2010 Aralık Anneleri

herkese merhaba

İlk gördüğüm haberle şok oldum valla

Ayşe doğuum yapmış; Duru bebişine kavuşmuş. alkisalkisalkis

maşallaaah sana ve Duru cuğa Ayşecim

Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah minişee

aysee gozunuzaydın canım ne guzel kolayca normal dogum yapmıssın bebeğin ve sen saglıklısınız.. ayy neguzel bi duygudur yaa haftarca karnında iletişim kurarken simdi gozunun onunde :sinifsinif: Allahım bizlerede kolay dogumlar nasip etsinn ve bizde bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alalım insallah :Saruboceq:gece boyunca karmakarısık ruyalar gordum heyecandan duygular karıstı bu arada nasıl dogurdun dogumdan once ve dogum anında naptın bizleere dua ettin mi bebişini ilk gordugunde ne hissettin ayy ne guzel kokuyodur o simdi pamukk pamuk yerim onu benn ay karmakarısık oldum ne dediğimi bilmiorum kafamçokkarıştı

Kızlaar herkese merhaba,
artık ara ara girebilirim KK ya :)
pazartesi günü de taşınıyorum kısmetse
19 kasım dan itibaren de 37. hafta iznime ayrılıcam, inşallah daha sık görüşürüz sizlerle.
herkesi öpüyorum

Çok teşekkürler kızlaarr :))
Biz bi süreliğine çıkalım,çok öpüyorum sizleri

kaydirigubbakcemile3
Eveeet canım normal oldu hemde o kadar kolay oldu ki
Benim çektiğim yalancı sancılar daha beterdi valla
2 hafta önden gidiyodu 37 haftalıkmış bende çok şaşırdım akannehir

canım hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün allahım izin werirse bende ocakta kuzumu kucağıma alcam allah tüm anne adaylarına kolay doğumlar nasip etsin kendimi şimdi senin yerine koydum nefesim kesiliyo düşündükçekendine ve bebişine çok ii bak

ay inanmıyroum ayşem gelmiş durucuk..
gözün aydın ilk annemiz..
sağlıkla mutlulukla büyüt durumuzu...
aceleci balımızı...

oyyy 3.5 günlük tatil başladı şükür
bu hafta bitti sayılır
iki haftam kaldı sora doğum izni inşallah:)
hiç gidesim gelmio artık okula yoruluorum
sırtım belim kasıklarım ağrıo
bi de dolmuşta yer vermiolar bazen çok zorlanıorum o yolu gelmeye bi dengemi kaybetsem düşecem kalabalığın içine

geçmişi okumak bu kadar mı sabırsız heyecanlı olur ya. bu ne güzel bi topic olmuş bugün. insan neye sevinceğine şaşırıyor. ayşe durusuna kavuşmuş. bizler ilk yiğenine kavuşmuşuz. doğum rahat ayşe iyi duru iyi. herkesin keyfi yerinde oh maşallah ya. ayşe sana ve duruna teşekkür ediyorum mükemmel yazılar duygular paylaştım buradan. Allah sizi eşin kızın ve sevdiklerinle bi ömür boyu sağlıklı ve mutlu etsin

canım benim de öyle 2 haftam kaldı son hafta bayram neyseki :teytey:

evet canım ya bazen ben de diyorum hamileye saygı eskidenmiş die; geçen hafta 1 gün servisi kaçırdım halk otobüsüne bindim kalabalıktı kimse yer vermedi ben de dayandım bir yere ama bi süre sonra midem bulandı tansiyonum düştü falan yere yığıldım öylece noldu bil yine de kimse kıpırdamadı işyerine zor attım kendimi

yok artık :bbo:
gerçekten kimse kıpırdamadı mıııııı
yuh diyorum afedersin ama
ne kadr garip bi toplum olmaya başladık biz yaaa:1ninca:

İnanamıyorum yaaa, sahiden kimse yer vermedi mi yazık valla ne günlere kaldıkbilmiyorumkismile Çok üzüldüm ben şimdi:1no2:

Merabalar yaaa Boyle insanlarin bogazini sikmak istiyorum hèle yeni nesil gencler yaslilara hamilelere hic yer vermiyor.. Seninde ilerde karin hamile Olacak sende hamile kalacan annen baban rahatsiz olacak belki. Kalk!! yok ya insanlik kalmamis kimsede. Uzuldum senin adina. Benimde basima bir kac defa tramvayda geldi. Lise unv. Ogrencileri yer vermedi. 60-70 yasindaki kadina bile kalkmadilar..zubbelerrr!!!

walla bu yer verme olayına ben takmış durumdayım
bir öğretmen olarak sürekli öğrencilerimi öğütlerim
yaşlılara hamilelere yer verin siz enerji dolusunuz onlar belki hastadır rahatsızdır bilemezsiniz die
ama ne kadr işe yarıyor bilmemlmaz:

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun. Gecmise dondum doguma gidisini dogumdan sonraki durumu aktardigini felan.. Ne guzel yaaa ins bizde s'en gibi sakin ve kolay dogum yapariz.. Kilosu boyuda cok guzel erken doguma girmemissin 37 normal gebelik haftasinda.. Yalniz duru bebek seni ozlemis biranonce cikmak istemis saglikli mutlu huzurlu gunler dilerim cnm.. Nice yillara simdi28 ekim mi dogum tarihi. Bi gun sonra olsaydi cifte bayram yapardiniz,:))

kizlar ben halaa durup durup siritiyorum,sonra oglusuma dokunup duygulaniyorum :1ninca:
dogumda hüngür hüngür aglarim sanirim..

hayırlı ömürlü olsun Ayşe. bende Aralık annesiyim inşallah hergün takip ediyorum sizi. çok sevindim aralıkta beklerken ekimde geliverdi bebişin. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:

Amiiiinnnnn arkadaslar cok tesekkur ederim..

Cucuuumm,canım benim bence ya çok ağlarsın ya da şoka girersin benim gibi :)

Amiiiinnnnn arkadaslar cok tesekkur ederim..

Cucuuumm,canım benim bence ya çok ağlarsın ya da şoka girersin benim gibi :)

cok aglarim coook..dün ´esim esyalari arabaya indiriyor´dedigin andan bu yana zaten cesmeleri actim...esim bile duygulandi..
biz böyle kari-koca ve hatta bebekle beraber birbirimize bakar bakar aglariz sanirim :kedi:

kızlar selam hepinize, Ayşecim sabah senden güzel haberi alınca sa. 11.00 kadar uyumuşum huzurlu huzurlu :))) şimdide evde çekmece ve gömme dolap temizliği düzenlemes yapıyoruz annemle ne çok ıvır zıvır çıktı inanamadım dahada elenecek çok şey var :)))

selam kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan aysenin dun yazdıgı mesajlarını okuyup okuyup gozumde kendimi canlandırıyorum agllayıp duruyorum Allahım ne muhtesem birsey haftalarca karnında olan bebişi şimdi kollarında mucize bu olsa gerek :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…