slm kızlar..
ben çok kötüyüm ya ..
gece 3te berbat bi mide bulantısıyla uyandım...
ve sabah 6ya kadar sürekli çıkardım..
halada devam edio bulantı...
ay doğru düzgün yemek bile yiyemedim ya..
off hiç tadım yok..
eşimde işe gidicek birazdan taa sabah gelicek inş bişey olmaz dua edin bana..
çünkü hakkaten çok kötüyüm ben...
slm kizlar nasilsiniz?
ben hic iyi degilim, cok kotu hasta oldum, dun doktora gittim ilacta veremedi, kullanabilecegim tek antibiyotk penisilinli benimde penisiline alerjim var mafoldumben
ancak biraz agri kesici birazda bitkisel surup idare ediyorum, bol bolda pekmezi sicak suda eritip iciyorum...
ucurum sanada gecmis olsun canim...
Çok teferruatlı bir şey değil zaten yazdığım :) Eşimin ilnginç yorumu için mavrulam öyle deyince daha ilginçleri de var babında yazdım :) Hamilelik incisi yazmak değildi maksadım :kedi: Yeri gelmişken aranıza yeni katıldım arada yanlışım olursa kusura bakmayın ve uyarırsanız çok çok sevinirim zira daha çok soracağım var.Benim için çok faydalı oldu bu forum.Düşünüp emek verenlerden ve üşenmeyip yazanlardan Allah razı olsun a.s.
kusura bakma anlmadım ya :1hug: çok teşekküre derim canım benim...
saçlarıma neler yapmıyorum ki bayanssulusmile ama o resimde kullandığım elektrikli alet philips dijital seramik iyonlu saç maşası kalın olanından.... öylesine sarıveriyorum sonra birazcık spreyle sabitliyorum (Schwarzkopf gazsız) üzerine parlaklık veren sprey (avon) sıkıyorum.... öncesinde de bonacure şampuan ve saç kremi kullanıyorum tararken de lorealin absolut saç serumu var yağ gb onu sürüp tarıyorum parlaklık veriyo ve yumuşatıyo... :kedi: arada yaptıklarımı yazmıyorum bu kız sırf saçına çalışıyo diceksiniz....:kedi:
Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
Dün akşamdan beri belli aralıklarla sancılarım oldu,önemsemedim
Sabahleyin yine devam ediyodu ama evdeki herşey gözüme batmaya başlamıştı giriştim salondan yatak odaları lavabolar.. heryeri incik cıncık heryerini temizledim
Yine temizlik yaparken de eşit aralıklarda sancılar gelmeye devam etti..
Doktorumu aradım ben şuan hastanede değilim ama sancılar belirli aralıklarda geliyorsa doğum başlamış olabilir dedi akannehir eğer ters bi durum olursa doktoru arayıp hastaneye geçicez
Duanızı eksik etmeyin benden.. çok korkuyorum :gitme:
Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
Sabahleyin yine devam ediyodu ama evdeki herşey gözüme batmaya başlamıştı giriştim salondan yatak odaları lavabolar.. heryeri incik cıncık heryerini temizledim
Doktorumu aradım ben şuan hastanede değilim ama sancılar belirli aralıklarda geliyorsa doğum başlamış olabilir dedi akannehir eğer ters bi durum olursa doktoru arayıp hastaneye geçicez
Ay aklımız sende kaldı valla...
Sancıların sıklaştı mı hiç ?Korkma lütfen doğurmaya başlayacağız artık geliyor zamanları...
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ne zaman gideceksiniz doktora ?
canım geçmiş olsun nane limon kaynat çok iyi
gelir
çok geçmiş olsun canım
bol bol sıcak şeyler iç
uçurum geçmiş olsun niye olduki acaba yediğin birşey dokunmuşsa geçer İnşallah bebişin aç kalmasın yine birşeyler yemeye çalış canım olmazsa doktora git serumla rahatlarsın belki
canım bi doktora git gıda zehirlenmesi felan olmayasın kan tahlili yaparlar ona göre hareket edersin... çok geçmiş olsun...
slm kizlar nasilsiniz?
ben hic iyi degilim, cok kotu hasta oldum, dun doktora gittim ilacta veremedi, kullanabilecegim tek antibiyotk penisilinli benimde penisiline alerjim var mafoldumben
ancak biraz agri kesici birazda bitkisel surup idare ediyorum, bol bolda pekmezi sicak suda eritip iciyorum...
geçmiş olsun canım, üşüttün mü acaba ya... dışardan falan bişey yedin mi dün. hafif bişeyler yemeye çalış ve yat dinlen bakalım. geçer inş...
canım geçmiş olsun, temizlik yapmasaydın keşke.
ne sıklıkla geliyo sancılar? daha önce normal doğum yapmış biri olarak diyebilirim ki öyle kusursuz bişey ki sancının zamanlaması bile, sancılar arasındaki süre tutsan saniyesine kadar aynı sanki. tabi bu dediğim doğuma ramak kala olanlar. daha öncesi hafif adet sancıları gibi geliyo.
ayyy kuşum geçmiş olsun doktora git yaa Allah korusun besin zehirlenmesi filan nolur nolmaz .slm kızlar..
ben çok kötüyüm ya ..
off hiç tadım yok..
Ayyy cnm ya geçmiş olsunslm kizlar nasilsiniz?
Arkadaşım cnm benim dualarımız seninle canım benimMerhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
Canım doktoruna sordun mu ?selam kızlar, hastalarımıza acil şifalar.
ben de 3- 4 gündür sindirim sorunu var, yediklerimi hiç sindiremiyorum, yemek yemek işkence oldu, akşam yemekleri en çok da.
Ay kusura bakmayın canım bugün kendimi temizliğe kaptırdım.. giremedim
Düne göre daha sık ama dk tutmadım hiç
Korkmuyorum da semacım doğum doğum sürekli konusuyoduk da yasayınca stres oluyor insan
Sancılar sıklaşınca çok kötü olursan gel dedi
Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
canım geçmiş olsun, temizlik yapmasaydın keşke.
ne sıklıkla geliyo sancılar? daha önce normal doğum yapmış biri olarak diyebilirim ki öyle kusursuz bişey ki sancının zamanlaması bile, sancılar arasındaki süre tutsan saniyesine kadar aynı sanki. tabi bu dediğim doğuma ramak kala olanlar. daha öncesi hafif adet sancıları gibi geliyo.
slm kızlar..
ben çok kötüyüm ya ..
off hiç tadım yok..
slm kizlar nasilsiniz?
Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
selam kızlar, hastalarımıza acil şifalar.
ben de 3- 4 gündür sindirim sorunu var, yediklerimi hiç sindiremiyorum, yemek yemek işkence oldu, akşam yemekleri en çok da.
ben çamlıcadakine gitmiştim.. o daha iyiydi forum istanbuldakinden.. hayırlı olsun mağazanızBeylikdüzündeki hatunlar e-bebek burada mağaza açıyormuuuşşşş, forum istanbul da gezmiştim, çok eksikleri vardı ama konseptleri çok hoşuma gitmişti:lepi:
bu cumartesi aynı şeyleri yaşadım canım.. zaten bulantılardan dolayı çok çekmiştim.. benimki travmatikti hatta. bu nedenle hafta sonu çok korktum.. şimdi kusmalar durdu ama bulantılarım var.. seninde Allah yardımcın olsunslm kızlar..
ben çok kötüyüm ya ..
off hiç tadım yok..
Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
Çok teşekkürler canım..
Dakikasını tutmadım ki hiç :1no2: hem adet sancısı gibi hem de bazen öyle bi oluyor ki nefesim kesiliyor bilmiyorumkismile bi de doğum zamanı bebeğin hareketleri yavaşlarmış dmi?
sagol canim a.s.canım geçmiş olsun nane limon kaynat çok iyi
gelir
çok geçmiş olsun canım
bol bol sıcak şeyler iç
ah canim sancin varken bide ise giristin!!! insallah kesilir aaslinda hastaneye gitsen ilac filan vermezlermi sancilari durdurmak icin, biraz erken degilmi!!Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
sagol canim sanada gecmis olsun, bebis artik mideye iyice baski yapiyo...selam kızlar, hastalarımıza acil şifalar.
aaa ama yalniz degilsinki bak burda kac kisiyiz, aglama canim olumunekankayizsmilesaolun kızlar..
sanırım üşüttüm hafifte ateş var ama inş daha fazla ilerlemez çünkü eşimde yok
ya ben bide hasta olduğum zaman yanımda biri olmayınca sürekli ağlıyorum şuanda öyleyim...
hastalanınca çok hasaslaşıyorum galiba.....
biri bana dur desin yaa...
ağlamaktan gözlerim şişecek valla... mafoldumben mafoldumben
ayyy kuşum geçmiş olsun doktora git yaa Allah korusun besin zehirlenmesi filan nolur nolmaz .
Ayyy cnm ya geçmiş olsun
Biran önce kurtulursun inşallah hastalıktan cnm
Arkadaşım cnm benim dualarımız seninle canım benim
Ya sen haline bakmayıp temizliğe niye girişiyorsun
Daha geçen gün kızlarlar konuştuk
Doğuma doğru hamile bayana enerji gelirmiş bu enerjiyi temizlik gibi şeylerle harcamanın yanlış olduğunu yazmıştık. Doğum esnasında bize çok lazım olacak bu enerji
Ahh balım ya aklım sende hayırlırlı haberlerini bekliyorum kuzum :teselli:
Canım doktoruna sordun mu ?
Ayy kızlar nazar nazar valla Dualarımız sizinle(
ayyy kuşum geçmiş olsun doktora git yaa Allah korusun besin zehirlenmesi filan nolur nolmaz .
geçmiş olsun hepinize dinlenin bol bol. özümcüm sende activa var sindirim için onu ye istersen bi süre iyi geliyor
bu cumartesi aynı şeyleri yaşadım canım.. zaten bulantılardan dolayı çok çekmiştim.. benimki travmatikti hatta. bu nedenle hafta sonu çok korktum.. şimdi kusmalar durdu ama bulantılarım var.. seninde Allah yardımcın olsun
Ayyy cnm ya geçmiş olsun
Biran önce kurtulursun inşallah hastalıktan cnm
Arkadaşım cnm benim dualarımız seninle canım benim
Ya sen haline bakmayıp temizliğe niye girişiyorsun
Daha geçen gün kızlarlar konuştuk
Doğuma doğru hamile bayana enerji gelirmiş bu enerjiyi temizlik gibi şeylerle harcamanın yanlış olduğunu yazmıştık. Doğum esnasında bize çok lazım olacak bu enerji
Ahh balım ya aklım sende hayırlırlı haberlerini bekliyorum kuzum :teselli:
Canım doktoruna sordun mu ?
Haklısın yaşayınca daha farklı oluyordur insan...Birde dakika tut istersen ...
İnşallah hayırlısı ile biter canım bir an önce..
Bol bol dua oku kendine rahatlamaya çalış...
Dularımız da seninle...
canım ne temizliği bu halde. eşit aralık derken ne kadar da bir geliyo sancıların. ben de heyecanlandım bak şimdi. umarım herşey yolunda gider. bize haber vermeden gitme sakın. dualarımız seninle...
ya benim hiç eşit aralıklı sancılarım olmamıştı. doğumdan bi gece önce başladı ama çok düzensiz. yazmıştım hatta hangi saatlerde girdiğini saklarım hala. yalnız aniden suyum patlayınca işte sıklığını sayamayacağım kadar sık ve şiddetli girmeye başladı bi anda:) korkmayın sakın korkulacak bişey değil yani hala yaşıyorum:)
geçmiş olsun hepinize dinlenin bol bol. özümcüm sende activa var sindirim için onu ye istersen bi süre iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?