2010 Aralık Anneleri

Beylikdüzündeki hatunlar e-bebek burada mağaza açıyormuuuşşşş, forum istanbul da gezmiştim, çok eksikleri vardı ama konseptleri çok hoşuma gitmişti:lepi:

olur muyum dersin? aman napalım. ilk değil, son da olmaz........ laf aramızda erken gelebileceğini de sanmıyorum...:)

Hadi bakalım nasıl istersen öyle olsun diyelim...

Kızlar ayşe ne yaptı acaba dünden beri girmemiş...
Ve denizimde bugün gelmedi merak ettim eyvahedigeldismile

Ayy bunu okudum da dün kayınvalidemle yaptığımız konuşma geldi aklıma. Yazayım da siz de gülün kızlar.
Görümcemle sohbet ediyoruz,oğlunun doğumunu anlatıyor. Sancı çekerken yalnız mıydın canım ya yazık dedim. O da bizim gittiğimiz hastanede öyleymiş almadılar kimseyi dedi. Bende ben sordum alıyorlarmış(kendi hastanem için söylüyorum) dedim.
KV: Hiç bir hastanede almıyorlar,yok öyle bir şey.
Ben: Anne en son doğumu kaç ay önce yaptın
KV: Doğum yapmadım ama hastanelere gidiyorum
Ben: Sen hastaneye gittikçe doğumhaneyi geziyorsun herhalde,beni bile almadılar daha doğumhaneye dedim. Tabi gülerek söylüyorum bunları. Neyseki sustu.

15 yıl önce kim bilir nerede,ne şartlarda yapmış doğumu. Tecrübelerine saygı duyayım diyorum ama çıldırtıyor insanı yahu.
Coştum yine,neyse :))))

:1shok:Saçına böyle bakan çocuğuna nasıl bakar acaba:lepi:, zavallı saçlarım ve zavallı yavrummm

Okurken yoruldum

[/B]

Ay siz çok komiksiniz karı koca valla :lepi:

Karı koca yuvarlanıp gidiyoruz işte :)İlk deneyim olunca haliyla yorumlar da komik oluyor.Ama benim en çok hoşuma giden eşim bazen tiz bir sesle şarkı söylüyor sanki kızım ona eşlik eder gibi bi tekmeler sallıyor sormayın gitsin :) Eşim bunu keşfettiğinden beri ne zaman hoşuna gitmeyen bir şey söylesem tiz sesi ortaya çıkıyor dolayısıyla kızım da beni tekmeliyor :) Dedim ya yuvarlanıp gidiyoruz ,kızımızın her şeyini doyasıya yaşıyoruz çünkü o ailemizde herkes için ilk :) ilk gülüş ,ilk hıçkırık,ilk tekme ,ilk sancı,ilk doğum ,ilk bebek,ilk torun ....vs... :)

:1shok:Saçına böyle bakan çocuğuna nasıl bakar acaba:lepi:, zavallı saçlarım ve zavallı yavrummm

yok kız ben kendime bakmaktan çocuğa nasıl bakacağımı düşünüyorum 1,5 saat banyodan çıkmam ben bilmiyorumkismile bayanssulusmile ama düşüncen için çok sağol gaza geldim....

Okurken yoruldum

bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 bide beni düşün kaydirigubbakcemile3

Arada ne yapıyorsun onu merak ettim

slm kızlar..
ben çok kötüyüm ya ..
gece 3te berbat bi mide bulantısıyla uyandım...
ve sabah 6ya kadar sürekli çıkardım..
halada devam edio bulantı...
ay doğru düzgün yemek bile yiyemedim ya..
off hiç tadım yok..
eşimde işe gidicek birazdan taa sabah gelicek inş bişey olmaz dua edin bana..
çünkü hakkaten çok kötüyüm ben...

o da zormuş beee, napsın kadın, allah her isteyene nasip etsin inşallah evlat:Saruboceq:

zor tabi zor olmaz mı dul olup aile ile yaşamak zorunda kalmak. çok kısa bi süre evli kalmış ve boşanmış. (bu yalnızlık da biraz çeneye vurmuş olabilir) sadece çocuk değil ki ona yol arkadaşı olacak bi eş bile olsa yeter. işte bizimle avutuyo kendini o da. benim oğlumu sahipleniyo biraz. canım sıkılsa da bişey diyemiyorum. onun için geliyo iki günlük tatilimizde de zaten:) ya dilimde işte kızgınlığım, kıyamıyorum sonuçta...

uçurum geçmiş olsun niye olduki acaba yediğin birşey dokunmuşsa geçer İnşallah bebişin aç kalmasın yine birşeyler yemeye çalış canım olmazsa doktora git serumla rahatlarsın belki

canım kasım annelerinin bi topiği vardı bu konuyla ilgili. ailemizden ve eşlerimizden hamilelik incileri gibi bişeydi. oraya yazsana...

canım bi doktora git gıda zehirlenmesi felan olmayasın kan tahlili yaparlar ona göre hareket edersin... çok geçmiş olsun...

slm kizlar nasilsiniz?

ben hic iyi degilim, cok kotu hasta oldum, dun doktora gittim ilacta veremedi, kullanabilecegim tek antibiyotk penisilinli benimde penisiline alerjim var mafoldumben
ancak biraz agri kesici birazda bitkisel surup idare ediyorum, bol bolda pekmezi sicak suda eritip iciyorum...

ucurum sanada gecmis olsun canim...

geçmiş olsun canım, üşüttün mü acaba ya... dışardan falan bişey yedin mi dün. hafif bişeyler yemeye çalış ve yat dinlen bakalım. geçer inş...

ay noldu kızlar size böyleee geçmiş olsun çok..

içine limon da sık canım. hem keskin tadını alır, daha rahat içersin hem de c vitamini. ben de çok yaparım hasta olunca. geçmiş olsun...

canım kasım annelerinin bi topiği vardı bu konuyla ilgili. ailemizden ve eşlerimizden hamilelik incileri gibi bişeydi. oraya yazsana...
Çok teferruatlı bir şey değil zaten yazdığım :) Eşimin ilnginç yorumu için mavrulam öyle deyince daha ilginçleri de var babında yazdım :) Hamilelik incisi yazmak değildi maksadım :kedi: Yeri gelmişken aranıza yeni katıldım arada yanlışım olursa kusura bakmayın ve uyarırsanız çok çok sevinirim zira daha çok soracağım var.Benim için çok faydalı oldu bu forum.Düşünüp emek verenlerden ve üşenmeyip yazanlardan Allah razı olsun a.s.

ay noldu kızlar size böyleee geçmiş olsun çok..

içine limon da sık canım. hem keskin tadını alır, daha rahat içersin hem de c vitamini. ben de çok yaparım hasta olunca. geçmiş olsun...

sagolun kizlar, aman hamilelikte cok zor hic cekilmiyo hastalik!!!
hapsurmaktan karnima agrilar giriyoeyvahedigeldismile

sagol canim bide limonlu deneyeyimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…