2010 Aralık Anneleri

kızlar ben oğluşumun bütün eksiklerini tamamladım
şekerlerini sipariş verdim
gecliklerimi falan aldım ohh rahatladımhihoyyyt
ama nasıl yıkayıp ütülicem onu düşünüyorumeyvahedigeldismile
oo hayirli olsun canim,cok rahatlamissindir..
onlari bi yika ütüle,esas rahatligi o zaman göreceksin eminim.. kaydirigubbakcemile5

bende de çektiğimm acılarr travmaa etkisii yarattı ama eşim dahii anlamadıı
hoşş satenn benii kimse anlamadı:gitme:halende anlıyan eşim yok karşımda

tatlimm ne oldu bilmiyorum ama üzme kendini..
Allah sana 2 tane prenses vermis cok sükür,simdi bir melegin daha olacak..
bunlardan daha büyük bir servet var midir acaba dünyada:teselli:

ay canim benim senin kv de tam sinir bozucuymus..beraber mi yasiyorsunuz?
esin ne diyor annesinin bu durumda senden biseyler beklemesine?
sakin ol tatlim,bebegin ve sen daha önemlisiniz,yemegini falan sakin ihmal etme kimse icin..uyanir uyanmaz hastayim de,yaticam ben de..cikma odandan..ne yapabilecek ki,söyleyip söyleyip susacak..yapsan bile söylüyor,en azindan yapmadimda söylendi dersin bosver..:teselli:

sen kendi yemeğini neden ihmal ediyosun ki.konuşsun konuşsun dursun.bizimkide arada bi coşuyo valla hiç umrumda değil gerekli cevapları veriyorum sonrada bi daha muhatap olmuyorum o yokmuş gibi davranıyorum kimsenin afrasını tafrasını çekemem elleri ayakları yokmu yapsın kendi işini.eşin biliyomu gerçi bilse ne olcakki erkekler ana kuzusu oluyo en azından benimki öyle çok düşkün bende bu durumdan iyice sinirleriyorum iyice doluyorum ohhh bi güzel tartışıp susturuyorum hepsini rahatlıyorum.sustukca tepemize çıkıyolar.ay ne kötü bi insanım yazdıkça pis pis sırıtasım geliyo:kedi::jeyyar::jeyyar:ama ne yapayım benim annem babam bana öyle davranmıyosa hiç bir Allahın kulu davranamaz kusura bakmasınlar.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi

BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt

iyiki doğdun canım, seneye kuzuşla kutlarsınız inşallahhh...

günaydın kızlarrr...birazdan kocişle alışverişe gidcez bugün dolabı da alıp eksiği tamamlıcaz artıkk nasipse..akşama da tiyatro var..annem bu gidişle yollarda doğurcan diyor:))zaten hamile kuzenim de beni rüyasında görmüş doğum yapmışım hayırdır inşallah...

canım benim ya kıyamam yaa...allah görüyor ama elbet karşılıklarını alacaklar...
en güzel dönemimiz aslında uzatıp bacaklarımızı yatacağımız yerde((ki anladığım kadarıyla elinden gelenin 1000 kat fazlasını yapıyorzun..aman canım kulaklarını tıka yavruşunu düşün fırsat bulup dinlen bol bol...

Selam tatlı göbişli güzel anneleropuyorumnanaktan

turkbayragiCumhuriyet Bayramımız kutlu olsuuuunnnturkbayragi
Niyeyse çocuk gibi seviniyorum bayram diyehihoyyyt İçimdeki çocuktan olabilir mikaydirigubbakcemile3

dilsadddddd senin de doğum günün kutlu olsun arkadaşıımmmm, nice güzel yıllara inşallaha.s.

Daha yeni kahvaltı yaptık, eşim cumaya gitti, bende sofrayı topladım hemen buraya geldim. Kıslar sormayın faaliyetteyim, dün giremedim. Gittim alışveriş yaptım, oğluşun odasına kapı süsü yapıyorummmmm, bitsin eklerim fotosunu inşallahyerimseniben

Cucu.fenerbahcemre esim Dun aksam sordu noldu diye solemedim. Canim sikkin dedim gel sinemaya gidelm dedi. Anne biz sinemaya gidiyoz dedi" oglum gec degilmi diyor. Neyse evden sekiz gibi ciktik disarda gezdik biraz sordu anlattm. Ne diyecek esim bisey demiyo dinliyor. 10 da sinemaya gittik bir gibi Ève geldik.peder bey biseyler diyor ama esim bana solemiyor.. Bugun sabahta kahvalti hazirlicem. Agzindan "pis" kelimesi ciktigini duydum. Bana cook dokundu yere bi ekmek kirintisi dusse hemen alirim agrimin sancimin icinde evde kosturuyorum camasir Yémen bulasik. Zaman buldukca uzaniyorum. Yaaa Yémen gerek ama sinirden yiyemiyorum. Annemden babamdn gormedim bunlarin yaptigini..arkamdan konustugu icin duydugumu biliyor ama cvp vermiyorm. Bazen peder neyse oluyor normal cvp verdimmmi peder herseye cvp verme diyor.. Gerikafali bunlar yaa. Hizmetci gibi bakiyorlar pkdar okulu bosuna okumusum dustugum hallere bak..Ève cikicaz da bes alti ay beklememiz lazim

CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun kızlar turkbayragiturkbayragi
dilsadcım senin de doğum günün kutlu olsun,ne güzel bi günde doğmuşsun hihoyyyt
Bizde evimizdeyiz artıkk :)

Cokk tesekkur ederiz canım,amin Allah herkese nasip etsin..
Maşallah

misafirlerin gittimi aysecim?
dinlen sen biraz
arada karnina masaj yapiyomusun? kanaman azalsin rahim toplansin diye
yapiliyomus

evet canım yapıyorum dün hemşire gösterdi aynen senin dediğin gibi rahimin toplanmasına kanamanın azalmasına yardımcı oluyomus..

canım sende dinlen artık halsiz düşecen yoksa durucuğuda öp benim için bayıldım kızına yaaa opuyorumnanaktan

coookk tesekkurler cnm dinleniyorum ya ağrı sızım yok çok şükür..
öperim tabii opuyorumnanaktan

Cok tesekkur ederiz canım aminn..
Topiğimizin ilk nazar boncuğu geldi,ondan heyecanlandık biraz kaydirigubbakcemile3

cok tesekkur ederim aysegulcum,amin..
evet çok kolay geldi hemde cok sakin bi bebek nazar değmesin
muhtesem bi duygu yaa opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 cok guzeel,bizde kızımla öyle giyinicez inşallah..
yerlerimiz apayrı canım,ama benim durumum da senden farksız

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım..
ayşecim durucuk nasıl tatlım...
bizde oğluşla kahvaltı yapıyoruz..
bi geçmişe gidelim gelirim geri...

selam sekerler
cumhuriyet bayraminiz kutlu olsunturkbayragi
bende gezmege gidiyorum kvyle:dance:
hepinizi optum
aksama gelirim ben

selam sekerler
cumhuriyet bayraminiz kutlu olsunturkbayragi
bende gezmege gidiyorum kvyle:dance:
hepinizi optum
aksama gelirim ben

selam canım..
Senin de cumhuriyet bayramın kutlu olsun turkbayragi
iyi gezmeler size bizim yerimize de gezin kaydirigubbakcemile3

Okudukça şiştim canım benim ama sonunu okuyunca rahatladım. Eve çıkacakmışsınız:lepi:
Allah yardımcın olsun ama eşin anlayışlıymış bak anlamış sıkıntını gezmeye götürmüş seni canımyerimseniben Yine de ne yapsın anası babası, atsan atılmaz satsan satılmaz. Bizim kv yok ama kb var, yaptıklarını anlatsam ağlarım, her seferinde ağlıyorum aklıma geldikçe ama geçti gitti, şimdi düzelebildik. Geç oldu ama inşallah bozulmazboshayallersmile

Hosgeldin canım..
Biz gayett iyiyiz,durucuk da iyi babasıyla bakışıyor şuan

Oyyyy günaydın anasıyla kuzusuuunaaa, eve çıktınız mı siz. Acıbademin sayfasına o kadar baktım Duru cuğumu koymamışlar:mymeka:

ayşee duru nasıl napıyo ayy evde şimdi bayram havası vardır ne güzel çok ağlıyomu?

dilşadcım doğum günün kutlu olsun canım nice güzrl yıllara eşinle bebeğinle...inşallah...

Oyle Allah goruyor. Ilk uc ay kustum balik et kokusundan Yémek yiyemedim bi kerede Ben yaparim s'en cekil demedi.. Banyo mutfak kosturdum.. Iki kilo verdim ozamanlar. Komsular sorardi canin bisey cekiyormu diye.onlara demedm ama suboregi bi yesek dedim. Bana yapalim demedi. Buyuk eltimin kizi banane suboregi istiyom dedi eryesi gun yapti.. Kizlar cook doluyum gercekten biktim.. Iki eltim var hicbirindende bi faydalarini gormedm. Sizinde kafanizi sisirdim.((

Oyyyy günaydın anasıyla kuzusuuunaaa, eve çıktınız mı siz. Acıbademin sayfasına o kadar baktım Duru cuğumu koymamışlar:mymeka:

Günaydıııınnnn güzel göbüşleeerrr opuyorumnanaktan çıktık canım sabahleyin..
Babacımız izin vermedi çünkü alsanaalsanasmile

süperrrrr..ekle mutlaka tatlim..
benimki hazirdi ama beyazdi..mavi tül aldim,daha ugrasmadim yapmaya..
iyi aklima getirdin valla olumunekankayizsmile

iyi alisverisler tatlim..bende aksam üzeri esimin bürosuna gidip ordaki carsiyi talan etmeyi planliyorum..ama yalniz gezmek sinir zaten,birde carsi komple yokus..
bakalim insallah gezebilirim..bende arabada dogurucam bu gidisle kaydirigubbakcemile3

tatlim bi kere konussan belki anlar kv..ben neyi anladim biliyor musun,yüz vermeyen,lafini cekmeyen gelinler hep bas taci ediliyor..bizim gibi susan,her seye hee diyenlerde ezildikce eziliyor...ben artik akillanmaya basladim sanirim,yani insallah..
aradiginda falan cok soguk konusuyorum,hic bisey anlatmiyorum,kisa kesiyorum..evindende elimi etegimi cektim..kafam rahatladi birazcik..darisi dogum sonrasina..
sen bebegini düsün,yemek ve dinlenme konusunu ihmal etme sakin..esinlede sakince konus,bu durumun bebeginiz acisindan iyi olmadigini falan söyle,damardan gir..konussun annesiyle madem sen konusamiyorsun..
senin yatip onun hizmet etmesi gerekirken birde hizmet bekliyorlar..sinir oldum yine..

ay fistik anne-kiz
Duru prenses nasil?bugün mü cikiyorsunuz?
ay aysecimm bizde bugün 35 e girdik..2 hafta önden gidiyordu sipam..bakalim biz ne zaman gelicez pesinizden olumunekankayizsmile

ekinceAllah yardmcın olsun inşallah bir an önce işlerinizi yoluna koyup çıkarsınız.aynı ev olunca yüzgöz olmak zorunda kalabiliyo insan anlıyorum seni sıkma canını en azından gitceksin yanlarından.uzaktakiler hep kıymetli olur seninde kıymetin o zaman anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…