2010 Aralık Anneleri

hoşgeldin cnm kaptım ben nazar boncuğunun birinikaydirigubbakcemile3

kızlar galiba bende de geliyor sudan az az.akıntım vardı zaten onun dışında ıslaklıkda oluyor.ve cok afedersiniz kokuyor gibi geliyor.artık okuduklarımdan mı yoksa gercekdenmi oyle bilemiyourm.çamaşır değişmekden bıktım

Tabi hepsi birden gelirse haklısın ama Tooba nın mesela az az geliyormuş, suyunda azalma olmuş falan, doktor istirahat verdi ona. Sahiden o nerelerde bak merak ettim şimdibilmiyorumkismile

Bende suyum gelince banyoya girdim ama çıkamıyorum kurulanıyorum yine su geliyor sürekli az az hastaneye gittiğimde anladımki suyun hepsi gelmemiş bir kısmı gelmiş ama su fazla kaydirigubbakcemile3oluyor demekki ben hepsi geldi zannettim

sonda takılması çok ürkütücü geliyor banadelikafadulden

Benim halamın kızı doktor oldu...
Çok fazla doğuma girdi KOcaeli Ünv.Has.Normal doğumlarda lavman pek çoğunda yapmıyoruz dedi...Ve doğum esnasında kaçırsan felan da o kadar şeyin arasında hiç belli olmaz merak etme dedi. sempatiksalakcinni
Birde herkesi kesiyorlar mı diye sordum doğumda ilk doğumlarda yırtılma olmasın diye kesiyorlar dedi...
Sezeryandan sonra sezeryan anını bilmiyorum da sonta takmıyorlar hiç canım öyle dedi yani... Korkma bence olacak olan olur zaten düşünme bunları

mrh aynı sıkıntıları bende ilk hamileligimde cok yasamıstm ama suyun gelmesi böyle nemlilik gibi bi ıslaklık degil sanırım sen regl olmamanın sıkıntısı olarak yogun hormon degişiliginden terledin yada vajinal akıntıdan dolayı öyle hissettin çünkü su bi an olusan bi ıslaklık degil.su gelmesi bazı insanlarda bianda bosalıyomus bende ise bir bardaktn yudum yudum su dökmek gibi geldi ama cok fazla bi ıslaklık engel olamıyosn be saatlerce sürüyo

evet kızlar bu doğum münasebetiyle hani derlerya ellenmedik yerimiz kalmıcak:roflol: ben zaten normal doğum yapamayacağımı düşündüğüm için sezeryan düşünüyorum öylede olsa böylede olsa illa bi yermiz kesilcek valla allah yardım etsin hepimize:Saruboceq:

Bende bugünn oğlumuu görmeye gittimm
maşşallah 2 buçuk kilo olmuşş

ohhh maşallah oğluşuna allah nazardan saklsıınnnn

iyiym canım.çok güzel olmuş ya halledivermişsin bir çırpıda.güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canım.bence de hazırla canım ya çantanı içerde napacakları belli olmaz bence bu bebişlerin nolur nolmaz.
görüşsek ya bir gün ankaradakiler doğurmadan ve de ağırlaşmadan.

Ay kızlar şimdi konusu geçti de...
Haftaya 29 Ekim ve 28 i perşembe 29 cuma ohh 4 gün resmi tatil var...
Ben bunu tamamen unutmuşum hihoyyythihoyyyt

eveetttttt süppeerrrr kocişimle doya doya zaman geçirmek istiyorummmdinlenmek istiyorruummm...
benim izindeki son haftam da bayrama denk geliyor bir hafta az çalışmış olcam:)))hihoyyyt

akıntı derdi de bende de var çok az ama rahatsız edici..

saol canım ii oldu bu tatilkaydirigubbakcemile5

Bencede canım çok iyi oldu...

Sen kendin mi istemiyorsun canım normal doğumu...

eveetttttt süppeerrrr kocişimle doya doya zaman geçirmek istiyorummmdinlenmek istiyorruummm...
benim izindeki son haftam da bayrama denk geliyor bir hafta az çalışmış olcam:)))hihoyyyt

Aman aman kocası ile vakit geçircek olumunekankayizsmile
Benim tatil de olsa kocam geç geliyor boshayallersmile

kızlar bu arada e-bebekten nivea atta setini aldım, pazartesi geldi bir baktım bebk yağı akmış ıslak mendiller kurumuş, hemen şikayet yazdım, bugün yenisini göndermişler, arayıp özür de dilediler.hoşuma gitti.

Aferin onlara hemen yenisini yollamışlar...
Bende almıştım migrostan birkaç ay önce ...

Ben burda e bebek in mağazasına gittim, gerçi bişey almadan çıktım ama mağazaları da güzeldi. İçinde çocuklar için kuaför var, saçlarını kestiriyorlar, sonra mutfak var isteyen bebeğinin mamasını falan hazırlayabiliyor her türlü ekipman vardı içinde:lepi: Güzel düşünülmüş, ama ürünlerin üzerinde doğru dürüst fiyat etiketi yoktu, eşimde öneri kutusuna yazdı umarım onu da çözerleryerimseniben

Son düzenleme:

canım bende de oluyor hrmonlardan ben günlük ped artı havlu kağıt kullanıyorum havlu kağıdı her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum dediğin gb ıslaklıkda oluyo ama o su değil... havlu kağıtla kuru kalıyo valla böylelikle mantardanda kurtuldum çünkü sürekli değiştirince kuru kalıyor temiz oluyor iş yerinde son çarem bu.

Sağolun kızlar.Ne bilim öyle bir garibim canım bişey istemiyor sıkkın sıkkın dolanıyorum bende çok anlamadım ama geçer heralde.Melankoliye bağladım galiba :sinifsinif:

Sağolun kızlar.Ne bilim öyle bir garibim canım bişey istemiyor sıkkın sıkkın dolanıyorum bende çok anlamadım ama geçer heralde.Melankoliye bağladım galiba :sinifsinif:

Demiyorum ama bende bu durumdayım...Canım acayip sıkılıyor, hiçbir şey yapmak istemiyorum... Uyumak istiyorum sadece...
Dokunsalar ağlayacağım ki kardeşimle konuştum ağladım ağlayacağım...
Sanırım arada oluyor böyle

Bencede canım çok iyi oldu...

Sen kendin mi istemiyorsun canım normal doğumu...

Aman aman kocası ile vakit geçircek olumunekankayizsmile
Benim tatil de olsa kocam geç geliyor boshayallersmile

yani şu anda nasıl doğum yapacağım hakkında doktor bişey söylemedi herşey normal gidiyor ama ben kendimi bildiğim için normal doğum yapamayacağımı düşünerek kendim sezeryan istiyorum birde şu durum var bende çok geç hamile kaldım baya bekledim açıkçası geç kaldı çocuğum onuda riske sokmak istemiyorum yani en çok bebeğimi sonrada kendimi düşünüyorum. normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…