tahlillerim var yapıldı ama çok oldu ayrıca tebrik ediyorum seni çünkü evet ben kum döküyorum.
ama kumun ağrısı farklı oluyordu yani idrara çıktığımda onun sancısını çekiyordum.
suyum da gelmiyor öle bişiy hissetmedim rapor için cuma gidicem umarım o zamana kadar dayanabilirim çünkü hala çalışıyorum
kızlar bi ara buhar makinalarından bahsetmişsiniz...
ben de şimdi çamaşır kurutma makinalarına takılmış durumdayım...
aranızda kullanan var mı?varsa ne marka?mamnunmusunuz?
bebeklerimizin çamaşırları için iyi olur mu?...
Anladım cnm dikkat et oturduğun yerde çalışıyorsan ayaklarının altına birşey koy ve uzat.
Eve gider gitmez yat uzan dinlen.
Kendini sakın sakın yorma valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı.
32. haftada izne çıkacakmısın peki ?
aynen canım ya...bebişin odası eskiden boştu orda hem ütü masam hem çamaşırlık duruyordu şimdi kalktı hepsi tabi..çamaşır kurutacak yer kalmadı reklamlarda gördüm bosch da indirim var sanırım ben çok istiyorum kurutma makinası almayı önümüz kış evin içinde her gün çamaşır olacak nasıl başa çıkıcam ki..
Kızlar benim kafama bişey takıldı...sezeryan ile doğumda lağma yapılıyor değilmi?benim cok bilmiş eltim bende yapılmadı dedi...ama normal doğumda lağma olmaz yani mantık olarak ama ozamanda tok karnına yakalanılırsa sancıya...ben sonunu düşünemiyourm.kızlar kusura bakmayın biraz tuhaf bir soru oldu amaa napim merak ettim..
mrh cnm lama normal dogumdada yapılıyo bir kızım var 4 yasında o normal dogumla dünyaya geldi suyum gelerek gittim hastaneye ön kontrolleri yaptıktn sonra lama yaptılar tuvalete gitmemi beklediler tuvaletten sonrada sancı odasına öyle aldılar ve sunni sancı verdiler bakalım oglusum nasıl gelcek dünyaya :uhm:
Ay cnm ya bu öksürük mahvetti seni kıyamam cnm benimgece hiiç uyumamadım kızlar saat 4 dü ben öksürüyordum..öksürürken istifra ettim artık o derece..sabah aile hekimime gittim dedim 1 hafta olacak geçmiyor bronşit midir nedir bu? dedi bronşit değil..bi şurup verdi cumaya kadar geçmezse gel göreyim yine..
bir de mide yanması gece kabus gibiydi..
aslında henüz çıkmayı düşünmüyorum yani bu ağrıyı atlabilirsem (ki atlıtıcam küçükprens sayesinde sanırım) onun dışında başka bi sıkıntım yok.
inşallah olmazda ben de devam edebilirim istediğim bu yani
Günaydın anneler
Burxkan bebek şekerinin linkini veriyorum canım ben burada aynı sitenin ürünlerini satan biryere sordum fiyatları daha pahalıydı
Lora Nikah ekeri / Mutluluun adresi
ama aniden doğurmaya başlarsan nolcak...ay anammm evet sonda yı biliyourm...uff
dün carrefoura gittim şu dalin bebek deterjanı 12,90dı ya indirimde allahım talan etmişler raf bomboş şansımıza 1 tane vardı aldık koca rafta şaşırdık yumuşatıcı da öyle ama yumuşatıcı vardı bi kaç tane bende büyük boy yumuşatıcı aldım gerçi çok kullanmayacağım yumuşatıcı ama 9,90 dı 4lt mi 5lt mi ne çok uygun geldi... aldım . bide prima premium care 2 numara olanından aldım 72li paket 21,90dı daha önce 1 numara almıştımyeni doğan için bu bi büyük boyu mini....
bu arada carrefourdaki %15 ndirim dedikleri şey kasada yansımıyo carrefour kartınıza puan olarak yükleniyo siz o puanları sanırım 29 ekime kadardı başka alışverişte kullanıyorsunuz bilginize...
dün carrefoura gittim şu dalin bebek deterjanı 12,90dı ya indirimde allahım talan etmişler raf bomboş şansımıza 1 tane vardı aldık koca rafta şaşırdık yumuşatıcı da öyle ama yumuşatıcı vardı bi kaç tane bende büyük boy yumuşatıcı aldım gerçi çok kullanmayacağım yumuşatıcı ama 9,90 dı 4lt mi 5lt mi ne çok uygun geldi... aldım . bide prima premium care 2 numara olanından aldım 72li paket 21,90dı daha önce 1 numara almıştımyeni doğan için bu bi büyük boyu mini....
bu arada carrefourdaki %15 ndirim dedikleri şey kasada yansımıyo carrefour kartınıza puan olarak yükleniyo siz o puanları sanırım 29 ekime kadardı başka alışverişte kullanıyorsunuz bilginize...
canım fiş yanımdaydı bakdım yansımış bende..deterjan 12,9 yumusatıcı 4,9 dan almışım yani..
Gecen gün bende gittim Carrefour a %50 ye kadar indirmdi yumusatici almayı dusunmuyom hassas olc. Dusunuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?