esracim bende merak ediyorum,tüüüüm detaylari alalim bi ara :kedi:oyyy, ne güzel. Canım dün göbeğinde kıpırdanan melek şimdi kollarında, nasıl bi duygu bu, ben en çok bunu merak ediyorum. Bi de hareketlerinde filan son günlerde değişiklik var mıydı, doğumun yaklaştığının habercisi bişeyler?
merhaba bende ocak ayında dogum yapıcam inş sizlere birşey sormak istiyorum benim gögüs uçlarım çok kaşınıyo bunun için kullanabilecegim bir krem varmı birde göbek deliğim dışarı çıktı artıkbir yerlere deydikçe çok acıyo bunun için yapabilecegim bir şey varmı?
esracim bende merak ediyorum,tüüüüm detaylari alalim bi ara :kedi:
aksama kadar temizlik yapmisti ya Ayse kaydirigubbakcemile3
dogumdan önce annede acayip bi enerji patlamasi yasaniyormus,Ayse bunu kanitladi..
esime diyorum bak ben bugünde cok uyusugum,sen rahat rahat ise gidebilirsin diye sempatiksalakcinni
göbek ve gögüs içinmi kullanıyosunuz kremi
oyyy, ne güzel. Canım dün göbeğinde kıpırdanan melek şimdi kollarında, nasıl bi duygu bu, ben en çok bunu merak ediyorum. Bi de hareketlerinde filan son günlerde değişiklik var mıydı, doğumun yaklaştığının habercisi bişeyler?
canim sen o sikintiyi cektikce bende burda daraliyorum ya..
son zamanlarda nerdende buldu seni(
güzel haberlerle gel tatlim:Saruboceq:
Aysecim massallah sana
insallah senin gibi olurum bende,hakkaten takdir ettim seni..
hic panik yapmadin buda sana arti olarak geri döndü..
simdide massallah sanki üc-bes gün önce dogum yapmis gibi dinamiksin
harikasin kuzum,hep böyle kal insallahhh :lepi:
hayir canim göbek icin baska kremler kullaniyoruz..favori krem lierac yerimseniben
ama bebek yagi,yag karisimlari yada güvendigin baska kremlerde kullanabilirsin göbegine..
lansinoh gögüs kremi yada mustela gögüs kremi canim benim dediklerim/B]
Yaa öyle mi oluyomuş, o zaman benim de daha doğurmaya niyetim yok, çok tembelim bu aralar çoooooooookkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hareketlerimiz azalmıştı canım.. Ama ben hala karnımdakiyle karsımdaki gercekten miii modundayım :))
Tesekkur ederim canıımm
Hasta değilim ki,doğum yaptım Allaha şükür çokta güzel geçti
İnsallahh hepimiz böyle olalıma.s.
Hareketlerimiz azalmıştı canım.. Ama ben hala karnımdakiyle karsımdaki gercekten miii modundayım :))
Tesekkur ederim canıımm
Hasta değilim ki,doğum yaptım Allaha şükür çokta güzel geçti
İnsallahh hepimiz böyle olalıma.s.
ayşeciğim maşallah canım allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sana eşine ve meleğine analı babalı büyüsün minik durmuz
ayy kızlar daha yeni okudum ayşemiz doğum yapmış
ayşecim gözün aydın canım benim
Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etti meleğine
darısı başımıza inşallah
topiğimizin ilk nazar boncuğu geldiopuyorumnanaktan
esracim bende merak ediyorum,tüüüüm detaylari alalim bi ara :kedi:
aksama kadar temizlik yapmisti ya Ayse kaydirigubbakcemile3
dogumdan önce annede acayip bi enerji patlamasi yasaniyormus,Ayse bunu kanitladi..
esime diyorum bak ben bugünde cok uyusugum,sen rahat rahat ise gidebilirsin diye sempatiksalakcinni
canim ben lansinoh kullaniyorum,faydasini gördüm ama mustela kullanan arkadaslar cok daha memnun kaldiklarini söylüyorlar..simdiden baslamak gerek kremlenmeye yerimseniben
hay ben bu net bağlantısının öpücem.. muhabbetle.. iki saatir gönderemedi bi yaa
Ayşecim,
hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün.. heyecanlandırdın bizi.. herşeyden önce duru bebeğin de seninde sağlık durumunuzun iyi olmasına çok sevindim.. resim bekliyoruz bak, gelişmelerden bizi haberdar et
ayseeeeeeee:)))
dogurdunmu canim benim? cok sevindim:sm_cool:
hayata hosgeldin duru kiz:asigim:
allah anali babali buyumek nasip etsin insallah:asigim:
ne guzel bi haber ya a.s.
aysecim gozun aydin canim benim
ne guzelde kolayca dogurmussun
cok sukur...
anam yollamışım ya ohaoldumsmile
iste bu :lepi:
hasta psikolojisine girmemek olumunekankayizsmile
ayy darisi bize insallahh,kokla mis kokulunu teyzeleri icin :asigim:
göbek ve gögüs içinmi kullanıyosunuz kremi
Canlarım merak ettirmişim sizi
1 saat oldu yaklaşık
Size haber vereyim sonra dinlenim dedim
Suan prensesin biri yanımdaki süslü püslü yatakta yatıyor
Bakıyorum Allah'ımm bu benim kızım mı diye düşünüyorum öyle güzel ki
Çok şükür hastaneden önce ben haber vermişim size :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?