gonder kucukprense utulerini o iyi taktik bulmus kaydirigubbakcemile3
benimkileride gondercem wallakaydirigubbakcemile3
valla bisim ütüleri gören kadın bidaa gelmes temizliğe falan yazık olur prensime :))
Benim kızımda 3.900 doğmuştu :) 32+5 de 2.700 demişsin benimki 32+0 da tam 2 kiloydu 37.haftada 3 kilo oluyorlar normal gelişimde yani senin bebeğinin Maşallahı var canım
Benim bir doktor arkadaş vardı temizlikçi gelecek diye bulaşıkları bile yıkamamıştı siz gene iyisiniz
valla bisim ütüleri gören kadın bidaa gelmes temizliğe falan yazık olur prensime :))
dr umda 1 kilo daha alır 3.700 olur dedi sağlıklı olsunlar yeter ki senin kızn kaç yaşında
bide bebis olunca yandin sen o zamankaydirigubbakcemile3
onlarin cok utusu cikiyomus annesiiii
Benim kızım Kasımda 2 yaşına girecek seninki kaç yaşında
valla bayılıyorum öyle rahat insanlara çok da özeniyorum ben temizlikten bigün evvel ön hazırlık yapıyorum evi temizliğe hazırlıyorum ki kadın rahat iş yapsın die ...
benimkide martta 3 yaşına girecek çok geçiyo değil mi hamilelik ben şimdi çok zorlanmay başladım
Senin durumun benden iyi o zaman.Bende çok zorlanıyorum erken doğum tehlikem var ilaç kullanıyorum kızım sürekli kucağıma çıkmak istiyor uzansam karnımın üstünden bir sağa bir sola atlıyor uyuması herşeyi çok zor geliyor ama onunla vakit geçiriyorum işte iyiki var doktorum bana iş yapmayı yasakladı bende annemde kalıyorum sağolsun annem olmasa ne yapacağım Allah başımızdan eksik etmesin
Ay kızlaaar eşimle webcam'le görüştük görseniz komediydi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?