2010 Aralık Anneleri

geldim sonunda şimdi gittilerr,ne güzel ya erken merken ama çok sevindim nasıl olsa sağlıklıydı,inşallah güzel geçer doğumu

Doğuma gitmediiiiiiiiik sancıları evde geçirin diye eve yolladı
gidicez tekrar
kız hani sweet november olacaktı durucuk.. suyun neyin gelmedi mi? nişanın? öyle hemen mi başladı sancılar? ne kadar açılman olmuş söylemedi mi doktorun ona göre saat tutardık.. hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz..
deli gibi siritiyorum suan heyecandan kaydirigubbakcemile3
Aysecim damadin anladi sanirim,kipir kipir dönüyor sipa kaydirigubbakcemile3
zengin olacak senin veled

tugbacim hayirdir tatlim,niye zengin olacakmis minik yaramazim sempatiksalakcinni
sen nasilsin bu arada?bulantilar ne alemde?

ayşecim hadi hayırlısı olsun. inş sağlıkla alırsın kucağına.

bu arada farkettim de bizler daha heyecanlıyız. ayşeyi de heyecanlandırmayız umarım böyle. bu gece bu topik hiç olmadığı kadar kalabalık olacak. büyük ihtimalle bilgisayar başında uyur kalırım ben de. hepimiz dua edelim inş. ilk doğumumuzun normal olması da ayrı bi güzellik...:)

Canımcım açılmasını bende sordum ama araya kaynadı soru, diğerlerini sormakta aklımıza gelmedi. Şu anda küvette olmalı kendisi

ahh ayşecim ben de kaç gündür giremiyorum kk ya :2: wallahi kıslar yazıları okurken bile içim kıpır kıpır oldu yaaa kaydirigubbakcemile2 canım benimmm bebişini hayrılısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim hayırlı haberlerini bekliyoruzzz... ayy korktum biraz da acıkcası benn bana normal şartlarda 9 hafta var ama insan bi acayipp oluyo yahuu bilmiyorumkismile

Ay sorma ben heyecandan hızlı hızlı battaniyeyi bitirdim, süslemeye geçtimkaydirigubbakcemile3
Bakın bakalım olmuş muboshayallersmile

Eklentiler

• $battaniye1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 26
tugbacim hayirdir tatlim,niye zengin olacakmis minik yaramazim sempatiksalakcinni
sen nasilsin bu arada?bulantilar ne alemde?
kendinden büyük hatun alan zengin olur denir ya halk arasında kaydirigubbakcemile3

benim bulantılar tam gaz da tatlım ben pek ilgilenmiyorum kendileriyle

Canımcım açılmasını bende sordum ama araya kaynadı soru, diğerlerini sormakta aklımıza gelmedi. Şu anda küvette olmalı kendisi
maşallah ayşeciğe yalnız.. bana doğumun başladı deseler sancı çekiyor felan olsam kitlenir kalırdım.. hani deli soğukkanlıyımdır ama canı pek tatlı insanlardan olduğum için bu durum soğukkanlılığımı bastırır pısar kalırdım heralde.. zaten eşimden de azarı yerdim "doğuruyorsun birde nette laf mı yetiştiriyorsun" diye :))
büyük ihtimal ben doğurduktan sonra haberiniz olacak doğumumdan

kizlar bende yatiyorum,dün gecede uyumadim..simdi yatarsam 2-3 saat garanti,sonrasinda yine zombi gibi dolanirim buralarda..
yarinda insallahhh Ayseden güzel haberler aliriz :asigim:
iyi geceler herkeseee Şeniz

Ayşe demek doğum başladı hadi hayırlısı Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
İnşallah çok kolay bir doğum olur bizede zaman gelene kadar senin prensesi severiz

Ay sorma ben heyecandan hızlı hızlı battaniyeyi bitirdim, süslemeye geçtimkaydirigubbakcemile3

çok güzel olmuş bu.. maşallah..bende örcem gaza geldim.. son sıralar iş yerinden bayaa örgü hediye geliyor kuzuma, bi anası bişey örmedi kızına bişey.. kızıyorum kendime.. izine çıktığım gibi başlayım ben..

14 mü 17 mi ne yaziyordu kaydirigubbakcemile3

14 17 ney, anlamadım benbilmiyorumkismile

Bende eşimden azar yerim büyük ihtimal nette ne işin var diye, ama kendi açımdan soğukkanlı olurmuşum gibi geliyor. Umarım öyle olurumboshayallersmile

kizlar bende yatiyorum,dün gecede uyumadim..simdi yatarsam 2-3 saat garanti,sonrasinda yine zombi gibi dolanirim buralarda..
yarinda insallahhh Ayseden güzel haberler aliriz :asigim:
iyi geceler herkeseee Şeniz

Hadi Allah rahatlık versin canımmm, mışıl mışıl uyursun inşallaaah:lepi:

canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık. insan kendi ördüğü şeyleri kullanırken daha bi mutlu oluyo. sen de hayırlısıyla yaşarsın inş bu mutluluğu...

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık :hulya: bu arada annem de bana aynı model ve renk battaniye yaptı şimdi beraber süslüyoruz ama bizimkinin kenarlarını tığla geçti anniş bizde süslicez birazdan güle güle sağlıkla kullansın pıtırcılarımız kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım, daha güzeli senin prensesinin olsunopuyorumnanaktan
Benimkine hediye falan geldiği yok, bende kendim yapıyorumboshayallersmile Aman canım sen sen ol kalın ipten ör, ben battaniye örücem dediğim halde gitti bebe yünü verdi yüncü apla, ör ör bitmedikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…