hangi acıbadem hastanesindemiş
sitesine bakmak içinnnnnnn
kız hani sweet november olacaktı durucuk.. suyun neyin gelmedi mi? nişanın? öyle hemen mi başladı sancılar? ne kadar açılman olmuş söylemedi mi doktorun ona göre saat tutardık.. hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz..Doğuma gitmediiiiiiiiiksancıları evde geçirin diye eve yolladı
gidicez tekrar
zengin olacak senin veleddeli gibi siritiyorum suan heyecandan kaydirigubbakcemile3
Aysecim damadin anladi sanirim,kipir kipir dönüyor sipa kaydirigubbakcemile3
kız hani sweet november olacaktı durucuk.. suyun neyin gelmedi mi? nişanın? öyle hemen mi başladı sancılar? ne kadar açılman olmuş söylemedi mi doktorun ona göre saat tutardık.. hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz..
zengin olacak senin veled
kız hani sweet november olacaktı durucuk.. suyun neyin gelmedi mi? nişanın? öyle hemen mi başladı sancılar? ne kadar açılman olmuş söylemedi mi doktorun ona göre saat tutardık.. hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz..
zengin olacak senin veled
ayşecim hadi hayırlısı olsun. inş sağlıkla alırsın kucağına.
bu arada farkettim de bizler daha heyecanlıyız. ayşeyi de heyecanlandırmayız umarım böyle. bu gece bu topik hiç olmadığı kadar kalabalık olacak. büyük ihtimalle bilgisayar başında uyur kalırım ben de. hepimiz dua edelim inş. ilk doğumumuzun normal olması da ayrı bi güzellik...:)
kendinden büyük hatun alan zengin olur denir ya halk arasında kaydirigubbakcemile3tugbacim hayirdir tatlim,niye zengin olacakmis minik yaramazim sempatiksalakcinni
sen nasilsin bu arada?bulantilar ne alemde?
maşallah ayşeciğe yalnız.. bana doğumun başladı deseler sancı çekiyor felan olsam kitlenir kalırdım.. hani deli soğukkanlıyımdır ama canı pek tatlı insanlardan olduğum için bu durum soğukkanlılığımı bastırır pısar kalırdım heralde.. zaten eşimden de azarı yerdim "doğuruyorsun birde nette laf mı yetiştiriyorsun" diye :))Canımcım açılmasını bende sordum ama araya kaynadı soru, diğerlerini sormakta aklımıza gelmedi. Şu anda küvette olmalı kendisi
Ay sorma ben heyecandan hızlı hızlı battaniyeyi bitirdim, süslemeye geçtimkaydirigubbakcemile3
Bakın bakalım olmuş muboshayallersmile
14 mü 17 mi ne yaziyordu kaydirigubbakcemile3
kendinden büyük hatun alan zengin olur denir ya halk arasında kaydirigubbakcemile3
benim bulantılar tam gaz da tatlım ben pek ilgilenmiyorum kendileriyle
maşallah ayşeciğe yalnız.. bana doğumun başladı deseler sancı çekiyor felan olsam kitlenir kalırdım.. hani deli soğukkanlıyımdır ama canı pek tatlı insanlardan olduğum için bu durum soğukkanlılığımı bastırır pısar kalırdım heralde.. zaten eşimden de azarı yerdim "doğuruyorsun birde nette laf mı yetiştiriyorsun" diye :))
büyük ihtimal ben doğurduktan sonra haberiniz olacak doğumumdan
kizlar bende yatiyorum,dün gecede uyumadim..simdi yatarsam 2-3 saat garanti,sonrasinda yine zombi gibi dolanirim buralarda..
yarinda insallahhh Ayseden güzel haberler aliriz :asigim:
iyi geceler herkeseee Şeniz
Ay sorma ben heyecandan hızlı hızlı battaniyeyi bitirdim, süslemeye geçtimkaydirigubbakcemile3
çok güzel olmuş bu.. maşallah..bende örcem gaza geldim.. son sıralar iş yerinden bayaa örgü hediye geliyor kuzuma, bi anası bişey örmedi kızına bişey.. kızıyorum kendime.. izine çıktığım gibi başlayım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?