Canım eğer uzak değilse kesinlikle tavsiye ederim. Kadıncağız çok güleryüzlü. neredeyse 8. aya gireceğim herşeyi en baştan anlattı. Ne yenmeli,hangi ilaçlar kullanılmalı,nasıl yatılmalı...
Birde benim 3. aydan beri vajinal ağrılarım had safhada. 3 doktor değiştirdim hepsi normal ağrılar dedi ama bu kadın ben sormadan bebek biraz aşşağıda ağrın çok oluyordur kendini yorma dedi. Şimdiye kadar takibimi yapan doktorun numarası yok bende,Birsen hanım hemen kartını verdi cebim yazıyor bir problem olursa arayabilirsin dedi. Nitekim kesinlikle tavsiye ederim. Hastanede gayet temiz ve nezih. Denemekte fayda var. Seveceğine eminim.
Çok çok geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen,az kaldı idare edeceğiz artık. Ama moralini bozmadan..
Güzel anneler kıskandırmak gibi olmasın ama anneannemiz tüm çamaşırlarımızı yıkamış ütülemiş kaydirigubbakcemile3 Doğumdan sonra 10-15 gün kadar orada kalacağım için çantamızı falan hazırlıyor şimdi. Bir gecelik ve iç çamaşırı kaldı. Onları da tamamlarsak hazırız inşallah.
Ohh maşallah valla, benim annem yanımda yok sende at havanı:lepi: Ben annemi isterimmmmmmdelikafadulden
seyracım bol bol dinlen hiç bi iş yapmamaya çalış inşallah sorunsuz atlatırsın.
peliiin burdamısın.geçen seni rüyamda gördüm tuhaf bi rüyaydı
Ohh maşallah valla, benim annem yanımda yok sende at havanı:lepi: Ben annemi isterimmmmmmdelikafadulden
Ben geldiiimm
Nasılsınız güzeller
Yirim seni güzel hatun :))
Anammm. Hayır olsun cemile'cim. Nasıl gördün? Bu aralar kendimi kötü hissediyorum. Annemi ablamı çok kırıyorum,kafam pek yerinde değil. Neyseki bugün doktordan memnun kalınca daha iyi hissetmeye başladım. Belki bu sıkıntıları görmüşsündür canım benim.
(bu arada hapsuruk da pelin ya,böle yazarken ben değilsem rezil olucam diye düşünüyorum hep ) Öleyse gülmeyin bana :)))))
kız pelin boz kimse onu gördüm işte sen değilmisin o
bi kere baslarsan devami gelir, duramazsin hihoyyyt
evet minnacik seyler,file bahane beklemek sahane diyorsun yani kaydirigubbakcemile3
kzılaaarr ben geldim..kasıklarımda sancı var ayaklarımı uzatınca rahatladım biraz..kocis de yemek siparis verdi sağolsunopuyorumnanaktan
ya kızlar benim yavruş saatlerdir durmadı kıpır kıpır..yerini mi beğenmiyorki acep???
bir de bugün aklıma 2. bir isim düştü..BEYZA
BEGÜM MÜ BEYZA MI?:)
Begümmm :)))zemuszemuszemuszemus
kzılaaarr ben geldim..kasıklarımda sancı var ayaklarımı uzatınca rahatladım biraz..kocis de yemek siparis verdi sağolsunopuyorumnanaktan
ya kızlar benim yavruş saatlerdir durmadı kıpır kıpır..yerini mi beğenmiyorki acep???
ne bağırıyon bacım :)) kaydirigubbakcemile3 Hee benim o. Nasıl gördün merak ettim. Ne işler çeviriyodum yine?
begüm bencede
ayy öyle karışık saçma bi rüyaydı.sizin izmirde bi akrabanız vefat etmiş 40ı çıkmış sözde evinize dönceksiniz.ama yedi sülale çoluk çocuk burdasınız ve bütün akrabaların bayağı esmer kara kara hepsi yani.bende adanalı olduğunuzu düşünüyorum nedense.sonra annem geliyo gösteriyorum tanıştırıyorum ama siz zaten birbirinizi tanıyomuşsunuz.sonra biz birlikte ayrılıyoruz bulunduğumuz yerden yoldan geçerken bir sürü uçak görüyoruz.sende diyosun ben almanyaya gitcem sözde orada doğmuş büyümüşsün.işte bunları anlatırken gidiyoruz hemde sen diyosun çok acıktım diye bi tanıdığın varmış oraya gidelim diyosun bende diyorum benim kuzende geldi mersinden gel yanına gidelim karnını da doyurursun hemde.işte yanına gidiyoruz sonra uyandım galiba sanırsam rüya bittiiiisempatiksalakcinni
bencede begum
hatta begumhan bile olabilir
bizim okulda bi kiz vardi begumhan diye
butun okul asikti kiza
guzel hatundu vesselamkaydirigubbakcemile3
begüm bencede
ayy öyle karışık saçma bi rüyaydı.sizin izmirde bi akrabanız vefat etmiş 40ı çıkmış sözde evinize dönceksiniz.ama yedi sülale çoluk çocuk burdasınız ve bütün akrabaların bayağı esmer kara kara hepsi yani.bende adanalı olduğunuzu düşünüyorum nedense.sonra annem geliyo gösteriyorum tanıştırıyorum ama siz zaten birbirinizi tanıyomuşsunuz.sonra biz birlikte ayrılıyoruz bulunduğumuz yerden yoldan geçerken bir sürü uçak görüyoruz.sende diyosun ben almanyaya gitcem sözde orada doğmuş büyümüşsün.işte bunları anlatırken gidiyoruz hemde sen diyosun çok acıktım diye bi tanıdığın varmış oraya gidelim diyosun bende diyorum benim kuzende geldi mersinden gel yanına gidelim karnını da doyurursun hemde.işte yanına gidiyoruz sonra uyandım galiba sanırsam rüya bittiiiisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?