2010 Aralık Anneleri

ay canım inanmıyorum sana niye yapıyosun temizlik yatıp dinlen geçmiş olsun dualarımız seninle.... dikkat et kendine... burda merak ediyoruz valla...

maşan kaç mm cnm onuda yazarmısın :)

saloon pro olan modeli 38mm sanırım ince değil baya kalın...

resim buldum bi siteden...

Canım doktoruna sordun mu ?

Ayy kızlar nazar nazar valla Dualarımız sizinle (

yok canım sormadım. bu zamanlarda normaldir diye düşündüm ama devam ederse sorucam.

geçmiş olsun hepinize dinlenin bol bol. özümcüm sende activa var sindirim için onu ye istersen bi süre iyi geliyor

sağol canım, şimdilik sıcak suyun içine limon sıkıyorum hep rahatlatır o beni, azıcık faydası oluyo, activayı ilk çıktığında almıştım yıllar önce hiç faydasını görmemiştim ama yine denerim bakalım.

teşekkür ederim cnm hemen almam lazım tabi önce saçımı kestirip kırıklarımı aldırıp artı rengini değiştirdikten sonra ama cidden senin çok hoş olmuş saçların

canım benim cok gecmiş olsun ay bende heyecanlandım ya.Allah yardımcın olsun canım ..

sagol canim sanada gecmis olsun, bebis artik mideye iyice baski yapiyo...

evet canım bu dönemde şikayetler gittikçe artıyo.

canım hafif hafif bel ağrısı gibi başlayıp zamanla eşit aralıklı ağır sancılara dönüyo ama ağır derken artık doğumhaneye çoktan gitmiş olursun o kadar ağırlaşıp sıklaşana kadar.

teşekkür ederim cnm hemen almam lazım tabi önce saçımı kestirip kırıklarımı aldırıp artı rengini değiştirdikten sonra ama cidden senin çok hoş olmuş saçların

çok teşekkür ederim :1hug: bu bendeki eski versiyonu yeni modeli çıkmış yine bu şekilde kalın ... bende kestiremiyorum artık 1,5-2 ay sonra bende kestiricem aslında düz kullanıyorum ama kırıklarım çok olunca böyle dalgalı çok belli olmuyor düz yapınca hemen uçlar bozuluyo kırık olunca bi bakıma giricez hep beraber doğumdan sonra olumunekankayizsmile

Dinleniyorum tatlım,öyle demeyin yaa.. temizlik yapmasam koşu bandında koşmak gibi daha çılgın fikirlerim vardı aklinialirimsmile

Bugünden beri çok hareket etmiyor da ondan sordum canım
Benim sancım dünden beri var suni sancıya gerek kalırmı tatlım? anlatılanlara göre pek hoş bişe değil de..

Canım zaten açılmam da var benim 1 cm şuan ne haldedir kim bilir kaydirigubbakcemile3
Bi de 2 hafta önden gidiyoduk.. Doktor da doğum hakkında bu kadar rahat konusunca bende de bi rahatlık var sağlık durumu iyi olduğu için
O yuzden gelsin artık bu stresle yoksa doğumdan önce kalpten gidicem

O nasıl bi enerjiydiiii kaydirigubbakcemile3 yoksa ben size kızıyodum niye temizlik yapıyosunuuuuz kendinizi düşünmüyosanız bebeği düşünüün diye sempatiksalakcinni
size haber vericem canım mutlaka

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum kızlar...
Ayşecim aklım sende kalacak valla...
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum...

tesekkur edrim bilgilerin icin a.s.

hadi bakalim hayirlisi, saglikla gelsinlerde iki gun once uc gun sonra hic onemli degil

anlıyorum seni ayşecim.. bendede inanılmaz bir enerji üstelik son zamanlar atak geçirecek kadar şekerim düşmesine rağmen.. ama sancım yok çok şükür.. sancım olsa hareket edemezdim bu kadar..çatı ağrısı bile hissetmiyorum son sıralar.. bi bulantım bi göbeğim var gebeliğimle ilgili..

Bunların hepsini gerçekte yaşayacaksın canım inşallah,
Rüyan bu anlama geliyor:)))
Yağmurcuk emecek emecek cuk diye çekip bırakınca,
süler yüzüne fışkıracak,
O süt suratta süt ıslaklığı olacak,
Sonra senin yüzünü silmene iizn vermeden bi daha yakalyacak memeişini,
Ayy emzirmek var ya harika bir duyguymuş,
İnşallah hepinizin bol bol sütleir olur da,
Saatlerce emzirirsiniz bebelerinizi,
Ama sabırlı olmak lazım bu işte.

mrh kızlar bugün oglusumu gördüm allaha şükür hersey yolunda normalde 32+1günlügüz ama dr dedigine göre usg bi hafta 10 büyük yani nerdeyse 34 haftalıkmıs 2200 gr olmus aklıma takılan büyük olması erken dogum mu acaba??

tesekkur edrim bilgilerin icin a.s.

hadi bakalim hayirlisi, saglikla gelsinlerde iki gun once uc gun sonra hic onemli degil

hayırlısı tatlım doğru söylüyosun :ecrin_bebek:

Sancı olsada takmazsın seeen.. :)) çünkü inanılmaz bi enerji ya kafamçokkarıştı
tatlım senin bulantıların devam ediyor mu halen?

ay ayşecim ben kendi derdime daldım seni unuttum..
şimdi nasıulsın canım sancılar gelip gidiyomu.
merak ettim valla
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun(amin)

nezaketcim saol canım benim...biraz rahatlar gibiyim sanki...

kızlar enerjinizin çok olduğundan bahsetmişsiniz geçen bi yazı okudum
doğumdan 3 4 gün önce vucütta enerji açığa çıkıomuş
anne kendini çok zünde hissediomuş
sakın kendinizi yormayın enerjinizi saklayın yazıodu
doğumda ihtiyacımız olan enerjiymiş bubilmiyorumkismile

slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…