bi hafta rapor almıştım tatlım ya artık daha da dikkat edicem
Allaha emanet bebeklerimiz
git git bu tür durumlarda sık sık görünmek lazım zaten
yoksa insan kendi kendini yiyor
mrblar kızlar...dün ve bugün ben de yorgunluktan halsizlikten ölüyorum...midem de bulanıyo hafiften hafiften....
dün pembe akıntım oldu kızlar...sabah doktoru aradım ulaşamıyorum...bugün geçti ama çok şükür..devamı gelmez inşallah...
sizde de böyle bişey oldu mu?....herkes bişey olmaz diy..benim de içim rahatladı aslında...
ne oldu ki kızlar?...kötü bişey yok inşallah...
tatlım bende de olmuştu doktorum hemen gel demişti ama bişe çıkmadı
yerleşme kanaması dedi bana
kaç haftalıksın sen
arkadaşlar bu arada keseyi gördükten ne kadar sonra bebeğinizi görüp kalp atışlarını duydunuz?
ben perşembe günü keseyi gördüm,doktor haftaya gel bebeği görelim dedi......
arkadaşlar bu arada keseyi gördükten ne kadar sonra bebeğinizi görüp kalp atışlarını duydunuz?
ben perşembe günü keseyi gördüm,doktor haftaya gel bebeği görelim dedi......
yaa bana neden 1 hafta sonra gel dedi ki acaba...zaten ulaşamıyorum da doktora baksanıza..böyle iş mi olur yaaa....güyaa özel hastane olcak...çok methini duydum burdan ama hiç hoşuma gitmedi yani,ya çok acil bi durum olsa dimi ama?....
sesomu benim pembe değildi baya koyu geldi 3 4 damla geldi
doktora gittim daha sora bi hafta daha devam etti dün kesildi şükür işte
pandammm sen de kızın olsun istiyosun galiba....profilinden öyle tahmin ettim...
Allah gönlümüze göre versin canımm...
öncelikle sağlıklı,hayırlı evlatlar olması dileğiyle...
öyle valla canım..pek bi şeker luyolar...hele süsleyip püsleyince...istiyorum tatlım ama erkek olursa üzülmem
bi oğlum olmasını da çok istiyorum
ama kız bebğin yeri ayrı iştebayanssulusmile
canımm ben de pazartesi geliversin hemen istiyorum..bizim de kontrolumuz pazartesi inşallaheeeeeeeeeee haftasonu geldi.
kimsecikler yok bugün.
haftasonu çabuk geçsin.
salı günü geliversin hemen.
bebişimi sağ salim göreyim hayırlısıyla.
benim lekelenmem oldu ama yine de vermedi progestan..elevit dışında hiç ilaç kullanmıyorum canımben hiç ilaç kullanmıyorum ama...
doktor lekelenme oldu diye mi verdi size progestanı?....
benim doktorum da ilk lekelenmede verme gereği duymadı,ben hiç ilaç kullanmıyorum ama...
doktor lekelenme oldu diye mi verdi size progestanı?....
elevit ne için kullanıyosun? Vitamin mi?benim lekelenmem oldu ama yine de vermedi progestan..elevit dışında hiç ilaç kullanmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?