2010 Aralık Anneleri

ne büyük bi mutluluk. sen ve sevdiğin adamın, mutluluğundan mutluluk doğması. ne büyük bi zaferdirki dünyaya geldiiğinde başardım kurtulduk demek.ne büyük bi aşktır ki yavrumuza her baktığımızda ona ne kadar vurgun olduğumuzu onsuz artık olamayacağımızı anlarız. ayşe ilk anne olup bunu ilk yaşayan aramızda. darısı hepimizin başına

bişey sorcam bunu biri sormuştu sanırım anakucağı varya otoya da uygun o mu kullanışlı yoksa çocuğu içine koyuyolar çanta gibi taşıyolar omu kullanışlı.ben öbüründen istiyorum ama rahat olurmu koltuk gibi böyle çocuk rahat edermi ikibüklüm olcak gibi karar veremedim bi türlü

cok aglarim coook..dün ´esim esyalari arabaya indiriyor´dedigin andan bu yana zaten cesmeleri actim...esim bile duygulandi..
biz böyle kari-koca ve hatta bebekle beraber birbirimize bakar bakar aglariz sanirim :kedi:

Ayy canım beniim cok muhtesem bişe ağlanır tabi opuyorumnanaktan

İnanamazsınız.. muhteşem bişe insanın nefesi kesiliyor kendi kanından canından.. bitanecik aşkından :)

Son düzenleme:

tatlim oto koltugu tabikide..iki büklüm olmuyorlar ki,cok rahat duruyorlar icinde bence..yegenimden biliyorum maxi cosiye yerlesince aglamasi kesilirdi,arabaya binincede uyur kalirdi hemen..
mecbur artik türkiyedede..bebekler öyle karpuz gibi tasinmayacak yerimseniben

canım ben ana kucağı ala biri olarak ana kucağını tavsiye ediyorum kullanmadım ama araştırmıştım almadan ... ana kucaklarının içinde ped var 0-3 ay kullanım için destekli bir ped. 3. ayından sonra o ped çıkıyor ona dikkat et 1 yaşına kadar kullanıyorsun oto koltuğu olarakta. ama port bebe yani yatar pozisyonda çanta gb olanlar 6 ayına kadar kullanılıyor ve arabaya ayrıca oto koltuğu alman gerekecek. 6 ay için bana gereksiz geldi... sen bilirsin... bizim ana kucağımız pusetimize monte oluyor araba koltuğu oluyor ve ana kucağı işte ben çok beğenerek aldım... inşallah gönlüne göre bulursun...

cucum çok haklı bende maxi cosi aldım olumunekankayizsmile

Ayşecim epidural filan yaptırdınmı canım nasıl geçti doğumun

Yok canım tamamen doğal doğumdan önceki son nst'de sancılar 100'leri vuruyor ama ben bişe hissetmiyodum :) o zaman epidurale gerek yok dedi doktor..
Çok kolay geçti çok şükür

Yok canım tamamen doğal doğumdan önceki son nst'de sancılar 100'leri vuruyor ama ben bişe hissetmiyodum :) o zaman epidurale gerek yok dedi doktor..

41 kere maşallah canım..sen bizim uğurumuz olursun umarım ve hepimiz senin gibi kolayca alıveririz kucağımıza bebişlerimizi..

Ayşe Maşallah sana o zaman darısı bizim başımıza Duru bebekte bırak Aralığı Ekim bebeği oldu :))

Kızlar anlayan birisi konu açsa Aralık bebekleri geliyor diye

harika yaa,benimde hayalim böyle..kendimi buna hazirlamaya calisiyorum..
cok güzel bir dogumdu eminim canim,sakinligini korudugun icin bunun cok yararini gördün bence..
Aysecim dogum kursuna falan gitmis miydin?
ilk nazar ugurumuz dogal ve kolay bir dogumla geldi,darisi hepimize insallah :Saruboceq:

aman Allah ım...
dün öyle hastaydım ki neler neler kaçırmışım...cucu nun rüyası çıkıyor galiba.bilmiyorumkismile..

Ayşeeeeee delikafaduldendelikafaduldengelmiş kuzucuğun,Allah ım ne güzel bir duygu olsa gerek..Rabbim duru bebeğe hayırlı bi ömür,mutlulukla dolu bir yaşam versin inşallah...hşgeldin duru bebekalkisalkisalkis hurma yemeyi unutma tamam mı,sütün çoğalsın,bebişi bol bol emzir,duru kızımızı ....

kızlar bende dün çok hastalandım,sürekli midem bulandı kustum kustum,sonra bi ara gözlerim felan bulanık görmeye başladı,nerdeyse hastaneye gidecektik ama şükür geçti sonra..Allahta kızım kıpır kıpır dı onun için içim rahattı..ama yinede çok korktum..

Son düzenleme:
41 kere maşallah canım..sen bizim uğurumuz olursun umarım ve hepimiz senin gibi kolayca alıveririz kucağımıza bebişlerimizi..

İnşallah canım diyorum ya herkes böyle kolay doğurur inşallah..

Maşallah tam hayalimdeki gibiopuyorumnanaktan

Canım hayal değil ki panik yapmazsan neden gerçek olmasın?

Ayşe Maşallah sana o zaman darısı bizim başımıza Duru bebekte bırak Aralığı Ekim bebeği oldu :))

Kızlar anlayan birisi konu açsa Aralık bebekleri geliyor diye

Maşallah canım evet Aralığı bekleyeceğini düşünmezdim ama Ekim de baya erken oldu beklentilerime göre

canimm gecmis olsun sanaa :teselli:
üsüttün mü yada yedigin bisey mi dokundu acaba..dikkat et kuzum kendine..
heheh eveeettt inanmadiniz demi banaa
bak ilk kisi tuttuuuu
sirada ya sen,ya ben yada o kirmizi elbiseli hatun var eyvahedigeldismile
saka bi yana ilk ayseden atak beklemiyordum acikcasi..ama iyi oldu,sag salim kavustular,darisi bize :))
heheh,kirmizi elbiseli hatuna takmis durumdayim yalniz,kim cok merak ediyorumm sempatiksalakcinni

Ayşem tam takip edemiyorum arada girip bakıyorum.Kolay geçmiş doğumunda çok sevindim darısı bizim başımıza.İnan çok mutlu oldum ya Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin Duru kızımızı kokla benim içinde bol bol :)))

hazırla tabiii ama panik yapma.. çook güzeldi hemde hiç kötü bi anı yok aklımda doğuma ait..
gitmedim canım internetten ve kitaplardan bişeler okudum

geldi kuzucuuuumm :ecrin_bebek: inşallah canımm aminn :Saruboceq:
kayınvalidem hurma yediriyo annem su içiriyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…