kizlar kismetse yarin hastane cantamizi hazirlamaya baslicam
ama size sormak istedigim bisey var..
burda 3-5 gün arasi hastanede kaliniyor.
yani ben ne götürücem,ne kadar götürücem suan hic bir fikrim yok..
bebise neler götüreyim,kendime neler götüreyim sizce???
Maşallah kocaman olmuş bebeğin....
Maşallah tosun olmuş, iyi bakmışsın Göktuğ Paşasına, bakalım 10 gün sonrada ben gidicem, bizimki ne kadar olmuşboshayallersmile
mnaşallah karabiber,hadi gözun aydın:asigim:
hadi yaaa benneyaptımkihiç aldatmaz dediğim birisi eşini hamileyken aldatmış, üstelik kız hamileliğinin son ayında öğrenmiş bunu perişan olmuş, baba evine de dönemem diye yutmuş...
çok üzüldüm...allah şeytana uydurmasın kocalarımızı...
mesafe yakin olacak..haklisin annem yada esimde getirir ama iste kac gecelik hazirda bulundursam ki?canım bol bol kıyafet götürmen gerekir heralde, baya çokmuş yaw 3-5 gün, eğer hastane ev arası kısa mesafeyse çok da abartma, annen yanında olacaktı yanlış hatırlamıyosam, gerekirse o evden ihtiyaçlarını alır gelir
bende yeni basladim .bi kac aklimda olanlari sayayim bebek icin:___3_4 body,5_6 pijama (su ayaklari kapali olandan),__2 zibin __2 bone___2 eldiven__ bir kalin bir ince battaniye.__ tuzlusu__ bi paket pamuk(kareli)__eger hastaneden istiyorlarsa hastane besigi icin iki carsaf___ve emzirirken sutun akiyormus onun icin bebek onlugu 2 tane.
ANNE icin.bir iki gecelik ve pijama.;pijamanin ustune kalin polar gibi ceketler oluyor turkce ne bilmiyom.terlik__ 3_4 kulot..gogus pedi.(sutun aktigi zaman) gogus kremi; aklimda olan bunlar haa birde bebek ve kendin icin 2 yada 3 er havlu almayi unutma.
ah sezencim yaa.insallah bir an önce gecer gider su illet:Saruboceq:öksürük hala geçmedi o kadar rahatsızım ki anlatamam kızlar...ne olur geçsin artık ya...geçsinn
burcucum kolay gelsin biz de basitinden birer çanta hazırladık.
şimdi biz kaçar az tvye bakıp yatıcaz...öpüyoruz tatlı annişleri ve bebişleri ii geceleeerr..
sagol canim cevabin icin,listemiz var aslinda ihtiyac topiginde..
ama maalesef bu benim icin biraz az iste..
bi daha gözden gecireyim en iyisi boshayallersmile
benim herif de mac izlemeye gittti evde malum kayganagil yaparagi dokuyorlar.dokule dokule bitmedi su dizinaber kızlar nasılsınız.
eşim maç izlio bende bi bakıyım size dedim.
benim herif de mac izlemeye gittti evde malum kayganagil yaparagi dokuyorlar.dokule dokule bitmedi su dizi
slm kizlar,
mac izleyen kocalar 3 olduolumunekankayizsmile
dun doktora gittik tosunum cok iyi, tam 2kilo olmus,dogum pozisyonunuda almis, bende 2ayda 1kilo almisimkaydirigubbakcemile2...
az once cantamizi hazirlmayada basladi 3hastane cikisi, 3kadife tulum, 2tanede kucuk adam kiyafeti var,8tane citcitli body, corap, sapka, eldiven, 2havlu ve kese tarak
kendimede 4takim pijama aldim, 10tane pamuklu kilot, havlu ve bakim icin bikac bisey
sanki hep bi eksik var, biseyler unutuyomusum gibi
ay ben o yünlüsünden almadim biliyor musun..hastaneden veriyorlar ama almam gerek,bak iyi hatirlattin,yoksa cok ince olur sanirim..zibin ama kalin olanindan alacan yunlusunden malum kis;;bizim burdada oyle hele ilk defa dogum yapiyorsan 1 haftaya kadar durduruyorlar hastanede
ben 6-7 tane tulum(pijama)koyacam4--5 corap eldiven bonet.iki banyo havlusu bebekler icin sapkali iki de normal koyacam body felan yetiryor.evimiz cok yakin.doguracak olsam hastane karsida yuruyerek bile giderim 2 dk mi almaz;.;;ben uyku tulumu almsitim.(normal yorgan yerine) sutyen alacam daha almadim.eksikler cikiyor dahakafamçokkarıştı
normalde 3-5 gün arasi kalicam düsün artik..sezeryan olsa sanirim 8-10 günü bulur -tatlicadiarzu-cucum bence sen belki 5 tane faln zıbın takımı koymalısın
içlerine çıtçıtlı badielr.
şapka eldiven.
kendine bikaç gecelik pijama
bebeğin emziğini falan.
sezeryanda burda 2 gün tutyoalr
sizin orda baya fazlaymış
senin koca bi bavul olur artık
slm kizlar,
mac izleyen kocalar 3 olduolumunekankayizsmile
dun doktora gittik tosunum cok iyi, tam 2kilo olmus,dogum pozisyonunuda almis, bende 2ayda 1kilo almisimkaydirigubbakcemile2...
az once cantamizi hazirlmayada basladi 3hastane cikisi, 3kadife tulum, 2tanede kucuk adam kiyafeti var,8tane citcitli body, corap, sapka, eldiven, 2havlu ve kese tarak
kendimede 4takim pijama aldim, 10tane pamuklu kilot, havlu ve bakim icin bikac bisey
sanki hep bi eksik var, biseyler unutuyomusum gibi
5gun filan kalicaz, bu yuzden gunluk 2takim almamizi tavsiye ediyolar...evet sanki birseyler unutulmus gibi oluyor..hastanede giydiklerini fazlada giymiyo bebekler asiriyada gitmemek lazim.;
ay ben o yünlüsünden almadim biliyor musun..hastaneden veriyorlar ama almam gerek,bak iyi hatirlattin,yoksa cok ince olur sanirim..
bebis icin 1 tane havlu koyucam cünkü malum göbis düsene kadar yikamiyorlar ki..
kendim icin bol bol havlu koyarim,cok terleniyormus,sürekli dusa girerim artik..
ben yorganda aldim uyku tulumuda canim..hastaneye hicbirini götürmücem cünkü kendi uyku tulumlarini giydiriyorlar,tüm bebekler uyurken bir örnek oluyor :))
normalde 3-5 gün arasi kalicam düsün artik..sezeryan olsa sanirim 8-10 günü bulur -tatlicadiarzu-
esimede hazirlamam gerekiyor benim,cünkü dogum havuzuna esimde giricek..mecbur degistirmelik giysiler havlular koyulacak boshayallersmile
aynen Aysegülcüm yaa..aldiklarimada bakarken icimden hep sanki biseyini eksik almisim gibi his geciyor..cantasindada ayni olacak eminim..
ne lazim ne degil bizi ne bekliyor bilmedigimizden sanirim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?