merhaba kizlar nasilsiniz?
6 sayfa birikmis,dönemicem..
insallah herkes iyidir...
rüyamda QSU,AYSEDURU ve aramizdan bir kiz bebek annesini daha gördüm ama cikaramiyorummm..
dördümüz oturuyorduk..hayirlara ciksin insallah,ilk 4 olmayalim kizlar aklinialirimsmile
en baştakiler güzelmiş gerçekten ikram ederken falan çok hoş olur bence farklı farklı figürler oluyorsa yoksa birini seçtiriyolar?
selam kızlar ...anca oturabidim.odamız geldı bugun.dunde bebışın esyaları yıkadım.akşama utuluyebilırsem.yerleştrcem.malum bizmki erken doğacak.bakalım pazartesi izmire gtcez dua edın de bı sorun çıkmasın...
merhaba kizlar nasilsiniz?
6 sayfa birikmis,dönemicem..
insallah herkes iyidir...
rüyamda QSU,AYSEDURU ve aramizdan bir kiz bebek annesini daha gördüm ama cikaramiyorummm..
dördümüz oturuyorduk..hayirlara ciksin insallah,ilk 4 olmayalim kizlar aklinialirimsmile
İYİ AKŞAMLAR KIzLAR UMARIM HERKES İYİDİR
dünden beri giremedim malum sancım vardı düm
demiştim nst ye bağlandım ve sancım bi tane çıktı
çok şükür önemsiz yani erken doğumla
ilgisi yok dedi kum döküyormuşum onun
sancısıymış eee bide alltan baktı açılma varmı
diye çok şükür çok sıkı hiç açılma yok dedi nasıl rahatladım anlatamam size
rabbim kimeye o korkuyu yaşatmasın
hepimiz günüde sağlıkla alırız inş yavrularımız :Saruboceq:
kızlar gündüz öksürmüyorum artık ama akşam yatınca öksürüyorum hem de istifra edecek kadar..acaba reflü mü oldu bende diyorum..
dugunden geliyorum..bir bucuk saat oturdum benim herifle ciktik geldik eve.kayinvalidegil dugundeler daha ama guzel oluyor marasli dugunu cok guzel halay cekiyolar..zemuszemus:teytey:
yaaa yemeklerini pastalarini yemeden geldim yaaa ona yanarimcokacimcoook
aci tursu peynir cerezlerinden yedim bi de pide hihoyyyt
durmak isterdim ama popom agridi otur otur .bi de halay mendili verdiler bende bebisime uzattim ama o karnimda halayini cekiyordu.muziktenmidir nee zimbir zimbir hic durmadi keretaa....ama yoruldum ne yaptiysam artikmafoldumben
kızlaarr bu akşam da sorucam dün okuyamayanlara;
begüm mü beyza mıı:)))
bence beyza a.s
begüm zemuszemus gerçi beyzada çok güzel opuyorumnanaktan
kızlar az abur cubur yiyip tvye bakcam yorulmuşuz baya yavruşumla..geliriz yine..
teşekkür ederiz...ben begüm da kararlıydım ama beyza kafamı karıştırdı.eşim de beyza diyor.:uhm:
herkeslee gitmisfisfisfis
merhabalr kızlar. Bende burdayım,nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?