inşaallah canım hepimizin çok güzel doğum hikayeleri olur...
bu arada hiç zahmet etme plan yapmaya çünkü işe yaramıyo. önce herkesler hevesini alacak sonra sana sıra gelecek. bununla ilgili de çok komik anılarım var yazmıştım daha önce...:) malesef hiçbişey yapamamıştım. tek yapabildiğim sancı anında çıkın odadan diye bağırmak olmuştu.
prenscim 28 inde olmasın çünkü kpss var kızlar erken gelir diyolar ya korkuyorum sınava denk gelirse 2 sene daha bekle valla zor iş.en iyisi gününde olsunlar acele etmesinler sıkcam kendimiguclubacismile
benim d ebazen gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken hafif batmalarım oluyo
dün gece oldu mesela
sanırım harket ederken bebiş birden oluyo
snra başlıyo kaymaya içimde
ama kalktım oturur vaziyete geldim bi garip oldum
bir de siz iyosunuz ya sertleşme oluyo diye
bende de oluyo bazen
aam kafası yada poposıu diye düşünüyorum
,çünkü karnımın bi tarafı sertleşip sanki o taraf kabarıyo
yani akrnımın tamamı değil
sancı demek değil dimi bu.
offfffffff neyi neye yoracağımızı şaşırdıkk
arkadaşlar bişey sorucam müsadenizle şu lansinoh krem varya göğüs çatlakları için onu doğum olmadan önce kullanmaya başlamak iyi diye okudum. aramızda herhangi bir göğüs kremi kullanmaya başlayan varmı? erken mi yoksa dersiniz
aynı tarif banada oluyor.uzman tv ye bakdım demin.sertleşme varsa kasılmaymış o...ağrılıda olabilirmiş ağrısızda..bende ne olduğunu anlayamadım
Denizim selam cnm ya hoş geldin.
iyilik denizim sen nasilsin?basin agriyor mu daha?
ahhh şimdi iyiyim tatlım.
ayyyy hiç geçmicek sandım. nasıl korktum. hep tansiyonumu ölçtüm.
ALlhtan hep normaldi.
[/B]
Saol canım, evet ne kadar ilginç dimi, doktorum aslında bu sancıyla yatırabilirim ama bol bol su iç evde dinlen kasıklarında ağrı hissedersen gel dedi.
Amin yaa, sahiden nazar değdi bizim topiğe herhalde:1ninca:
sağolasın canım.. onu çok önemsemedim hatta bayaa bi sütümün gelmesini de önemsemedimde aşağıya doğru kasılmalar ürküttü beni.. kafasıyla ittiriyor aşağıya doğru bazen cadı
katılıyorum denizim sana millet herşeye salça oluuyo yok yüzün şişmiş yok çok kilo almışsın yok çok zayıfsın yok karnın aşağıda bıdıbıdı bıdıbıdı hertürlü yorum var maşallah millette sallayın gitsin.kaydirigubbakcemile2
aynı tarif banada oluyor.uzman tv ye bakdım demin.sertleşme varsa kasılmaymış o...ağrılıda olabilirmiş ağrısızda..bende ne olduğunu anlayamadım
insanın ailesine nazı geçiyor da eşinin ailesi biraz zor oluyor ne yazık ki.. "ben lohusayım annelik hüznüm var benim depresyona çevirmeyin" diye tehdit etmeyi düşünüyorum şimdilik.. ama hep yumurta kapıya dayandığında yaratıcı fikirlerim olur.. ben önce doğrurursam beslerim seni planlarımla :))
ay inanmiyorummm..ben cok aksiyim o konuda...bakalim ne tür catismalar,carpismalar yasanacak...
zaten beni dogum falan germiyor inan ki,bu mevzulardan geriliyorummmmm
canimm bi plan listesi hazirlayalim mi aklinialirimsmilebende bi plan bulurum kesin kimse gelmesin diye ama eşim bunu uygulayamaz sanırım çünkü benim kadar yalan söyleme yeteneğine sahip değil eee tek başıma milleti nasıl kandırabilirim hemen planlar lazım valla.
ezomm canim ben park yatak almadim,zaten vardi yegenim icin almistik ama kullanmicam yine onu..kızlar bugun cok oldum ama kafamı ancak size sorarak rahatlatıyorum..
park yatak yada sepet alan arkadaşlar bebek eşyalarını koymak için nasıl bir çözüm buldular.dolapmı aldınız yada kendi dolabınızdamı yer actınız yada başka bişey?
hoşbulduk ve hoşçakalın diyeyim canım.
okula gidicem malesef.
haftaya perşembeden sonra hep buraalrdayım
evet çok ilginç. ya nerden bikicez biz hangisi ssanvı hangisi değil
sen dinle doktorunun.
aman çok su iç dinlen. yorma sakın kendini.
geçmiş olsun canım.
bazen bebekelr aşağıya baskı yapabiliyomuş
son zamanlar daah çok oluyomuş zatennn.
ayyyyy korkualr sarıyo içimi bazen.
amannnn çok bilio onalr.
salla gitsinnnnnnn
ya evet neki ozaman oooo
beraser canım kusura bakma ama bişey daha sorucam sana aniden geldi aklıma...şimdi bizim iş bitti diyelim, benim rapor bitene kadar..benide ssk olarak ankaraya gecirdiler.şantiye ya benim çalıştığım yer şantiye açılınca ayrı bir sigorta numarası oluyrmuş...iş bitip benim sigortamı ankaraya yani merkeze alıpda ..çıkarmıyoruz ankaraya gelip çalışcaksın deme hakları varmı...normal tazminatta falan sıkıntı olmuyor.dun muhasebeciyede sordum cıkışla birlikte alıcaklarıda hemen cok bekletmeden vermeyi dusunuyoruz dedi..ama ben burasının tamamen kapandığı doneme denk gelirsem boyle bir sorun olurmu ki....
kızlar bugun cok oldum ama kafamı ancak size sorarak rahatlatıyorum..
park yatak yada sepet alan arkadaşlar bebek eşyalarını koymak için nasıl bir çözüm buldular.dolapmı aldınız yada kendi dolabınızdamı yer actınız yada başka bişey?
kizlar bende oglusumu görmeye gidiyorum..
herkesi öpüyoruzzz
kizlar bende oglusumu görmeye gidiyorum..
herkesi öpüyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?