2010 Aralık Anneleri

Oyyy kuşum ya üzülme
Hadsiz nolcak döferim ben onu klava:
Üzülmemeye çalışıyorum ama onu karşımda görüncede sinirleniyorum işte...
Sabır çekiyorum çok az kaldı :Saruboceq:

illa bulunur öyle biri zaten kendilerini paşa torunu zannediyolar biz olsak hamile var diye üstüne titreriz ona bişey olmasın diye insanlık budur zaten değilmi

Malesef işte burdakide benim...
Bak şimdi yukardan almış bir tabak yemek gelmiş belki canım çekti kokuyor sonuçta alsanaalsanasmileVerse de yemem de düşünmesi lazım :sinifsinif:

benim aldığımın hiç kademesi yoktu kızlar, üst kattan ibaretti, 2 kademeli de olur aslında çünkü üst katta bebek dönmeye başlayana kadar rahat yatar, 4-5 aylıkken de alt kata alırsınız.

evet canım aynen dediğin üsteki kademeye yatağı koyunca 5-6 ay anca kullanır zaten.sonra 2. kademeye geciyorsun oda cok altta oluyor.3 kademelide ortadaki kademe nasıl olur onu hiç gormedim ama sorduğum coğu park yatak 2 kademeliydi

kizlar bebek yorganiniz ve yastigniz neden?
yani elyafmi? pamukmu? kaztuyumu?
ben kaztuyu siparisi verdim antibakteriyel hava alabilen bi madde kaz tuyu
cok extrem durumlarda alerjisi olanlar kullanamiyor
ama ben kullaniyorum ve cok memnununm bebis icinde saglikli diye dusundum
elyaf zaten polyester cok sagliksizmis
geriye bide pamuk kaliyo
siz naptiniz?

Saol canım, kendimi kötü hissetmiyorum zaten ama farketmeden de sancı oluyomuş demek ki, sana da geçmiş olsun.

Saol canım, sana da geçmiş olsun. Sen naptın bugün gelecekmisin, benim telefonun bu seferde şarj aleti bozuldu bunu okursan yaz bana emi. Ben bişiyler pişiriyorum eğitim için şimdi, narnisan da pc de yok şimdi, ona da sen ulaşta bana netten bi haber verin kızlar yaaa.. gmailim açık.

çok geçmiş olsun cnm ya bu kadarınaa şükür kalp atışları iyiymiş demekki bebek bizim doğum espirilerimizi duymuş 1. çinko ben olim bari demiş kaydirigubbakcemile3

Aman dur yapmasın çinko falan, benimki tombalalık çocuk daha çinkolar ileriki haftadakilerkaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun..bol su iç ve bolca dinlen..sancım başlamış lafı çok ürkütüyor beni..vaktinde gelsin bebişlerimiz AMİN.
güzel haberlerle gelin bekliyoruz canım

Saol sezencimm..

Ben diyecektim akika kurbanı deniyor ona diye ama Seyra cım yapmış açıklamasını zaten

Teşekkür ederim canım, ay hareket etsin diye neler yaptım neler yemek yedim, tatlı yedim, banyo yaptım, karnıma krem sürüp masaj yaptım, uzandım sol yanıma yattım yok hareket falan. İyice mayıştı uyudu herhalde içerde kuzumbilmiyorumkismile

Maşallah yaa, büyümüş kocaman olmuş:lepi:

Güzel günlerde kullan inşallah.

Bak deneyimli anlatıyor işte Şeniz
Ya ben az önce sordum da kimse okumadı sanırım..
Park yatağın içine bebeğin altına birşey sermeye gerek var mı...
Ne sereceğiz yani???

E bebek mağazasında sorduk biz, ayrıca içine yatak satıyorlar.

((( sinir kadın, kendisini Allah a havale ediyorummmklava:

mavrulam park yatağın içine yatakda alınıyor canım....istersen uyku setide alıyorsun ayrıca.gecen nben sormuşdum burda viskon ve sungermi almalı diye..kucuk prens viskonların kansorejen madde içerdiğini soyledi...sungerde cok yumusak sanırım bende almakdan vazgecdim o yuzden..bide beşikler gibi bunlarda 5-6 aya kadar kullanılırmış gibi geliyor bana...cocuk buyuyunce diğer kademeye gectiğinde sanki kafesin içindeymiş gibi oluyor....

yastık alalım ama kullanmayalım malüm altınlar yastığa takılıyor:roflol:

Allah iyiliğini versin emi :roflol::roflol:

mavrulamayy bu iş yerindeki diğer kadınalr neden böyle olur... birde arada çekememezlik vardır boşver sen takma az kaldı sık dişini...

Bende bilmiyorum ki ya...Bir doktorumuz var bayan şu an doğum izninde o mükemmel bir insandı... Ben hamile oda hamile beni yormamak için kendi işini kendi yaparken düştü 8 aylıktı düşün o halde bile beni düşündü...
Bu başka şekilde işte oluyor böyle...
Bende sıkıyorum işte sabır diyorum...3 hafta daha

selam kizlar..doktordan geldik..
koca kafali oglusum yine cuk cuk parmak emiyordu,bi profilden resim vermiyor sipa..
acilma yok,sanci yok,dogum kanalina girmemis,kireclenme yok..
sancilar icin artik cok normal oldugunu yine söyledi..
hepatit testi ve diger degerler icin kan verdim..
idrar testlerim normal cikti..baskada bisey yok canlar...cok sükür durum böyle... :Saruboceq:
dogum yapmayi planladigim hastaneler hakkinda konustuk,kendisinin bas hekim oldugu hastanenin avantajlarini siraladi,karar verir gibi oldum ama haftaya gezip öyle karar vericez..
bir tanede dogum sonrasi bana evde yardim etmesi icin bir ebeyle randevu ayarladik..
2 hafta sonra bakicaz,begenirsem onu alicam..
öyle iste kizlar...darisi herkesin basina..sag salim görün,iyilik haberlerini alin meleklerinizin insallah..

bu arada unutmadan,2 haftada 2 kiloya yakin almisim..toplamda 9,5 olduk...10 diyelim hadi :1shok:
önceki randevuda 4 haftada yarim kilo alip,onunda tamami bebege gidince bu haftada yine öyle olur sandim ama yanilmisim...
ama cok normal,cok iyi gidiyorsun dedi,buna ragmen tatmin olmadim (

ne kadar çekmez desende canın illa çeker diyorum işte insanız diye yaşıyorlar.geçen ben asansörde bi kadına denk geldimelinde tabakta yaş pasta vardı baktı ben hamileyim dedi sana verebilirim tabağı hamilesin canın çeker bende şeker yasak dedim şekerim olduğu için çekmedimi canım çekdi ama yiyemiyorum tatlı(( diyeceğim insanlık böyle bişey

maşşallah tosununa çocuk emme provası yapıyo parmaktan başlamış demekki sütünü kurutcak:roflol:son aylar kilo çok alınıyor birde belki vücüdun su topladı hemen kilo aldım diye düşünme

Benimki yün olur sanırım canım...Yada pamuk....

E bebek mağazasında sorduk biz, ayrıca içine yatak satıyorlar.

((( sinir kadın, kendisini Allah a havale ediyorummmklava:

Sağol cnaım yatağını da almak gerekecek demek ki...
Kadını ben Rabbime havale ediyorum...

Benimde hepten kafam karıştı valla...Annemle gideceğim almaya artık bir şekilde karar veririm...
Park yataklarda üstte evet ancak 6 aya kadar yatar..
Ama böyle delikliler var onlardan alırsan bebeği rahartça içerde yatarkende görürsün...Ve kendin boyunu ayarlayabildiğin varsa onu da istediğimiz gibi yaparız diye düşnüyorum......

gözün aydın cucum,bebiş kaç kilo yav onu yazmamışsın,senın oglan hemen emecek ınsallah zorlanmayacaksın herlade...

canım çok iyi yapmışsın kaz tüyüde çok iyi bende düşündüm ama sonra pamuğa karar verdi annem yaptırıcak incecik yorgan birde yastık.... valla elimde bitane mobilyacının verdiği uyku setivar modeli güzel ama elyaflı hiç içime sinmedi keşke almasaydım onu orda istemedim kayınpederim olsun diyince sesimi çıkarmadım öylece kaldırdım duruyor elyaf hiç içime sinmiyor...

oy oy gözün aydın canım maşallah e bu aylardan sonra alıyorus kilo bende bi ayda 2 kilo almışım şaşırdım bide 1 kilosu bebeğe gitmiş nerdeyse çok ilginç ama bundan sonra böyle arkadaşım son ay bebek 250gr alıcak her hafta dedi... zemuszemus

Maşallah bebeğine ne güzel herşeyyolunda canım...
Bu son aylarda ayda 2 kilo çok normal ki toplamda aldığın kiloda süper bence hiç takma...

Kıyamam ya senin durum daha da kötü...:teselli:
Benim canım çeksin dışarı çıkıp yerim valla ama dediğin gibi gebeyiz sonuçta herşeyi canımız çekebilir...

Gözün aydın canım maşallah kusuna.Bırak emmesin annesi canı sıkılıyordur içerde :)) Bizimkide ultrasyna girince elini ağzından çekiyor hemen.Benimki çopk numaracaı olcak gibime geliyor zaten sırnaşık şey Doktora kadar kuduruyor doktora girince duruyor uslu çocuk numarası yapıyor :)))

canım hadi gözün aydın :)
kilonu kafana takma bence gayet iyi 9.5 kilo
bebişin kaç kilo olmuş tatlım

vallla bizim burda yün yapıyorlarmış,annem siparişini vermiş bile yatagın içine ince bi şey,bi de yorgan bi de yastık böle incecik pofidik pofidik,hatta sevgili annem sandıgından onun için patiskalar satenler çıkarttı,bende bi şey demedim..baya süsleyecek galiba...kendimde bi takım uyku seti aldım... ama zaten tulumla yatınca sanırım hiçbirine gerek kalmayacak...

mail attim simdi canim

elyaf yorgani yoket nerdilcim
cok zararli diye biliyorum
madem pamuk yaptiriyo ananesi
gerek yok zaten bana sorarsan

cucum maşallah canım hem sana ,hemde oğluşuna ;Allah nazardan saklasın sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…