2010 Aralık Anneleri

kızlar ben bişe sorcam artık erken dogum riskleri falan war ya tedirgin oluyorum .. ben bu gece 3 defa tuvalete kalktım (askılı gecelik ve taytla yatıyorum).. ilk kalktıgımda taytıma kadar ıslaklık hissettimohaoldumsmile korktum ama cokta terlemiştim sonra taytı cıkardım camasırımı falan degiştirdm 1 saat sonra tekrar kalktım kuruydu acaba terdenmiydi suyum falanmı gelio nasıl ayırt etcm :uhm:

Bence terlenişsindir canım...
Suyun gelse devamı gelirdi değil mi?

canım ben normal doğum yaptım, lavman yapıldı.

kusura bakmayın kızlar balıklama daldım, herkes iyidir umarım.

canım ben de 2 gecedir çok terliyorum, tam 2.30 da uyanıyorum, kalktığımda sırılsıklam oluyorum, üzerimi değiştirip tekrar yatıyorum. Sanırım hormonlarımızın gazabına uğruyoruz bu aralar. Dediğin gibi çok ince şeylerle yatıyorum ben de, üstümüzde de sadece pike oluyo ama dediğim gibi... sıkıntı yapma bence kendine, sanırım normal böyle şeyler...

Tooba nın söylediği bir yöntem var, bende almadım henüz ama almakta fayda var. Turnusol kağıdını gazlı beze sarıp çamaşırına koyuyorsun, amniyon sıvısı bazik olduğu için kağıt maviye dönüşürse suyumuzun geldiği anlaşılıyormuuşşş.

İkea ya geldik ne. Var ne yok bakcaz bı saatte geldik malum Fransa'da grev var

Hoş gittiniz, ne grevi var Fransa da ki?

ohhh ne güzel işte,sende dinlen,bebiş de rahat etsin..

Valla aslında ben yapıyordum temizlik işlerimi ama doktor teyzemiz kızdı, madalya mı takacaklar dedi:kedi: İlk defa o zaman kızdı bana zaten normalde güler yüzlüdür, ama plasenta da kocaman karaltıları görünce azarı yemiştim. Neyse Allahtan ben akıllandım, karaltılarda tamamen geçmedi ama küçüldülersempatiksalakcinni

yok kız yeni kalkmadımda ne bilim alıskanlık iste illk mesaja gunaydın dierek baslamak kaydirigubbakcemile3 bende bi ara cekip koyarım resimleri sende usenme kız al makineyi eline cek resimlerini hadii lmaz:

Oğluşun herşeyini aldığımız küvete koydum küvetide sarıp sarmaladım, öyleee duruyo, yıkamadan önce çekerim fotoğraflarını inşallahyerimseniben

merhaba kızlar ben bi geçmişi okuyup gelim bi de karnımızı doyuralım
kızımla işten geldikbayanssulusmile

Ay kızlar şimdi konusu geçti de...
Haftaya 29 Ekim ve 28 i perşembe 29 cuma ohh 4 gün resmi tatil var...
Ben bunu tamamen unutmuşum hihoyyythihoyyyt

Bende bugünn oğlumuu görmeye gittimm
maşşallah 2 buçuk kilo olmuşş
Maşallah canım bebeğine tosun olmuş

Bende ilk gebeliğimde su nasıl gelir nasıl birşeydir nasıl anlayacağım diye hep merak ediyordum sonra 39+3 günlükken akşam 21:30 da suyum geldi anladım nasıl olduğunu yani ıslaklık gibi birşey değil geldimmi fazla geliyor devamlı geliyor sen terlemişsin canım

bebeğini görenler gözleri aydın.... kocaman olmuşlar... maşallah...

ay ben ne terlemek ne terlemek normal normal aynısı bendede var gece su gb oluyorum ve pikeyle yatıyorum kociş yorganla ben pikeyle....

oleeey ilk defa bu sene bizede 29 ekim tatil daha önceleri hep çalışıyoduk dinlenmiş olucam çok sevindim.... ama sadece 29 u bize...

Selam kızlar nasılsınız.Ayşeden daha haber yok heralde.Benimde bugün keyfim yok canım sıkkın biraz bakim dedim.Gidim iş yapim kafamı dağıtııym gelirim yine öptüm hepinizi..

doktorunuza bağlı bu lavman meselesi normaldede sezeryandda yapan var yapmayan var dediğim gibi doktorunuza bağlı. dün görümcem günü belli sezeryan oldu mesela ama genede lavman yapmışlar artı bide sonra takmışlar sezeryanda lavman olmaz diye bişey yok

Bence terlenişsindir canım...
Suyun gelse devamı gelirdi değil mi?
kotu seyler dusunmek istemiyorum bende terlemişimdir diyerek rahatlatıyorum kendimiopuyorumnanaktan

inşallah oyledir canımopuyorumnanaktan

aa bende onu alıp deniyim barri kolay bi yontem olumunekankayizsmile

işte ilk olunca ne kadar okuyup arastırsanda yasayan gibi anlayamıyosun tesekkur ederim aydınlattıgın içinolumunekankayizsmile

ayseeylul, beraser, burxkan+, ezouygun+, fenerbahCemre, garipkus, julyet, kucukprens+, nerdil+, pandamm, safa83, sehri_huzun, seyra, y.a.s.m.i.n, İsİs

Kızlar merhabaaaa. Bebişlerini görenlere kocaman nazar boncukları
Herkesler iyi gibi. Ayşe henüz gelmedi sanırım. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.

oleeey ilk defa bu sene bizede 29 ekim tatil daha önceleri hep çalışıyoduk dinlenmiş olucam çok sevindim.... ama sadece 29 u bize...

OLsun be oda çok güzel cuma günü olması çok iyi oldu hafta sonu ile eklenince :lepi:

kotu seyler dusunmek istemiyorum bende terlemişimdir diyerek rahatlatıyorum kendimiopuyorumnanaktan

Düşünme canım kötü şeyler güzel şeyler düşünelim...

İsis neden keyfin yok cicim ne oldu....

Eveeeeeeetttt hatırlattığın iyi oldu, sevindirik oldum birden, kocişede tatil o zamanhihoyyyt

Selam kızlar nasılsınız.Ayşeden daha haber yok heralde.Benimde bugün keyfim yok canım sıkkın biraz bakim dedim.Gidim iş yapim kafamı dağıtııym gelirim yine öptüm hepinizi..

Saol fıstık, sen niye sıkkınsın hayırdır? Ayşeyi bende çok merak ediyorum, umarım iyidir:Saruboceq:

Birde acil sezeryan olunca mecburen yaparlar herhalde. Ama lavman kolaymış diye duydum, umarım öyledirkafamçokkarıştı

inşallah oyledir canımopuyorumnanaktan

aa bende onu alıp deniyim barri kolay bi yontem olumunekankayizsmile

Kırtasiyede satılıyordur herhalde, bende bi gittiğimde alıcam ama ne zamanboshayallersmile

Tabi hepsi birden gelirse haklısın ama Tooba nın mesela az az geliyormuş, suyunda azalma olmuş falan, doktor istirahat verdi ona. Sahiden o nerelerde bak merak ettim şimdibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…