Demiyorum ama bende bu durumdayım...Canım acayip sıkılıyor, hiçbir şey yapmak istemiyorum... Uyumak istiyorum sadece...
Dokunsalar ağlayacağım ki kardeşimle konuştum ağladım ağlayacağım...
Sanırım arada oluyor böyle
Amin cnm beniminşallah sonuna kadar sorun yaşamazsın, ve bizlerde yaşamayız da hamişlik bizim için harika bi dönem olarak anılır
Kız maaşalllaaaaaaahhhhhh tütütütütütütütü ayyy Allah nazarlardan saklasın tontişiniBende bugünn oğlumuu görmeye gittimm
maşşallah 2 buçuk kilo olmuşş
Evet cnm Ayşeden haber yokSelam kızlar nasılsınız.Ayşeden daha haber yok heralde.Benimde bugün keyfim yok canım sıkkın biraz bakim dedim.Gidim iş yapim kafamı dağıtııym gelirim yine öptüm hepinizi..
Selam şeker nasılsın bakem ?ayseeylul, beraser, burxkan+, ezouygun+, fenerbahCemre, garipkus, julyet, kucukprens+, nerdil+, pandamm, safa83, sehri_huzun, seyra, y.a.s.m.i.n, İsİs
Kızlar merhabaaaa. Bebişlerini görenlere kocaman nazar boncukları
Herkesler iyi gibi. Ayşe henüz gelmedi sanırım. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.
Ebebeğin maslaktaki mağazası bana çok yakın öğlen yemek sonrası oraya gidiyorum ara ara çok iyi çalışanları nazik anlatmaktan sıkılmıyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar.kızlar bu arada e-bebekten nivea atta setini aldım, pazartesi geldi bir baktım bebk yağı akmış ıslak mendiller kurumuş, hemen şikayet yazdım, bugün yenisini göndermişler, arayıp özür de dilediler.hoşuma gitti.
Aaaa kuzum kafana takılcak bişey mi oldu neye sıkıyon bu kadar kendini ????Sağolun kızlar.Ne bilim öyle bir garibim canım bişey istemiyor sıkkın sıkkın dolanıyorum bende çok anlamadım ama geçer heralde.Melankoliye bağladım galiba :sinifsinif:
yok tatlım onu demedim raftaki fiyatlar geçerli ama ürünlerde altlarında %15 indirim yazıyo onu anlayamadım birde kasada bi fiş verdiler orda parapuan kazandınız 29 ekime kadar harcayın felan diodu... ondan dedim... ama dediğin gb de olabilir raftaki fiyatlar %15 indirimli fiyatlar belkide ama o zaman herşey indirimli değil çünkü bebek bezleri normal fiyattaydı....
canım bende de oluyor hrmonlardan ben günlük ped artı havlu kağıt kullanıyorum havlu kağıdı her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum dediğin gb ıslaklıkda oluyo ama o su değil... havlu kağıtla kuru kalıyo valla böylelikle mantardanda kurtuldum çünkü sürekli değiştirince kuru kalıyor temiz oluyor iş yerinde son çarem bu.
yani şu anda nasıl doğum yapacağım hakkında doktor bişey söylemedi herşey normal gidiyor ama ben kendimi bildiğim için normal doğum yapamayacağımı düşünerek kendim sezeryan istiyorum birde şu durum var bende çok geç hamile kaldım baya bekledim açıkçası geç kaldı çocuğum onuda riske sokmak istemiyorum yani en çok bebeğimi sonrada kendimi düşünüyorum. normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim maalesef
aynı dert bendede var o kadar canım sıkılıyoki işteyim işte yok vakit geçmiyor ağlamaklıyım her an dün eşim görümcem doğum yaptı onun yanına denizliye gitti gece onu geçirirken nasıl ağladım canım eşim üzüldü istemiyosan gitmeyim kalayım yanında dedi ağlamaklı oldu oda ama ablası sonuçta gitme diyemezdim o gitti hüngür hüngür ağladım sabah gözlerim şişmiş çok duygusallaştık sanki yeni doğcak bebek biziz ilgi bekliyoruz
mavrulam isis sehri huzun bende aynı durumdayım kızlar...aşırı kıskançlık başladı bide bende .eşimi cok bunaltıyourm bu araa herşey gozume batıyor.istediğim hemen olsun istiyoru.cekilecek gibi değilim.akşamda oyle dedim az idare et beni az alttan al nolur.sinirleniyourm işte elimde değil.ozaman biraz duruldu...
sıte bakıma gırıyo heralde sureklıCADIARZU
Kızlarr ben geldim..
Gayet iyiyiz çok şükür
Doktorum da aynı şeyleri söyledi malesef
Ama korkulacak bişe yokmuş
Bebeğin önden gitmesi gününü doldurmadan bi doğum olursa da güçlü olurması demekmiş
Açılmayı durdurmak için yine ilaç verdi
Tansiyonum gayet iyi
Şimdi tek tek cevaplayalım bakalımm..
Kızlarr ben geldim..
Gayet iyiyiz çok şükür
Doktorum da aynı şeyleri söyledi malesef
Ama korkulacak bişe yokmuş
Bebeğin önden gitmesi gününü doldurmadan bi doğum olursa da güçlü olurması demekmiş
Açılmayı durdurmak için yine ilaç verdi
Tansiyonum gayet iyi
Şimdi tek tek cevaplayalım bakalımm..
slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?