2010 Aralık Anneleri

Anladım cnm dikkat et oturduğun yerde çalışıyorsan ayaklarının altına birşey koy ve uzat.
Eve gider gitmez yat uzan dinlen.
Kendini sakın sakın yorma valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı.
32. haftada izne çıkacakmısın peki ?

aynen canım ya...bebişin odası eskiden boştu orda hem ütü masam hem çamaşırlık duruyordu şimdi kalktı hepsi tabi..çamaşır kurutacak yer kalmadı reklamlarda gördüm bosch da indirim var sanırım ben çok istiyorum kurutma makinası almayı önümüz kış evin içinde her gün çamaşır olacak nasıl başa çıkıcam ki..

gece hiiç uyumamadım kızlar saat 4 dü ben öksürüyordum..öksürürken istifra ettim artık o derece..sabah aile hekimime gittim dedim 1 hafta olacak geçmiyor bronşit midir nedir bu? dedi bronşit değil..bi şurup verdi cumaya kadar geçmezse gel göreyim yine..
bir de mide yanması gece kabus gibiydi..

AYŞEDURU canım kendi doktoruna gidince bize bilgi ver dualarımız seninle herşeyin hayırlısı

aslında henüz çıkmayı düşünmüyorum yani bu ağrıyı atlabilirsem (ki atlıtıcam küçükprens sayesinde sanırım) onun dışında başka bi sıkıntım yok.
inşallah olmazda ben de devam edebilirim istediğim bu yani

Evet ya bu çamaşırlık ve ütü masası eve fazlalık geliyor bende yatak odasındaki balkonumu campenle kapattırıyorum çamaşırlığım orada duracak.Kurutma makinesinden memnun olanları duymuştum ama doğal kurutma en sağlıklısıymış

mrh cnm lama normal dogumdada yapılıyo bir kızım var 4 yasında o normal dogumla dünyaya geldi suyum gelerek gittim hastaneye ön kontrolleri yaptıktn sonra lama yaptılar tuvalete gitmemi beklediler tuvaletten sonrada sancı odasına öyle aldılar ve sunni sancı verdiler bakalım oglusum nasıl gelcek dünyaya

Son düzenleme:

mrh cnm lama normal dogumdada yapılıyo bir kızım var 4 yasında o normal dogumla dünyaya geldi suyum gelerek gittim hastaneye ön kontrolleri yaptıktn sonra lama yaptılar tuvalete gitmemi beklediler tuvaletten sonrada sancı odasına öyle aldılar ve sunni sancı verdiler bakalım oglusum nasıl gelcek dünyaya :uhm:

anladım canım sağol.duruma bağlı demekki

Ay cnm ya bu öksürük mahvetti seni kıyamam cnm benim
Şurubunu içde inşallah geçer bitanem.
Miden için gece yatarken yastığını yükselt bana çok faydası oldu yastıktan kafam düşünce bi bakıyom boğazıma kadar yumru var reflüden dolayı hemen yastıkları üst üste koyup yatıyorum.

Allah gönlüne göre versin cnm benim.
Ben de 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
İnşallah o güne kadar sorun yaşamam.

Günaydın anneler
Burxkan bebek şekerinin linkini veriyorum canım ben burada aynı sitenin ürünlerini satan biryere sordum fiyatları daha pahalıydı
Lora Nikah ekeri / Mutluluun adresi

Saol kuşum hemen inceleyeyim. Eminönüne tekrar gidicem bir aksilik olmaz ise oradan almayı düşünüyorum açıkcası ama fikir almak güzel oluyor aklinialirimsmile

dün carrefoura gittim şu dalin bebek deterjanı 12,90dı ya indirimde allahım talan etmişler raf bomboş şansımıza 1 tane vardı aldık koca rafta şaşırdık yumuşatıcı da öyle ama yumuşatıcı vardı bi kaç tane bende büyük boy yumuşatıcı aldım gerçi çok kullanmayacağım yumuşatıcı ama 9,90 dı 4lt mi 5lt mi ne çok uygun geldi... aldım . bide prima premium care 2 numara olanından aldım 72li paket 21,90dı daha önce 1 numara almıştımyeni doğan için bu bi büyük boyu mini....

bu arada carrefourdaki %15 ndirim dedikleri şey kasada yansımıyo carrefour kartınıza puan olarak yükleniyo siz o puanları sanırım 29 ekime kadardı başka alışverişte kullanıyorsunuz bilginize...

ama aniden doğurmaya başlarsan nolcak...ay anammm evet sonda yı biliyourm...uff

ya o değilde ben doğumdan çok lavmandan korkuyorum..daha önce 3 hemşire bana lavman yapmayı beceremedi o kadar kasılıyorumki yapamadılar napcamı bilmiyom yani

inşallah sonuna kadar sorun yaşamazsın, ve bizlerde yaşamayız da hamişlik bizim için harika bi dönem olarak anılır

canım fiş yanımdaydı bakdım yansımış bende..deterjan 12,9 yumusatıcı 4,9 dan almışım yani..

Gecen gün bende gittim Carrefour a %50 ye kadar indirmdi yumusatici almayı dusunmuyom hassas olc. Dusunuyorm

Günaydın kızlar bende sabah kan verdm her ay verilenden.. 31 hafta 2 gün içindeyim yarın son ultrasondan gececm hayırlısı ins bı sorunumuz yoktur. İdrar enfeksiyonundan korkuyorum. Ayıptır solemesi biraz koyu idrarım ama o kadar da su iciyorum sadece sabahları böle oluyor.belim ağrıyor karnım geriliyor 9.5 kilo almısim şimdi 64.5 im

canım fiş yanımdaydı bakdım yansımış bende..deterjan 12,9 yumusatıcı 4,9 dan almışım yani..

yok tatlım onu demedim raftaki fiyatlar geçerli ama ürünlerde altlarında %15 indirim yazıyo onu anlayamadım birde kasada bi fiş verdiler orda parapuan kazandınız 29 ekime kadar harcayın felan diodu... ondan dedim... ama dediğin gb de olabilir raftaki fiyatlar %15 indirimli fiyatlar belkide ama o zaman herşey indirimli değil çünkü bebek bezleri normal fiyattaydı....

Gecen gün bende gittim Carrefour a %50 ye kadar indirmdi yumusatici almayı dusunmuyom hassas olc. Dusunuyorm

yumuşatıcıyı bende kullanmayacağım ama aldım işte kıyafetlerini sadece deterjanla yıkıyacağım olmadı kendi kıyafetlerimizde perdelerinde felan kullanırım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…