olur muyum dersin? aman napalım. ilk değil, son da olmaz........ laf aramızda erken gelebileceğini de sanmıyorum...:)
merak da var tabi ama insan merak ettiğini sorar o problem değil de benimki biraz boğar soru sorarken. bi de kafası biraz farklı çalışıyo diyeyim. ince ayrıntılara gereksiz takılıp anlamsız sorular sorabiliyo. doktor ya bi daha getirme ya da sen de gelme diyebilir o derece yani... yalnız ne abarttım be.........:) üzüldüm bak şimdi. kıyamıyorum da. 50 yaşında ve bu duyguları hiç yaşamamış bi kadıncağız o da. dur erken gelirse götüreyim bari, hevesi vardır...
kusura bakma anlmadım ya :1hug: çok teşekküre derim canım benim...
saçlarıma neler yapmıyorum ki bayanssulusmile ama o resimde kullandığım elektrikli alet philips dijital seramik iyonlu saç maşası kalın olanından.... öylesine sarıveriyorum sonra birazcık spreyle sabitliyorum (Schwarzkopf gazsız) üzerine parlaklık veren sprey (avon) sıkıyorum.... öncesinde de bonacure şampuan ve saç kremi kullanıyorum tararken de lorealin absolut saç serumu var yağ gb onu sürüp tarıyorum parlaklık veriyo ve yumuşatıyo... :kedi: arada yaptıklarımı yazmıyorum bu kız sırf saçına çalışıyo diceksiniz....:kedi:
kusura bakma anlmadım ya :1hug: çok teşekküre derim canım benim...
saçlarıma neler yapmıyorum ki bayanssulusmile ama o resimde kullandığım elektrikli alet philips dijital seramik iyonlu saç maşası kalın olanından.... öylesine sarıveriyorum sonra birazcık spreyle sabitliyorum (Schwarzkopf gazsız) üzerine parlaklık veren sprey (avon) sıkıyorum.... öncesinde de bonacure şampuan ve saç kremi kullanıyorum tararken de lorealin absolut saç serumu var yağ gb onu sürüp tarıyorum parlaklık veriyo ve yumuşatıyo... :kedi: arada yaptıklarımı yazmıyorum bu kız sırf saçına çalışıyo diceksiniz....:kedi:
[/B]
Ay siz çok komiksiniz karı koca valla :lepi:
:1shok:Saçına böyle bakan çocuğuna nasıl bakar acaba:lepi:, zavallı saçlarım ve zavallı yavrummm
Okurken yoruldum
o da zormuş beee, napsın kadın, allah her isteyene nasip etsin inşallah evlat:Saruboceq:
Karı koca yuvarlanıp gidiyoruz işte :)İlk deneyim olunca haliyla yorumlar da komik oluyor.Ama benim en çok hoşuma giden eşim bazen tiz bir sesle şarkı söylüyor sanki kızım ona eşlik eder gibi bi tekmeler sallıyor sormayın gitsin :) Eşim bunu keşfettiğinden beri ne zaman hoşuna gitmeyen bir şey söylesem tiz sesi ortaya çıkıyor dolayısıyla kızım da beni tekmeliyor :) Dedim ya yuvarlanıp gidiyoruz ,kızımızın her şeyini doyasıya yaşıyoruz çünkü o ailemizde herkes için ilk :) ilk gülüş ,ilk hıçkırık,ilk tekme ,ilk sancı,ilk doğum ,ilk bebek,ilk torun ....vs... :)
slm kızlar..
ben çok kötüyüm ya ..
gece 3te berbat bi mide bulantısıyla uyandım...
ve sabah 6ya kadar sürekli çıkardım..
halada devam edio bulantı...
ay doğru düzgün yemek bile yiyemedim ya..
off hiç tadım yok..
eşimde işe gidicek birazdan taa sabah gelicek inş bişey olmaz dua edin bana..
çünkü hakkaten çok kötüyüm ben...
slm kızlar..
ben çok kötüyüm ya ..
gece 3te berbat bi mide bulantısıyla uyandım...
ve sabah 6ya kadar sürekli çıkardım..
halada devam edio bulantı...
ay doğru düzgün yemek bile yiyemedim ya..
off hiç tadım yok..
eşimde işe gidicek birazdan taa sabah gelicek inş bişey olmaz dua edin bana..
çünkü hakkaten çok kötüyüm ben...
slm kizlar nasilsiniz?
ben hic iyi degilim, cok kotu hasta oldum, dun doktora gittim ilacta veremedi, kullanabilecegim tek antibiyotk penisilinli benimde penisiline alerjim var mafoldumben
ancak biraz agri kesici birazda bitkisel surup idare ediyorum, bol bolda pekmezi sicak suda eritip iciyorum...
ucurum sanada gecmis olsun canim...
slm kizlar nasilsiniz?
ben hic iyi degilim, cok kotu hasta oldum, dun doktora gittim ilacta veremedi, kullanabilecegim tek antibiyotk penisilinli benimde penisiline alerjim var mafoldumben
ancak biraz agri kesici birazda bitkisel surup idare ediyorum, bol bolda pekmezi sicak suda eritip iciyorum...
ucurum sanada gecmis olsun canim...
Çok teferruatlı bir şey değil zaten yazdığım :) Eşimin ilnginç yorumu için mavrulam öyle deyince daha ilginçleri de var babında yazdım :) Hamilelik incisi yazmak değildi maksadım :kedi: Yeri gelmişken aranıza yeni katıldım arada yanlışım olursa kusura bakmayın ve uyarırsanız çok çok sevinirim zira daha çok soracağım var.Benim için çok faydalı oldu bu forum.Düşünüp emek verenlerden ve üşenmeyip yazanlardan Allah razı olsun a.s.canım kasım annelerinin bi topiği vardı bu konuyla ilgili. ailemizden ve eşlerimizden hamilelik incileri gibi bişeydi. oraya yazsana...
ay noldu kızlar size böyleeegeçmiş olsun çok..
içine limon da sık canım. hem keskin tadını alır, daha rahat içersin hem de c vitamini. ben de çok yaparım hasta olunca. geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?