Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
Dün akşamdan beri belli aralıklarla sancılarım oldu,önemsemedim
Sabahleyin yine devam ediyodu ama evdeki herşey gözüme batmaya başlamıştı giriştim salondan yatak odaları lavabolar.. heryeri incik cıncık heryerini temizledim
Yine temizlik yaparken de eşit aralıklarda sancılar gelmeye devam etti..
Doktorumu aradım ben şuan hastanede değilim ama sancılar belirli aralıklarda geliyorsa doğum başlamış olabilir dedi akannehir eğer ters bi durum olursa doktoru arayıp hastaneye geçicez
Duanızı eksik etmeyin benden.. çok korkuyorum :gitme:
maşan kaç mm cnm onuda yazarmısın :)
aaa ama yalniz degilsinki bak burda kac kisiyiz, aglama canim olumunekankayizsmile
Canım doktoruna sordun mu ?
Ayy kızlar nazar nazar valla Dualarımız sizinle(
geçmiş olsun hepinize dinlenin bol bol. özümcüm sende activa var sindirim için onu ye istersen bi süre iyi geliyor
ay canım inanmıyorum sana niye yapıyosun temizlik yatıp dinlen geçmiş olsun dualarımız seninle.... dikkat et kendine... burda merak ediyoruz valla...
saloon pro olan modeli 38mm sanırım ince değil baya kalın...
resim buldum bi siteden...
Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
Dün akşamdan beri belli aralıklarla sancılarım oldu,önemsemedim
Sabahleyin yine devam ediyodu ama evdeki herşey gözüme batmaya başlamıştı giriştim salondan yatak odaları lavabolar.. heryeri incik cıncık heryerini temizledim
Yine temizlik yaparken de eşit aralıklarda sancılar gelmeye devam etti..
Doktorumu aradım ben şuan hastanede değilim ama sancılar belirli aralıklarda geliyorsa doğum başlamış olabilir dedi akannehir eğer ters bi durum olursa doktoru arayıp hastaneye geçicez
Duanızı eksik etmeyin benden.. çok korkuyorum :gitme:
sagol canim sanada gecmis olsun, bebis artik mideye iyice baski yapiyo...
tecrubeli annelerimiz, sancilar nasil oluyo?
benim gecen gece cok fena agrilarim oldu sanki sag ve sol tarafima milyonlarca igneler batiyomus gibi, o agri geciyo bu sefer gobegimin alt ve ust tarafindan skistiriliyomus gibi oluyodu, dogum yapacagim hastaneyi aradim gelin bakalim dediler, nst'ye filan bagladilar, sonuc olarak korkulacak bisey yok ama bundan sonra hep dinleniyoruz yuruyus filan yok erkenden gelmesine hic gerek yok dediler..birde bebegin yeri dar dediler, buda agrilara sebep olabiliyomus
teşekkür ederim cnm hemen almam lazım tabi önce saçımı kestirip kırıklarımı aldırıp artı rengini değiştirdikten sonra ama cidden senin çok hoş olmuş saçların
ben çamlıcadakine gitmiştim.. o daha iyiydi forum istanbuldakinden.. hayırlı olsun mağazanız
bu cumartesi aynı şeyleri yaşadım canım.. zaten bulantılardan dolayı çok çekmiştim.. benimki travmatikti hatta. bu nedenle hafta sonu çok korktum.. şimdi kusmalar durdu ama bulantılarım var.. seninde Allah yardımcın olsun
aferin sana ayşecik.. doğurmayacaksanda doğurursun böylece... çılgın seni :))
uzat ayaklarını dinlen biraz emi
canım sancılar geldiğinde oğlumun hareket ettiğini hatırlamıyorum hiç, benimki suni sancıydı hastanede nstye bağlı, sürekli kontrol altındayken sancım geldi yani. ilk sancılar adet gibiydi, çok hafifti, ben yatmaktan belim ağrıdı diye bile düşünmüştüm.
sagol canim a.s.
ah canim sancin varken bide ise giristin!!! insallah kesilir aaslinda hastaneye gitsen ilac filan vermezlermi sancilari durdurmak icin, biraz erken degilmi!!
gecen bendede oldu ben gittim nstye bagladilar korkulacak bisey yokmus sadece yuruyus ve fazla hareketi yasak artik, erken gelmesine hic gerek yok, artik bol bol dinlenin dediler...
ay canım inanmıyorum sana niye yapıyosun temizlik yatıp dinlen geçmiş olsun dualarımız seninle.... dikkat et kendine... burda merak ediyoruz valla...
saloon pro olan modeli 38mm sanırım ince değil baya kalın...
resim buldum bi siteden...
canım benim cok gecmiş olsun ay bende heyecanlandım ya.Allah yardımcın olsun canım ..
evet canım bu dönemde şikayetler gittikçe artıyo.
canım hafif hafif bel ağrısı gibi başlayıp zamanla eşit aralıklı ağır sancılara dönüyo ama ağır derken artık doğumhaneye çoktan gitmiş olursun o kadar ağırlaşıp sıklaşana kadar.
Dinleniyorum tatlım,öyle demeyin yaa.. temizlik yapmasam koşu bandında koşmak gibi daha çılgın fikirlerim vardı aklinialirimsmile
Bugünden beri çok hareket etmiyor da ondan sordum canım
Benim sancım dünden beri var suni sancıya gerek kalırmı tatlım? anlatılanlara göre pek hoş bişe değil de..
Canım zaten açılmam da var benim 1 cm şuan ne haldedir kim bilir kaydirigubbakcemile3
Bi de 2 hafta önden gidiyoduk.. Doktor da doğum hakkında bu kadar rahat konusunca bende de bi rahatlık var sağlık durumu iyi olduğu için
O yuzden gelsin artık bu stresle yoksa doğumdan önce kalpten gidicem
O nasıl bi enerjiydiiii kaydirigubbakcemile3 yoksa ben size kızıyodum niye temizlik yapıyosunuuuuz kendinizi düşünmüyosanız bebeği düşünüün diye sempatiksalakcinni
size haber vericem canım mutlaka
günaydın kızlarrrrr
ben hep rüymda bebiş görüyorum.
emziriyodum yine bi bebek var aam yüzü tam belli olmuyo
göğsümü alamıyo ağzına bikaç denemeden sonra alıyo.
ama nasıl şiş göğsüm
nasıl süt gelio
beyaz beyaz görüyorummm
ohhhhh gelio diyorum
bebeğimin yüzüne sıçrıyo hatta süt oluyo yüzü.
gülüyoruz
çok garip bi rüyaydı.
ne demekki
amannn hayırlara çıksın
tesekkur edrim bilgilerin icin a.s.
hadi bakalim hayirlisi, saglikla gelsinlerde iki gun once uc gun sonra hic onemli degil
anlıyorum seni ayşecim.. bendede inanılmaz bir enerji üstelik son zamanlar atak geçirecek kadar şekerim düşmesine rağmen.. ama sancım yok çok şükür.. sancım olsa hareket edemezdim bu kadar..çatı ağrısı bile hissetmiyorum son sıralar.. bi bulantım bi göbeğim var gebeliğimle ilgili..
slm kızlar napıyosunuz ben sabah 9 dan beri hastanedeyim yeni geldik eve çok kusmaktan karnıma ağrı girdi serum felan verdiler nts çektiler şimdi daha iyiyim siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?