2010 Aralık Anneleri

canım bol bol kıyafet götürmen gerekir heralde, baya çokmuş yaw 3-5 gün, eğer hastane ev arası kısa mesafeyse çok da abartma, annen yanında olacaktı yanlış hatırlamıyosam, gerekirse o evden ihtiyaçlarını alır gelir

bende yeni basladim .bi kac aklimda olanlari sayayim bebek icin:___3_4 body,5_6 pijama (su ayaklari kapali olandan),__2 zibin __2 bone___2 eldiven__ bir kalin bir ince battaniye.__ tuzlusu__ bi paket pamuk(kareli)__eger hastaneden istiyorlarsa hastane besigi icin iki carsaf___ve emzirirken sutun akiyormus onun icin bebek onlugu 2 tane.

ANNE icin.bir iki gecelik ve pijama.;pijamanin ustune kalin polar gibi ceketler oluyor turkce ne bilmiyom.terlik__ 3_4 kulot..gogus pedi.(sutun aktigi zaman) gogus kremi; aklimda olan bunlar haa birde bebek ve kendin icin 2 yada 3 er havlu almayi unutma.

hadi yaaa benneyaptımki
ay tamda kiskanclik krizine girdigim dönemde duyar oldum böyle seyler.. :sinifsinif:

mesafe yakin olacak..haklisin annem yada esimde getirir ama iste kac gecelik hazirda bulundursam ki?

sagol canim cevabin icin,listemiz var aslinda ihtiyac topiginde..
ama maalesef bu benim icin biraz az iste..
bi daha gözden gecireyim en iyisi boshayallersmile

burcucum kolay gelsin biz de basitinden birer çanta hazırladık.
şimdi biz kaçar az tvye bakıp yatıcaz...öpüyoruz tatlı annişleri ve bebişleri ii geceleeerr..

öksürük hala geçmedi o kadar rahatsızım ki anlatamam kızlar...ne olur geçsin artık ya...geçsinn

öksürük hala geçmedi o kadar rahatsızım ki anlatamam kızlar...ne olur geçsin artık ya...geçsinn
ah sezencim yaa.insallah bir an önce gecer gider su illet:Saruboceq:
burcucum kolay gelsin biz de basitinden birer çanta hazırladık.
şimdi biz kaçar az tvye bakıp yatıcaz...öpüyoruz tatlı annişleri ve bebişleri ii geceleeerr..

sagol fundacim,acik dursun,aklima geleni atarim artik..

kizlar yarin sabah 8de diyet doktorumda,11 gibide Egehan´in doktor amcasinda randevumuz varr...
dogum yapacagim hastane ve dogumum hakkinda konusacagiz bakalim..
cok heyecanliyimmmmmm

sagol canim cevabin icin,listemiz var aslinda ihtiyac topiginde..
ama maalesef bu benim icin biraz az iste..
bi daha gözden gecireyim en iyisi boshayallersmile

zibin ama kalin olanindan alacan yunlusunden malum kis;;bizim burdada oyle hele ilk defa dogum yapiyorsan 1 haftaya kadar durduruyorlar hastanede
ben 6-7 tane tulum(pijama)koyacam4--5 corap eldiven bonet.iki banyo havlusu bebekler icin sapkali iki de normal koyacam body felan yetiryor.evimiz cok yakin.doguracak olsam hastane karsida yuruyerek bile giderim 2 dk mi almaz;.;;ben uyku tulumu almsitim.(normal yorgan yerine) sutyen alacam daha almadim.eksikler cikiyor dahakafamçokkarıştı

cucum bence sen belki 5 tane faln zıbın takımı koymalısın
içlerine çıtçıtlı badielr.
şapka eldiven.
kendine bikaç gecelik pijama
bebeğin emziğini falan.
sezeryanda burda 2 gün tutyoalr
sizin orda baya fazlaymış
senin koca bi bavul olur artık

slm kizlar,

mac izleyen kocalar 3 olduolumunekankayizsmile
dun doktora gittik tosunum cok iyi, tam 2kilo olmus,dogum pozisyonunuda almis, bende 2ayda 1kilo almisimkaydirigubbakcemile2...

az once cantamizi hazirlmayada basladi 3hastane cikisi, 3kadife tulum, 2tanede kucuk adam kiyafeti var,8tane citcitli body, corap, sapka, eldiven, 2havlu ve kese tarak
kendimede 4takim pijama aldim, 10tane pamuklu kilot, havlu ve bakim icin bikac bisey

sanki hep bi eksik var, biseyler unutuyomusum gibi

zuzum bizde ayni, ve bebek icin gunluk 2kiyafet(ic ve dis) bulunmasi gerekirmis, hani alti islanir, veya kusar filan diye, kendim icinde 2takim pijama aldim, ilk gunler icin, sonrasi icinde biraz daha rahat olsun diye esofman tarzi aldim

evet sanki birseyler unutulmus gibi oluyor..hastanede giydiklerini fazlada giymiyo bebekler asiriyada gitmemek lazim.;

ay ben o yünlüsünden almadim biliyor musun..hastaneden veriyorlar ama almam gerek,bak iyi hatirlattin,yoksa cok ince olur sanirim..
bebis icin 1 tane havlu koyucam cünkü malum göbis düsene kadar yikamiyorlar ki..
kendim icin bol bol havlu koyarim,cok terleniyormus,sürekli dusa girerim artik..
ben yorganda aldim uyku tulumuda canim..hastaneye hicbirini götürmücem cünkü kendi uyku tulumlarini giydiriyorlar,tüm bebekler uyurken bir örnek oluyor :))

normalde 3-5 gün arasi kalicam düsün artik..sezeryan olsa sanirim 8-10 günü bulur -tatlicadiarzu-
esimede hazirlamam gerekiyor benim,cünkü dogum havuzuna esimde giricek..mecbur degistirmelik giysiler havlular koyulacak boshayallersmile

aynen Aysegülcüm yaa..aldiklarimada bakarken icimden hep sanki biseyini eksik almisim gibi his geciyor..cantasindada ayni olacak eminim..
ne lazim ne degil bizi ne bekliyor bilmedigimizden sanirim demi

hastaneye götüreceklerimi telefonda anneme siralarken annemin tepkisi cok komikti...
´´o ne kizim öyle sanki Ajda Pekkan Parise gidiyor gibi on valizle mi gidicen sen doguma´´ kaydirigubbakcemile3

evet sanki birseyler unutulmus gibi oluyor..hastanede giydiklerini fazlada giymiyo bebekler asiriyada gitmemek lazim.;
5gun filan kalicaz, bu yuzden gunluk 2takim almamizi tavsiye ediyolar...

of valla cok zormus:sinifsinif:hafta sonu kizkardesim gelecek ona gosterecem sonucta 2cocuk annesi benden daha tecrubeli daha iyi bilir gerekenleri...

bize bide dogum cantasi ayri ve hastane cantasi ayri olsun daha rahat olur telasta ugrasilmaz dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…