2010 Aralık Anneleri

canım bence de sen 40 haftanı dolduracaksın ve rahat bi doğum yapacaksın.

bu arada beraser ne oldu dualar hepsi kabul oldumu ona göre bende edeyim

yazmıştım canım sorunu görmeden:)

ayyyy benden d eiyilik kızlar da
şöle bi geçmişe bakiim dedim.
ne olmuş ya geceden beri.
küçükprensim ne oldu ya.
harketlerini hissetmedin ve sancı mı çıktı
ne garip ya
hiçbişi hissetmiyoken sancı çıkması
geçmiş olsun ttalım.
ee doktorun ne dedi.,
dinlen demiştir tabi.
canım ya sakın yorma kendini.
gerçketen nazarlara geldi topiğimiz.
Aman Allah anzarlardan saklasın.

utanmadan öte ben bebeği ilk gördüğümde eşimde dahil bi beş dakikalığına kovmayı düşünüyorum herkesi odadan.. kızımla ilk tanışmamız bi 5 dakika yalnız kalmak istiyorum yawrukuşumla açıkçası..

ayrıca bende hep kendi işinimizi kendimiz görelim derdinde biriyim ama haber vermezsen küsüyorlar.. gebeliğimi kimseye söylemeyecektim güya apar topar hastaneye yatınca cümle alem duymuştu.. ilk gözümü açtığımda babamdan paparayı yemiştim.. böyle mi öğrenecektik diye.. niye söylememişim.. tabii durum biraz daha farklı halime üzülmekten sevinememişlerdi bile..

toobacım san da geçmiş olsun.
sütler faaln gelmiş.
zaten bu çevredekiler yokmu
sizene ya
yok aşağıya inmiş falan
insanı telaşlandırıyolar
boşverin ya
belki büyüyo diye öyle geliyodur millete

bende katılıyorum kızlar ilk an bide cok onemli...utanmanın yanında rahat olmadığın için tadınıda cıkarmazsın.herkesin gozu ustunde falan

prenscim 28 inde olmasın çünkü kpss var kızlar erken gelir diyolar ya korkuyorum sınava denk gelirse 2 sene daha bekle valla zor iş.en iyisi gününde olsunlar acele etmesinler sıkcam kendimiguclubacismile

benim d ebazen gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken hafif batmalarım oluyo
dün gece oldu mesela
sanırım harket ederken bebiş birden oluyo
snra başlıyo kaymaya içimde
ama kalktım oturur vaziyete geldim bi garip oldum
bir de siz iyosunuz ya sertleşme oluyo diye
bende de oluyo bazen
aam kafası yada poposıu diye düşünüyorum
,çünkü karnımın bi tarafı sertleşip sanki o taraf kabarıyo
yani akrnımın tamamı değil
sancı demek değil dimi bu.
offfffffff neyi neye yoracağımızı şaşırdıkk

bende kımse hastaneye gelmesın ıstıyorum annem olsa yeter,eve gelınce kısmı cok aklıma takılıyor bakalım ne yapcaz bıde bebiş huysuz olurda aglarsa hep yandık herkes bı sey soler heralde...

katılıyorum denizim sana millet herşeye salça oluuyo yok yüzün şişmiş yok çok kilo almışsın yok çok zayıfsın yok karnın aşağıda bıdıbıdı bıdıbıdı hertürlü yorum var maşallah millette sallayın gitsin.kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bişey sorucam müsadenizle şu lansinoh krem varya göğüs çatlakları için onu doğum olmadan önce kullanmaya başlamak iyi diye okudum. aramızda herhangi bir göğüs kremi kullanmaya başlayan varmı? erken mi yoksa dersiniz

bugün yakaladigin doktoru cevir hastanede zuzumm..
heheh,ama öyle fistigim,erkekler saha hassas sanirim bu konuda..
kovsun herkesi bosver daha iyi kaydirigubbakcemile3

heheheh,süperrr sırnaşık şey
insallah ikinci dogumda böyle olur canim..

naber kızlarrrrrrrrrrrrrrr
iyilik denizim sen nasilsin?basin agriyor mu daha?

tugbacim en iyisi öyle,bende dogurana kadar hatta kimseyi istemiyorum ama bu defada küserler ay bizimkiler..bende önce alirlar kucaklarina eminimmmm
ah ben nerelere gidem boshayallersmile
bi plan yapmak gerek bu konuda,ne yapsakki kaydirigubbakcemile3

merak etmeyin alışıyosunuz ve öyle bi açıyosunuz ki. yine de çok rahat olmamakta fayda var bence....iki arkadaşıma doğumdan sonra yardım etmiştim emzirebilmesi için. ilk zaman zor oluyo çünkü. tecrübesiz oluyosunuz. hemşireler de bi tutturup bebeğe gidiyolar. sürekli başınızda durmuyolar. annenizin yanınızda olması fayda var hastanede... gerekirse gerisini kovalarsınız dışarı. siz kovalayamazsanız hemşireye rica edin. zaten onlar fazla kalabalık oldu mu kızıyo ve çıkarıyolar herkesi...:)

Canım ben mustelanınkini kullanmaya başladım. Öneren kişi müdürümdü o hamileliğinin sonlarına doğru kullanmadığına çok pişman olmuş.
Ben kullanmaya başladım. Tavsiye ederim Karın çatlağı içinde kuremini kullanıyorum. Çok memnunum zemuszemus

sağolasın canım.. onu çok önemsemedim hatta bayaa bi sütümün gelmesini de önemsemedimde aşağıya doğru kasılmalar ürküttü beni.. kafasıyla ittiriyor aşağıya doğru bazen cadı
prenscim 28 inde olmasın çünkü kpss var kızlar erken gelir diyolar ya korkuyorum sınava denk gelirse 2 sene daha bekle valla zor iş.en iyisi gününde olsunlar acele etmesinler sıkcam kendimiguclubacismile

off çok fena olur.. sınav stresi tetikleyebilir canım Allah yardımcın olsun.. sen yinede doğum çantanla git sınava :))

Saol canım, evet ne kadar ilginç dimi, doktorum aslında bu sancıyla yatırabilirim ama bol bol su iç evde dinlen kasıklarında ağrı hissedersen gel dedi.
Amin yaa, sahiden nazar değdi bizim topiğe herhalde:1ninca:

inşaallah canım hepimizin çok güzel doğum hikayeleri olur...

bu arada hiç zahmet etme plan yapmaya çünkü işe yaramıyo. önce herkesler hevesini alacak sonra sana sıra gelecek. bununla ilgili de çok komik anılarım var yazmıştım daha önce...:) malesef hiçbişey yapamamıştım. tek yapabildiğim sancı anında çıkın odadan diye bağırmak olmuştu.

aynı tarif banada oluyor.uzman tv ye bakdım demin.sertleşme varsa kasılmaymış o...ağrılıda olabilirmiş ağrısızda..bende ne olduğunu anlayamadım

insanın ailesine nazı geçiyor da eşinin ailesi biraz zor oluyor ne yazık ki.. "ben lohusayım annelik hüznüm var benim depresyona çevirmeyin" diye tehdit etmeyi düşünüyorum şimdilik.. ama hep yumurta kapıya dayandığında yaratıcı fikirlerim olur.. ben önce doğrurursam beslerim seni planlarımla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…