Kıslar hastaneden geliyorum, oğluşun hareketlerini hissetmedim 2 saat falan tatlı yedim yemek yedim banyo yaptım yok kar etmedi, neyse bizde gittik nts ye bağladılar, kalp atışları normal hareketleri normal ama sancım başlamış( Oğlum haftası ile tam uyumlu 1650 gr, daha çok küçük çok erken gelmesi içinsenağlama. Doktor kasıklarında ağrı baskı hissedersen hemen gel dedi, normalde bu sancı ile de yatırabilirim ama bol bol su iç şimdilik yatışına gerek yok dedi.
O katta doğum katı, yeni bi bebek doğmuştu hemşirenin kucağında ağlamaya başladı, bende onunla birlikte ağladım:a015:, aslında bol su içiyorum ama daha çok içeceğim artık:1no2:
Selam kızlar.Ben dün 100'lük şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç iç açıcı olmadı.Tablom aynen şu: Bu arada 29+6 oldum bugün.
Glukoz açlık refarans aralığı 110 sonuç 84mg
Glukoz 30 dk 180, sonuç 138 mg
60 dk 190, sonuç 196 mg
...120 dk 165, sonuç 236 mg
180 dk, 145, sonuç 164 mg.
Doktorum beğenmedi değerleri, hmen yatış yapalım kontrolde ol dedi.bende gerek yok evde dikkat ediyorum dedim, tartıda göreceğiz dedi. 73,5 kg'dan 72,2 Kg olmuşum bebiş kilo almış ama kilosu 1639 gr. 40 cm boyu. herşey yolunda bebeğim için. Böyle git kilo alma dedi. şeker ölçme cihazı aldırdı. günde 4 kere ölçecekmişim. yedikten hemen sonra ölç dedi, değeri sormadım ne çıkması
Facede de paylaştım. Bu durumda bana evde kan şekeri ölçüm cihazı ile ölçüm yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Doktorum sabah 7.00', öğlene doğru 11, akşam üstü 17, gece 21.00'de yedikten sonra ölç dedi, duruma göre inisülün uygulanacakmış...
herkeslere günaydınlar efendim..
yawrum ya ne korkmuşsundur.. geçmiş olsun.. dün akşam genel itibariyle çoğumuz aynı şeyleri yaşamışız sanırım.. erken doğum korkusu, hastane çantası telaşı felan.. benimde dün bir kaç kişi karnımın indiğini söyledi..:1shok: annemde dahil. üstelik akşam eve geldiğimde sol göğsümden fena halde süt gelmiş sütyenin süngerinide aşıp elbisemi dahi ıslatmış..birde aşağıda doğru birkaç kasılma yaşadım dün akşam.. sallaştırdığım hastane çantamı toparlayıp hazırlamam can havliyle 15 dakikamı aldı :)) zaten çoğunluğu hazırdıda orda burdaydı.. bugün bi gebe polikliniği yapmayı düşünüyorum bende belki bi nst'ye bağlayın beni derim.
su önemli ama erken doğumu geciktirmiyor ne yazıkki canım.. benim suyum azaldığında bol bol su içeyim değil mi demiştim de hekim arkadaş gülmüştü iç ama önemli olan daha çok dinlenmen demişti. daha çok su içmenin çok bir numarası yokmuş yani.. şu sıralar bizim ilacımız yorulmamak dinlenmek.. yoksa fırlayacak bu sıpalar erkenden :)))
kızlar gunaydın....
neler oluyor boyle bize yaa nazar değdi herhalde...kucukprens canım çok geçmiş olsun.umarım bekler miniğin zamanını.sanırım ekince sende de sıkıntı vardı o sertlik durumu bende de oluyor.tam göbeğimde...dun akşamda biri bana dediki...göbeğin bayağı aşağıda duruyor..bu durumlar beni korkutmaya başladı..sanrıım erkenden çıkıcam izne .kendimi riske atmak istemiyourm artık...tekrar hepimize geçmiş olsun.bebeklerini gorecekler olanlarda iyi haberlerle gelirler inş...
herkeslere günaydınlar efendim..
yawrum ya ne korkmuşsundur.. geçmiş olsun.. dün akşam genel itibariyle çoğumuz aynı şeyleri yaşamışız sanırım.. erken doğum korkusu, hastane çantası telaşı felan.. benimde dün bir kaç kişi karnımın indiğini söyledi..:1shok: annemde dahil. üstelik akşam eve geldiğimde sol göğsümden fena halde süt gelmiş sütyenin süngerinide aşıp elbisemi dahi ıslatmış..birde aşağıda doğru birkaç kasılma yaşadım dün akşam.. sallaştırdığım hastane çantamı toparlayıp hazırlamam can havliyle 15 dakikamı aldı :)) zaten çoğunluğu hazırdıda orda burdaydı.. bugün bi gebe polikliniği yapmayı düşünüyorum bende belki bi nst'ye bağlayın beni derim.
su önemli ama erken doğumu geciktirmiyor ne yazıkki canım.. benim suyum azaldığında bol bol su içeyim değil mi demiştim de hekim arkadaş gülmüştü iç ama önemli olan daha çok dinlenmen demişti. daha çok su içmenin çok bir numarası yokmuş yani.. şu sıralar bizim ilacımız yorulmamak dinlenmek.. yoksa fırlayacak bu sıpalar erkenden :)))
Selam kızlar.Ben dün 100'lük şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç iç açıcı olmadı.Tablom aynen şu: Bu arada 29+6 oldum bugün.
Glukoz açlık refarans aralığı 110 sonuç 84mg
Glukoz 30 dk 180, sonuç 138 mg
60 dk 190, sonuç 196 mg
...120 dk 165, sonuç 236 mg
180 dk, 145, sonuç 164 mg.
Doktorum beğenmedi değerleri, hmen yatış yapalım kontrolde ol dedi.bende gerek yok evde dikkat ediyorum dedim, tartıda göreceğiz dedi. 73,5 kg'dan 72,2 Kg olmuşum bebiş kilo almış ama kilosu 1639 gr. 40 cm boyu. herşey yolunda bebeğim için. Böyle git kilo alma dedi. şeker ölçme cihazı aldırdı. günde 4 kere ölçecekmişim. yedikten hemen sonra ölç dedi, değeri sormadım ne çıkması
Facede de paylaştım. Bu durumda bana evde kan şekeri ölçüm cihazı ile ölçüm yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Doktorum sabah 7.00', öğlene doğru 11, akşam üstü 17, gece 21.00'de yedikten sonra ölç dedi, duruma göre inisülün uygulanacakmış...
geçmiş olsun gülse.. cihazı henüz almadın sanırım.. kullanımı çok basit. cihazın slipleri oluyor 50'lik satılyor olmalılar.. onu cihazın onun için belirtilen haznesine takıp yine cihazın parmağını delmek için bir iğnesi olacak onunla delip slipin üzerine bir damla kanını damlatacaksın. daha az can yakan bir işlemdir. çok çabuk sonuç verir. zaten cihazı alırkende anlatırlar sana. şu anda face'e bakamadığım için ne paylaştığını göremiyorum.. umarım sorunu doğru cevaplamışımdır. merak ettiğinin bu olduğunu sanıyorum çünkü
bebek7, beraser, ezouygun, GULSEMEDIHA, kucukprens, tellinaz, tooba
günaydın kızlar
güle geçmiş olsun canım valla nazar değdi topiğimizee
allahım korusun bizleri zamanlı ve sağlıklı doğumlar nasip edip
sağlıkla kucağımıza alırız inş. meleklerimizi
kızlar bilen arkadaşlar vardır sanrıım.benim bir(aslında daha fazla )sorum olucak..
artık bizim iş yeri kapanacağı için çıkışlar verilmeye başladı.ama ben ve bikaç kişi hariç...biz ofis elemanı olduğumuz için hesapları netleştirene kadar burdayız bu da en erken yılbaşını bulur diyoruz tahminizmizzce...
dün muhasebeci cağırdı beni doğum iznine ne zman ayrılacaksınız dıye..bende kasım başında 32. haftam olduğunu doktora gideceğimi ve doktorum musade ederse 37.haftaya kadar çalışmak istediğimi soyledim..neden soruyorsunuz rapor alırsam çıkışmı vereceksiniz dedim.sizin için şuan çıkış yok dedi.zaten raporlu iken size çıkış verebileceklerini sanmıyourm dedi...bende işyerini kapatıyorum diyipde verebilirlermi dedim yani bir kulp bulurlarmı dedim..onu bilemiyorum ama sanmıyourm dedi....
sorum şudur?çalışamaz raporu aldığımda iş hala devam ediyorsa bana çıkış verebilirlermi...
kızlar hepinize günaydın arkadaşlar geçmiş olsun gerçekten zor bi durum yaa bizim kızda durmıcak gibi geliı bana karnımın sağ ve sol tarafını hiç ama hiç elleyemıorum rahimeme çok kötü baskılar yapıo bende doktora gidicem bu hafta yeniden sancılarımda var allahım korusun hepimizi bebeğim zamanında gelsin isitorum canım çok sıkılıo gerçekten bide sol elim hep uyuşuk halde hissetmiorum benim gibi olan varmı kzılar aranızda parmak uçlarımuyuşuk sadece sol elimde var doktora gidicem randevu alıp sizce önemli bi sorunmu kızlar
seninki daha erken nezaketcim.. yormamaya çalış kendini çıkabilirsen hemen çık izine.. benimki 2 hafta daha yatsın içerde ondan sonra istediği zaman tahliye olabilir:) sıkıldı heralde zilli:) dün bi hastaya da rezil etti beni zaten :))))sanadamı oyle dediler banada dediler gobeğin aşağıda diye....ya ben korktum iznimi 37. hafta yapıcakdım ama..??????
bazen öyle olabiliyor canım.. geliyorlar buraya sancı %70'lere vuruyor bunlar öyle bakıyor :) ben bişey hissetmiyorum diye.. bu nedenle belirli bir haftadan sonra düzenli nst'ye bağlıyorlar zaten ama ben nefret ediyorum çok sıkılıyorum o zımbırtıdayken..Saol canım. Ben hiç sancı hissetmediğim halde sancım varmış, bence de çık izne daha küçükler iyice dinlenelim de zamanında gelsinler inşallah:Saruboceq:
Saol canım, sahiden çok korktum, sana da çok geçmiş olsun. Bende götüreceklerimi tamamladım aslında ama onları bir araya getirmek gerek artık, toparlayayım şu çantayı bendeeyvahedigeldismile
Bağlan canım nst ye sakın ihmal etme, ben kasılma yaşamadığım halde sancım varmış! Bugün kendi doktoruma göstereceğim nst sonucunu, o beni rahatlatır diye umuyorumboshayallersmile
Toobacım sağol ilgin için, ben eksik yamışım konumu. Hemen cihazı aldık ve ben bugün sabah 7'de kahvaltı edip ölçtük ve 92 mg çıktı. Kahvaltıdan hemen sonra mı yapılacaktı ben öyle yaptım da. ve bu değer normal mi?
kızlar banada göbeğin aşağıda duruyo diyolar bende hiç yukarı çıkmadı dedim
bakalım pzts dr. gidicem dr. amcamız ne diyecek 32, haftanın içinde olacaz
çalışır raporu almayı düşünüyorum bayram sonunda ayrılmayı düşünüyorum işten
canım aynı soruyu bende sordum muhasebeciye..iş bitse bile bizim muhasebe hesaplarını kapatmamız için bir süre daha burda olmamız gerekir dedi 1 ay falan daha..bizim merkez ankara da sadece buradaki şantiye kapanmış oluyor.bide kesin hesap sonucunun gelmesini beklerlermi olumlu yada olumsuz onu bilemiyorum..kafam karıştı benimde...Hiç bilemiyorum normalde verememeleri gerek, ama şirketin çıkarları ne yöndeyse onu yapacaklardır. Birde diyelim sen raporluyken kesin hesap bitti, şantiye kapandı o zaman nasıl oluyor?
Geçmiş olsun, bence randevunu bekleme sol elin sancılardan daha önemli olabilir, git de bir doktorun baksın canım.
seninki daha erken nezaketcim.. yormamaya çalış kendini çıkabilirsen hemen çık izine.. benimki 2 hafta daha yatsın içerde ondan sonra istediği zaman tahliye olabilir:) sıkıldı heralde zilli:) dün bi hastaya da rezil etti beni zaten :))))
iş konusunda sorunu bilemeyeceğim tellinaz ya da beraser daha bilgili olabilir bu konuda
bazen öyle olabiliyor canım.. geliyorlar buraya sancı %70'lere vuruyor bunlar öyle bakıyor :) ben bişey hissetmiyorum diye.. bu nedenle belirli bir haftadan sonra düzenli nst'ye bağlıyorlar zaten ama ben nefret ediyorum çok sıkılıyorum o zımbırtıdayken..
hemen bakma canım.. bir saat sonra bak.. daha sindireceksin kana karışacak.. her sabah kalktığında açlık şekerine bak ama.. extra bilgi edinirsem yinede aktarırım sana
Kıslar hastaneden geliyorum, oğluşun hareketlerini hissetmedim 2 saat falan tatlı yedim yemek yedim banyo yaptım yok kar etmedi, neyse bizde gittik nts ye bağladılar, kalp atışları normal hareketleri normal ama sancım başlamış( Oğlum haftası ile tam uyumlu 1650 gr, daha çok küçük çok erken gelmesi içinsenağlama. Doktor kasıklarında ağrı baskı hissedersen hemen gel dedi, normalde bu sancı ile de yatırabilirim ama bol bol su iç şimdilik yatışına gerek yok dedi.
O katta doğum katı, yeni bi bebek doğmuştu hemşirenin kucağında ağlamaya başladı, bende onunla birlikte ağladım:a015:, aslında bol su içiyorum ama daha çok içeceğim artık:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?