2010 Aralık Anneleri

ayşeciğim maşallah canım allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sana eşine ve meleğine analı babalı büyüsün minik durmuz

ayy kızlar daha yeni okudum ayşemiz doğum yapmış
ayşecim gözün aydın canım benim
Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etti meleğine
darısı başımıza inşallah
topiğimizin ilk nazar boncuğu geldi opuyorumnanaktan

esracim bende merak ediyorum,tüüüüm detaylari alalim bi ara :kedi:
aksama kadar temizlik yapmisti ya Ayse kaydirigubbakcemile3
dogumdan önce annede acayip bi enerji patlamasi yasaniyormus,Ayse bunu kanitladi..
esime diyorum bak ben bugünde cok uyusugum,sen rahat rahat ise gidebilirsin diye sempatiksalakcinni

canim ben lansinoh kullaniyorum,faydasini gördüm ama mustela kullanan arkadaslar cok daha memnun kaldiklarini söylüyorlar..simdiden baslamak gerek kremlenmeye yerimseniben

hay ben bu net bağlantısının öpücem.. muhabbetle.. iki saatir gönderemedi bi yaa

Ayşecim,
hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün.. heyecanlandırdın bizi.. herşeyden önce duru bebeğin de seninde sağlık durumunuzun iyi olmasına çok sevindim.. resim bekliyoruz bak, gelişmelerden bizi haberdar et

Yaa öyle mi oluyomuş, o zaman benim de daha doğurmaya niyetim yok, çok tembelim bu aralar çoooooooookkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

göbek ve gögüs içinmi kullanıyosunuz kremi

hayir canim göbek icin baska kremler kullaniyoruz..favori krem lierac yerimseniben
ama bebek yagi,yag karisimlari yada güvendigin baska kremlerde kullanabilirsin göbegine..
lansinoh gögüs kremi yada mustela gögüs kremi canim benim dediklerim/B]

ayseeeeeeee:)))
dogurdunmu canim benim? cok sevindim:sm_cool:
hayata hosgeldin duru kiz:asigim:
allah anali babali buyumek nasip etsin insallah:asigim:
ne guzel bi haber ya a.s.
aysecim gozun aydin canim benim
ne guzelde kolayca dogurmussun
cok sukur...

Hareketlerimiz azalmıştı canım.. Ama ben hala karnımdakiyle karsımdaki gercekten miii modundayım :))

Tesekkur ederim canıımm
Hasta değilim ki,doğum yaptım Allaha şükür çokta güzel geçti
İnsallahh hepimiz böyle olalıma.s.

çok teşekkür ederim yardımların için en kısa zamanda temin edicema.s.

Yaa öyle mi oluyomuş, o zaman benim de daha doğurmaya niyetim yok, çok tembelim bu aralar çoooooooookkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evettt delikafadulden
artik azcik kendimi aktif hissetsem duruuun sanirim doguruyorum diye dökülürüm ortaya kaydirigubbakcemile3

iste bu :lepi:
hasta psikolojisine girmemek olumunekankayizsmile
ayy darisi bize insallahh,kokla mis kokulunu teyzeleri icin :asigim:

Ayşeeemm gözğn aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.Yerim ben Duru kızı canım çok sevindim ya öpüyorum ikinizide koaman annesi.

Harika bişey yaaaa :lepi::lepi::lepi:

ayşeciğim maşallah canım allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sana eşine ve meleğine analı babalı büyüsün minik durmuz

Çoook teşekkürler canlarııım :)) tüm detayları aktarıcam merak etmeyin
İyi ki varsınız :asigim:

anam yollamışım ya ohaoldumsmile

Geldi geldi tuğbacımm :) tskler tekrar

iste bu :lepi:
hasta psikolojisine girmemek olumunekankayizsmile
ayy darisi bize insallahh,kokla mis kokulunu teyzeleri icin :asigim:

Koklarım tabii teyzesi bayanssulusmile darısı başınıza

ayşecim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.duru evinize huzuruyla bereketiyle mutluluğuyla şans getirsin inşallah.

ayyyyy cok mutlu oldum cnm güle güle büyüsün prensesin gözyaslarımı zapt edemiyorum allahım bizlerede nasip etsin sizede mutluluklar duru prensesleee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…