2010 Aralık Anneleri

ooooooooooo kalabalığız bugün
genel görüş ana kucağı almam yönünde heralde.
e-bebeğe bakıcam
oraya burun aspiratörü almıştım onu değiştirmeye gidicem
fiyatalrı yazzarım size.
çok uzun süre kullanmıyacağımız için
bende çok pahalı bişi almak istemiyorum
yaz biizm arabazım eski biraz
arkada emniyet kemeri yok nasıl bağlıcamki.
ama dediğiniz gibi portbebededen daah iyidir heralde.
offf kararsız kaldım .

kızlar burun aspiratörü alırken dikkat edin.
şu bildiğimiz aspiratörler bi işe yaramıyomyş
arkadaşım tavsiye etti.
eczanelerd satılıyomuş
otribebeninki çok iyiymiş.

Benim bir doktor arkadaş vardı temizlikçi gelecek diye bulaşıkları bile yıkamamıştı siz gene iyisiniz

valla bayılıyorum öyle rahat insanlara çok da özeniyorum ben temizlikten bigün evvel ön hazırlık yapıyorum evi temizliğe hazırlıyorum ki kadın rahat iş yapsın die ...

ütü demişken yarına ütülemem gereken bi gömlek var gidiyim ütülüyim bari öpüyorum hepinisi yarına görüşürüs kısmetse ...

benimkide martta 3 yaşına girecek çok geçiyo değil mi hamilelik ben şimdi çok zorlanmay başladım

Senin durumun benden iyi o zaman.Bende çok zorlanıyorum erken doğum tehlikem var ilaç kullanıyorum kızım sürekli kucağıma çıkmak istiyor uzansam karnımın üstünden bir sağa bir sola atlıyor uyuması herşeyi çok zor geliyor ama onunla vakit geçiriyorum işte iyiki var doktorum bana iş yapmayı yasakladı bende annemde kalıyorum sağolsun annem olmasa ne yapacağım Allah başımızdan eksik etmesin

evet canım iyiki annelerimiz var benimkide sürekli kucak istiyor bazen ayağa kalkmak bile zor geliyor ama o sözkonusu olunca kendimi çok zorluyorum onunla öceki gibi ilgilemeye çalışıyorum ama zorlanıyorum bakalım bebek gelince ne yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…