2010 Aralık Anneleri

zaten alışmak değil o ilk an bebeğini ilk emzirdiğin an çok önemi tanışma faslı yani sonrası daha kolay olur hemşirenin ilk bebeği tutturması anında kimseyi istemiyorum eşim oğlum ve ben o yüzden doğuma habersiz gitsek dyorum... ben annemi isterim tabiki ama kayınvalidemin hakkını yiyemem hasa olduğumda annemden çok o baktı bana o yüzden annemi alıpta kayınvalideme sen çık hayatta olmaz ben ikisinden de çekinirim bebeğimi sevemem herkesin yanında öyle bi yapım var bakalı9m olunca ne olacak herşey değişecek mi çok çocukta seven biri değilim mesela dışarıda bebek görsem kimisi bıc bıc alır kucağına sever ben öle bakaarım sevemem yani hayatta gidip kucaklayamam arkadaşlarımın çocuğu dahil... bu nedenle sevgisini yalnız gösterenlerdenim heralde yalnız kalmak istiyoruuuummmmmdelikafadulden

bi arkadaş anlatıyodu bebeğini emzirirken kayınvalidesi tepesinde durup memesine bastırıyomuş parmağıyla çocuğu boğucaksın diye kız canımın yandığına mı yanim utandığıma mı sinirimden öldüğüme mi çocuk benim niye boğim diyodu... oda çok fena mesela benim kayınvalidemin hoş yapıcağını sanmıyorumda böyleleride var...

kimse bendn önce almasın hevesini dayanamam sinirden çatlarım valla yok öle cefasını çeken ben ilk hevesi alıcak annesindenbbasından başkası olmasın delikafadulden deliririm allahım en hayırlısıyla geçsinde....

burcu güzel haberlerini bekliyorus...

Aklımıza takılanları soracağız ki herkesin işine yarayan şeyler bunlar canım...
Ben park yatak alacağım ve aynalı dolabın altından 2 çekmecesini ve büyük dolabım var orayı oğluma ayırdım...

merhabalar pat diye atladım ama kusura bakma,
canım kasılmayı tarif eder misin nasıl oluyor, doğum sancısı nasıl bişi bende hiç bilmiyorum ama bazen adet olacakmış gibi bir sancı geliyor belimde ağrıyor acaba onu mudur kasılma.....

selam annisler
kucukprenscim gecmis olsun ya
daha iyisindir umarim
bende dun fazla yoruldum bugun kasiklarim agriyo uzandim biraz
dun kayinvalidemde kaldim sabah geldim eve
yemek yapmamlazim
aysedurudan haber varmi kizlar?
enson acilmasi vardi 1cm???

Meraba canım kasılmayı bacaklarımda yaşadım ya gerilme gibi.Göbişte arada sadece toplanma hissi oluyor o kadar o da çok olmuyor.Doğum sancısı nasıl bişey bende bilmiyorum daha.Ama yaşayan ve bilen arkadaşlarımız tarif eder canım.

CAnım bende park yatak aldım küçük odamda dolabım vardı raflarını boşallttım biraz orayı kullanıcam bende oda alana kadar o idare eder nasılsa.

İyiydi canım doktoruna da gitti.Dinlencek birde ilaç vermişlerdi.

cucu ,beraser,fenerbahcemre,tuğbasi,mavrulam... kızlar hepiniz cok sağolun
beraser tatlım ben oda alıcakdım halada dusunuyorumda.kurban geliyorya kurbanda kesersek biraz acılmış oluruz maddi anlamda diye aklımda yeni fikirler oluşturmaya çalışıyourm.bende dolabımda yer acmaya calışdım ama malesef beceremedim.yeni bır dolap alacaksamda oda takımı alırım daha mantıklı olur diye dusunuyourm...sonrada aldığım dolabı nereye koyucamki..şuan boşte bir odam var ütü ve çamaşır odası olarak kullandığım.orayı boşaltıp cocuk odası yapıcakdım .halada karar veremedim hangisi daha doğru olur diıe

Son düzenleme:
slm kızlar bende kıskanç oldum yaaa
bide kocam doğumda burda olmicek yurt dışına gidiyo hemde
nereyee rusyayaaaaaaa
nefret ediyorum rusyadannn delikafaduldenallaha emanet et sen cnm
çok geçmiş olsun cnm ya bu kadarınaa şükür kalp atışları iyiymiş demekki bebek bizim doğum espirilerimizi duymuş 1. çinko ben olim bari demiş kaydirigubbakcemile3

EZOCUM bende park yatak aldım
yatak odama koyucam kıyafetlerinide
aynalı şifonyerimi boşalltım tek tek ütüleyip yerleştiriyorum artık:ecrin_bebek:

Bende bebek ilk zamanlar hep benimle yatacağı için ve maddi durumum biraz sıkışık olduğu için şimdilik park yatak alıyorum ( annem alıyor daha doğrusu sağolsun ) 5-6 aylık olunca yaza doğru kendi odasını yaparım...
Zaten öyle çokta kıyafet falan almadım en fazla 6 aylık çekmecelere rahatlıkla yeterler...Odasını aldım mı kıyafetlerini de çoğaltıp yerleştiririm diyorum...

Park yatak alan herkes neredeyse aynalı çekmeceleri boşaltmış baksana sempatiksalakcinni

canım geçmiş olsun..bol su iç ve bolca dinlen..sancım başlamış lafı çok ürkütüyor beni..vaktinde gelsin bebişlerimiz AMİN.

kizlar bende oglusumu görmeye gidiyorum..
herkesi öpüyoruzzz

güzel haberlerle gelin bekliyoruz canım

EZOCUM bende park yatak aldım
yatak odama koyucam kıyafetlerinide
aynalı şifonyerimi boşalltım tek tek ütüleyip yerleştiriyorum artık:ecrin_bebek:

sağolun kızlar..evet herkes aynı seyi yapmış ...bi diyourmki fırsat bu fırsat yap.daha sonradan belkide maddi anlamda sıkıntı cekersek yapamam diye ben çalışmıyo oluursam diye yani...

Benim eltim ( bu arada hep eltimden örnekler veriyorum bıkmadını umarım ) :kedi:
doğumdan sonra eve geldi duş alacak annesi, ablası, kayınvaldem yıkayalım seni felan dedi..Yok ben kocamandan başkasına yıkatmam kendimi dedi ve dediğini de yaptı sempatiksalakcinni
Bende apandisit ameliyatı oldum 7 gün yattım 3 gün yerimden kalkamadım annem, kardeşim hep gördüler beni :kedi:inanın o halde onu düşünüyorsunuz utanıyorsunuz tabi ama acınız var çareniz yok mecbur katlanıyorsunuz ohaoldumsmile

kızlar ben şimdi fakultede hocaya gidiyorum.fakulte ile evimin arası ozel araba ile yarın saat..normalde fakultede hocalar normal doğuma girmiyolar .yani adam o anda ameliyattada olabilir...doktoruma normalmi sezeryanmı diye sorduğumda farketmez ama buyuk ihtimal sezeryan olur demişdi.şimdi bu durumda aniden doğum sancım geldiğinde napcam ben...burdaki doğumevinde herhangi bir doktoramı teslim edicem kendimi?

kurban kesmeyin o zman bu sene çokda pahalı bebeğin masrafları felan ben düşünmüyorum allah affetsin ama odamızıda aldık allahım günah yazmasın .... neyse canım siz kendinize göre ayarlayın :1hug: ama şu aynalı şifonyer boşaltma mantıklı geldi bana... bi park yatakla...

ay sorma geçende hasta olduğumda kayınvalidem baktı sağolsun tuvalete gidemiyodum baş dönmesinden kadın her gün geldi evde ikimiz tuvalete götürdü beni ben indirim dio aman allahım hayatta izin vermem ayakta duramıyodum ama yok dedim çık ben yaparım.....öle yani utanırım gözüm kapalı tutuna tutuna giyindim...

canım Allah gönlüne göre versin inş. zor oluyo, benim içimde kalan çok şey oldu umarım sen yaşamazsın bunları. ki benim de kayınvalidem ve görümcem saygılı insanlardır ve iyi anlaşırız. kayınvalidem çok yaşlı, bırak torun görmeyi, eşimin büyüdüğünü bile göremeyeceğini düşünürmüş hep. eşimi çok ileri yaşlarda doğurmuş. görümcem de 50 yaşında hiç çocuğu olmamış dul bi bayan. onlarında kendilerine göre hevesleri vardı yani anlayacağın. anlayışlı olma görevi bana düştü. neyseki geçici bi süreydi ve oğlumu büyütürken hiç karışmadılar, hep takdir ettiler :) şimdi daha rahatım tabi sizler gibi ilk çocuk hevesim yok ve daha tecrübeliyim. zaten çok fazla el atamazlar ben biliyorum diye. yalnız kalabalık düşüncesi beni de boğuyo ve ben de yalnız kalmak istiyorum bu doğumda. sırf bu yüzden denizlide değil de manisanın bi ilçesinde, sınırlı imkanlarla ve erkek doktorda doğum yapmayı göze aldım. en azından çıkınca kendi evime gelirim...

sağolun kızlar..evet herkes aynı seyi yapmış ...bi diyourmki fırsat bu fırsat yap.daha sonradan belkide maddi anlamda sıkıntı cekersek yapamam diye ben çalışmıyo oluursam diye yani...

şimdi herşeye taksit yapıyolar canım. kurbana da mobilyaya da. toplu para vermek zorunda kalmazsın bence ikisini de yapabilirsin. ilerde oda yapacaksan şimdi dolap alma, bi şekilde idare et ya da bu taksit olayını bi düşün. 20 tl'lik alışverişi bile 5'e bölüyolar şaka gibi...

valla haklısın canım bende aynalı şifonyerimi boşaltcam bide komidinlerimde boş bebişimin eşyaları rahat rahat sığar diye düşünüyorum...ki bende park yatak alanlardanım...

aslında kesmeyabilirizde ama bebk olucağı için kan akıtmak iyidir diyolar..eşim istiyo yani..kişi başı ne kadar duşduğunu bilsek ona gore hareket ederiz ama bilmiyoruz ki...şifonyer olayını benim için mi mantıklı dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…