2010 Aralık Anneleri

Fransa'da emeklilik yasını protesto ediyolar sarkozye karsı şimdi donuyorum eve ikeada sadece battaniye ile bebek altını değişti rmek için naylon örtü aldm bebek yatağı ile uç cekmeceli comodu bı mağazadan buldk hayirlisi hafta sonu alacaz ins

aynı dert bendede var o kadar canım sıkılıyoki işteyim işte yok vakit geçmiyor ağlamaklıyım her an dün eşim görümcem doğum yaptı onun yanına denizliye gitti gece onu geçirirken nasıl ağladım canım eşim üzüldü istemiyosan gitmeyim kalayım yanında dedi ağlamaklı oldu oda ama ablası sonuçta gitme diyemezdim o gitti hüngür hüngür ağladım sabah gözlerim şişmiş çok duygusallaştık sanki yeni doğcak bebek biziz ilgi bekliyoruz

inşallah sonuna kadar sorun yaşamazsın, ve bizlerde yaşamayız da hamişlik bizim için harika bi dönem olarak anılır
Amin cnm benim

Bende bugünn oğlumuu görmeye gittimm
maşşallah 2 buçuk kilo olmuşş
Kız maaşalllaaaaaaahhhhhh tütütütütütütütü ayyy Allah nazarlardan saklasın tontişini

Selam kızlar nasılsınız.Ayşeden daha haber yok heralde.Benimde bugün keyfim yok canım sıkkın biraz bakim dedim.Gidim iş yapim kafamı dağıtııym gelirim yine öptüm hepinizi..
Evet cnm Ayşeden haber yok
Sen niye böylesin bakem bişey mi oldukine ?

Selam şeker nasılsın bakem ?

Ebebeğin maslaktaki mağazası bana çok yakın öğlen yemek sonrası oraya gidiyorum ara ara çok iyi çalışanları nazik anlatmaktan sıkılmıyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar.
ama internet üzerinden sipariş vermedim hiç yakın olduğu için.

Sağolun kızlar.Ne bilim öyle bir garibim canım bişey istemiyor sıkkın sıkkın dolanıyorum bende çok anlamadım ama geçer heralde.Melankoliye bağladım galiba :sinifsinif:
Aaaa kuzum kafana takılcak bişey mi oldu neye sıkıyon bu kadar kendini ????

canım sağol.bende hamilelik onceside vardı..hamile kaldığımda dahada arttı.şimdi azaldı oyle cok değil.doktoruma sormuşdum zaten.çok aşırı değilsa idararını yaparken acın yanman acın yoksa sorun yok demişdi.ama koku olyı kafama takılıyor.acı ve yanmanın eşliğinde koku sorundur herhalde diye düşünüyorum.sağlık ocağında yaptırdığım idrar testindede lökositim biraz fazlaydı.doktorum hamilelikde fazla olbilir demişdi ..beni rahatsız eden bır durumu yok gerçi..işte insan tedirgin oluyor...

Bende kendimi normal doğum yapmaya hazır hissetmiyorum...
Nasıl yapıcam felan diyorum sonra da diyorum ki o kadar kişi yaptı ben neden yapamayayım...
Çok zorlanırsam epidural yaptırırım diyorum bakalım hayırlsı...
Senin içinde hayırlısı olsun canım...

Sanırım sona yaklaştıkça daha bir garip oluyoruz...
Bende herşeye ağlayacağım...Böyle yapıyoruz eşlerimizi, ailelerimizi de üzüyoruz ama elimizde değil...Bende birde şu var artık izine çıkmaya az kaldı ya işe gelmekte çok zor geliyor...

mavrulam isis sehri huzun bende aynı durumdayım kızlar...aşırı kıskançlık başladı bide bende .eşimi cok bunaltıyourm bu araa herşey gozume batıyor.istediğim hemen olsun istiyoru.cekilecek gibi değilim.akşamda oyle dedim az idare et beni az alttan al nolur.sinirleniyourm işte elimde değil.ozaman biraz duruldu...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!
az önce bu sitedeki ilgili kişi ile görüştüm. Aşaşıda linkini verdiğim biberon resim de görüldüğü gibi satışı mevcut ve şuan DOLAR kuru düşük olduğu için kampanyada 0.85 kuruşmuş tanesi.
içinde şekeri yok eğer bonibon drajelerden alınırsa karlı olabileceğini söyledi. Yerleri Tahtakale eminönü kahvedünyasının oradaymış ama dükkandan satış yapmıyorlar sadece internet üzerinden siparişle çalışıyorlarmış.

bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü

o kıskançlık daha beter bende hamile olmadan öncede çokduda ama hamileyken ki bide eşim hamile kaldığımı öğrendiği günden beri bana dokunmuyor kardeş gibiyiz çocuğa zarar veririm diye korkuyor e haliyle ben duygusal boşlukta geziyorum sanki uzaklaştık gibi düşünüyorum vs vs bir sürü senaryo geliyor aklıma allahtan yanımdada adam akşamları birde onun için kavga çıkarmıyorum kaydirigubbakcemile3

Belim agriyor( acaba benim minik Ada' m kac kilo olmustur boyu felan yarin sabah gorecez ins 2 kilo olmustur :))) belkiii

Evet bakıma girmişti site cevap yazdım yollamadı bile Tek değilmişim sıkıntı konusunda hormanlarımız sağolsun demiştim :))
Ayşe canım naptın.

Kızlarr ben geldim..
Gayet iyiyiz çok şükür
Doktorum da aynı şeyleri söyledi malesef
Ama korkulacak bişe yokmuş
Bebeğin önden gitmesi gününü doldurmadan bi doğum olursa da güçlü olurması demekmiş
Açılmayı durdurmak için yine ilaç verdi
Tansiyonum gayet iyi

Şimdi tek tek cevaplayalım bakalımm..

slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa

ayşee iyi olmana sevindim
allahım hayırlı sağlıklı ve vakitlice
doğum nasip etsin hepimizee

Sevindim canım.Dikkat et kendine yormada..Sende bebişde iyiyseniz sorun yok demektir annesi.

çok sevindim geçmiş olsun canım ....

slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa

bende çok kıskanıyorum tv seyretmesini bile onun yüzünden gece yarılarına kadar yatamıyorum uyumuyo tv seyrediyo eskidende öyleydi ama şimdi bırakıp yatamıyorum bile ki rusyaya göndermek delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…