2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar..
kocacığım adapazarına düğüne gidecek bugün yalnızım(öğlen misafirim gelecek de akşam zor geçecek(
yarın da burda düğün varmış kayınvaldem gelecek kocamla birlikte...

günaydın şeker anneler
babamız çalışıo bugün kızımla yalnız kaldık
kahvaltı yapalım geliriz

günaydın kızlar. ben dün paşamı görmeye gittim.
diğer dr un dediği gibi iri bi bebek değilmiş. ama toplu bi bebek dedi dr
ve oğlum doğum pozisyonunu almış başı aşağıdaymış
dr uma kalsa sezeyan yapacaktı. iiki başka bi dr a göründüm.
bu haftadan sonra dr değiştirmek zorunda kalıcamm
renkli ultrasona girdik ama bizim yaramaz yüzünü kapattı hemde ayağıyla
ama sağlıklı olduğunu bilme yetti bana

Maşallah canım kuzuna.. zaten bu doktorların bi ortası yok ya iri ya zayıf bi bebek :)
Sen normal yapmak istiyorsun dmi ?

günaydın güzel anneler.

desirecim gözünaydın canım oğlunu görmüşsn.. doktorların çoğu böle sanırım. işin kolayına kaçıolar hemen sezeryan diolar. bizi saf falan sanıolar galiba klava: allahtan benim doktorum direkt normal doğumu önerdii..

Günaydın güzel anneleeerrr hihoyyyt
Nasılsınız bakalım? Biz çok iyiyiz bugün kızımla..
İlk defa dun gece sancı,kasılma olmadan deliksiz bi şekilde uyuduk :))

günaydın herkese.

desire iyi yapmışın başka doktora gitmekle ne meraklı bu millet zorla sezeryan yaptırmaya.

oyy yerim ben onun ayağını, maşallah kuzuna canım, nasıl başarıyolar bilmiyorum kafanın yanına kadar ayaklarını götürmeyi, benim kızımında ayağı en son gittiğimizde kafasının yanındaydı. Doktorları hiç anlamıyorum, bi de yemin ediyolar bunlar, sezeryan resmen ameliyat, nasıl bunu önerebiliyolar. Benim doktorum da nasıl istiyosun diye sormuştu ki bu bile beni çok sinir etmişti, ne demek nasıl istiyorum, normal olabiliyoken neden sezeryan olsun ki. Normal dediğimde de hımm o zaman senin doğumuna bu ebeler girecek dedi. Ben ebelerimi seviyorum zaten, bi aksilik olmasın da girmesin doktor doğuma. çok da hevesli değilim elin adamına oramı buramı göstertmeye:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Gözün Aydın cnm Allah saglicakla kavustursun gecen gün bende goremedim elini yüzüne kapamış parmak emmiyordu:))

günaydın güsel anneler :))

desirecim ii yapmışsın istemeyen birinede sezeryan önerilmez tıbbı bir mecburiyet yoksa çocuk kandırır gibi bune yaa evvelden millet nasıl doğum yapıyomuş hiç düşünmüyorlarmı beklemek uğraşmak işlerine gelmiyodur bence

gözünaydın tatlım ....maşallah miniğinede

günaydın kızlar, nasılsınız?
Yaw kocam bugün giderken beni öptü, sonra da dedi ki bebek gibi kokuyosun. Ben de farkettim ki süt kokusu var bende, daha emzirmiyorum bile, normal mi bu yaaa. Ömür boyu bu kokuyla yaşamıycam dimi
akannehir

Canım süt gelmiyor mu? Onun kokusu işte.. Benim çok hoşuma gidiyor valla :))
En güzel koku,keşke hep öyle koksak :))

sanırım hayır çünkü bende ilk iki üç ay süt kokuyodum artık hiç yok o koku.

:))))) vallahi güldüm haa iyi iste tatlım bebek gelmeden kokusu geldi bile normalmiş süt gelmesi ama sıkmayın diyolar. Ana sutu kokusu gibi olurmu ne güzel iste..

Canım süt gelmiyor mu? Onun kokusu işte.. Benim çok hoşuma gidiyor valla :))
En güzel koku,keşke hep öyle koksak :))

geliyo canım, ama tenimde kokması garibime gitti. Bilmiyorum ki güzel bişey mi, sabah kocişim gayet mutlu ve hoşuna gitmiş bi şekilde söyledi ama ben bi tuhaf oldum. İyi bişey mi ki bebek gibi kokmak. Yani kadın gibi kokmak varken bebek gibi kokmak sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…