mavrulam canım 28 i de mi tatilbilmiyorumkismile
ayseeylul, beraser, burxkan+, ezouygun+, fenerbahCemre, garipkus, julyet, kucukprens+, nerdil+, pandamm, safa83, sehri_huzun, seyra, y.a.s.m.i.n, İsİs
Kızlar merhabaaaa. Bebişlerini görenlere kocaman nazar boncukları
Herkesler iyi gibi. Ayşe henüz gelmedi sanırım. Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.
Tabi hepsi birden gelirse haklısın ama Tooba nın mesela az az geliyormuş, suyunda azalma olmuş falan, doktor istirahat verdi ona. Sahiden o nerelerde bak merak ettim şimdibilmiyorumkismile
sonda takılması çok ürkütücü geliyor banadelikafadulden
Evet yarım gün ama canım....olumunekankayizsmile
kızlar ben bişe sorcam artık erken dogum riskleri falan war ya tedirgin oluyorum .. ben bu gece 3 defa tuvalete kalktım (askılı gecelik ve taytla yatıyorum).. ilk kalktıgımda taytıma kadar ıslaklık hissettimohaoldumsmile korktum ama cokta terlemiştim sonra taytı cıkardım camasırımı falan degiştirdm 1 saat sonra tekrar kalktım kuruydu acaba terdenmiydi suyum falanmı gelio nasıl ayırt etcm :uhm:
Benim halamın kızı doktor oldu...
Çok fazla doğuma girdi KOcaeli Ünv.Has.Normal doğumlarda lavman pek çoğunda yapmıyoruz dedi...Ve doğum esnasında kaçırsan felan da o kadar şeyin arasında hiç belli olmaz merak etme dedi. sempatiksalakcinni
Birde herkesi kesiyorlar mı diye sordum doğumda ilk doğumlarda yırtılma olmasın diye kesiyorlar dedi...
Sezeryandan sonra sezeryan anını bilmiyorum da sonta takmıyorlar hiç canım öyle dedi yani... Korkma bence olacak olan olur zaten düşünme bunları
Bende bugünn oğlumuu görmeye gittimm
maşşallah 2 buçuk kilo olmuşş
funahcım nasılsın ben alısverısı bıtırdım,her yere baktım sonra etlıkteki bebek magazalrından bırıne gırdık ıdıl bebe nın urunlerını satıyorlarmıs,hani şu ticaret merkezi var ya oradıkılerden,her seyi ordan aldık, her seyi alınca da adam baya ındırım yaptı benımde ıcıme sındı valla,bır tek geceliğim felan kaldı onada yagmurdan canım hıc cıkmak ıstemıyor...sagol tatlım sende bana yardımcı olduna.s.a.s.
hee bı de doktor cantanı hazırla dedı bende tık yok,nolcaksa benım bu uyusukluğum,kızım da ben gıbı tembel olursa yandık valla...
Ay kızlar şimdi konusu geçti de...
Haftaya 29 Ekim ve 28 i perşembe 29 cuma ohh 4 gün resmi tatil var...
Ben bunu tamamen unutmuşum hihoyyythihoyyyt
kızlar galiba bende de geliyor sudan az az.akıntım vardı zaten onun dışında ıslaklıkda oluyor.ve cok afedersiniz kokuyor gibi geliyor.artık okuduklarımdan mı yoksa gercekdenmi oyle bilemiyourm.çamaşır değişmekden bıktım
saol canım ii oldu bu tatilkaydirigubbakcemile5
evet kızlar bu doğum münasebetiyle hani derlerya ellenmedik yerimiz kalmıcak:roflol: ben zaten normal doğum yapamayacağımı düşündüğüm için sezeryan düşünüyorum öylede olsa böylede olsa illa bi yermiz kesilcek valla allah yardım etsin hepimize:Saruboceq:
eveetttttt süppeerrrr kocişimle doya doya zaman geçirmek istiyorummmdinlenmek istiyorruummm...
benim izindeki son haftam da bayrama denk geliyor bir hafta az çalışmış olcam:)))hihoyyyt
Sitede nasıl yapılabilir açıklama yok biblonun yanında ne alacağım
kızlar bu arada e-bebekten nivea atta setini aldım, pazartesi geldi bir baktım bebk yağı akmış ıslak mendiller kurumuş, hemen şikayet yazdım, bugün yenisini göndermişler, arayıp özür de dilediler.hoşuma gitti.
kızlar bu arada e-bebekten nivea atta setini aldım, pazartesi geldi bir baktım bebk yağı akmış ıslak mendiller kurumuş, hemen şikayet yazdım, bugün yenisini göndermişler, arayıp özür de dilediler.hoşuma gitti.
kızlar galiba bende de geliyor sudan az az.akıntım vardı zaten onun dışında ıslaklıkda oluyor.ve cok afedersiniz kokuyor gibi geliyor.artık okuduklarımdan mı yoksa gercekdenmi oyle bilemiyourm.çamaşır değişmekden bıktım
Sağolun kızlar.Ne bilim öyle bir garibim canım bişey istemiyor sıkkın sıkkın dolanıyorum bende çok anlamadım ama geçer heralde.Melankoliye bağladım galiba :sinifsinif:
Bencede canım çok iyi oldu...
Sen kendin mi istemiyorsun canım normal doğumu...
Aman aman kocası ile vakit geçircek olumunekankayizsmile
Benim tatil de olsa kocam geç geliyor boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?