kızlar bsı sorcam benım sadece sol gogsumden sut gelıor aranzda sadece bırınden gelen varmı ? bendemı bır garıplık var anlmaadım bilmiyorumkismile
Neeee :1shok:
Onu da çocuk aldı sende birşey yok..
Ebru Şallı ile yarışır durumdasın be bacım sempatiksalakcinni
valla bende sizin kg okuyunca kendimden şüphelendim bendemi bozukluk var diye ama 29+1 de dr oğlumun kg 1,5 diyince normal geldi. geçen sene bile daha kiloluydum
ebruda kimmiş onun gibi kaç tanesini cebimden çıkarırım
ay yok canimm niye garip olcaksin..benimde sagdan massallah dokunsan hazir akmaya,soldan binde bir..süt kanallarimiz bir tarafta daha simdiden acilmistir bosver olumunekankayizsmilekızlar bsı sorcam benım sadece sol gogsumden sut gelıor aranzda sadece bırınden gelen varmı ? bendemı bır garıplık var anlmaadım bilmiyorumkismile
sagol canimm..iyi düsün iyi olsun bosver.bende dünkü sancidan sonra bugün nst de sanci cikar saniyordum ama bir iki cizgi cikti sadece,icini rahat tut tatlimCucu Maşallah oğluna
Benimde kontrolüm 3 Kasımda İnşallah o zamana kadar problem olmaz çünkü karnım çok kasılıyor 2 gündür aslında gidip bir nst çektirsem iyidir ama istemiyorum İnşallah geçer
selam kızlar nasılsınız...
kilo konuları konusulunca moralim bozuluyo hiç o konulara girmek istemiyorum sempatiksalakcinni,,
cucum masallah bebişine kocaman olmus kızzz herseyin yolunda olduguna cok sevindimolumunekankayizsmile
kizlar hepinize coooooook tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin,massallahlariniz icin..
Allah hepimizin bebislerine saglik,sihhat versin.. :Saruboceq:
bu hafta cok disardan yedim,ondan sanirim aldim ben..
ama moral verdiginiz icin cok cok tesekkür ederimmmm opuyorumnanaktan
ay neyse hayirlisi..doguma kadar 12 kilo en fazla demistim ama 15 i bulur gibi geliyor..
kilosunu yazmamisim evet ve hayret,genelde bidi bidi durmam ama
bebisim 2250 gram ve 44 cm olmus..
yani 250 gram almis,2 cmde uzamis..
cucu harikasın
şimdi ödeştik
niye kizzz
bence sen harikasinnn,baksana massallah kilo falan yok ne güzelllll :lepi:
Maşallah maşallah Annesi tosun olucak senin ki valaha : ) Şimdi 44 cm ise senin kuzu 52 cm geçicek : ) Kızıma damat olabülür kaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar hepinize merhaba.5-6 gün yoktum giremedim nete.Bu aralar buralardayım ama nedense pek yazasım yok : ) ama okuyorum yazdıklarınızı....biraz melenkoli taklıyorum ,hazırlıklar falan tam gaz devam ediyor.Bitse de rahata etsem modundayım : =)
katılıyoruma bastın ya hemen espriyi yakaladın diye dedim
kilo olayına gelince sadece hamişlikte almadım öncesi vahim hepinizden kiloluyumdur ben şimdi kilo almamam ise bi teselli
öyle olsa olmazdı bu tatlı ödeşme vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?