2010 Aralık Anneleri

selam kızlar
e bebekten aldığım siparişler geldi biraz önce.Mama sandalyesi chicco cam biberon aldım birde emzirme atleti almıştım ama stokta kalmmamış yarın gelecek herhalde
Burada bugün çok güzel hava var umarım herkes iyidir

Bak deneyimli anlatıyor işte Şeniz
Ya ben az önce sordum da kimse okumadı sanırım..
Park yatağın içine bebeğin altına birşey sermeye gerek var mı...
Ne sereceğiz yani???

Hoşgeldin canım...
Bebeğin haftasına göre daha mı büyük ?
Kilosu da çok iyi maşallah

Bu arada sinirlerim gerildi büyük ihtimal yarın işi gelmeyeceğim...
Sonra da tatil giremem merak etmeyin beni canlarım...

Son düzenleme:
valla bayanlar ben uyku seti almadım pek almayıda düşünmüyorum.park yatak altına yatak da almadım babannesi ben yaparım dedi bende onu kıramam tabi çarşaf alırım yastık kılıfları, yastık alırım ki başının altına diilde öle destek olsun diye.zaten bebeğin altına üstüne sorun olmazsa battaniye sermeyi düşünüyorum kışın ben bile battaniye üstünde yatıyorum sıcacık oluyor kış sonrası Allah bilir naparım :)
park yatak olayına gelince ben kraft aldım 504 dü modeli ama bu sene çıkandı yeni model diye belirtmişler cibinliği falan varmış onun içinde ondan tercih ettim ama kurmadım henüz

Bak deneyimli anlatıyor işte Şeniz
Ya ben az önce sordum da kimse okumadı sanırım..
Park yatağın içine bebeğin altına birşey sermeye gerek var mı...
Ne sereceğiz yani???

gel canımcım deneyime gel sengözlerimebaksanab

içine derken zaten park yatağın yanında içine bi de yatak alman lazım, en altta da şiltesi oluyo, ilerde oyun parkı olarak kullanmak istersen onun içinde oynayabilir.

Canım bebek için kestiğin kurbanı kesinlikle sen ve yakın akrabaların yiyemiyor akika kurbanı deniliyor Allah nasip ederse bende keseceğim kızım için.Birde bebek doğduktan sonra 7 gün içinde kesilmesi makbulmüş ama daha sonrada olabilir tabi.Bizimde ortak olacağımız dana sanırım 600 ytl miş.Gerşekten 2 misli arttı kurbanlıklar

Heh işte onu diyorum...
Mesela beşik alıyorsun içine mekan yatağını alıyorsun yada içinde oluyor...
Ben baktım park yataklara ama o hiç aklıma gelmedi içinde ne var diye bakmak :roflol:
Neyse alırken onu da bakayım da çıksın aradan sağolŞeniz

evet cnm ara ara meraklanıyoruz.
Maaşallah bebeğine tosuncuk olmuş

Saol cnm benim bu arada odası çok tatlı olmuş güle güle büyüt cnm benim :1hug:

Güle güle kullan cnm aldıklarını

Canım okudum yazdıklarını ama park beşik almadıığım için yorum yapamadım :1hug:
Bu arada neye sinirlerin gerildi hayırdır ?
Biri bişey mi dedi klava:

ben alırken ayrı satılıyodu 3 sene önce, şimdi içinde satılıyo mu bilmiyorum canım. ama iyi bi marka almak lazım, oğlum zıplaya zıplaya kırdı çünkü park yatağını, netten almıştık o zaman. şimdi sağlam bişey alıcam.

Canımaldıklarını güle güle kulllan bu arada...
öyleyse bebek kurbanını dağıtıcaz sağol canım bende öyle duymuştum...olumunekankayizsmile

kızlar bi de yastık almayın ilk 1sene yastık kullanılması önerilmiyor.

ya yastık incecik pamuktan en azından yastık kılıflarını koymak için yatağına korum felan etrafına süs yaparız yastıksız yatak olmzki... bulunsun... :ecrin_bebek:

Saol cnm benim bu arada odası çok tatlı olmuş güle güle büyüt cnm benim :1hug:

teşekkür ederiz canım çok sağol daha güzelleri sizlerin olsun oda topiğinede koydum orda daha detaylı görünüyor ...

Canım okudum yazdıklarını ama park beşik almadıığım için yorum yapamadım :1hug:
Bu arada neye sinirlerin gerildi hayırdır ?
Biri bişey mi dedi klava:

SAğol cnaım....Sinirlerimi biri bozdu bir kadın var onun yapması gereken işleri de bana yaptıracak...Hiç iş yapmıyor acayip moralim bozuluyor ben bu halde iş yapıyorum...Bütün erkek memurlar bana iş yaptırmazken onun umurunda değil... Sabah geliyor üst katta oturuyor 10.30 da öğleden sonrada da 1 de gelmesi gerekirken 2 de geliyor...En kötüsü de benim iş durumu kritik biliyorunusz onun eşi ayarlıyor onun için susmak zorundayım :gitme:Fotokopi çekmesini bile öğrenmiyor çünkü burda bir enayi var...Bende hastayım diyip gelmeyeceğim insin 8 de açsın daireyi baksın nasıl oluyor

[

3katlı derken kademeli dicektim.2 kademeli ya çok alçak ya çok yüksek geliyomuş bi süre sonra o yüzden bana 3 kademeli park yatak al dediler geçen bende markette baktım 2 kademeli yatağa üst kata yatak koysan çocuk kıpırdamaya başlayınca düşcek gibi duruyor nasıl olcak anlamadım yaniakannehir

Oyyy kuşum ya üzülme
Hadsiz nolcak döferim ben onu klava:

illa bulunur öyle biri zaten kendilerini paşa torunu zannediyolar biz olsak hamile var diye üstüne titreriz ona bişey olmasın diye insanlık budur zaten değilmi

Ben bakmışım ama hiçç alıcı gözü ile bakmamışım şimdi anladım..
Benim baktığım modelde kadın istediğin boyda ayarlanıyor dedi..
Bak özüm 3 kademeliyi tavsiye ediyor...
Deneyimli dinlemek lazım aklinialirimsmile

ya yastık incecik pamuktan en azından yastık kılıflarını koymak için yatağına korum felan etrafına süs yaparız yastıksız yatak olmzki... bulunsun... :ecrin_bebek:

aksesuar olarak kullan tabi canım, benim de var 3 tane, ama bebeğin başının altına koyulmaması gerekiyor.

mavrulamayy bu iş yerindeki diğer kadınalr neden böyle olur... birde arada çekememezlik vardır boşver sen takma az kaldı sık dişini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…