ii ii maaşallah ii olmuş walla ii senin enerjin banada geçio gerçekten
aynı bende de gözümde
herşey dev gibi olmuş
bende de bir dolu iş var
şu ana ev boyanıyor
yarın eşyalar gelecek
bulaşık bir dolu oluyor kaç gündür
makinam yarın kurulacak inş.
boya inş. zararlı olmaz bebişime
boğazım gıcıklandı şimdiden
ayran yoğurt falan içiyorum
şu günleri atlacaz inş.
herkese sağlıklı günler
Meraba güzel anne adayları.
herkese hayırlı cumalar.
Rabbim bu cuma gününde dualarımızı kabul etsin.
sağlıkla sıhhatle, hayırlısıyla bebişleirmizi kucağımıza almamız nasip olsun hepimize.
bazı arkadaşlar kalp atışlarını duymuşlar. ne mutlu onlara.
sıra yavaş yavaş bana geliyo.
ben de tam anlamıyla ozman adapte olabileceğimi sanıorum.
mide bulantıları yaşayanlara tuzlu çubuklar iyi gelir hep ynalarında bulundursunlar.
yav sizdeki şikayetleri okuyorum mide bulantıları, baş ağrıları
diyorum bende öyle bişey yok.
hep hamileliğimden şüphe eder hale geldim.
bende bazılarımnız gibi her tuvalete gittiğimde bakıyorum bi lekelenme varmı diye.
korkuyorum işte.ya diyorum bişey yok ama midem filan da bulanmıyo diyorum.
bu korkularım minik bebişimin ancak güm güm atan kalp atışıyla son bulacak heralde.
cnm bnm ya telaşın aynı bnm geçen hafta ki telaşım geçicek cnm duyunca güm gümleri rahatlicaksın cnmMeraba güzel anne adayları.
herkese hayırlı cumalar.
sağlıkla sıhhatle, hayırlısıyla bebişleirmizi kucağımıza almamız nasip olsun hepimize.
mide bulantıları yaşayanlara tuzlu çubuklar iyi gelir hep ynalarında bulundursunlar.
bende bazılarımnız gibi her tuvalete gittiğimde bakıyorum bi lekelenme varmı diye.
bu korkularım minik bebişimin ancak güm güm atan kalp atışıyla son bulacak heralde.
aaa aramıza hoş gelsin hayırlı olsunbende 2010 aralık annesi olcamm inşşş....:):)
canımm sakız bana da iyi geliyor ancak hamile arkadaşlardan duyduğum kadarı ile aspartam diye bişey varmış sakızların içinde tatlandırıcı bir madde o da zararlıymış çiğnemeyin diyorlar..off herşey yasak dimi?günaydın aralık ayının güzel anneleri nasılsınız ben bugün cok iyiyim bebeğiminde kalp atışlarını duyduktan sonra artık hamileliğe adapte oldum iyiden iyiye biraz midem bulanıyo naneli sakızla bastırmaya çalışıyorum iyide geliyo sanki
güzel haberlerini bekliyoruz pandam benim3 gibi gidicem canım
herkese hayırlı cumalar.
Güzel dileklerin için sagol canım aynı endişeleri düne kadar bende duyuyordum sende duyucaksın allahın izniyle ilk doktora gittimizde keseyi gördümüzde doktorum bana şuan aday annesin demişti dün bebegimin kalp atışlarından sonra asıl anne oldun artık dedi gerçekten kalp atışını duyduktan sonra artık iyice hamile olduğunu benimsiyo insan
günaydın kızlar... bu sabah işe giderken servisin erken geldiğini farkettim ... ve koşarakklava: servise yetiştim ... yetişmesine de ; şimdi de içim içimi yiyor... acaba bişi olmuş mudur diye... çok moralim bozuldu sabah sabah ... bişi olsa ağrım olurdu di mi ? şimdi ben ayın 11 ini nasıl bekleyeceğim bebişimi görmek için bilmiyorum... eskiden hareketli biri olduğum için çok mutlu olurdum .. şimdi ise kendimi bi yerlere bağlasam da bebişim iyi olsa diye düşünüyorum ... bilmiyorumkismile
günaydin güzel anne adaylari,herkese hayirli cumalar..
Allahim hepimizin bebislerini korusun insallah :Saruboceq:
dün esim bebege bir iki parca tulum vs.alalim diye heveslenince alisveris merkezine gittik..sen misin giden...ilk yarim saat biseyim yoktu ama sonrasinda bayilmak üzereydim,insanlar üstüme üstüme geliyor gibiydi,bulantida cabasi..elimde bos bi poset,heran cikarirsam diye...eve nasil geldik oralari hic hatirlamiyorum boshayallersmile
gecsin gitsin artik bu bulantilar,bas agrilari,bas dönmeleriiiiii :bbo:
sizler nasilsiniz kizlar? opuyorumnanaktan
cucum gebe değilken bile insanı çok yorar avm'ler. heleki en nazlı dönemde. dikkat et arkadaşım. alırsınız daha onları.
kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla
geçmiş olsun canım yaa. çok üzüldüm. Allah şifa versin. çok düşmüş tansiyonun
naneli sakızı bende duydum ama. sakız daha çok acıktırır midemi daha çok bulandırır dşye korktum açıkçası. bide gerçekten tatlandırıcılıysa aspartamın iyi olmadığını biliyorum bendegünaydın aralık ayının güzel anneleri nasılsınız ben bugün cok iyiyim bebeğiminde kalp atışlarını duyduktan sonra artık hamileliğe adapte oldum iyiden iyiye biraz midem bulanıyo naneli sakızla bastırmaya çalışıyorum iyide geliyo sanki
hayırlı olsuun. aramıza hoşgeldinbende 2010 aralık annesi olcamm inşşş....:):)
kizlar doktordan geldim, bebisin kalp atislarini gorduk, yavas yavas hamile oldugumu idrak etmeye basliyorum :) onun disinda yorgunluk harici hic bi belirti yok... yarin sabah ac karnina seker, hepatit, kan sayimi gibi tahlilleri yaptiricam.
bu arada daha tecrubeli olanlara bisey sorucam, doktor daha tahlil sonuclarima bakmadan demir hapi yazdi bana, size de boyle mi olmustu, normalde bende hic kansizlik yoktur, biraz garip geldi, alsam mi almasam mi kararsiz kaldim..
hayırlı olsun eda.. demir hapı için erken değil mi? 3 aydan sonra kullanılıyor diye biliyorum. bulantıların varsa kullanmamalısın mideyi çok zorluyor çünkü. doktoruna bir daha danış istersen
kızlar geldim doktordan herşey normal dedi gördüm bebeğimi de
yorrgunluktan oluyordur dikkat et kendine fazla ayakta kalma dedi
iyiyiz çok şükür
ben kaçıorum kızlar yatıcam biraz
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar geldim doktordan herşey normal dedi gördüm bebeğimi de
yorrgunluktan oluyordur dikkat et kendine fazla ayakta kalma dedi
iyiyiz çok şükür
ben kaçıorum kızlar yatıcam biraz
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
herkese hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?