- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
aman canım çok geçmiş olsun...benim de bun sancım var uzanınca geçiyor diye sakinim şimdilik.bir de yarın misafirim var...
naber kucukprenscim?
sen bu saatte gelirmiydin??kaydirigubbakcemile3
bende bugun anneme gittim havada cok guzeldi
iyi geldi
yarın oğlumun anneannesi babannesi gelecek kıyafetleri dolabına yerleştiricez...pazar da resmini çeker paylaşırım sizinle kızlar..
iyi geceler tatlı rüyalar
kızlar ben bir mutfağı ziyaret edim :)) Azcık uzanıp tv bakim gelirim yine öptük hepinizi :))
Geceleri bende zor bela uyuyorum sabaha karşı dalıyorum sonra öğlen anca kalkıyorum :)) Günüdzde uyumak istemiyorum gece iyice zorlaşır diye.Geçen haftada bende vardı sürekli rahatsız edici bir baş ağrısı..Duş al yat canım biraz rahatlatıyor.Doktor olayıda bu zamandan sonra zor olur canım inşallah istediğin gibi içine sinen bir doktor bulursun canım.
iyi yapmissin kucuk prenscim
odamiz gelsin bende yikicam insallah canim
sen utulet onlari yaseminekaydirigubbakcemile3
dolaplara ortu yaptircakmisin?
bu çocuk da kaçar iyi geceler.
hee tamam canim tarif ederim ben sana yeriniay ben ütüledim canım yaa dayanamadımçok tatlılardı:lepi: dolaplara örtü yaptırıcam sayende inşallahkaydirigubbakcemile3
hee tamam canim tarif ederim ben sana yerini
gidip halledersin istersen
yada ben gidince bi soriym
adresini verirm gelip olcu alir kiz senden
a.s.
naber şekerler nasılsınız ben çok mutluyum kocacım nihayet geldi :lepi::lepi: gerçi daha sadece türkiyeye geldi ama yarın evde olcak işallah:Saruboceq:
gozun aydin canimnaber şekerler nasılsınız ben çok mutluyum kocacım nihayet geldi :lepi::lepi: gerçi daha sadece türkiyeye geldi ama yarın evde olcak işallah:Saruboceq:
naber şekerler nasılsınız ben çok mutluyum kocacım nihayet geldi :lepi::lepi: gerçi daha sadece türkiyeye geldi ama yarın evde olcak işallah:Saruboceq:
yok yok burda olurum özletmem kendimibayanssulusmileAyyyy canım çok sevindimmm. Yarından sonra seni görebilene aşk olsun yani :))) Arada uğra..aklinialirimsmiledelikafadulden
gozun aydin canim
yerimseniben
Gözün aydın canım.YArın büyük gün yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?