2010 Aralık Anneleri

Hoşgeldin....
Evet bende hıçkırıklarını hissediyorum..
Minik minik sürekli aynı ritimde vuruşlar gibi...
Ne süper değil mi...

günaydın kızlar bişey sorucam bugün dr dan raporumu almaya gidicem ama randevu almama gerek varmı acaba sadece rapor alıcam kontrolüm haftaya birde sadece vizite kağıdıylamı alıyoruz

açılmaya alttan bakıyolar canım, parmak hesabı...bazı doktorlar son bir ay haftalık bağlıyolar nstye. kimi de 32 den sonra 2 haftada bir bağlamaya başlıyo sanırım. bence sen 34 gibi bi ziyaret et yine doktorunu sonra 2 haftada 1 devam edersin...

gunaydin kizlar.. Heryerim agriyor yaaa ....Canim ultrasondada goruyolar alttan elle baktiklarindada hissediyolar acilma oldugunu gecen ay benim dr salagida biset demedi sekretere Sordum randevularimi aldim sana acilma var dedi mi

günaydın kızlar bişey sorucam bugün dr dan raporumu almaya gidicem ama randevu almama gerek varmı acaba sadece rapor alıcam kontrolüm haftaya birde sadece vizite kağıdıylamı alıyoruz

Ben randevu alarak gittim kontrolunu 1 hafta önceye aldırsan olmaz mı?
Ve sadece vizite kağıdı yeterli oluyor..

Bu ay unutmadan dr sordum her ay normalde rutin kontromum bana 3 hafta sonra gel.. Épidural randevusu icinde kasim Sonu al dedi.. Bazi dr umursamaz oluyorlar. Iki dr degistirmek zorunda kaldim ilki cok iyiydi prf hemde cerrah jinekolom.. Baya deneyimliydi ama artik sadece ameliyatlara girecekmis. Mecbur baska dr la goruduyom artik 3 ayda beskere yeni dr uma gorundum kadin demezmi siz benim hasta mmisiniz bı de kendi baktığı ultrasonlarida unuttu buz gibi donuk kadın Dr valla insanın çileden çıkarıyor böleleri esim değiştirelim dedi ben doğumdan sonra dedim. Ay çenem açıldı kahvltimi yapam yapmadım daha:)))

gunaydin kizlar.. Heryerim agriyor yaaa ....Canim ultrasondada goruyolar alttan elle baktiklarindada hissediyolar acilma oldugunu gecen ay benim dr salagida biset demedi sekretere Sordum randevularimi aldim sana acilma var dedi mi

geçmiş olsun canım, aman grip başlangıcı filan olmaısn da. Açılma var filan demedi de, bi sonraki kontrolde alttan bakarmı acaba diye aklıma takıldı, çatı muayenesi filan da yapmadılar bana. Nst ye de girmedim, en iyisi ben en geç 3 hafta sonra gideyim

Günaydın arkadaşlar bende rapor için dr gittim bugün ama dosya açılcak dediği için muayne ücreti talep etti sekreterlik.Bende hazır gitmişken muaynede oldum.ben bişiy götürmedim vizite falan isterse fakslatırım diye düşündüm. Oğluşum 1,920 gram olmuş maşallah ve doktorum asıl olayı söyledi artık nstlere başlıyoruz bi 15 gün sonra tekrar gelince görüşürüz dedi

geçmiş olsun... canım dualarımız seninle sen içini ferah tut hiçbişiy olmaz.

emziğin biri gece emziğiyse fosforludur rengi gece görünmesi açısından ama değilse normaldir yedek olarak iki adet paketli oluyor çoğu zaten...

ama seyracim arkadasim dediki ilk gunden kullanirsan kullaniyosun
yoksa sonradan kullanmanin bi anlami kalmiyo dedi
lansinohta cok etkili degil falan dedi

canim gogus kalkani gogus pedi yerine kullaniliyomus
silikon bisey gogus ucuna hicbisey degmiyo falan
bide hava alabiliyo yara olmuyomus
siddetle tavsiye etti bugun:uhm:
alsakmi???

ben alıcam sonra onu aramakla uğraşamam valla bulunsun ben biraz tedbirliyim bu konularda bende aven alıcam canım..

gözün aydın iş mevzuunu halletmene sevindim canım....

daha önceki randevunla birlikte kontrol tarihine girmiyorsan randevu almalısın yani bi önceki randevun 10 günü doldurdu mu bilmiyorum. ben ayın 16 sında gittim kontrole 26 sında rapor almaya gidicem yinede garanti olsun diye 26 sına randevu aldım.

Ben randevu alarak gittim kontrolunu 1 hafta önceye aldırsan olmaz mı?
Ve sadece vizite kağıdı yeterli oluyor..

bana vizite demediler lazım mı o? kimlik yeterli değil mi?:uhm:

sağol canım. bu zamana kadar hiç girmemişti kramp hiç yapmadım egzersiz. biraz bilgi verebilirmisin canım.

yatakta veya yerde oturur pozisyonda bacaklarını öne uzatıyorsun, parmak uçlarını kendine doğru çekip sonra öne doğru itekliyorsun 8 kere

ayak tabanlarını birbirine değdiriyorsun 8 kere.

son olarakta topuklarını birbirine sabitleyip ayaklarını kendi etrafında çeviriyorsun, 8 bi tarafa 8 bi tarafa doğru.

bunları yaparkende burnundan yavaş ve derin nefesler alıp veriyorsun, ama nefes alırken göğsünü değil göbeğini şişirmeye çalış yani karın nefesi al. hatta bu karın nefesini her zaman yapabilirsin.

bunlar yoga da öğrendiğim hareketler, emin ol faydası olacak çünkü bana kramp girmiyor. bende bu hareketlere bağlıyorum

Ay sorma dün sertifikalarımızı aldık, artık çerçeveletip duvara asıcaz. Birde sürekli gelen bi baba adayı vardı, ona da sertifika verdiler çok komiktikaydirigubbakcemile3 Yediklerimizi anlatmayayım canı çeken olur şimdi, ama şunu bilin hapşuruk ta narnisan da çok becerikliler:lepi: Bunu söylemeden yapamayacağım canınız çekmesin sakin olun Moldovyalı bir kız vardı, haftası benimle aynı, kız sarma sarmış hemde çok güzeldi! Helal olsun dedik hepimiz bide yabancı yani.
Sonra hastaneyi dolaştık işte, doğumhaneye falan gittik, güzeldi herşey:lepi:

Bak dün sorsan ebeye sorardım, ama hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile Kontroller 32 den sonra iki haftada bire düşüyor bunu doktorum söyledi, 36 dan sonrada haftada bir nts ye bağlıyorlarmış diye duydumm.

kesin etkisinde kaldim sekerim
eve geldim oda gozumun onunden gitmedi yatana kadarkaydirigubbakcemile3
ayyyy insallah hepimiz ruya gibi dogum yaparisss

Aminnnn:Saruboceq:

canım bence sen kafada bitirmişsin olayı. rahatsın demek ki rahat olmasan bu kadar güzel bi rüya yerine kabus falan görürdün herhalde. bu rahatlıkla doğumun da aynen böyle olacak bence...

teşekkür ederim destekleriniz için,biraz daha rahatım,su içmekten içim dısıma çıktı ama hersey bebiş için napalım....

arkadaşlar aventin göğüs kalkanından aldım ben gerçekten güzel bişeye benziyor 23 tl falandı ben aldığımda. içinde iki silikon yuvarlak iki delikli yuvarlak ikide deliksiz var pek anlamadım ama olusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…