- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
iyiakşamalr kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben artık bunu atlattım canım...
Umursamıyorum kayınvaldem böyle...Paraya fazla düşkün...
Benim işime karışması canımı sıkıyor...
Vermiyorlar rahat ama allahtan uzağım çokta karışmaıyorlar yakınlaşmamam lazım...
Bende geçen hafta çok uykuluydum şükür atlattım ya...
kızlar memurların doğum izinleri 20 haftaya çıkarılmış bilgisi olan var mıı
Merhabalar güzel anneler. Doktordan geldik şimdi. Nihayet gönlüme göre bir doktor buldum. Kadın hiç bir şey sormaya gerek aklmadan patır patır herşeyleri anlattı. Gayet ilgili güler yüzlü,hayran kaldım. Zaten o kadar çok tavsiye ettiler ki kadından imzalı foto isteyecektim. Hatırlayanlar vardır belki ben 100 lük şeker yüklememi yaptırmadım. Doktora dedim ki tokluk değerim 146 çıkmıştı ben 100 lük yükleme yaptırmak istemiyorum. 160 üzeri tehlikeli,gerek yok dedi. Uçtum havalara. Dikkatli ol dedi sadece. Oğluşum 1.746 gr. Amniyo sıvımız,plesentamız problemsiz. Bebek biraz aşşağıda o yüzden ağrılarınız biraz fazladır dedi. (ah ahhhh) :))) Öyle işte,bugün keyfim yerinde :))
Pelincim gözünaydın canım maşallah kuzuna.. yaa benimki çok küçük offf senden 2hafta öndeyim ve benim kızım daha 1498gr.. ayy korkmaya başladım artık walla...
kizlar oglusumun son posta yikanacak esyalari ve benim lohusa camasir,pijama ne varsa hepsi yikandi,yarinda onlar ütülenicek kismetse..
sadece uyku seti kaliyor geriye,onuda bi ara yikarim,daha erken cünkü ilk etapta baska bi takim sericem zaten :))
üstümden inanilmaz bi yük kalktiii..
oh beee dünya varmis,benim kafa hastaligim bundanmis meger zemuszemus
Kızlar bugün moralim çok bozuldu
Hatırlarsanız 30 haftalıkken erken doğum tehlikesi geçirip ilaç kullanmıştım bu sabah biraz kanamam oldu nstde sancı çıkmadı ama kasılmalarım ara ara oluyordu.Ultrasonda çektirdim kendi doktorumda nöbetçiymiş ameliyathanede yakaladık onu muayene etti yumuşama var hiç iş yapma istirahat et dedi birde erken doğum tehlikesi için önceden aldığım ilacı tekrar kullanmaya başladım günde 3 kez alacağım o ilaçta tansiyonumu çok düşürüyor ve felaket kalp çarpıntısı yapıyor 38.haftaya kadar kullanırım herhalde.Anneme geçtim kızımla beraber. dua edinde herşey yolunda gitsin.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun.
iyi akşamlar canım hoşgeldin.
İsİs, anego, elff45, fenerbahCemre, funah, pelin87 nabersiniz kızlar.Ay öyle bir garibim ki canım bişeyler istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum bilmiyorumkismile laelaelaelaelae Süperim dimi :))))
iyilik valla seni sormalı?bende aynen öyle meyve mi yesem aburcuburmu yoksa ıhlamur mu kaynatsam karar veremedim grip oldum aslında şöyle bol limonlu ıhlamur iyi gider yanınada abur cuburcokacimcoook
İsİs, anego, elff45, fenerbahCemre, funah, pelin87 nabersiniz kızlar.Ay öyle bir garibim ki canım bişeyler istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum bilmiyorumkismile laelaelaelaelae Süperim dimi :))))
küçükprens,
bende dün gece rüyamda seni gördüm,ne kadar tuhaf dimi,hiç tanımadığın birisini rüyada görmek..geçen akşam rahatsızlanmandan çok etkilendim herhalde...:2:
kızlar küçükprense nolduki girmemiştim nete
iyilik valla seni sormalı?bende aynen öyle meyve mi yesem aburcuburmu yoksa ıhlamur mu kaynatsam karar veremedim grip oldum aslında şöyle bol limonlu ıhlamur iyi gider yanınada abur cuburcokacimcoook
Aaa hayırdır inşallah nasıl gördün acaba merak ettim şimdiboshayallersmile
İyiyim canım, o gün bi acil maceramız oldu da sancım varmışeyvahedigeldismile Ama iyiyim merak etmeyerimseniben
Aynen!! Dolaba gidip geliyorum ne yesem diye
iyi akşamlar kızlar bebişlerini görenlerin gözü aydınnnnbayadır bakamadım topiğe bi göz gezdireyim ben de bu aralar uykusuzluktan şikayetçiyim gündüz de uyuyamıyorum bütün gün bi baş ağrısı musallat oldu ki sormayın uyumayı ösledim yaaa kerata da geceleri hareketleniyor maaşallah bide doktor değişeceğim yine araştırmadayım maalesef :2:
yarın oğlumun anneannesi babannesi gelecek kıyafetleri dolabına yerleştiricez...pazar da resmini çeker paylaşırım sizinle kızlar..
iyi geceler tatlı rüyalar
Geçmiş olsun canım.Ihlamur yap sen en iyisi bol limonlu.
ayy canım geçmiş olsun ben de hemen ıhlamura sığındım hamilelik boyunca hep de iyi geldi sağolsun..
isis iyiyiz canım sağolasın...iştahlar tavan yaptı dimi arıkkaydirigubbakcemile3
yarın oğlumun anneannesi babannesi gelecek kıyafetleri dolabına yerleştiricez...pazar da resmini çeker paylaşırım sizinle kızlar..
iyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?