names arada ayağa kalk kızzz bişe olmaz çok oturmakta ii deil
ay çok hoşsun canım yaaazemuszemus
kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla
tatlım yat dinlen canım kalkma bakacak birileri var mı annem falan
gelsin yalnız kalma yaaasenağlama
çok geçmiş olsunnn
günaydin güzel anne adaylari,herkese hayirli cumalar..
Allahim hepimizin bebislerini korusun insallah :Saruboceq:
dün esim bebege bir iki parca tulum vs.alalim diye heveslenince alisveris merkezine gittik..sen misin giden...ilk yarim saat biseyim yoktu ama sonrasinda bayilmak üzereydim,insanlar üstüme üstüme geliyor gibiydi,bulantida cabasi..elimde bos bi poset,heran cikarirsam diye...eve nasil geldik oralari hic hatirlamiyorum boshayallersmile
gecsin gitsin artik bu bulantilar,bas agrilari,bas dönmeleriiiiii :bbo:
sizler nasilsiniz kizlar? opuyorumnanaktan
[[/B]
ayy keşke izin alsaydın canım yaaaa
inşallah canım geçer biran önce
dikkat et kendine yorma kendini
kızlar sizinle paylaşınca evhamlarım azalıyor gerçekten... ay ne zor sabit durmak benim için ... bugün kendime iş yerinde hiç kalkmama cezası verdim ... :kedi: ... durup dururken kendime üzüntü çıkarıyorum .. sonra da kızıyorum ... Allah'a emanet bebişlerimiz... ama biz yine de hata yapmayalım ...
saol cnm bnm allah razı olsun sen nasılsın bu aralar
cnm çok dikkat et kendine tansiyonunu yükseltcek bişeyler iç gün içinde,kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla
ya tüp bebek döneminde o kadar çok izizn aldımki adam paramıda verdi walla işe gireli 5 ay oldu zaten...ya sabrediyorum geçicek diye 3. ayda geçiyomuş
kizlar birazdan doktora gidicem kalp atislarini gormeye, cok heyecanliyim ya, bana sans dileyin :)
kizlar birazdan doktora gidicem kalp atislarini gormeye, cok heyecanliyim ya, bana sans dileyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?