2010 Aralık Anneleri

evet canim bende ayri yapicam..cünkü benim kirlilerimde olucak icinde,her ne kadar ortada birakmasak,posetleyip falan koysakta sonucta benim cantam yani..
bak bende sana ögrendigim biseyi yazayim,malum cantalar yeterince büyük olcak..
kozmetik esyalarindan yer tasarrufu icin hepsini seyehat boyu almak gerekiyormus..bende öyle yaptim..
zaten bi kozmetik cantam hazir daha sempatiksalakcinni oda tahmin ettigim kadar büyük olmadi..
ablacigindan ögrendiklerini bizimlede paylasirsan cok sevinirim canim ya..ne kadar bilgi alirsak o kadar iyi...
bu arada sen su yünlü zibinlar icin ne düsünüyorsun??yün gibide degil aslinda merserize dedikleri tip sanirim..

kizlar ben dusa girip yaticam..yarin bol tempolu bir gün olacak...(her gün gibi aslinda)
oglusumu görücem :asigim:
herkese iyi geceler tatli rüyalarr.....

kizlar ben dusa girip yaticam..yarin bol tempolu bir gün olacak...(her gün gibi aslinda)

iyi geceler bende yarin gorecemopuyorumnanaktan saglicakla insallah..saat 22:00 daha yatsamda uyumam ben.yarin eltim manti yapacak komsularla bi de oraya gidem .bu halimde ne yapacaksam.

bi sey soracam karni aniden serlesip bes 10 saniye agri hisseden ve sonra gecen varmi?benim 10 gundur oyle oluyo aniden karnimin bi tarafi sertlesiyo bi baski gibi birsey hissediyom sonra geciyo.arkadasim bunun sanci oldugunu soyluyor.yarin soracam doktora bakalim

evet seyahat boyu daha mantikli :lepi:

ah zuzum ablam degil benim kucugum ben en buyukleriyim ama gec olsunda guc olmasin olumunekankayizsmile
kirlilerimi posetleyip hemen esimle eve gonderirim eve cikincada yikanir...
ben o yunlu zibinlar nasil anlamadim alan varsa resmini eklesinde
eger gerekirse neden olmasin sonucta kis bebisleri olacaklar..

ben dusumu aldim uzandim, varmi boyle rahatlik kaydirigubbakcemile2

bende daha hic olmadi ama onlar sanci, kizkardesim soylemisti, gerci bu ay artik cok normal, rahim yavas yavas doguma hazirlaniyo

kusura bakmayın kızlar ya meyve yiyorum derken açık bırakıp dalmışım.

ayyy sen sudamı doğum yapıcaksınnn.
ne gzüellllllllllllll
havuz falan.evet senin ajda pekkandan pek farkın olmıyacak sanırım.

önce maşallah kuzuna tatlım
canım bence küçük adam kıyafeti faaln giyemez yeni doğmuş bebişler
ancak 1.5 2 aylıkken giyebilirler sanki
hep zıbın takımı yada tulum giyiyoalrmış
hatta zıbınalrı giydirmesi faaln kolay diye daha rahat oluyo diyoalr
işte zbın dediğim o hastane çıkışlarındaki alt üzt takımalr.

hadi kolay gelsin.
bende duaş girip yatıcam
biarz hafifledi baş ağrım

karmnımın biyeri sertleşiyo ama sancı gibi değil bebiş kafasını yada poposunu dayıyo şişiyo orası öle bişimi acaba
bak korktum şimdi.

oyle canim bende biliyorum ama gordugumde dayanamadim, aldim adiktan sonrada keske yeni dogan icin degilde biraz daha buyuk alsaydim diye pisman oldum ama alindi artik, belki bi kez giyecek belkide hic giyemiyecek 50 beden yani yeni dogan biraz kilolu veya boylu olursa hic giyemiyecek, kismet artik

neyse guzelim iyi geceleropuyorumnanaktan

iyi geceler kizlar bende yatiyorum yarin gorusuruz.ilk zamanlar karnimin bi tarafi sadece siserdi diyorum:sirtini donuyor yada kafasi felan.ama son zamanlarda agrili olmaya basladi.oyle abartilacak kadar degil ama neyin nesi merak ediyorum.bi de bi saattir bebek kimildadikca bacak aram afedersiniz asagisi biraz acima oluyor aci hissediyorum hayirlisi...;hai iyi aksamlar saat onbucuk olmus opuldunuz

Kıslar hastaneden geliyorum, oğluşun hareketlerini hissetmedim 2 saat falan tatlı yedim yemek yedim banyo yaptım yok kar etmedi, neyse bizde gittik nts ye bağladılar, kalp atışları normal hareketleri normal ama sancım başlamış( Oğlum haftası ile tam uyumlu 1650 gr, daha çok küçük çok erken gelmesi içinsenağlama. Doktor kasıklarında ağrı baskı hissedersen hemen gel dedi, normalde bu sancı ile de yatırabilirim ama bol bol su iç şimdilik yatışına gerek yok dedi.
O katta doğum katı, yeni bi bebek doğmuştu hemşirenin kucağında ağlamaya başladı, bende onunla birlikte ağladım:a015:, aslında bol su içiyorum ama daha çok içeceğim artık:1no2:

kontrolunde belli olur insallah erken dogum alarmi degildir..
iyi geceleropuyorumnanaktan

cok gecmis olsun canim insallah bi daha olmaz, progestan filan verdimi??
bi arkadasimdada erken alarm olmustu progestan verdiler ve devamli yatti hatta sonra dogumu bile gecikti insallah oglus gununu bekler

Saol Dilem cim, ilaç vermedi ama kasıklarında baskı hissedersen hemen gel dedi. Yarın zaten eğitim için hastaneye gidecektim gidince kendi doktoruma da bi göstereyim diyorum. Offf hayırlısı herşeyin Allah tan, inşallah dediğin gibi gününü bekler yavru kuş:Saruboceq:.
İyi geceler, yatayım en iyisi ben canım

bencede bi git doktoruna, ama insallah bisey olmaz....

yat dinlen canim iyi geceler kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım,yorma sakın kendini,yat istirahat et..korkulacak bişey yok anladığım kadarı ile ama dikkatli ol lütfen..inşallah allahın izni ile atlatacağız bu günleri...

Canım geçmiş olsun.Yat dinlen bol bol.Kendi doktoruna da görün için rahat eder.İyi geceler canım.

Selam kızlar.Ben dün 100'lük şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç iç açıcı olmadı.Tablom aynen şu: Bu arada 29+6 oldum bugün.
Glukoz açlık refarans aralığı 110 sonuç 84mg
Glukoz 30 dk 180, sonuç 138 mg
60 dk 190, sonuç 196 mg
...120 dk 165, sonuç 236 mg
180 dk, 145, sonuç 164 mg.
Doktorum beğenmedi değerleri, hmen yatış yapalım kontrolde ol dedi.bende gerek yok evde dikkat ediyorum dedim, tartıda göreceğiz dedi. 73,5 kg'dan 72,2 Kg olmuşum bebiş kilo almış ama kilosu 1639 gr. 40 cm boyu. herşey yolunda bebeğim için. Böyle git kilo alma dedi. şeker ölçme cihazı aldırdı. günde 4 kere ölçecekmişim. yedikten hemen sonra ölç dedi, değeri sormadım ne çıkması

Facede de paylaştım. Bu durumda bana evde kan şekeri ölçüm cihazı ile ölçüm yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Doktorum sabah 7.00', öğlene doğru 11, akşam üstü 17, gece 21.00'de yedikten sonra ölç dedi, duruma göre inisülün uygulanacakmış...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bekleyecek doğum haftasını. Sakın üzme kendini ve yorma...

kızlar gunaydın....
neler oluyor boyle bize yaa nazar değdi herhalde...kucukprens canım çok geçmiş olsun.umarım bekler miniğin zamanını.sanırım ekince sende de sıkıntı vardı o sertlik durumu bende de oluyor.tam göbeğimde...dun akşamda biri bana dediki...göbeğin bayağı aşağıda duruyor..bu durumlar beni korkutmaya başladı..sanrıım erkenden çıkıcam izne .kendimi riske atmak istemiyourm artık...tekrar hepimize geçmiş olsun.bebeklerini gorecekler olanlarda iyi haberlerle gelirler inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…