selam kizlar..doktordan geldik..
koca kafali oglusum yine cuk cuk parmak emiyordu,bi profilden resim vermiyor sipa..
acilma yok,sanci yok,dogum kanalina girmemis,kireclenme yok..
sancilar icin artik cok normal oldugunu yine söyledi..
hepatit testi ve diger degerler icin kan verdim..
idrar testlerim normal cikti..baskada bisey yok canlar...cok sükür durum böyle... :Saruboceq:
dogum yapmayi planladigim hastaneler hakkinda konustuk,kendisinin bas hekim oldugu hastanenin avantajlarini siraladi,karar verir gibi oldum ama haftaya gezip öyle karar vericez..
bir tanede dogum sonrasi bana evde yardim etmesi icin bir ebeyle randevu ayarladik..
2 hafta sonra bakicaz,begenirsem onu alicam..
öyle iste kizlar...darisi herkesin basina..sag salim görün,iyilik haberlerini alin meleklerinizin insallah..
bu arada unutmadan,2 haftada 2 kiloya yakin almisim..toplamda 9,5 olduk...10 diyelim hadi :1shok:
önceki randevuda 4 haftada yarim kilo alip,onunda tamami bebege gidince bu haftada yine öyle olur sandim ama yanilmisim...
ama cok normal,cok iyi gidiyorsun dedi,buna ragmen tatmin olmadim(
koca kafali oglusum yine cuk cuk parmak emiyordu,bi profilden resim vermiyor sipa..
idrar testlerim normal cikti..baskada bisey yok canlar...cok sükür durum böyle... :Saruboceq:
dogum yapmayi planladigim hastaneler hakkinda konustuk,kendisinin bas hekim oldugu hastanenin avantajlarini siraladi,karar verir gibi oldum ama haftaya gezip öyle karar vericez..
bir tanede dogum sonrasi bana evde yardim etmesi icin bir ebeyle randevu ayarladik..
öyle iste kizlar...darisi herkesin basina..sag salim görün,iyilik haberlerini alin meleklerinizin insallah..
bu arada unutmadan,2 haftada 2 kiloya yakin almisim..toplamda 9,5 olduk...10 diyelim hadi :1shok:
önceki randevuda 4 haftada yarim kilo alip,onunda tamami bebege gidince bu haftada yine öyle olur sandim ama yanilmisim...
mail attim simdi canim
elyaf yorgani yoket nerdilcim
cok zararli diye biliyorum
madem pamuk yaptiriyo ananesi
gerek yok zaten bana sorarsan
kızlar namesden ses yok uzun zamandır.sinem aynur onlarda pek gorunmuyor bir sorun yokdur inş..
namesi görmedimde sinemle aynur dün buralardaydı....
kızlar namesden ses yok uzun zamandır.sinem aynur onlarda pek gorunmuyor bir sorun yokdur inş..
dun mu?ben kaçırdım demekki yada unuttum..dunmuyduki son gormem...
zaten odamıza serdğimiz mothercare den alınma kumaşları çok güzel uyku setini oldum olası sevmiyorum o yüzden bi battaniye yorgan tipi bide nevresim aldım takım olarakk onu serdim e bide annemin yaptıracağı tamam işte , bana kalırsa da öle yapıcam katladım kaldırdım ayıp olmasın diye şimdilik dursun da gönülleri olsun şimdi hemen nerde derler falan kırılmasınlar kullanmam çarşafı parlak böle naylonumsuydu attım onu kullanmam diye ... diğer kumaşları yumuşak ama elyaf işte dur bakalım bak resmini de ekliyorum uyku setinin..
kızlar yine iyisiniz bende kendime 15 kiloda bitiririm
demiştim ama öyle olmadı
şimdiden 14 kilo almışım 20 ile biter
son 3 haftadır kilo almamışım ama
dr. onada kızacak pazartesi eğer kilo almadıysam
umarım bebişin kilosu iyi çıkarda
yırtarım
maşşallah tosununa çocuk emme provası yapıyo parmaktan başlamış demekki sütünü kurutcak:roflol:son aylar kilo çok alınıyor birde belki vücüdun su topladı hemen kilo aldım diye düşünme
gözün aydın cucum,bebiş kaç kilo yav onu yazmamışsın,senın oglan hemen emecek ınsallah zorlanmayacaksın herlade...
canım çok iyi yapmışsın kaz tüyüde çok iyi bende düşündüm ama sonra pamuğa karar verdi annem yaptırıcak incecik yorgan birde yastık.... valla elimde bitane mobilyacının verdiği uyku setivar modeli güzel ama elyaflı hiç içime sinmedi keşke almasaydım onu orda istemedim kayınpederim olsun diyince sesimi çıkarmadım öylece kaldırdım duruyor elyaf hiç içime sinmiyor...
oy oy gözün aydın canım maşallahe bu aylardan sonra alıyorus kilo bende bi ayda 2 kilo almışım şaşırdım bide 1 kilosu bebeğe gitmiş nerdeyse çok ilginç ama bundan sonra böyle arkadaşım son ay bebek 250gr alıcak her hafta dedi... zemuszemus
Maşallah bebeğine ne güzel herşeyyolunda canım...
Bu son aylarda ayda 2 kilo çok normal ki toplamda aldığın kiloda süper bence hiç takma...
Kıyamam ya senin durum daha da kötü...:teselli:
Benim canım çeksin dışarı çıkıp yerim valla ama dediğin gibi gebeyiz sonuçta herşeyi canımız çekebilir...
Gözün aydın canım maşallah kusuna.Bırak emmesin annesi canı sıkılıyordur içerde :)) Bizimkide ultrasyna girince elini ağzından çekiyor hemen.Benimki çopk numaracaı olcak gibime geliyor zaten sırnaşık şey Doktora kadar kuduruyor doktora girince duruyor uslu çocuk numarası yapıyor :)))
canım hadi gözün aydın :)
kilonu kafana takma bence gayet iyi 9.5 kilo
bebişin kaç kilo olmuş tatlım
cucum maşallah canım hem sana ,hemde oğluşuna ;Allah nazardan saklasın sizi..
sanada bebişinede maşallah
kıskanmaya başlıcam artık bebişini görenleri
1 ay oldu çok özledim kızımı
daha da 2 gün var nasıl dayancam bilmiyorum boshayallersmile
bu arada boyu kilosu nekadar olmuş canım
Maşallaaahhh, herşey yolunda desene, böyle haberlere çok ihtiyacı var topiğimizin moral oluyor vallaopuyorumnanaktan Kilonda gayet iyi canım, 12 kiloya kadar benim kendime iznim varaklinialirimsmile
maşallah arkadaşım değerlerine.artık bu ayda bu kiloyu alman normaldir sanırım. zaten doktorunda söylemiş normal diye bence boşuna stres yapıp üzülme
cucu maşallah, ne güzel görüp gelmişsin bebişini.
ya benim kontrolüm haftaya olucaktı cumartesi, 29 ekimin ertesi diye tatil olmuş, taa 6 kasıma ertelediler... zaten ondan sonra da 2 haftada bir olucak.
bende toplamımda 4,5 kg almışım zaten bebiş alsında gerek yok benim kg zaten vardr bana toplam 9 al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?