2010 Aralık Anneleri

Ayşecimm geçmiş olsun tatlım. Allah beterinden saklasın.

Kızlar ya benim çok canımı sıkan bir durum var. Ablacımın düğünde taktığı kelepçeyi kaybettim. Tatile giderken çıkarttım evde,bu denizde düşer diye düşündüm. Döndüğümde görüp görmediğimi hatırlamıyorum. eşim evdeydi bu süreçte. Eve yabancı kimse girmedi. Sanırım evde bir yere koydum ama hatırlamıyorum. İhtimal dahilinde her yere baktım. Çok üzgünüm. Manevi olarak çok değerliydi benim için. Ben yokken eşimde görmemiş. Off. Maddi olarak biraz sıkışığız bu dönemde,diğer bileziklerimin bir kısmını bozduracağım ama o yanımda olsun başka bir şey istemiyorum. Off ya..

pelin87 inşallah bulursun canım iyice ara bakalım ama hiç ummadığın bi yerdende çkabilir...

Son düzenleme:

Canım inşallah çıkar bir yerden.Arayınca bulunmuyor bazen.Aramadığın zaman gözüne çarpar inşallah bulursun canım.

canım benim gecmiş olsun,bol bol dınlenmen gerekir heralde,gercı doktor solemısıtr.herkesin bebiş önden gidio benim ki de 10 gün felan önde,benimde soyle 38 de felan dogurasım var...

kızlaaar bakıyorumda 33. haftasını gecen arkadaslar war 1 ay icinde topiğin melekleri gelmeye baslicak bakalım acılısı kim yapcak cok merak ediyorumdelikafadulden

kızlaaar bakıyorumda 33. haftasını gecen arkadaslar war 1 ay icinde topiğin melekleri gelmeye baslicak bakalım acılısı kim yapcak cok merak ediyorumdelikafadulden

HAyırlısıyla gelsin bebişlerimizde bende çok merak ediyorum :))

ayy canım benim bende bi kez öyle takılarımın bir kısmını kaybettiğimi sanmıstım cok uzulmustum,iyice ar evi belki bi yerlere düşmüştür...ya da sen hatırlamıyorsundur..

heee ben 33 gecenlerdenım, bı de tıcker dan bıras ondeyısdelikafadulden

Son düzenleme:
slm hanımlar nasılsınız...
ben geldim..valla bugün acayip güzel bi hava var burda saat 2de dışarı bi çıktım daha yeni girdim...
sizler napıyosunuz..
Aysecim sanada çok çok geçmiş olsun canım ii dinlen bol bol yorma kendini...

Amaan ohh sevindim canım yaa, bende dün seni korkutmamak için bişeyler yazayım dedim ama kendimde korktum, bak korkulacak bişey yokmuş rahatladım yaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis Hem bak ne güzel büyümüş yavru kuşun maşallah

slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa

Zeytin yapan adam bırak rusyayı hacca da gitse yapar, heryerde yapar. Kocana güven sen, içini ferah tut, oku üfle gönder hiçbişey olmazyerimseniben

Canım eve giren çıkan olmadıysa, başka bişeyinde kayıp değilse çıkar bi yerlerden. Koyduğun yerden kayıp düşeceği bi yerler varsa oralarada bak istersen. Sıkma canını bulunur inşallah:lepi:

HAyırlısıyla gelsin bebişlerimizde bende çok merak ediyorum :))

Ayy evet yaa, bende çoook merak ediyooruuummmmmdelikafadulden

E bi hafta sonra 36 haftası dolmuş oluyor sezeryanla bile alıyorlar 36 dan sonra bebek büyümüşse, o zaman prematüre olmuyor ki, 9 ay bitmiş oluyor. Açılmada normal olabilir bu durumda.

Evet canım bi dahaki hafta sonlarına doğru haber gelirse şaşırmayın

Ayşecim üzme kendini canım yarın kendi dokltoruna görünürsün birde.Herşey yolundanır inşallah.

Çok teşekkür ederim canım.. herşey yolunda çok şükür.

Evet canım tehlike yok çok şükür. Kesinlikle :)

benim arkadasin doguma iki ay kala 2 cm acildi bir ay evden cikmadi.dr 36 haftaya kadar bekle sonrasi onemli degil demisti.onun sancilarida oluyordu .sabrettti simdi 3 haftasi kaldi 36 hafta dolmasina sabrettin dinlenin yormayin kendinizi

2 ay kala 2 cm mi akannehir benden daha beterleri de varmış yani.. bana da o tarz bişe dedi 36. haftadan sonrası mühim değilmiş zaten duru da çok küçük bi bebek değil gelsin de bitsin bu eziyet :gitme:

dilsadcım çok teşekkürler
doğuma şartlandırmıyorum da doğum kurtuluş gibi geliyor artık bana
her an bişe olucak diye yüreğim ağzımda
bi yandan tansiyonu da düşünüyorum
bebeğimi içimde hissetmek kadar güzel bişe yok ama gelsin de kucağımda da hissetsem olur :ecrin_bebek:

canım üzmemeye çalışıyorum da çok korkuyorum
çok şükür geçen haftalarda böyle bi problemim yoktu

ay canım benim
korkmamaya çalışıyorum da elimde değil ki
umarım gününü doldurur da gelir
teşekkürler canım

çok teşekkür ederim canım inşallah zamanında gelir :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 ay o zamanında gelsin de oda kaçıyor sanki :))

günaydın kızlar..
Ayşecim çok geçmiş olsun tatlım.İnşallah bidaha tekrarlamaz en hayırlı zamanda alırız bebişleirmizi kucağımıza

Umarımm canım.teşekkürler inşallah tekrarlamaz

günaydın kızlarrr a.s. ayşecim çok geçmiş olsun akşam aklım sende kaldı valla iyisin değilmi şu anda :1hug:

Çok teşekkür ederim canım kusura bakma olur mu :gitme:

Çok sağol canım benim
Şükürler olsun bi sorun yok,şimdilik..

Teşekkür ederim canım..
Ahh ah bende misafir peşinde koştum bak olanlara :) dikkat eett

Canım benim çok sağol
sağlıklı gelsin başka bişe istemiyorum cucum
o telaşla,sancıyla nasıl araba kullandım nasıl doktora gittim bilmiyorum
zaten benimki 35'te görünüyor :) ilk ben mi doğurcam acaba?

Çok teşekkürler canım
Alttan :kedi: ama doktor kadındı

Çok teşekkürler canım :Saruboceq:

Ay canım benim haklısın kusura bakma olur mu.. gayet iyi herşey çok şükür

günaydınlar

aysecim çok geçmiş olsun RABBİM yardımcın olsun inşaALLAH her şey yolundadir.

Teşekkürler cnm aminn herşey yolunda çok şükür..

aman ayşacimm kendine dikkat ett
hastaneye yatış yapalım demedilermii

canım çocuğun 2 hafta önden gitmesinde bir sorunnn bencee çünküü benimkiide 3 hafta önden gidiyorduu
amaa sen bol bol dinlenn

Yok canım yatış demediler deselerdi film kopardı zaten :)
dinlenicem inş. canım

insanları bosu bsuna telaslandırıyorlar
ama benimki doğruymuş
neyse o telasla bebeğe bişe olsaydı ne olurdu Allah korusun?
büyük geçmiş olsun size de
hayırlısıyla alırsınız umarım bebişinizi kucağınıza

ayy kızlar benim görümcem ebe ya,gecen bana dedi ki dogumuna gıreyım mı?bende hayır dedim,sakın gelme hıc rahat edemem,çok utanırımm..iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bilmiyorumkismile

daha gusel diilmi daha erken kavuscan bebişine.. ama gunler ilerledikcede korkular mı artıyo ne delikafadulden
ben sankı hıc dogurmayacakmısım gıbı oluyorum ,bilincim red ediyor sanırsam,sadece doktorun yanında rahtlıyorum...

gulbencım nasılsın?biz iyiyiz ama ankara cok soguk ve sureklı yağmur yagıyor,oh sen ne guzel gezıyorsun..ewet cok anı oldu bılıyorsun eşimin iş yerinin işleri her şey plansız..bende kımseyle vedalasmadım bı yasemın ı gordum anca...

Son düzenleme:
naber kızlar nasılsınız.
ben pek iyi sayılmam bugün.
başım acayip ağrıyo dün geceden ebri niyeyse.
tansiyon ölçümü yaptım ara aar
şükürler olsunki normal.
okula gittim ama erken geldim uyudum
ama hala ağrıyo
neden acaba.
hamileliğimde hiç ilaç içmemiştim
bi ağrı kesici almak zorunda kladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…