bu hafta herkes kramp ve sancıyla geçirmiş galiba.benimde oldu bu hafta kızlar hatta noluz falan dedim korktum açıkçası bebek hareket ettikçe baskı yaptı aradada vajinama sanki elektrik çarparmış gibi bişiler oluyodu sancı gibi.bide hareket ettikçe çıkcaknış gibi hissediyordum ama geçti allaha şükür.idrar yoollarımda iltihap vardı belkide ondandır diyorum.kızlar sizde bebeklerinizin hıçkırıklarını hissediyomusunuz..şimdi yazaarken kızm hıçkırııyo.3-4 dak sürüyo.bi başlıyor sayıyorum 1-2-3-4- diye.acayip bişey ya
Hoşgeldin....
Evet bende hıçkırıklarını hissediyorum..
Minik minik sürekli aynı ritimde vuruşlar gibi...
Ne süper değil mi...
kızlar çok alakasız biliyorum ama bişey sorucam, bu açılmaya nasıl bakıyolar, alttan mı? eğer öyleyse 3cm 5 cm nasıl ölçüyolar ki? Bi de ben 32.haftada gittim nst ye filan bağlamadılar, bi sonraki kontrole şu zaman gel de demedi doktorum, ben ne zaman gideceğim ki?
evt canım aynen öyle aynı yerden bahsediyoruz
kızlar çok alakasız biliyorum ama bişey sorucam, bu açılmaya nasıl bakıyolar, alttan mı? eğer öyleyse 3cm 5 cm nasıl ölçüyolar ki? Bi de ben 32.haftada gittim nst ye filan bağlamadılar, bi sonraki kontrole şu zaman gel de demedi doktorum, ben ne zaman gideceğim ki?
günaydın kızlar bişey sorucam bugün dr dan raporumu almaya gidicem ama randevu almama gerek varmı acaba sadece rapor alıcam kontrolüm haftaya birde sadece vizite kağıdıylamı alıyoruz
Ben randevu alarak gittim kontrolunu 1 hafta önceye aldırsan olmaz mı?
Ve sadece vizite kağıdı yeterli oluyor..
gunaydin kizlar.. Heryerim agriyor yaaa ....Canim ultrasondada goruyolar alttan elle baktiklarindada hissediyolar acilma oldugunu gecen ay benim dr salagida biset demedi sekretere Sordum randevularimi aldim sana acilma var dedi mi
merhaba arkadaslar...bugu moralım çok bozuk dün doktora gittk.bebek gayet saglıklı 1.250 gr boyu 36cm ama bebegın amnıyon sıvısı normalde 8 olurmuş bizimkı 5 miş.risklı hern alabılırz dedi.gıderek azalması çok sakıncalıymış.iğne verdi tedbir amaçlı bugun oldum bırını.akcigr gelişimini etkılıyomuş bu iğne.bı ünv hastanesine gidin dedi.bende bi arkdastan numara aldım.izmir de sermet sagol varmış.randevu aldım.pazartesi inş bebegım mumkun olduğunca karnımda kalır.dua edın....
okudum da 0-6 ay yazıo ıkısı de bilemedimbilmiyorumkismilebende sankı cocuk dogdu hemen emzıge gectık,emziği kabul etti de heyecan yapıom işte,bide odanın ortasına koydum seti,görmemişin biberonu olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama seyracim arkadasim dediki ilk gunden kullanirsan kullaniyosun
yoksa sonradan kullanmanin bi anlami kalmiyo dedi
lansinohta cok etkili degil falan dedi
canim gogus kalkani gogus pedi yerine kullaniliyomus
silikon bisey gogus ucuna hicbisey degmiyo falan
bide hava alabiliyo yara olmuyomus
siddetle tavsiye etti bugun:uhm:
alsakmi???
Günaydın kızlar dün gelmeyeceğim dedim ama geldim aklinialirimsmile
Çünkü benim iş durumu netleşti...
Sağolsunlar hallettiler ben yokken yerime kardeşim gelecek geçici süreliğine...Yabancı biri olursa çıkmayabilir, soru yaratabilir diye...Onun işlemlerini halledeceğiz bugün ben işi bıraktığım gün onun başlayış yapması lazım...
Ezo o sancılar artık oluyor doktorum dedi bebek hareket ediyorsa sorun yok...Hareketsizleştiği zaman günde 10 kezden az ise hemen gel demişti...Aşağıya doğru baskı yapmalar , sancılar olacak ki ben biraz yorulayım çok fena oluyor...
günaydın kızlar bişey sorucam bugün dr dan raporumu almaya gidicem ama randevu almama gerek varmı acaba sadece rapor alıcam kontrolüm haftaya birde sadece vizite kağıdıylamı alıyoruz
Ben randevu alarak gittim kontrolunu 1 hafta önceye aldırsan olmaz mı?
Ve sadece vizite kağıdı yeterli oluyor..
sağol canım. bu zamana kadar hiç girmemişti kramp hiç yapmadım egzersiz. biraz bilgi verebilirmisin canım.
doğumda da hissetmezsin inş canım... bu arada hapsuruk ile bi doğumhane muhabbeti çeviriyosunuz anlamadık sanmayın. nasıldı bakiim dün kursunuz. gezip gördüğünüz sizin olsun yiyip içtiğinizi anlatın ya da, kimler neler yapmış hı?
kesin etkisinde kaldim sekerim
eve geldim oda gozumun onunden gitmedi yatana kadarkaydirigubbakcemile3
ayyyy insallah hepimiz ruya gibi dogum yaparisss
anladım cnm sağol kaç gibi gitmişdin sen
günaydın bayanlar...
gunaydin annisler
bu sabah coook derin uyuyodum zor uyandim yahu
ama kocise kahvaltisini hazirladim yani:kedi:
gecede ruyamda normal dogum yaptim
bebisi emzirebilirmiyim dedim
verdiler emzirdim bi guzel :asigim:
ayyy cok guzeldi yaaa:asigim:
resmen yasadim dogum anini
ayaga kalkiymmi diyorum kalk diyolar
ama kanamam var diye dusunuyorum falan
bi uyandim hala dogurmamisim tuh dedimkaydirigubbakcemile3
dun dogumhanenin etkisinde kaldim galba
mavrulam yanlislikla begenmedim tusuna bastim
senin msginda kusura bakma canima.s.
geçmiş olsun... canım dualarımız seninle sen içini ferah tut hiçbişiy olmaz.
emziğin biri gece emziğiyse fosforludur rengi gece görünmesi açısından ama değilse normaldir yedek olarak iki adet paketli oluyor çoğu zaten...
ben alıcam sonra onu aramakla uğraşamam valla bulunsun ben biraz tedbirliyim bu konularda bende aven alıcam canım..
gözün aydın iş mevzuunu halletmene sevindim canım....
daha önceki randevunla birlikte kontrol tarihine girmiyorsan randevu almalısın yani bi önceki randevun 10 günü doldurdu mu bilmiyorum. ben ayın 16 sında gittim kontrole 26 sında rapor almaya gidicem yinede garanti olsun diye 26 sına randevu aldım.
bana vizite demediler lazım mı o? kimlik yeterli değil mi?:uhm:
canım benim randevum saat 1.30 da idi tabi muayneye girmem 3.30 u buldu tüp bebek hastalarıda var cünkü hocanın anca sıra geldi öbür randevumda saat 3.30 da ama sabah gircekmişim nst ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?