2010 Aralık Anneleri

Cucu Maşallah oğluna
Benimde kontrolüm 3 Kasımda İnşallah o zamana kadar problem olmaz çünkü karnım çok kasılıyor 2 gündür aslında gidip bir nst çektirsem iyidir ama istemiyorum İnşallah geçer

kızlar bsı sorcam benım sadece sol gogsumden sut gelıor aranzda sadece bırınden gelen varmı ? bendemı bır garıplık var anlmaadım bilmiyorumkismile

benim sadece soldan kuru kuru toz gb dökülüyo sağda bi numara yok oda sütde değil kurumuş ... bilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız...

kilo konuları konusulunca moralim bozuluyo hiç o konulara girmek istemiyorum sempatiksalakcinni,,

cucum masallah bebişine kocaman olmus kızzz herseyin yolunda olduguna cok sevindimolumunekankayizsmile

Neeee :1shok:
Onu da çocuk aldı sende birşey yok..
Ebru Şallı ile yarışır durumdasın be bacım sempatiksalakcinni

valla bende sizin kg okuyunca kendimden şüphelendim bendemi bozukluk var diye ama 29+1 de dr oğlumun kg 1,5 diyince normal geldi. geçen sene bile daha kiloluydum
ebruda kimmiş onun gibi kaç tanesini cebimden çıkarırım

valla bende sizin kg okuyunca kendimden şüphelendim bendemi bozukluk var diye ama 29+1 de dr oğlumun kg 1,5 diyince normal geldi. geçen sene bile daha kiloluydum
ebruda kimmiş onun gibi kaç tanesini cebimden çıkarırım

Süpersin canım ne diyeyim :lepi:

Bu arada yanlışlıkla katılmıyoruma bastım çok çok özür dilerim ohaoldumsmile

kızlar bsı sorcam benım sadece sol gogsumden sut gelıor aranzda sadece bırınden gelen varmı ? bendemı bır garıplık var anlmaadım bilmiyorumkismile
ay yok canimm niye garip olcaksin..benimde sagdan massallah dokunsan hazir akmaya,soldan binde bir..süt kanallarimiz bir tarafta daha simdiden acilmistir bosver olumunekankayizsmile
sagol canimm..iyi düsün iyi olsun bosver.bende dünkü sancidan sonra bugün nst de sanci cikar saniyordum ama bir iki cizgi cikti sadece,icini rahat tut tatlim

evet teyzesi büyüyorlar iste,cok sükür..cok sagol canim..

Maşallah maşallah Annesi tosun olucak senin ki valaha : ) Şimdi 44 cm ise senin kuzu 52 cm geçicek : ) Kızıma damat olabülür kaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar hepinize merhaba.5-6 gün yoktum giremedim nete.Bu aralar buralardayım ama nedense pek yazasım yok : ) ama okuyorum yazdıklarınızı....biraz melenkoli taklıyorum ,hazırlıklar falan tam gaz devam ediyor.Bitse de rahata etsem modundayım : =)

niye kizzz
bence sen harikasinnn,baksana massallah kilo falan yok ne güzelllll :lepi:

katılıyoruma bastın ya hemen espriyi yakaladın diye dedim
kilo olayına gelince sadece hamişlikte almadım öncesi vahim hepinizden kiloluyumdur ben şimdi kilo almamam ise bi teselli

ayy sagol teyzesii,büyüyorlar iste yavas yavas..iri bi bebis olcak dedi doktor ama hiiiiic önemli degil,saglikli olsunlarda...darisida sana insallah canim..
heheh,yerim senin kizini,
dogsunlar hele,kertecem besigini birinizin kiziyla artik Ayse mi olur sen mi olursunnn,onada bebisler karar versin, bakalim kizcen ne diyecek kaydirigubbakcemile3
nerelerdeydin sen?niye melankolik takiliyorsun,bi derdin yok demi :teselli:

Kızlar nihayet bitirdim geçmişi, okulda ara ara girip geçmişe döndüm ama o kadar birikmiş ki dün akşamdan beri ancak yetiştim.
Cucum gözün aydın, maşallah tosununa
Küçükprens canım geçmiş olsun, zaten dün kasım annelerinde gezindim biraz, 4 tane doğum yapan var şimdiden, ben de düşünüyodum kasım 15 den sonra biz de dökülürüz yavaş yavaş diye. Senin kasılmalarının başladığını okuyunca bismillah dedim. Aman beklesin kuzucuklar az daha, yerleri daraldı artık, galiba tehdit ediyolar bizi....kaydirigubbakcemile3

katılıyoruma bastın ya hemen espriyi yakaladın diye dedim
kilo olayına gelince sadece hamişlikte almadım öncesi vahim hepinizden kiloluyumdur ben şimdi kilo almamam ise bi teselli

olumunekankayizsmile
ay aman bende hormon ala alaaa fazla kiloyla basladim..
10 kilo kadarcik fazlam vardi :kedi:
üstüne doguma kadar bi 12-15 kilo daha..amaninnn yandikkk eyvahedigeldismile

Ben çıktım kızlar hepinizi öpüyorum kocaman kocaman...
Yarın belki gelmem bilmiyorum bakalım...
Hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
Aman sakın doğurmayın aklinialirimsmile

bende kacayim kizlar..kocis günlerdir isler yüzünden ev yemegi yiyemedi garibim..
mutfaga cuf cuf cucuuu :1hug:
arada okurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…