2010 Aralık Anneleri

ay bende merak etmiyorum artik...
herkes sag salim,zamaninda dogursunda vallahi hic önemli degil gerisi..
ama bence bayram sonrasina gelirler diyorduk ya,öncesindede gelen olur mutlaka...

kızlarfazla merak iyi değildir söylemedi demeyin. böyle merak edenler genelde sırayı kimseye kaptırmadı:)

Zaten beni ilk sırada düşünenler var aramızda ama ben sanki benimki erken çıkmayacak gibi hissediyorum bilmiyorumkismile

ayy kızlar benim görümcem ebe ya,gecen bana dedi ki dogumuna gıreyım mı?bende hayır dedim,sakın gelme hıc rahat edemem,çok utanırımm..iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim bilmiyorumkismile

rahat edemezsin haklısın canım ,
bende diyorumki eşime sancım olduğunda doğuma giderken annemlere annelerine hiç söylemesek biz gitsek doğursam stressiz kapıdakileri telaşlandırmadan sadece eşimin kardeşiyle eşine söylesek hani eşim tek kalmasın diye bişey lazım olur felan başkada kimse olmasa tek başıma ilk emzirmemi utanmadan sıkılmadan yapsam ayıp mı olur annelere ne bilim o anneannelik babaannelik heyecanlarını ellerinden almış mı olurum sizce ama olurlarsada ben utanırım çekinirim. bebeğimi emzirirken yanımda eşim olabilir ve yardımcı olacak hemşire başka kimse olmasa annemlerden rica etsem çıkmalarını ayıp mı ? eşime anlattım emzirirken ben çıkarırım hepsini dedi bilmiyorumkismile memesini açıcak çıkın dışarı dermiş kaydirigubbakcemile3

Zaten beni ilk sırada düşünenler var aramızda ama ben sanki benimki erken çıkmayacak gibi hissediyorum bilmiyorumkismile

yok yok aldım ben tahminimi geriiiii sen değilsin bakalım kimolacak... :1hug:

Belki de nefes egzersizleri sayesinde sancıları hissetmiyorumdur, ilaç vermedi doktor. Sadece kasıklarında baskı veya sancı hissedersen hemen gel dedi.
Zaten kendi doktorum değil gece kalan kadın doğumcuydu, o da değişmiş iyi bi adama denk geldim. İlk zamanlar kanamam olduğunda suratsız bi adam vardı, bu rahatlattı beni baya. Bugün hastanede eğitim var, o zaman kendi doktoruma da görüneceğim bakalım o ne diyecekboshayallersmile

ama bence bayram sonrasina gelirler diyorduk ya,öncesindede gelen olur mutlaka...

Ne merak edicez yaa dimi ama, bize ne kim doğurursa doğursunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bayramdan sonra gelseler daha iyi olcek ama bea, iki bayram arası da doğulmaz ki

Mavrulam bana da sen erken doğurmazsın gibi geliyor, böyle zamanında rahat rahat doğurursun inşallah (cümlemizle beraber)

Tamameeen benim düşündüklerimi düşünüyorsun!! Kendim yazmış gibi okudumboshayallersmile

O zaman hiiiiiiiiiççççççç işim olmaz, banane yaaa kim doğurursa doğursun valla kusura bakmayın hanımlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada az önce doğuma birbirimize dua ederek gidicez demiştin ya aklıma geldi. ilk doğumumda uzun bi dua listem vardı. herkes sipariş vermişti doğuma giderken şunun için bana dua et diye. hastanede sancı çekiyorum. iki sancı arası 10-15 saniye vaktim var. bi yandan Ya Şafi Ya Allah çekiyorum kendim için, bi yandan da sıralıyorum Allah'ım hayriyeye koca, nilgüne çocuk....vs. annem de başımda kızıyo bırak hayriyeyi nilgünü kendine bak sen kendine diye....arada da gelen hemşireyi sıkıştırıyorum "saat ver bana ne zaman doğacak bu çocuk, saat ver bak planlamacıyım ben" diye. hemşire neye uğradığını şaşırıyo tabi. o zaman ben çalıştığım fabrikada planlamaya bakıyorum tabi her işim saatli... başımdaki herkes yerlerde gülmekten "aman da planlamacıya bak sen" diye... çok komik bi doğumdu çoook... bi de annemin tokatları vardı, yazmıştım daha önce. uykum var dedikçe tokatlıyodu beni uyuma sakın diye. nasıl uyuyacaksam. korktu galiba gözlerim ters dönmeye başlamıştı çünkü halsizlikten...:)

:roflol::roflol:Desin tabi ne var bunda...Bende utanırım valla annemden utanmam da kayınvaldemin yanında duramam öyle...

Ve bebeklerimiz hayırlısı ile doğsun da artık gerisi hiç önemli değil... olumunekankayizsmile

valla hiç belli olmaz bu hangi bebiş ilk gelir haftalara bakılırsa duru bebek gibi ama 29 haftada olan var hatta bi tane bebek 22 de doğmuştuya (umarım yaşıyodur)ben kendim için erken olması önemli değil nasıl değil sağlıklı olsun gelişimi tamamlanmış olsun biraz erken gelebilir.gerçi öyle diyorum ama 28 kasım olmasında sonrasında olsun mümkünse

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay ilahisin çok güldüm yaaa, inşallah bu doğumun ondan daha eğlenceli geçeropuyorumnanaktan, bu tamamen senin pozitif yapından kaynaklı bence maşallah sana tatlım:lepi:

Ay çok güldürdün beni ya gerçekten o sancıları çekerken bile herkesi düşündün ya helal olsun Şeniz
Birde uyuyacaksın he :roflol::roflol:Bende annemle olacağım inşallah bakalım bizim başımızdan neler geçecek...

bende herkesden utanırım valla annemdende herkesdende

bende aynen başkasına bile bakamam rahatsız olur diye .... dediğin gb ilk yaşanacak bi olay kayınvalidem annem ayırt etmiyorum annemdende çekinirim bebeğimi koklaya koklaya sevip emziremem utanırım ne var utanıcak diceksiniz ama bi geçiş dönemi yaşıyacağım sonuçta een azından ilk zamanlar tek olmak istiyorum evdede herkesi çıkarıp emziriririm heralde odalarda saklambaç oynarız.... onlarıda üzmek istemiyorum bir haftadır bunu düşünüyorum... bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay ilahisin çok güldüm yaaa, inşallah bu doğumun ondan daha eğlenceli geçeropuyorumnanaktan, bu tamamen senin pozitif yapından kaynaklı bence maşallah sana tatlım:lepi:

yok be tatlım aslında karamsar bi insanım çok ama doğumda bi rahattım nedense. herkes yapıyosa ben niye yapmayayım diye bi deli cesaretim vardı. ama bak verdiğim sözlere ne kadar sadık bi insanım yani... yalnız şu var ki ne hayriye evlendi ne de nilgün çocuk sahibi oldu. yeterince içten dua edemedim mi acaba???

Evet sağlıklı olsun gelişimini tamamlamış olsun kilosuda 3 e yaklaşmış olsun falan derken zaten erkene kalmıyor, zamanında gelsinler sağlıkla inşallah.
Niye 28 Kasım da olmasın bakiim, merak ettim??

Bende anlamıyorum, annem ablam farketmez bende açamam öyle herkesin yanında:umursamaz:

slm kızlar

dogumdan mı bahsedıyonuzdelikafaduldenbenimde annem olacak yanımda bakalım ne yapcaz hıc kıyamaz bana üzerime titrer hep....:asigim:

ben bayram öncesi doğururum gibi geliyo ya ama ilk ben doğurmayacağım gibi geliyor..

yok anacım sana dua sipariş edilmez çabuk doğuruyosun sen.. iki saatte halletmişsin işini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…