2010 Aralık Anneleri

valla öyle rüyalar görüyorum ki sormayın zaten saçma sapan rüyalarım vardı şimdi dahada saçmalaşdı yorum bile yapamıyorum artık.ama normalmiş kabuslar falan.bu arada tugba girmemiş heralde bugün hiç umarım iyidir.

canım bence de yüz verme sakın.
doğum öncesi ne taşınması ya
hem bir de kira vericeksiniz boşuna.
böle akıl vericekelrine paar versinelr ya
herkes ne akıllı dimi.
boşver salal gitsin.
budurumda eşin seni kırmaz zaten.
klava::1rolleyes:klava:

kızlar memurların doğum izinleri 20 haftaya çıkarılmış bilgisi olan var mıı

ahhhh nerde o güler
öle bi yükseltme hamlelekeri olucaktı am daha yasalaşmadı sanırım.

doktorun hayırlı olsun ttalım.
evet ya şu doktorlar herşeyi sormadan anlatsaar dimi.
enim doktorda sormadan ne kilo sölüo ne başka bişi.
ama ben 2. doktora başlıcam haftaya
bakalım bu nasıl
bebişine d emaşallah kuzum.
kocaman oluyolar ne gzüel.
:lepi:kaydirigubbakcemile2
Pelincim gözünaydın canım maşallah kuzuna.. yaa benimki çok küçük offf senden 2hafta öndeyim ve benim kızım daha 1498gr.. ayy korkmaya başladım artık walla...

canım sana bebişlerin takibi topiğinde d eyazdım
her bebeğin aynı olması bmümkünmü bebeğim ya
biz hepimiz aynımıyız
bak mesela en fitimiz sensin bence
kızın da sana çekicek galiba
sağlıklı olsunalr da önemli değil
zaten doğunca çok çabuk kilo alıyoalrmış
sen sütünle tospa yaparsın onuuu.
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ohhhhhhhh geçmiş olsunnnn
ahhhhhhh ahhhhhhhhhhh diyorum bu işi bitirenelri görünce
en izne çıkınca başlıcam
nasıl yapıcam onca şeyi bilmem
:bbo::bbo:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCADIARZUCADIARZU

canım geçmiş olsun.
sen sakın yorma kendini.
dinlen bol bol
o ilacı evriyoalr duymuştum bende
boşver
sağlıkla zamnında gelsinelrde içilir napıcaksın.
herşeye onlar için katlanıyoruz.

dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşamlar canım hoşgeldin.

hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bu akşam pek uykuluyummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

İsİs, anego, elff45, fenerbahCemre, funah, pelin87 nabersiniz kızlar.Ay öyle bir garibim ki canım bişeyler istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum bilmiyorumkismile laelaelaelaelae Süperim dimi :))))

İsİs, anego, elff45, fenerbahCemre, funah, pelin87 nabersiniz kızlar.Ay öyle bir garibim ki canım bişeyler istiyor ama ne olduğunu bilmiyorum bilmiyorumkismile laelaelaelaelae Süperim dimi :))))

iyilik valla seni sormalı?bende aynen öyle meyve mi yesem aburcuburmu yoksa ıhlamur mu kaynatsam karar veremedim grip oldum aslında şöyle bol limonlu ıhlamur iyi gider yanınada abur cuburcokacimcoook

iyilik valla seni sormalı?bende aynen öyle meyve mi yesem aburcuburmu yoksa ıhlamur mu kaynatsam karar veremedim grip oldum aslında şöyle bol limonlu ıhlamur iyi gider yanınada abur cuburcokacimcoook

Geçmiş olsun canım.Ihlamur yap sen en iyisi bol limonlu.

iyiyiz şekerim sen nasılsın? Hepimiz aynı canım,doymak ne demek unuttuk vallahi :)))

küçükprens,
bende dün gece rüyamda seni gördüm,ne kadar tuhaf dimi,hiç tanımadığın birisini rüyada görmek..geçen akşam rahatsızlanmandan çok etkilendim herhalde...:2:

Aaa hayırdır inşallah nasıl gördün acaba merak ettim şimdiboshayallersmile

kızlar küçükprense nolduki girmemiştim nete

İyiyim canım, o gün bi acil maceramız oldu da sancım varmışeyvahedigeldismile Ama iyiyim merak etmeyerimseniben

Aynen!! Dolaba gidip geliyorum ne yesem diye

ayy canım geçmiş olsun ben de hemen ıhlamura sığındım hamilelik boyunca hep de iyi geldi sağolsun..

isis iyiyiz canım sağolasın...iştahlar tavan yaptı dimi arık
kaydirigubbakcemile3

aman canım çok geçmiş olsun...benim de bun sancım var uzanınca geçiyor diye sakinim şimdilik.bir de yarın misafirim var...

Valla ne doymaz bişi olduk ya :)) Önceden bi kahve bi çay tamamdı.Şimdi ne var ne yokl silip süpürüyorum :)) Bu ay ki alışveriş baya kalabalık olcak galiba delikafadulden

naber kucukprenscim?
sen bu saatte gelirmiydin??kaydirigubbakcemile3
bende bugun anneme gittim havada cok guzeldi
iyi geldi

iyi akşamlar kızlar bebişlerini görenlerin gözü aydınnnn bayadır bakamadım topiğe bi göz gezdireyim ben de bu aralar uykusuzluktan şikayetçiyim gündüz de uyuyamıyorum bütün gün bi baş ağrısı musallat oldu ki sormayın uyumayı ösledim yaaa kerata da geceleri hareketleniyor maaşallah bide doktor değişeceğim yine araştırmadayım maalesef :2:

Geceleri bende zor bela uyuyorum sabaha karşı dalıyorum sonra öğlen anca kalkıyorum :)) Günüdzde uyumak istemiyorum gece iyice zorlaşır diye.Geçen haftada bende vardı sürekli rahatsız edici bir baş ağrısı..Duş al yat canım biraz rahatlatıyor.Doktor olayıda bu zamandan sonra zor olur canım inşallah istediğin gibi içine sinen bir doktor bulursun canım.

yarın oğlumun anneannesi babannesi gelecek kıyafetleri dolabına yerleştiricez...pazar da resmini çeker paylaşırım sizinle kızlar..
iyi geceler tatlı rüyalar

kızlar ben bir mutfağı ziyaret edim :)) Azcık uzanıp tv bakim gelirim yine öptük hepinizi :))

Geçmiş olsun canım.Ihlamur yap sen en iyisi bol limonlu.

ayy canım geçmiş olsun ben de hemen ıhlamura sığındım hamilelik boyunca hep de iyi geldi sağolsun..

isis iyiyiz canım sağolasın...iştahlar tavan yaptı dimi arık
kaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar.genelde çabuk atlatırım bakalım inşallah yine öyle olur.
yarın oğlumun anneannesi babannesi gelecek kıyafetleri dolabına yerleştiricez...pazar da resmini çeker paylaşırım sizinle kızlar..
iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceleeeer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…