2010 Aralık Anneleri

herkeslere günaydınlar efendim..
yawrum ya ne korkmuşsundur.. geçmiş olsun.. dün akşam genel itibariyle çoğumuz aynı şeyleri yaşamışız sanırım.. erken doğum korkusu, hastane çantası telaşı felan.. benimde dün bir kaç kişi karnımın indiğini söyledi..:1shok: annemde dahil. üstelik akşam eve geldiğimde sol göğsümden fena halde süt gelmiş sütyenin süngerinide aşıp elbisemi dahi ıslatmış..birde aşağıda doğru birkaç kasılma yaşadım dün akşam.. sallaştırdığım hastane çantamı toparlayıp hazırlamam can havliyle 15 dakikamı aldı :)) zaten çoğunluğu hazırdıda orda burdaydı.. bugün bi gebe polikliniği yapmayı düşünüyorum bende belki bi nst'ye bağlayın beni derim.

su önemli ama erken doğumu geciktirmiyor ne yazıkki canım.. benim suyum azaldığında bol bol su içeyim değil mi demiştim de hekim arkadaş gülmüştü iç ama önemli olan daha çok dinlenmen demişti. daha çok su içmenin çok bir numarası yokmuş yani.. şu sıralar bizim ilacımız yorulmamak dinlenmek.. yoksa fırlayacak bu sıpalar erkenden :)))

Son düzenleme:

geçmiş olsun gülse.. cihazı henüz almadın sanırım.. kullanımı çok basit. cihazın slipleri oluyor 50'lik satılyor olmalılar.. onu cihazın onun için belirtilen haznesine takıp yine cihazın parmağını delmek için bir iğnesi olacak onunla delip slipin üzerine bir damla kanını damlatacaksın. daha az can yakan bir işlemdir. çok çabuk sonuç verir. zaten cihazı alırkende anlatırlar sana. şu anda face'e bakamadığım için ne paylaştığını göremiyorum.. umarım sorunu doğru cevaplamışımdır. merak ettiğinin bu olduğunu sanıyorum çünkü

Son düzenleme:

sanadamı oyle dediler banada dediler gobeğin aşağıda diye....ya ben korktum iznimi 37. hafta yapıcakdım ama..??????

Saol canım. Ben hiç sancı hissetmediğim halde sancım varmış, bence de çık izne daha küçükler iyice dinlenelim de zamanında gelsinler inşallah:Saruboceq:

Saol canım, sahiden çok korktum, sana da çok geçmiş olsun. Bende götüreceklerimi tamamladım aslında ama onları bir araya getirmek gerek artık, toparlayayım şu çantayı bendeeyvahedigeldismile
Bağlan canım nst ye sakın ihmal etme, ben kasılma yaşamadığım halde sancım varmış! Bugün kendi doktoruma göstereceğim nst sonucunu, o beni rahatlatır diye umuyorumboshayallersmile

Ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yardım edecektir, çok geçmiş olsun. İnşallah yatışa gerek kalmadan çözersin şu şeker olayını:Saruboceq:

Toobacım sağol ilgin için, ben eksik yamışım konumu. Hemen cihazı aldık ve ben bugün sabah 7'de kahvaltı edip ölçtük ve 92 mg çıktı. Kahvaltıdan hemen sonra mı yapılacaktı ben öyle yaptım da. ve bu değer normal mi?

kızlar bilen arkadaşlar vardır sanrıım.benim bir(aslında daha fazla )sorum olucak..
artık bizim iş yeri kapanacağı için çıkışlar verilmeye başladı.ama ben ve bikaç kişi hariç...biz ofis elemanı olduğumuz için hesapları netleştirene kadar burdayız bu da en erken yılbaşını bulur diyoruz tahminizmizzce...
dün muhasebeci cağırdı beni doğum iznine ne zman ayrılacaksınız dıye..bende kasım başında 32. haftam olduğunu doktora gideceğimi ve doktorum musade ederse 37.haftaya kadar çalışmak istediğimi soyledim..neden soruyorsunuz rapor alırsam çıkışmı vereceksiniz dedim.sizin için şuan çıkış yok dedi.zaten raporlu iken size çıkış verebileceklerini sanmıyourm dedi...bende işyerini kapatıyorum diyipde verebilirlermi dedim yani bir kulp bulurlarmı dedim..onu bilemiyorum ama sanmıyourm dedi....

sorum şudur?çalışamaz raporu aldığımda iş hala devam ediyorsa bana çıkış verebilirlermi
...

günaydın şekerler a.s. nasılsınız küçük prensim geçmiş olsun dikkat et kendine sakın kendini yorma...

bebek7, beraser, ezouygun, GULSEMEDIHA, kucukprens, tellinaz, tooba
günaydın kızlar
güle geçmiş olsun canım valla nazar değdi topiğimizee
allahım korusun bizleri zamanlı ve sağlıklı doğumlar nasip edip
sağlıkla kucağımıza alırız inş. meleklerimizi

gülsemedia canım sanada cok geçmiş olsun hepimiz ayrı bir sıkıntı ile uğraşıyourz.Allahın izniyle hayırlı zamanlarda alırız inş..bebişlerimizi

kızlar hepinize günaydın arkadaşlar geçmiş olsun gerçekten zor bi durum yaa bizim kızda durmıcak gibi geliı bana karnımın sağ ve sol tarafını hiç ama hiç elleyemıorum rahimeme çok kötü baskılar yapıo bende doktora gidicem bu hafta yeniden sancılarımda var allahım korusun hepimizi bebeğim zamanında gelsin isitorum canım çok sıkılıo gerçekten bide sol elim hep uyuşuk halde hissetmiorum benim gibi olan varmı kzılar aranızda parmak uçlarımuyuşuk sadece sol elimde var doktora gidicem randevu alıp sizce önemli bi sorunmu kızlar

amin canım inş..

Hiç bilemiyorum normalde verememeleri gerek, ama şirketin çıkarları ne yöndeyse onu yapacaklardır. Birde diyelim sen raporluyken kesin hesap bitti, şantiye kapandı o zaman nasıl oluyor?

Geçmiş olsun, bence randevunu bekleme sol elin sancılardan daha önemli olabilir, git de bir doktorun baksın canım.

sanadamı oyle dediler banada dediler gobeğin aşağıda diye....ya ben korktum iznimi 37. hafta yapıcakdım ama..??????
seninki daha erken nezaketcim.. yormamaya çalış kendini çıkabilirsen hemen çık izine.. benimki 2 hafta daha yatsın içerde ondan sonra istediği zaman tahliye olabilir:) sıkıldı heralde zilli:) dün bi hastaya da rezil etti beni zaten :))))
iş konusunda sorunu bilemeyeceğim tellinaz ya da beraser daha bilgili olabilir bu konuda

bazen öyle olabiliyor canım.. geliyorlar buraya sancı %70'lere vuruyor bunlar öyle bakıyor :) ben bişey hissetmiyorum diye.. bu nedenle belirli bir haftadan sonra düzenli nst'ye bağlıyorlar zaten ama ben nefret ediyorum çok sıkılıyorum o zımbırtıdayken..

hemen bakma canım.. bir saat sonra bak.. daha sindireceksin kana karışacak.. her sabah kalktığında açlık şekerine bak ama.. extra bilgi edinirsem yinede aktarırım sana

Son düzenleme:
Hepinize günaydınlar....
Küçükprens çok geçmiş olsun ....
Valla beni de korkutmaya başladınız eyvahedigeldismileArtık her an herşeyi bekliyorum...
En önemlisi bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalım da inşallah gerisi hallolur...
Tooba sende hastane çantanı bir şekilde hazır ettin...Bende bu akşam şu işi bitireyim bari...

Ezo çalışamaz raporu bile olsan sanırım raporlu iken çıkış veremiyorlar...Mesela beni durumda kritik ya ama bizim şef diyor ki istediklerinde bir şekilde kılıfına uyduruyorlar ..Hakkımızda hayırlısı inşallah...

kızlar banada göbeğin aşağıda duruyo diyolar bende hiç yukarı çıkmadı dedim
bakalım pzts dr. gidicem dr. amcamız ne diyecek 32, haftanın içinde olacaz
çalışır raporu almayı düşünüyorum bayram sonunda ayrılmayı düşünüyorum işten

Canım göbeğinin resmini daha yeni eklemiştin değil mi?
Bence hiçte aşağıda değil...
Benimkini görsen çok daha fazla aşağıda ki zaten bir süre sonra aşağıya doğru iniyor normal olarak...

canım aynı soruyu bende sordum muhasebeciye..iş bitse bile bizim muhasebe hesaplarını kapatmamız için bir süre daha burda olmamız gerekir dedi 1 ay falan daha..bizim merkez ankara da sadece buradaki şantiye kapanmış oluyor.bide kesin hesap sonucunun gelmesini beklerlermi olumlu yada olumsuz onu bilemiyorum..kafam karıştı benimde...

canım aslında iş yerinde surekli oturuyorum ama o bile bazen çekilmez oluyor..kazımda 32. haftam ve izin hakkım başlıyor yani..bende bu durumlarda dolayı cıkıp cıkmamakda kararsızım..izne cıkamma daha doğru olurmu diye dusunuyourm.dinlenmiş olurum.hemde aniden bi sıkıntı olursa naparım diyee..zaten rapordn sonra iş çıkışıda alırım bir sure daha bebişimle olurum diyorum.yani ben 37. hafta ya kadar çalışım,çalışdığım haftaları doğum sonrasına aktarırım diye bir durumumda olmayacak sanırım..zaten iş bitmiş olacak.o yuzden 32. haftada cıkabilirm diye dusunuyorum..kaarsız kaldım.ama bu gebelik için cok uğraştım..hamile kalmak için o yuzden de riske atmak istemiyorum...amn ya aanlatıyorum anlatıyorum en başa donuyorum ambale oldum iyice..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun. bol bol dinlenmeye bak ve kontrolleri sıkı takip et. bi sorun çıkacağını sanmıyorum. çok ciddi olsa doktor yatırırdı bak gerek yok demiş. kendi doktorun da seni rahatlatacaktır eminim. hem hani birlikte gidecektik doğuma var mı öyle yarı yolda bırakmak...

ezocum kesin bi bilgim olmamakla beraber, raporun varken çıkış verebileceklerini pek sanmıyorum. dava açsan kazanırsın böyle bi durumda bence. zaten raporlu iken şirkete bi külfetin olmadığı için açık açık konuşup böyle bişey yapmamalarını isteyebilirsin. özel bi gıcıkla karşı karşıya değilsek anlayışla karşılayacaklardır...

günaydın kızlar.
küçük prens çok geçmiş olsun canım RABBİM yardımcın olsun.

gerçekten kızlar nazar değdi bize dünde ben mide bulantısından ölecektim nerdeyse. bu gün yine devam ediyo ayy.
ya kızlar bir şey sorucam maşaALLAH benim kızım çok hareketli hiç durmuyo acaba bu bir sorun mu yoksa normal mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…