2010 Aralık Anneleri

kızlar sizinle paylaşınca evhamlarım azalıyor gerçekten... ay ne zor sabit durmak benim için ... bugün kendime iş yerinde hiç kalkmama cezası verdim ... :kedi: ... durup dururken kendime üzüntü çıkarıyorum .. sonra da kızıyorum ... Allah'a emanet bebişlerimiz... ama biz yine de hata yapmayalım ...

names arada ayağa kalk kızzz bişe olmaz çok oturmakta ii deil
ay çok hoşsun canım yaaazemuszemus

names arada ayağa kalk kızzz bişe olmaz çok oturmakta ii deil
ay çok hoşsun canım yaaazemuszemus

oooo ..ooo .. oturma şeklimi görseniz... sanki evdeyim ... ee napalım ... iş yerlerini konforlu hale getirmek bu o olsa gerek CADIARZU ayaklarımı uzatmış pozisyonda .. bi elimde her zamanki yeşil elmam opuyorumnanaktan vicdan azabı duyuyorum napim ... bana lazım ... gerçekten ... yoksa uslu duramıyorum lülülülülülü

kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla

kızlar ben çok fenayım ya tansiyon sorunu yaşıyorum dün gece iğneye gittik hastaneye zor yürüdüm iki adınlık yeri ve tansiyonum 6-4 mide bulantısıda eklenince değmeyin keyfime zor durumdayım walla

tatlım yat dinlen canım kalkma bakacak birileri var mı annem falan
gelsin yalnız kalma yaaasenağlama
çok geçmiş olsunnn

cnmmmmmm yaaa sende benim gibi olmuşsun bitanem ya offf ne kötü nolcak bizim halimiz benimde tansiyon yerlerde üstüne bide bulantı tam harika oluyo walla görümcemde böle olmuş 11 haftada kesmiş inşallah bizimde öle olur 3. ayda geçer

kız alemsin walla nie oturma yasağı yaptın kendine hahahahahaha

cnm çok dikkat et kendine tansiyonunu yükseltcek bişeyler iç gün içinde,
ya tüp bebek döneminde o kadar çok izizn aldımki adam paramıda verdi walla işe gireli 5 ay oldu zaten...ya sabrediyorum geçicek diye 3. ayda geçiyomuş

cnm inşallah 3 ayda geçer,rahat edersin öyleyse,pek hareket etmemeye çalış kalktıkça daha çok düşer belki

günaydın aralık ayının güzel anneleri nasılsınız ben bugün cok iyiyim bebeğiminde kalp atışlarını duyduktan sonra artık hamileliğe adapte oldum iyiden iyiye biraz midem bulanıyo naneli sakızla bastırmaya çalışıyorum iyide geliyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…