gulbencım nasılsın?biz iyiyiz ama ankara cok soguk ve sureklı yağmur yagıyor,oh sen ne guzel gezıyorsun..ewet cok anı oldu bılıyorsun eşimin iş yerinin işleri her şey plansız..bende kımseyle vedalasmadım bı yasemın ı gordum anca...
Ay canım benim haklısın kusura bakma olur mu.. gayet iyi herşey çok şükür
ayy kızlar benim görümcem ebe ya,gecen bana dedi ki dogumuna gıreyım mı?bende hayır dedim,sakın gelme hıc rahat edemem,çok utanırımm..iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bilmiyorumkismile
naber kızlar nasılsınız.
ben pek iyi sayılmam bugün.
başım acayip ağrıyo dün geceden ebri niyeyse.
tansiyon ölçümü yaptım ara aar
şükürler olsunki normal.
okula gittim ama erken geldim uyudum
ama hala ağrıyo
neden acaba.
hamileliğimde hiç ilaç içmemiştim
bi ağrı kesici almak zorunda kladım
iyi yapmışım dimi,ben o ebe leri doktorları bı daha gormek ıstemem herlade,sade ızlese o duramazda yasımız cok yakın bırbırıne,bende sakın gelme dedim..
Yok be canım ne kusuruna bakıcam, sen iyi bak kendineyerimseniben
Bence iyi yapmışsın, bende ailemden herhangi birinin yanımda olmasını istemezdim hani baş ucunda dursa neyse de ebe olduğu için izlerse olmaz yaniCADIARZU
Geçmiş olsun denizim, tansiyonun iyiyse no problemyerimseniben Ben başından beri 5 kere falan almışımdır ağrı kesici için rahat olsun bişey olmaz.
Canım iyi olmana çok ama çok sevindimKızlarr ben geldim..
Gayet iyiyiz çok şükür
Doktorum da aynı şeyleri söyledi malesef
Ama korkulacak bişe yokmuş
Bebeğin önden gitmesi gününü doldurmadan bi doğum olursa da güçlü olurması demekmiş
Açılmayı durdurmak için yine ilaç verdi
Tansiyonum gayet iyi
Şimdi tek tek cevaplayalım bakalımm..
Ayy cnm benim uzun süreli mi gidiyor ki ?slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa
Canım evini talan et bulursun kesin olumunekankayizsmileAyşecimm geçmiş olsun tatlım. Allah beterinden saklasın.
Kızlar ya benim çok canımı sıkan bir durum var. Ablacımın düğünde taktığı kelepçeyi kaybettim. Tatile giderken çıkarttım evde,bu denizde düşer diye düşündüm. Döndüğümde görüp görmediğimi hatırlamıyorum. eşim evdeydi bu süreçte. Eve yabancı kimse girmedi. Sanırım evde bir yere koydum ama hatırlamıyorum. İhtimal dahilinde her yere baktım. Çok üzgünüm. Manevi olarak çok değerliydi benim için. Ben yokken eşimde görmemiş. Off. Maddi olarak biraz sıkışığız bu dönemde,diğer bileziklerimin bir kısmını bozduracağım ama o yanımda olsun başka bir şey istemiyorum. Off ya..
iyi yapmışım dimi,ben o ebe leri doktorları bı daha gormek ıstemem herlade,sade ızlese o duramazda yasımız cok yakın bırbırıne,bende sakın gelme dedim..
ayy kızlar benim görümcem ebe ya,gecen bana dedi ki dogumuna gıreyım mı?bende hayır dedim,sakın gelme hıc rahat edemem,çok utanırımm..iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bilmiyorumkismile
ewet ya sımdı hayır dedıgım ıcın daha ıyı hıssettım kendımı acaba kırdımmı dıye dusunmuştum..Canım iyi olmana çok ama çok sevindim
yorma sakın kendini dinlen bakalım bolbol :teselli:
Ayy cnm benim uzun süreli mi gidiyor ki ?
Kıyamam sana ama takmamaya çalış kafana
Yapacak olan adam heryerde yapar :teselli:
Canım evini talan et bulursun kesin olumunekankayizsmile
Ayy bende olsam istemezdim herhalde ya ohaoldumsmile
Bidaha düşündüm de heryerimi görecek yok annem yoookkk ben de istemezdimmmmm kaydirigubbakcemile3
Iyi yaptin kiz rahat olmaz yarin eglence konusu olursun soyleydi boleydi falan fistan
slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa
merhaba kizlar nasilsiniz?
yogun bi ögleden sonra gecirdik oglusla..babamizin islerinin yarisini bitirdik geldik..
simdi ayaklarimi uzattim az keyif yapayim
hosgeldin canım, cucu sen hıc durmuyorsun sanırım dogumun cok kolay olcak inaşallah...
ayyy insallah canim yaa.. .opuyorumnanaktan
yollarda dogurucam diye korkar oldum artik :1ninca:
kaydirigubbakcemile3yokyok bildiğim kadarıyla doktorlar 36 dan sonra cok yormayınkendınızı dıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?