2010 Aralık Anneleri

sanada bebişinede maşallah
kıskanmaya başlıcam artık bebişini görenleri
1 ay oldu çok özledim kızımı
daha da 2 gün var nasıl dayancam bilmiyorum boshayallersmile

bu arada boyu kilosu nekadar olmuş canım

Maşallaaahhh, herşey yolunda desene, böyle haberlere çok ihtiyacı var topiğimizin moral oluyor vallaopuyorumnanaktan Kilonda gayet iyi canım, 12 kiloya kadar benim kendime iznim varaklinialirimsmile

maşallah arkadaşım değerlerine.artık bu ayda bu kiloyu alman normaldir sanırım. zaten doktorunda söylemiş normal diye bence boşuna stres yapıp üzülme

cucu maşallah, ne güzel görüp gelmişsin bebişini.
ya benim kontrolüm haftaya olucaktı cumartesi, 29 ekimin ertesi diye tatil olmuş, taa 6 kasıma ertelediler... zaten ondan sonra da 2 haftada bir olucak.

mail attim simdi canim

elyaf yorgani yoket nerdilcim
cok zararli diye biliyorum
madem pamuk yaptiriyo ananesi
gerek yok zaten bana sorarsan

zaten odamıza serdğimiz mothercare den alınma kumaşları çok güzel uyku setini oldum olası sevmiyorum o yüzden bi battaniye yorgan tipi bide nevresim aldım takım olarakk onu serdim e bide annemin yaptıracağı tamam işte , bana kalırsa da öle yapıcam katladım kaldırdım ayıp olmasın diye şimdilik dursun da gönülleri olsun şimdi hemen nerde derler falan kırılmasınlar kullanmam çarşafı parlak böle naylonumsuydu attım onu kullanmam diye ... diğer kumaşları yumuşak ama elyaf işte dur bakalım bak resmini de ekliyorum uyku setinin..

kızlar bende pazartesi gidecem kontrole
bebişlerini görenlerin gözü aydın
beraser, burxkan, esca, eysiel, ezouygun, fenerbahCemre, garipkus, hapsuruk, kucukprens, mavrulam, nerdil+, safa83, sehri_huzun, tellinaz, tugbasi, özüm
maşallah yaa çok kalabalığız canlarım

kızlar yine iyisiniz bende kendime 15 kiloda bitiririm
demiştim ama öyle olmadı
şimdiden 14 kilo almışım 20 ile biter
son 3 haftadır kilo almamışım ama
dr. onada kızacak pazartesi eğer kilo almadıysam
umarım bebişin kilosu iyi çıkarda
yırtarım

biraz büyüyüp yerde oynamaya başladığında yere serersin oyun minderi gibi.soğuktan korur...

Bende 17 ile tamamlayacağım sanırm...
Sen kilo almasanda önemli olan bebek canım...
İnşallah pazartesi kilosu çok iyi çıkar bebeğin

maşşallah tosununa çocuk emme provası yapıyo parmaktan başlamış demekki sütünü kurutcak:roflol:son aylar kilo çok alınıyor birde belki vücüdun su topladı hemen kilo aldım diye düşünme
gözün aydın cucum,bebiş kaç kilo yav onu yazmamışsın,senın oglan hemen emecek ınsallah zorlanmayacaksın herlade...

canım hadi gözün aydın :)
kilonu kafana takma bence gayet iyi 9.5 kilo
bebişin kaç kilo olmuş tatlım

cucum maşallah canım hem sana ,hemde oğluşuna ;Allah nazardan saklasın sizi..

Maşallaaahhh, herşey yolunda desene, böyle haberlere çok ihtiyacı var topiğimizin moral oluyor vallaopuyorumnanaktan Kilonda gayet iyi canım, 12 kiloya kadar benim kendime iznim varaklinialirimsmile

maşallah arkadaşım değerlerine.artık bu ayda bu kiloyu alman normaldir sanırım. zaten doktorunda söylemiş normal diye bence boşuna stres yapıp üzülme

cucu maşallah, ne güzel görüp gelmişsin bebişini.
ya benim kontrolüm haftaya olucaktı cumartesi, 29 ekimin ertesi diye tatil olmuş, taa 6 kasıma ertelediler... zaten ondan sonra da 2 haftada bir olucak.

kizlar hepinize coooooook tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin,massallahlariniz icin..
Allah hepimizin bebislerine saglik,sihhat versin.. :Saruboceq:
bu hafta cok disardan yedim,ondan sanirim aldim ben..
ama moral verdiginiz icin cok cok tesekkür ederimmmm opuyorumnanaktan
ay neyse hayirlisi..doguma kadar 12 kilo en fazla demistim ama 15 i bulur gibi geliyor..
kilosunu yazmamisim evet ve hayret,genelde bidi bidi durmam ama
bebisim 2250 gram ve 44 cm olmus..
yani 250 gram almis,2 cmde uzamis..

bende toplamımda 4,5 kg almışım zaten bebiş alsında gerek yok benim kg zaten var dr bana toplam 9 al dedi

SEHRI HÜZÜN canim ah keske emsede sipa,eme eme kurutsa..akip akip kendiliginden kurumasa.. olumunekankayizsmile
ISIS canim senin bebisin daha simdiden oynatiyor sizi desene,yerim ben onun isvesini naziniiii :asigim:
ESCA ÖZÜM kizlar sizde en kisa zamanda güzel haberlerle gelin insallah fistiklar :1hug:

kızlar bsı sorcam benım sadece sol gogsumden sut gelıor aranzda sadece bırınden gelen varmı ? bendemı bır garıplık var anlmaadım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…