2010 Aralık Anneleri

evet canım banada yasiş söyledi gittiğini...doğru askerlerin işi biraz daha karışık oluyo...
valla burda 4-5 gündür yazdan kalma havalar var tşörtle dolanıyrm ortalıkta...

neyse kızlar vben kaçar..
eşim gelicek birazdan salatamı falan yapıcam hadi herjkese ii akşamlar...

Ay canım benim haklısın kusura bakma olur mu.. gayet iyi herşey çok şükür

Yok be canım ne kusuruna bakıcam, sen iyi bak kendineyerimseniben

ayy kızlar benim görümcem ebe ya,gecen bana dedi ki dogumuna gıreyım mı?bende hayır dedim,sakın gelme hıc rahat edemem,çok utanırımm..iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bilmiyorumkismile

Bence iyi yapmışsın, bende ailemden herhangi birinin yanımda olmasını istemezdim hani baş ucunda dursa neyse de ebe olduğu için izlerse olmaz yaniCADIARZU

Geçmiş olsun denizim, tansiyonun iyiyse no problemyerimseniben Ben başından beri 5 kere falan almışımdır ağrı kesici için rahat olsun bişey olmaz.

ayşecim güzel haberlerle gelmişsin . çok sevindim tatlım.
sende düşünmemeye çalış
dinlen sakın yorma kendini.
doktorlwrımızı dinlemek durumundayız.
ilçlar engelliyo
bi arkadaşın komşusu vardı
od öle olmuştu
hatat baya abartılıydı onun durumu kanamalar faaln.
sanırım 37. haftada faaln doğum yaptı
düşün yani.ç
bak doktorunda rahatlatmış seni.
duru söz dinler annesi sen merak etme

teşekkürler canım.tansiyonumu ölçüyorum aar aar iyi Allaha şükür
geçn gün uyuyamamıştım gece sabah uyuyakalmıştım hatta
o günden bi sersemlik olabilir
ama hala ağrıyo ya. geçsin artıkkkkk

Canım iyi olmana çok ama çok sevindim
yorma sakın kendini dinlen bakalım bolbol :teselli:

slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa
Ayy cnm benim uzun süreli mi gidiyor ki ?
Kıyamam sana ama takmamaya çalış kafana
Yapacak olan adam heryerde yapar :teselli:

Canım evini talan et bulursun kesin olumunekankayizsmile

iyi yapmışım dimi,ben o ebe leri doktorları bı daha gormek ıstemem herlade,sade ızlese o duramazda yasımız cok yakın bırbırıne,bende sakın gelme dedim..

Ayy bende olsam istemezdim herhalde ya ohaoldumsmile
Bidaha düşündüm de heryerimi görecek yok annem yoookkk ben de istemezdimmmmm kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar benim görümcem ebe ya,gecen bana dedi ki dogumuna gıreyım mı?bende hayır dedim,sakın gelme hıc rahat edemem,çok utanırımm..iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bilmiyorumkismile

Iyi yaptin kiz rahat olmaz yarin eglence konusu olursun soyleydi boleydi falan fistan

ewet ya sımdı hayır dedıgım ıcın daha ıyı hıssettım kendımı acaba kırdımmı dıye dusunmuştum..
Iyi yaptin kiz rahat olmaz yarin eglence konusu olursun soyleydi boleydi falan fistan

ayyy demi bak ben oarasını hıc dusumemiştim,cok bozulurum bırı bana gulse o konuda..

slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa

üzülme tatlım ya benım esımde bıraktı gıttı benı:gitme: tee dogumda heber verınce cıkıp gelıcek,sen guclu ol ki bebişte hıssetmesın babasının yoklugunu...

merhaba kizlar nasilsiniz?
yogun bi ögleden sonra gecirdik oglusla..babamizin islerinin yarisini bitirdik geldik..
simdi ayaklarimi uzattim az keyif yapayim

merhaba kizlar nasilsiniz?
yogun bi ögleden sonra gecirdik oglusla..babamizin islerinin yarisini bitirdik geldik..
simdi ayaklarimi uzattim az keyif yapayim

hosgeldin canım, cucu sen hıc durmuyorsun sanırım dogumun cok kolay olcak inaşallah...

AYSECIM canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina..
bebisin önden gitmesi ile dogum arasinda nasil bi baglanti kurdu senin doktorun canim?
tarihinden erken gelebilir falan dedi mi?? fisfisfis
KARABIBER canim massallah oglusunaa

kaydirigubbakcemile3yokyok bildiğim kadarıyla doktorlar 36 dan sonra cok yormayınkendınızı dıyolar...

36.haftaysa iyiymis yine,
benim doktorum 30.haftada demisti buldugun her koltuga at kendini,oturarak dinlenilmez,yatarak dinlen diye..
ama nerdeee...kaydirigubbakcemile3

kizlar kismetse yarin hastane cantamizi hazirlamaya baslicam
ama size sormak istedigim bisey var..
burda 3-5 gün arasi hastanede kaliniyor.
yani ben ne götürücem,ne kadar götürücem suan hic bir fikrim yok..
bebise neler götüreyim,kendime neler götüreyim sizce???

hiç aldatmaz dediğim birisi eşini hamileyken aldatmış, üstelik kız hamileliğinin son ayında öğrenmiş bunu perişan olmuş, baba evine de dönemem diye yutmuş...
çok üzüldüm...allah şeytana uydurmasın kocalarımızı...

kızlar biraz kasım annelerine takıldım, şimdiden 4 tane doğum haberi var onlarda. Kasım girince de bizden haberler gelmeye başlar heralde, ayy valla okudukça heyecanlandım. Niye bilmiyorum da sanki benim kızımda Aralığı beklemiycekmiş gibi geliyo. Doktora göre 12 Aralık ama bilemiyorum. Bu arada yine onlara ait bi topiğe baktım, ben okurken çok eğlendim çünkü bi çoğunu biz de eşimle yaşıyoruz. Size de okumanızı tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/378380-esimizden-cevremizden-hamilelik-incileri-2.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…