne ya bu çocuk 1 hafta once gayet normal değil miydi? hani 1 hafta önce 1 hafta öndeydi? ben neyle beslendim de bu cocuk 2 hafta birden atladı? verdi tatlım ilaç.
Ay Anway in bebek deterjanını alacaktım ilk başta 2.5 kilosu 60 ytl hemende bitiriyorum ben vazgeçtim
gsu ben Dalan Roxyle yıkadım arakasındada yumuşatıcı gerkmez diyor bende kullanmadım gerekte kalmıyor çamaşırlar gayet yumuşak çıkıyor
Ay Anway in bebek deterjanını alacaktım ilk başta 2.5 kilosu 60 ytl hemende bitiriyorum ben vazgeçtim
gsu ben Dalan Roxyle yıkadım arakasındada yumuşatıcı gerkmez diyor bende kullanmadım gerekte kalmıyor çamaşırlar gayet yumuşak çıkıyor
Kızlar benim kafama bişey takıldı...sezeryan ile doğumda lağma yapılıyor değilmi?benim cok bilmiş eltim bende yapılmadı dedi...ama normal doğumda lağma olmaz yani mantık olarak ama ozamanda tok karnına yakalanılırsa sancıya...ben sonunu düşünemiyourm.kızlar kusura bakmayın biraz tuhaf bir soru oldu amaa napim merak ettim..
merhaba sevgili anneler opuyorumnanaktan
2009 arlık annesıyım gecerken ugradım.umarım hepınız keyıflı ve saglıklı bır surec gecırıyorsunuz.çok hızlı buyuyorlar ınanın.beklemekte onunla yasamakta cok keyıflı.usg nın aynısı cıkıyor karsınıza-yuzu hareketlerı hep aynı.benımkı mesela hep o gördüğümz seklıyle uyuyr hala.sakın korkmayın doğumdan.o gun bebişle kavusacagınıza odaklanın sadece.sevgiler:ecrin_bebek:
Herkese Günaydın,
Ayşe Duru dün çok korkuttun beni, bugün kendi doktorundan gelince de yaz emi meraktayım inşallah iyisinizdir:Saruboceq:
Tugbasi, aynı ağrı bende de vardı gebelik kursunda sordum kas ağrısıdır dediler.
Hareketler yapıyorum o geçiriyor. Bir defa bacaklarının arasına yastık koymadan yatma, ikincisi de gece uyumadan önce kegel egzersizleri yap. Şöyle ki,
Bacaklarının arasında ki yastığı dizlerinle sıkıp 10 a kadar say bırak, bu hareketi 8 kere yapıyorsun.
Sonra pelvis kaslarını kademe kademe 4 kerede (asansör yöntemi) sanki tuvaletini tutuyormuş gibi yukarı doğru kasacaksın, ve bi kerede bırakacaksın. Umarım anlatabilmişimdir, bunu da 8 kere yapıyorum gece yatmadan.
Ve yapmaya başladıktan sonra çok rahatladım mutlaka tavsiye ederim. Artık gece dönerken ve sabah ilk kaltığımda o bikini bölgesi ağrısı olmuyor bende daha rahatım elhamdülillah.
gece hiiç uyumamadım kızlar saat 4 dü ben öksürüyordum..öksürürken istifra ettim artık o derece..sabah aile hekimime gittim dedim 1 hafta olacak geçmiyor bronşit midir nedir bu? dedi bronşit değil..bi şurup verdi cumaya kadar geçmezse gel göreyim yine..
bir de mide yanması gece kabus gibiydi..
Bende bugünn oğlumuu görmeye gittimm
maşşallah 2 buçuk kilo olmuşş
canım ben de başladım yapmaya bakalım faydası olur inşallah...çok oturunca ya da sabhları kalkınca bikini bölgem baya acıyor(biraz yürüyünce geçiyor.
haftasonu kayınvaldem gelecek ankarada düğün varmış, geçen hafta da eltimler vardı...hayırlısı..:)
artık temizlikçi kadın tutuyorum kendim yapmaya uğraşıyordum ama çok yoruluyorum hem de işten gidince halim kalmıyorki ayaklarımın şişliğinden.varsın içime sinmese de kadın gelsin dedim.
Kızlar çok teşekkürler ve ayrıca özür dilerim sizleri merak ettirdim
cucum seni de bekletmişim
doktorum yoktu başka bi doktor 2 hafta büyüksünüz dedi
'ee daha geçen hafta 1 hafta büyüktü?' dedim öyle görünüyormuş yarın kendi doktoruma da gidicem
nst'de çok hafif kasılma çıktı,yalancı sancılar fln..
ve asıl bomba, 1 cm açılma dedi mafoldumben
merhaba bende Allah izin verirse Kaım annesi olacağım şu an yaşadığın durumu çok iyi anlıyorum ben 32 haftalıkken hastaneye gittim kontrol için o gün kendi doktorumun kongrede olduğunu söylediler bende başka bir doktora muayne oldum bana bebeğimin 2 hafta geride olduğunu çok zayıf olduğunu ve erken doğum riskim olduğunu söyledi bir sürüde ilaçlar verdi tabi doktor deyip güveniyorsun neticede ama 10 gün neler çektiğimi ben biliyorum verdiği ilaçları kullandım yan etkileride berbattı çarpıntı yapıyordu sanki kalbim duracak gibi oluyordu ve ben hayatımda yaptığım en büyük hatayı yaptım hiç yanılma payı vardır diye düşünmeden 10 gün hem yattım hem ağladım hemde ilaçları kullandım 10 gün sonra kendi doktoruma gittiğimde olanları anlattım çok şaşırdı çünkü gerçekten birden bire böyle bir sorun çıkmasına olanak yoktu zaten bende şaşırmıştım neyse kendisi baktı ve hayır herşey yolunda o ilaçları kullanma erken doğum riski yok bebek haftasıyla uyumlu dedi.... ben akıllandım ama geç oldu 10 gün çektiğim yanıma kar kaldı sayfanızıda işgal ediyorum ama okuyunca üzüldüm insan gerçekten çok kötü oluyor mutlaka başka bir doktora daha gidin kafanız rahat olsun bazen gerçekten yanılıyorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
gunaydın kızlar bi kac gundur giremiyodum alısweris falan yaptık beşiğimizi aldık eksiklerimizi tamamladık sayılır.. sizlerden ne war ne yok nasılsınız bebişler nasıl.. bebişlerini goren arkadaslar olmustur kesin kocaman olmuslardır artık masallah
yok kız yeni kalkmadımda ne bilim alıskanlık iste illk mesaja gunaydın dierek baslamak kaydirigubbakcemile3 bende bi ara cekip koyarım resimleri sende usenme kız al makineyi eline cek resimlerini hadiiAllah iyileriyle karşılaştırsın her zaman, yani bu ne anlayamıyorum. O da doktor öteki de doktor. Acaba kullandıkları ultrasonla falan mı alakalı??
Artık günaydın değil tünaydın oldu canım, sen yeni mi kalktın yoksakaydirigubbakcemile3 Ohh maşallah güle güle kullanın aldıklarınızı, bizde yaptıkepey alışveriş. Fotoğraflarını koymak istiyorum ama bir türlü elim gidemedi makineyeboshayallersmile
haftasonu kayınvaldem gelecek ankarada düğün varmış, geçen hafta da eltimler vardı...hayırlısı..:)
artık temizlikçi kadın tutuyorum kendim yapmaya uğraşıyordum ama çok yoruluyorum hem de işten gidince halim kalmıyorki ayaklarımın şişliğinden.varsın içime sinmese de kadın gelsin dedim.
gunaydın kızlar bi kac gundur giremiyodum alısweris falan yaptık beşiğimizi aldık eksiklerimizi tamamladık sayılır.. sizlerden ne war ne yok nasılsınız bebişler nasıl.. bebişlerini goren arkadaslar olmustur kesin kocaman olmuslardır artık masallah
Bende artık Hapşuruk un temizlikçisini çağırıyorum, hatta sabahtan beri bir aylık birikmiş ütülerimi yaptı şimdi temizliğe geçti. Zaten plasentamda sorun olduğu için uzun zamandır temizlik yapmak yasak bana, ama düzgün birini bulamamıştım. Çok şükür bu kadında iyi gibi bakalım ikinci gelişi ama Hapşuruk memnunmuş, sağolsun bana da tavsiye ettihihoyyyt
Kadınlar kulübünü seviyorum anacığımmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?