park yatak alacaksanız ben ilk bebeğimde acemiliğime geldiğinden kademeli olanlardan almamıştım, 2 ya da 3 kademeli alın kızlar. yoksa üst katta bebk dönmeye başlayınca tehlikeli oluyo, ben sonradan terziye yaptırtmıştım kademe olayını.
kızlar hepınıze merhaba uzun zamandır gıremıyorum dun doktora gıttım oglumu gordum allaha cok sukur hersey yolunda ama daha donmemıs doktorum on bes gune kadar doner dedı ama umarım ogle olur bu arada benım kucuk prensım 34 haftalık olmus 2200 gr kılosu var ınsallah sonuna kadar sorunsuz devam eder rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Bak deneyimli anlatıyor işte Şeniz
Ya ben az önce sordum da kimse okumadı sanırım..
Park yatağın içine bebeğin altına birşey sermeye gerek var mı...
Ne sereceğiz yani???
ya kurbanda çok pahalı oluyo hayvanlar bire iki katı fiyat geçen sene bi koçu 550tl ye aldık bu sende hemen hemen öle olucak galiba et fiyatlarına bakılırsa çok yüksek. ve biz köyde kesiyoruz... ama bu sene düşünmüyorum allahım affetsin müftüde geçen çıktı sıkıntıya girecek borcu olan durumu olmayan kesmesin dedi bende destek aldım ondan bilmiyorumkismile müftü ya :) neyse bebek için kurbandan sonra düşünüyorum bi koç kesmeyi hem fiyatlarda daha uygun olur bide mevlütünde dağıtılırmı o et acaba yemek için pilavla onuda sorup öğrenmek lazım kuraları var heralde...
sırf senin için değil canım herkes öyle yapmış şifoyeri boşaltmak mantıklı bende olsam öyle yapardım park yatak şifonyer baya idare eder... oda alıncaya kadar....
gel canımcım deneyime gel sengözlerimebaksanab
içine derken zaten park yatağın yanında içine bi de yatak alman lazım, en altta da şiltesi oluyo, ilerde oyun parkı olarak kullanmak istersen onun içinde oynayabilir.
evet cnm ara ara meraklanıyoruz.kızlar hepınıze merhaba uzun zamandır gıremıyorum dun doktora gıttım oglumu gordum allaha cok sukur hersey yolunda ama daha donmemıs doktorum on bes gune kadar doner dedı ama umarım ogle olur bu arada benım kucuk prensım 34 haftalık olmus 2200 gr kılosu var ınsallah sonuna kadar sorunsuz devam eder rabbım hepımızın yardımcısı olsun
canım indirimde denk geldik
bordür topunu 15tl ye aldık 2 top yetti
perdeleri çift kanat bi pakette 34tl
çarşaf 9tl
yastık kılıfı 16tl
nevresim takımı 54tl (pakette nevresim ve yastık kılıfı var çarşafı ayrı aldım ben)
birde battaniye ama ince yorgan tarzında onu biraz pahal ıaldım ama güzel bişi 89tl
resimde koyuyorum senin için yatağın arka parmaklığında asılı duran nevresimi içine ince yorgan yaptırıcak annem yastıklarda incelicek ben geçici yastık koydum içine...
selam kızlar
e bebekten aldığım siparişler geldi biraz önce.Mama sandalyesi chicco cam biberon aldım birde emzirme atleti almıştım ama stokta kalmmamış yarın gelecek herhalde
Burada bugün çok güzel hava var umarım herkes iyidir
Canım okudum yazdıklarını ama park beşik almadıığım için yorum yapamadım :1hug:Bak deneyimli anlatıyor işte Şeniz
Ya ben az önce sordum da kimse okumadı sanırım..
Park yatağın içine bebeğin altına birşey sermeye gerek var mı...
Ne sereceğiz yani???
Bu arada sinirlerim gerildi büyük ihtimal yarın işi gelmeyeceğim...
Sonra da tatil giremem merak etmeyin beni canlarım...
Heh işte onu diyorum...
Mesela beşik alıyorsun içine mekan yatağını alıyorsun yada içinde oluyor...
Ben baktım park yataklara ama o hiç aklıma gelmedi içinde ne var diye bakmak :roflol:
Neyse alırken onu da bakayım da çıksın aradan sağolŞeniz
Canım bebek için kestiğin kurbanı kesinlikle sen ve yakın akrabaların yiyemiyor akika kurbanı deniliyor Allah nasip ederse bende keseceğim kızım için.Birde bebek doğduktan sonra 7 gün içinde kesilmesi makbulmüş ama daha sonrada olabilir tabi.Bizimde ortak olacağımız dana sanırım 600 ytl miş.Gerşekten 2 misli arttı kurbanlıklar
kızlar bi de yastık almayın ilk 1sene yastık kullanılması önerilmiyor.
Saol cnm benim bu arada odası çok tatlı olmuş güle güle büyüt cnm benim :1hug:
Canım okudum yazdıklarını ama park beşik almadıığım için yorum yapamadım :1hug:
Bu arada neye sinirlerin gerildi hayırdır ?
Biri bişey mi dediklava:
İşte bana arkadaş hediye ettiği için ve kullanmayacağım için şimdilik pek bakmadım...
Tabi ki en önemlisi kaliteli olması...
Ben kraft düşünüyorum canım...
Ve 3 katlısını duyamadım ben 2 katlı alıcım boshayallersmile
SAğol cnaım....Sinirlerimi biri bozdu bir kadın var onun yapması gereken işleri de bana yaptıracak...Hiç iş yapmıyor acayip moralim bozuluyor ben bu halde iş yapıyorum...Bütün erkek memurlar bana iş yaptırmazken onun umurunda değil... Sabah geliyor üst katta oturuyor 10.30 da öğleden sonrada da 1 de gelmesi gerekirken 2 de geliyor...En kötüsü de benim iş durumu kritik biliyorunusz onun eşi ayarlıyor onun için susmak zorundayım :gitme:Fotokopi çekmesini bile öğrenmiyor çünkü burda bir enayi var...Bende hastayım diyip gelmeyeceğim insin 8 de açsın daireyi baksın nasıl oluyor [
SAğol cnaım....Sinirlerimi biri bozdu bir kadın var onun yapması gereken işleri de bana yaptıracak...Hiç iş yapmıyor acayip moralim bozuluyor ben bu halde iş yapıyorum...Bütün erkek memurlar bana iş yaptırmazken onun umurunda değil... Sabah geliyor üst katta oturuyor 10.30 da öğleden sonrada da 1 de gelmesi gerekirken 2 de geliyor...En kötüsü de benim iş durumu kritik biliyorunusz onun eşi ayarlıyor onun için susmak zorundayım :gitme:Fotokopi çekmesini bile öğrenmiyor çünkü burda bir enayi var...Bende hastayım diyip gelmeyeceğim insin 8 de açsın daireyi baksın nasıl oluyor
[
3katlı derken kademeli dicektim.2 kademeli ya çok alçak ya çok yüksek geliyomuş bi süre sonra o yüzden bana 3 kademeli park yatak al dediler geçen bende markette baktım 2 kademeli yatağa üst kata yatak koysan çocuk kıpırdamaya başlayınca düşcek gibi duruyor nasıl olcak anlamadım yaniakannehir
ya yastık incecik pamuktan en azından yastık kılıflarını koymak için yatağına korum felan etrafına süs yaparız yastıksız yatak olmzki... bulunsun... :ecrin_bebek:
yastık alalım ama kullanmayalım malüm altınlar yastığa takılıyor:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?