2010 Aralık Anneleri

ay inanmiyorummm..ben cok aksiyim o konuda...bakalim ne tür catismalar,carpismalar yasanacak...
zaten beni dogum falan germiyor inan ki,bu mevzulardan geriliyorummmmm

beraser canım kusura bakma ama bişey daha sorucam sana aniden geldi aklıma...şimdi bizim iş bitti diyelim, benim rapor bitene kadar..benide ssk olarak ankaraya gecirdiler.şantiye ya benim çalıştığım yer şantiye açılınca ayrı bir sigorta numarası oluyrmuş...iş bitip benim sigortamı ankaraya yani merkeze alıpda ..çıkarmıyoruz ankaraya gelip çalışcaksın deme hakları varmı...normal tazminatta falan sıkıntı olmuyor.dun muhasebeciyede sordum cıkışla birlikte alıcaklarıda hemen cok bekletmeden vermeyi dusunuyoruz dedi..ama ben burasının tamamen kapandığı doneme denk gelirsem boyle bir sorun olurmu ki....

bende bi plan bulurum kesin kimse gelmesin diye ama eşim bunu uygulayamaz sanırım çünkü benim kadar yalan söyleme yeteneğine sahip değil eee tek başıma milleti nasıl kandırabilirim hemen planlar lazım valla.

prenscim 28 inde olmasın çünkü kpss var kızlar erken gelir diyolar ya korkuyorum sınava denk gelirse 2 sene daha bekle valla zor iş.en iyisi gününde olsunlar acele etmesinler sıkcam kendimiguclubacismile

Hımm hatırladım konuşmuştuk daha evvel, sınavdan çıkta rahat rahat doğur inşallahyerimseniben

Aslında o kabarıp sertleşme bebek oluyor, ben onu okşayınca yavaş yavaş iniyor, ama dün sancım varken ve ben hissetmezken karnımım tamamı sertleşmişti. Daha farklı oluyor yani.

Evet iyiymiş ama göğüsleride çok uyarmamak gerekiyormuş, çok masaj yapmadan sürüp kapatmak gerek herhalde. Birde hastane eğitiminde doktorumuz göğüs kremlerinin lansinoh da dahil markada belirtti yani, bebeği emzirmeden önce göğüsten temizlenmesi gerektiğini söyledi, bebeğin ağzına krem gitmemeliymişşş.

kızlar bugun cok oldum ama kafamı ancak size sorarak rahatlatıyorum..
park yatak yada sepet alan arkadaşlar bebek eşyalarını koymak için nasıl bir çözüm buldular.dolapmı aldınız yada kendi dolabınızdamı yer actınız yada başka bişey?

aynı tarif banada oluyor.uzman tv ye bakdım demin.sertleşme varsa kasılmaymış o...ağrılıda olabilirmiş ağrısızda..bende ne olduğunu anlayamadım

ezocum ama bu kasılmalar normal dıye bılıyorum bebek kendını dogum kanalına ıttırıyor artık yavas yavas,onun ıcın oluyor dedi doktorum,yalancı sancılar yani,artı bazen de geriniyolarmış onun için canımız yanabiliyor..benim sık sık oluyor bu aralar..

Denizim selam cnm ya hoş geldin.

hoşbulduk ve hoşçakalın diyeyim canım.
okula gidicem malesef.
haftaya perşembeden sonra hep buraalrdayım

iyilik denizim sen nasilsin?basin agriyor mu daha?

ahhh şimdi iyiyim tatlım.
ayyyy hiç geçmicek sandım. nasıl korktum. hep tansiyonumu ölçtüm.
ALlhtan hep normaldi.

[/B]

Saol canım, evet ne kadar ilginç dimi, doktorum aslında bu sancıyla yatırabilirim ama bol bol su iç evde dinlen kasıklarında ağrı hissedersen gel dedi.
Amin yaa, sahiden nazar değdi bizim topiğe herhalde:1ninca:

evet çok ilginç. ya nerden bikicez biz hangisi ssanvı hangisi değil
sen dinle doktorunun.
aman çok su iç dinlen. yorma sakın kendini.

sağolasın canım.. onu çok önemsemedim hatta bayaa bi sütümün gelmesini de önemsemedimde aşağıya doğru kasılmalar ürküttü beni.. kafasıyla ittiriyor aşağıya doğru bazen cadı

geçmiş olsun canım.
bazen bebekelr aşağıya baskı yapabiliyomuş
son zamanlar daah çok oluyomuş zatennn.
ayyyyy korkualr sarıyo içimi bazen.

amannnn çok bilio onalr.
salla gitsinnnnnnn

aynı tarif banada oluyor.uzman tv ye bakdım demin.sertleşme varsa kasılmaymış o...ağrılıda olabilirmiş ağrısızda..bende ne olduğunu anlayamadım

ya evet neki ozaman oooo

bende yerini yapmaya calisiyorum simdiden,3. ayda tatil planlarim var,lohusalik cok zor geciyormus,yalniz kalmaya ihtiyacim olacak falan diyorum,bakalim insallah ise yarar..
artik hangimiz daha önce dogum yaparsak burdan liste halinde siralariz planlarimizi:))

ay inanmiyorummm..ben cok aksiyim o konuda...bakalim ne tür catismalar,carpismalar yasanacak...
zaten beni dogum falan germiyor inan ki,bu mevzulardan geriliyorummmmm

çok iyi anlıyorum seni canım. hakkaten doğumdan sonrası aslında doğumdan daha zor. bi yandan bebeğin sıkıntıları ve birbirinize alışma süreci, bi yandan da ailelerin anlamsız alınganlıkları... belki de bu alınganlıklar biz anneanne, babaanne olunca anlam kazanacak diyorum ama şu anda bizim hassas dönemimiz di mi ya....

hımmmmmmmmm bende kabarıp sertleşmelerin beebk olduğunu düşünüyodummmm
çünkü bi taraf oluyo ve iniyo.
geriniyo gibi sanki.
insanın kafası nasıl karışıyo dimi.
bazen herzamnki gibi ahreketli d olmuyolar
çok korkutuyo bizi bu kuzular ya.

tooobacım cvpver sancımı bunalr yoksaaaaaaaa.
benim d ebazen gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken hafif batmalarım oluyo
dün gece oldu mesela
sanırım harket ederken bebiş birden oluyo
snra başlıyo kaymaya içimde
ama kalktım oturur vaziyete geldim bi garip oldum
bir de siz iyosunuz ya sertleşme oluyo diye
bende de oluyo bazen
aam kafası yada poposıu diye düşünüyorum
,çünkü karnımın bi tarafı sertleşip sanki o taraf kabarıyo
yani akrnımın tamamı değil
sancı demek değil dimi bu.
offfffffff neyi neye yoracağımızı şaşırdıkk

çıkmam alzım kızlar.
hep,niz çok öpüyorumm
tabi minik kuzuları daaha çok
sakın erken gelmeyin uslu kuzular haaaaaa

bende bi plan bulurum kesin kimse gelmesin diye ama eşim bunu uygulayamaz sanırım çünkü benim kadar yalan söyleme yeteneğine sahip değil eee tek başıma milleti nasıl kandırabilirim hemen planlar lazım valla.
canimm bi plan listesi hazirlayalim mi aklinialirimsmile
ezomm canim ben park yatak almadim,zaten vardi yegenim icin almistik ama kullanmicam yine onu..
ama oda yapamadim,yatak odama besik aldim..yani yine dolabimiz yoktu..
odamda minik bi kuytu vardi,oraya göre iki kapakli,3-4 cekmeceli bir dolay aldik o kadar..
belki fikir verir diye yazdim canim

cok sükür canim,tansiyonun iyi olsunda..
sabah yazdim ama görmedin sanirim,,az su iciyorsan ve havasiz bir ortamda uzun süre kaldiysanda cok agriyor..

canım kusura bakmak değil de bilemiyorum ya... ama bu da bi taktittir neticede. ankaraya gitmeyeceğini biliyorsa şirket tazminat ödememek için istifaya zorlayabilir böylece...sonuçta kimse seni zorla çalıştıramaz ama olan tazminat ve işsizlik parasına olur.

canım oğlumda park yatak kullandım ama evimin çok dolabı ve çekmecesi vardı. dolap sıkıntım olmadı. hayırdır sen oda yaptırmayacak mıydın???

cucum yapalım plan çok zorlanmayız.hadi benim işim kolay normal doğumda bir gün kalıyosun hastanede umarım iş saatine denk gelir herkesin hastaneye gelmezler.evdede oturduğum oda çok ufak gelen fazla kalamaz bide kış olduğu için diğer odalarda oturulmaz bişekilde yırtarım gibime geliyo.

ezo bende park yatak aldım ve dolap alıcam idarelik kendi dolabımda ve bi tane gömme dolap gibi dolap var onda hiç biyerde yer yok bebiş için.

küçük prens ve tooba cım sınav yarumlarınız için teşekkürler kızlar.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

park yatak yada sepet alan arkadaşlar bebek eşyalarını koymak için nasıl bir çözüm buldular.dolapmı aldınız yada kendi dolabınızdamı yer actınız yada başka bişey?

merhaba ezouygun ben park yatak aldım yatak odasına koycaktım vazgeçtim oturma odasına kurcam gelen giden olur daha rahat olurum diye. dolap alcaktım ama ilerde oda planladığım için pahalı olanlara yaklaşmak istemedim basit bişiyde ben istemedim odamın estetiği bozulmasın diye bende aynalığımın raflarını boşalttım bi sürü yerimiz oldu. napim başka çözüm bulamadım

Günaydın kızlar çok kaynatmışsınız okuymadım :)) Küçükprensim daha iyisindir umarım.Gece benimde bacak ve ayaklarımda kasılmalar oldu ya da krampmı bilmiyorum :) Çarşamba doktora gidicez sorarız artık.Oğluşu özledim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…