2010 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun nane limon kaynat çok iyi
gelir

çok geçmiş olsun canım
bol bol sıcak şeyler iç

Merhabalar kızlar..
Nasılsınız bakalım??
Dün akşamdan beri belli aralıklarla sancılarım oldu,önemsemedim
Sabahleyin yine devam ediyodu ama evdeki herşey gözüme batmaya başlamıştı giriştim salondan yatak odaları lavabolar.. heryeri incik cıncık heryerini temizledim
Yine temizlik yaparken de eşit aralıklarda sancılar gelmeye devam etti..
Doktorumu aradım ben şuan hastanede değilim ama sancılar belirli aralıklarda geliyorsa doğum başlamış olabilir dedi akannehir eğer ters bi durum olursa doktoru arayıp hastaneye geçicez
Duanızı eksik etmeyin benden.. çok korkuyorum :gitme:

selam kızlar, hastalarımıza acil şifalar.
ben de 3- 4 gündür sindirim sorunu var, yediklerimi hiç sindiremiyorum, yemek yemek işkence oldu, akşam yemekleri en çok da.

canım orda yazılan şöyler de böyle şeyler zaten:) hani şu ayaklarını suya vuruyo demiş ya eşin o güzel mesela. gayet de bi inci yani küçümseme. ayrıca ne kusuru aşkolsun. uyarmak gibi bi niyetim yoktu. istediğin kadar sor canım. biz de neler neler sormuyoruz ki burda birbirimize. hoş geldin, iyi ki geldin... Allah senden de razı olsun...:)

canım tekrar okudum da sana yazdığım mesajı, oraya yazsana derken uyarmış gibi olmuşum hakkaten ama öneri idi aslında o yazsana. hoşuma gitmişti çünkü yazdıkların. özür dilerim:)

Son düzenleme:

maşan kaç mm cnm onuda yazarmısın :)

Ay aklımız sende kaldı valla...
Sancıların sıklaştı mı hiç ?Korkma lütfen doğurmaya başlayacağız artık geliyor zamanları...
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ne zaman gideceksiniz doktora ?

canım geçmiş olsun, temizlik yapmasaydın keşke.
ne sıklıkla geliyo sancılar? daha önce normal doğum yapmış biri olarak diyebilirim ki öyle kusursuz bişey ki sancının zamanlaması bile, sancılar arasındaki süre tutsan saniyesine kadar aynı sanki. tabi bu dediğim doğuma ramak kala olanlar. daha öncesi hafif adet sancıları gibi geliyo.

Ay kusura bakmayın canım bugün kendimi temizliğe kaptırdım.. giremedim
Düne göre daha sık ama dk tutmadım hiç
Korkmuyorum da semacım doğum doğum sürekli konusuyoduk da yasayınca stres oluyor insan
Sancılar sıklaşınca çok kötü olursan gel dedi

gelir

çok geçmiş olsun canım
bol bol sıcak şeyler iç

uçurum geçmiş olsun niye olduki acaba yediğin birşey dokunmuşsa geçer İnşallah bebişin aç kalmasın yine birşeyler yemeye çalış canım olmazsa doktora git serumla rahatlarsın belki

canım bi doktora git gıda zehirlenmesi felan olmayasın kan tahlili yaparlar ona göre hareket edersin... çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım, üşüttün mü acaba ya... dışardan falan bişey yedin mi dün. hafif bişeyler yemeye çalış ve yat dinlen bakalım. geçer inş...

saolun kızlar..
sanırım üşüttüm hafifte ateş var ama inş daha fazla ilerlemez çünkü eşimde yok
ya ben bide hasta olduğum zaman yanımda biri olmayınca sürekli ağlıyorum şuanda öyleyim...
hastalanınca çok hasaslaşıyorum galiba.....
biri bana dur desin yaa...
ağlamaktan gözlerim şişecek valla...
mafoldumben mafoldumben

Çok teşekkürler canım..
Dakikasını tutmadım ki hiç :1no2: hem adet sancısı gibi hem de bazen öyle bi oluyor ki nefesim kesiliyor bilmiyorumkismile bi de doğum zamanı bebeğin hareketleri yavaşlarmış dmi?

ayyy kuşum geçmiş olsun doktora git yaa Allah korusun besin zehirlenmesi filan nolur nolmaz .
Ayyy cnm ya geçmiş olsun
Biran önce kurtulursun inşallah hastalıktan cnm

Arkadaşım cnm benim dualarımız seninle canım benim
Ya sen haline bakmayıp temizliğe niye girişiyorsun
Daha geçen gün kızlarlar konuştuk
Doğuma doğru hamile bayana enerji gelirmiş bu enerjiyi temizlik gibi şeylerle harcamanın yanlış olduğunu yazmıştık. Doğum esnasında bize çok lazım olacak bu enerji
Ahh balım ya aklım sende hayırlırlı haberlerini bekliyorum kuzum :teselli:

ben de 3- 4 gündür sindirim sorunu var, yediklerimi hiç sindiremiyorum, yemek yemek işkence oldu, akşam yemekleri en çok da.
Canım doktoruna sordun mu ?

Ayy kızlar nazar nazar valla Dualarımız sizinle (

Son düzenleme:

Haklısın yaşayınca daha farklı oluyordur insan...Birde dakika tut istersen ...
İnşallah hayırlısı ile biter canım bir an önce..
Bol bol dua oku kendine rahatlamaya çalış...
Dularımız da seninle...

canım ne temizliği bu halde. eşit aralık derken ne kadar da bir geliyo sancıların. ben de heyecanlandım bak şimdi. umarım herşey yolunda gider. bize haber vermeden gitme sakın. dualarımız seninle...

ya benim hiç eşit aralıklı sancılarım olmamıştı. doğumdan bi gece önce başladı ama çok düzensiz. yazmıştım hatta hangi saatlerde girdiğini saklarım hala. yalnız aniden suyum patlayınca işte sıklığını sayamayacağım kadar sık ve şiddetli girmeye başladı bi anda:) korkmayın sakın korkulacak bişey değil yani hala yaşıyorum:)

geçmiş olsun hepinize dinlenin bol bol. özümcüm sende activa var sindirim için onu ye istersen bi süre iyi geliyor

Beylikdüzündeki hatunlar e-bebek burada mağaza açıyormuuuşşşş, forum istanbul da gezmiştim, çok eksikleri vardı ama konseptleri çok hoşuma gitmişti:lepi:
ben çamlıcadakine gitmiştim.. o daha iyiydi forum istanbuldakinden.. hayırlı olsun mağazanız
bu cumartesi aynı şeyleri yaşadım canım.. zaten bulantılardan dolayı çok çekmiştim.. benimki travmatikti hatta. bu nedenle hafta sonu çok korktum.. şimdi kusmalar durdu ama bulantılarım var.. seninde Allah yardımcın olsun

aferin sana ayşecik.. doğurmayacaksanda doğurursun böylece... çılgın seni :))
uzat ayaklarını dinlen biraz emi

canım sancılar geldiğinde oğlumun hareket ettiğini hatırlamıyorum hiç, benimki suni sancıydı hastanede nstye bağlı, sürekli kontrol altındayken sancım geldi yani. ilk sancılar adet gibiydi, çok hafifti, ben yatmaktan belim ağrıdı diye bile düşünmüştüm.

gelir

çok geçmiş olsun canım
bol bol sıcak şeyler iç
sagol canim a.s.
ah canim sancin varken bide ise giristin!!! insallah kesilir aaslinda hastaneye gitsen ilac filan vermezlermi sancilari durdurmak icin, biraz erken degilmi!!
gecen bendede oldu ben gittim nstye bagladilar korkulacak bisey yokmus sadece yuruyus ve fazla hareketi yasak artik, erken gelmesine hic gerek yok, artik bol bol dinlenin dediler...
sagol canim sanada gecmis olsun, bebis artik mideye iyice baski yapiyo...
aaa ama yalniz degilsinki bak burda kac kisiyiz, aglama canim olumunekankayizsmile

sagol canim evet bencede nazar var, hastalik sanci hepsi bi arada bu kadari cok, aralik annelerimiz nazara geldi

ayyy kuşum geçmiş olsun doktora git yaa Allah korusun besin zehirlenmesi filan nolur nolmaz .

Ayy kızlar nazar nazar valla Dualarımız sizinle (

geçmiş olsun hepinize dinlenin bol bol. özümcüm sende activa var sindirim için onu ye istersen bi süre iyi geliyor

ya besin zehirlenmesi olduğunu sanmıyorum çünkü kendimi tanıyorum...
üşüttüm galiba ya ateşte var ondan dolayı..
ah tobacım aynen bende çok çektim..
yine ilk aylardaki gibi olucam die çok korkuyorum valla..
inş olmam..
şuanda kusma yok ama bulantı var bende senin gibiyim yani...
:sinifsinif:

tecrubeli annelerimiz, sancilar nasil oluyo?

benim gecen gece cok fena agrilarim oldu sanki sag ve sol tarafima milyonlarca igneler batiyomus gibi, o agri geciyo bu sefer gobegimin alt ve ust tarafindan skistiriliyomus gibi oluyodu, dogum yapacagim hastaneyi aradim gelin bakalim dediler, nst'ye filan bagladilar, sonuc olarak korkulacak bisey yok ama bundan sonra hep dinleniyoruz yuruyus filan yok erkenden gelmesine hic gerek yok dediler..birde bebegin yeri dar dediler, buda agrilara sebep olabiliyomus

Hemde nasıl bi enerji inanamadım kendime ya
mutfağa girişiyorum,kendi odam balkonlar..
Çok teşekkür ederim canım benim..

Tamam tatlım tutucam.. çok çaresiz hissediyorum ya kendimi mafoldumben
Aminn inşallah hayırlı bi şekilde biter..
Çok teşekkür ederim,siz de olmasanız yerimseniben

Ne bilim canım ya.. koşmak atlayıp zıplamak geliyodu içimden,yapamadım tabii sempatiksalakcinni
Enerjimi böyle boşalttım..
Umarım canım,bir süre geçiyo şaşmadan yine geliyor eşit dediğim o belki oynamalar vardır yine
Haber vericem mutlaka güzeller..

Teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…