Ay çok güldürdün beni ya gerçekten o sancıları çekerken bile herkesi düşündün ya helal olsun Şeniz
Birde uyuyacaksın he :roflol::roflol:Bende annemle olacağım inşallah bakalım bizim başımızdan neler geçecek...
bu arada beraser ne oldu dualar hepsi kabul oldumu ona göre bende edeyim
rahat edemezsin haklısın canım ,
bende diyorumki eşime sancım olduğunda doğuma giderken annemlere annelerine hiç söylemesek biz gitsek doğursam stressiz kapıdakileri telaşlandırmadan sadece eşimin kardeşiyle eşine söylesek hani eşim tek kalmasın diye bişey lazım olur felan başkada kimse olmasa tek başıma ilk emzirmemi utanmadan sıkılmadan yapsam ayıp mı olur annelere ne bilim o anneannelik babaannelik heyecanlarını ellerinden almış mı olurum sizce ama olurlarsada ben utanırım çekinirim. bebeğimi emzirirken yanımda eşim olabilir ve yardımcı olacak hemşire başka kimse olmasa annemlerden rica etsem çıkmalarını ayıp mı ? eşime anlattım emzirirken ben çıkarırım hepsini dedi bilmiyorumkismile memesini açıcak çıkın dışarı dermiş kaydirigubbakcemile3
yok yok aldım ben tahminimi geriiiii sen değilsin bakalım kimolacak... :1hug:
rahat edemezsin haklısın canım ,
bende diyorumki eşime sancım olduğunda doğuma giderken annemlere annelerine hiç söylemesek biz gitsek doğursam stressiz kapıdakileri telaşlandırmadan sadece eşimin kardeşiyle eşine söylesek hani eşim tek kalmasın diye bişey lazım olur felan başkada kimse olmasa tek başıma ilk emzirmemi utanmadan sıkılmadan yapsam ayıp mı olur annelere ne bilim o anneannelik babaannelik heyecanlarını ellerinden almış mı olurum sizce ama olurlarsada ben utanırım çekinirim. bebeğimi emzirirken yanımda eşim olabilir ve yardımcı olacak hemşire başka kimse olmasa annemlerden rica etsem çıkmalarını ayıp mı ? eşime anlattım emzirirken ben çıkarırım hepsini dedi bilmiyorumkismile memesini açıcak çıkın dışarı dermiş kaydirigubbakcemile3
... :1hug:
canım bence de sen 40 haftanı dolduracaksın ve rahat bi doğum yapacaksın.
toobacım san da geçmiş olsun.
sütler faaln gelmiş.
zaten bu çevredekiler yokmu
sizene ya
yok aşağıya inmiş falan
insanı telaşlandırıyolar
boşverin ya
belki büyüyo diye öyle geliyodur millete
naber kızlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün yakaladigin doktoru cevir hastanede zuzumm..Belki de nefes egzersizleri sayesinde sancıları hissetmiyorumdur, ilaç vermedi doktor. Sadece kasıklarında baskı veya sancı hissedersen hemen gel dedi.
Zaten kendi doktorum değil gece kalan kadın doğumcuydu, o da değişmiş iyi bi adama denk geldim. İlk zamanlar kanamam olduğunda suratsız bi adam vardı, bu rahatlattı beni baya. Bugün hastanede eğitim var, o zaman kendi doktoruma da görüneceğim bakalım o ne diyecekboshayallersmile
Ne merak edicez yaa dimi ama, bize ne kim doğurursa doğursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bayramdan sonra gelseler daha iyi olcek ama bea, iki bayram arası da doğulmaz ki
Mavrulam bana da sen erken doğurmazsın gibi geliyor, böyle zamanında rahat rahat doğurursun inşallah (cümlemizle beraber)
heheh,ama öyle fistigim,erkekler saha hassas sanirim bu konuda..rahat edemezsin haklısın canım ,
yok yok aldım ben tahminimi geriiiii sen değilsin bakalım kimolacak... :1hug:
heheheh,süperrr sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada az önce doğuma birbirimize dua ederek gidicez demiştin ya aklıma geldi. ilk doğumumda uzun bi dua listem vardı. herkes sipariş vermişti doğuma giderken şunun için bana dua et diye. hastanede sancı çekiyorum. iki sancı arası 10-15 saniye vaktim var. bi yandan Ya Şafi Ya Allah çekiyorum kendim için, bi yandan da sıralıyorum Allah'ım hayriyeye koca, nilgüne çocuk....vs. annem de başımda kızıyo bırak hayriyeyi nilgünü kendine bak sen kendine diye....arada da gelen hemşireyi sıkıştırıyorum "saat ver bana ne zaman doğacak bu çocuk, saat ver bak planlamacıyım ben" diye. hemşire neye uğradığını şaşırıyo tabi. o zaman ben çalıştığım fabrikada planlamaya bakıyorum tabi her işim saatli... başımdaki herkes yerlerde gülmekten "aman da planlamacıya bak sen" diye... çok komik bi doğumdu çoook... bi de annemin tokatları vardı, yazmıştım daha önce. uykum var dedikçe tokatlıyodu beni uyuma sakın diye. nasıl uyuyacaksam. korktu galiba gözlerim ters dönmeye başlamıştı çünkü halsizlikten...:)
iyilik denizim sen nasilsin?basin agriyor mu daha?naber kızlarrrrrrrrrrrrrrr
utanmadan öte ben bebeği ilk gördüğümde eşimde dahil bi beş dakikalığına kovmayı düşünüyorum herkesi odadan.. kızımla ilk tanışmamız bi 5 dakika yalnız kalmak istiyorum yawrukuşumla açıkçası..
ayrıca bende hep kendi işinimizi kendimiz görelim derdinde biriyim ama haber vermezsen küsüyorlar.. gebeliğimi kimseye söylemeyecektim güya apar topar hastaneye yatınca cümle alem duymuştu.. ilk gözümü açtığımda babamdan paparayı yemiştim.. böyle mi öğrenecektik diye.. niye söylememişim.. tabii durum biraz daha farklı halime üzülmekten sevinememişlerdi bile..
Evet sağlıklı olsun gelişimini tamamlamış olsun kilosuda 3 e yaklaşmış olsun falan derken zaten erkene kalmıyor, zamanında gelsinler sağlıkla inşallah.
Niye 28 Kasım da olmasın bakiim, merak ettim??
Bende anlamıyorum, annem ablam farketmez bende açamam öyle herkesin yanında:umursamaz:
arkadaşlar bişey sorucam müsadenizle şu lansinoh krem varya göğüs çatlakları için onu doğum olmadan önce kullanmaya başlamak iyi diye okudum. aramızda herhangi bir göğüs kremi kullanmaya başlayan varmı? erken mi yoksa dersiniz
sağolasın canım.. onu çok önemsemedim hatta bayaa bi sütümün gelmesini de önemsemedimde aşağıya doğru kasılmalar ürküttü beni.. kafasıyla ittiriyor aşağıya doğru bazen cadıtoobacım san da geçmiş olsun.
sütler faaln gelmiş.
zaten bu çevredekiler yokmu
sizene ya
yok aşağıya inmiş falan
insanı telaşlandırıyolar
boşverin ya
belki büyüyo diye öyle geliyodur millete
prenscim 28 inde olmasın çünkü kpss var kızlar erken gelir diyolar ya korkuyorum sınava denk gelirse 2 sene daha bekle valla zor iş.en iyisi gününde olsunlar acele etmesinler sıkcam kendimiguclubacismile
ayyyy benden d eiyilik kızlar da
şöle bi geçmişe bakiim dedim.
ne olmuş ya geceden beri.
küçükprensim ne oldu ya.
harketlerini hissetmedin ve sancı mı çıktı
ne garip ya
hiçbişi hissetmiyoken sancı çıkması
geçmiş olsun ttalım.
ee doktorun ne dedi.,
dinlen demiştir tabi.
canım ya sakın yorma kendini.
gerçketen nazarlara geldi topiğimiz.
Aman Allah anzarlardan saklasın.
heheheh,süperrr sırnaşık şey
insallah ikinci dogumda böyle olur canim..
tugbacim en iyisi öyle,bende dogurana kadar hatta kimseyi istemiyorum ama bu defada küserler ay bizimkiler..bende önce alirlar kucaklarina eminimmmm
ah ben nerelere gidem boshayallersmile
bi plan yapmak gerek bu konuda,ne yapsakki kaydirigubbakcemile3
aynı tarif banada oluyor.uzman tv ye bakdım demin.sertleşme varsa kasılmaymış o...ağrılıda olabilirmiş ağrısızda..bende ne olduğunu anlayamadımbenim d ebazen gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken hafif batmalarım oluyo
dün gece oldu mesela
sanırım harket ederken bebiş birden oluyo
snra başlıyo kaymaya içimde
ama kalktım oturur vaziyete geldim bi garip oldum
bir de siz iyosunuz ya sertleşme oluyo diye
bende de oluyo bazen
aam kafası yada poposıu diye düşünüyorum
,çünkü karnımın bi tarafı sertleşip sanki o taraf kabarıyo
yani akrnımın tamamı değil
sancı demek değil dimi bu.
offfffffff neyi neye yoracağımızı şaşırdıkk
bugün yakaladigin doktoru cevir hastanede zuzumm..
tugbacim en iyisi öyle,bende dogurana kadar hatta kimseyi istemiyorum ama bu defada küserler ay bizimkiler..bende önce alirlar kucaklarina eminimmmm
ah ben nerelere gidem boshayallersmile
bi plan yapmak gerek bu konuda,ne yapsakki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?