oo hayirli olsun canim,cok rahatlamissindir..kızlar ben oğluşumun bütün eksiklerini tamamladım
şekerlerini sipariş verdim
gecliklerimi falan aldım ohh rahatladımhihoyyyt
ama nasıl yıkayıp ütülicem onu düşünüyorumeyvahedigeldismile
bende de çektiğimm acılarr travmaa etkisii yarattı ama eşim dahii anlamadıı
hoşş satenn benii kimse anlamadı:gitme:halende anlıyan eşim yok karşımda
Meraba kizlar moralim cok bozuk.. Yaa bu kv hep mi bole yaa.. Dun evi sildim supurdum. Agrilarim varken bide aksam yemegini de yaptim Dun oglen.. Aksama dogru bu kendi kendine soylenmez mi!! Ben onun elbise dolabini toparlamam lazimmis "Su daginikliga bak diyor" kendi odasinda herhalde dolabini toplamimi istiyor. Uzerine giyecegini alir giymedigini daginik birakir bu benim sucum mu yaa.. Daha neler neler soyluyor buarada Ben wc deydim.. K.peder surat yapiyor kv kizgin yaa.. Aksam Yémen yemedm sofralarini kurdum kaldirdm... Sabah yine ayni arkamdan konusuyor.. Yaaa elimden geldiginin fazlasini yapiyorum.. Ya surda 1-1.5 ay sonra doguracam hic bi faydasini gormedim. Burnumdan getiriyor.. Yaa biltim gercekten.. Allah ikisinide bildigi gibi yapsin sabahtan beri ayaktayim yoruldumm yaaa
Meraba kizlar moralim cok bozuk.. Yaa bu kv hep mi bole yaa.. Dun evi sildim supurdum. Agrilarim varken bide aksam yemegini de yaptim Dun oglen.. Aksama dogru bu kendi kendine soylenmez mi!! Ben onun elbise dolabini toparlamam lazimmis "Su daginikliga bak diyor" kendi odasinda herhalde dolabini toplamimi istiyor. Uzerine giyecegini alir giymedigini daginik birakir bu benim sucum mu yaa.. Daha neler neler soyluyor buarada Ben wc deydim.. K.peder surat yapiyor kv kizgin yaa.. Aksam Yémen yemedm sofralarini kurdum kaldirdm... Sabah yine ayni arkamdan konusuyor.. Yaaa elimden geldiginin fazlasini yapiyorum.. Ya surda 1-1.5 ay sonra doguracam hic bi faydasini gormedim. Burnumdan getiriyor.. Yaa biltim gercekten.. Allah ikisinide bildigi gibi yapsin sabahtan beri ayaktayim yoruldumm yaaa
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi
BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt
AyşeDuru tebrik ederim güzel anne, allah analı babalı, sağlıkla büyütsün...
darısı başımıza...
sabah gördüm haberini çok sevindim hatta eşimi aradım işten, ve arkadaşlarla paylaştım hemen ama ancak şimdi yazabiliyorum
maşallah güzel kızına
misafirlerin gittimi aysecim?
dinlen sen biraz
arada karnina masaj yapiyomusun? kanaman azalsin rahim toplansin diye
yapiliyomus
canım sende dinlen artık halsiz düşecen yoksa durucuğuda öp benim için bayıldım kızına yaaa opuyorumnanaktan
ayşecimmmm yeni gördüm cnm topil sallanmış waLLa
çok şükür ki sağLıkLa ve koLay bir şekilde aLmışsın duru kuzunu sonunda kucağına
yerim ben onun minik eLLerini annesiii
harika bir poz oLmuş profiLindeki resim
Rabbim nazarLardan sakLasın inş durunu
aysecim, gozun aydin canim, duru kizimiz acilisi yapmis allah anali babali buyutsun....hem annesini bekletmedi hemde aci vermeden dogdu, hepimize seninki gibi kolay dogumlar nasip olur insallah, gecmisi okurken cok heyecanlandim gozlerim doldu bu ne muthis bi duyugu olsa gerek....
o ani sizlerle yasayamadigima cok uzuldum, ya bi gun girmedim neler olmus, birde aklima geldi uzuldum, ben dogum yapinca sizlere haberde veremem, 4-5gun hastanede kalacaz, nette yok telefonumda malesef, 9ay sizlerle paylasip dogumu paylasamamak uzucu olacak
günaydin kizlar,nasilsiniz?
turkbayragi Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun turkbayragi
aysecimm kazaklari ayni zaten..düz,v yaka ,her renk kazaklari var baba ogul sempatiksalakcinni
bizde esimle öyleydik ama sanirim benim papucum dama,hatta daminda taaa arkasina düsecek gibi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım..
ayşecim durucuk nasıl tatlım...
bizde oğluşla kahvaltı yapıyoruz..
bi geçmişe gidelim gelirim geri...
selam sekerler
cumhuriyet bayraminiz kutlu olsunturkbayragi
bende gezmege gidiyorum kvyle:dance:
hepinizi optum
aksama gelirim ben
Cucu.fenerbahcemre esim Dun aksam sordu noldu diye solemedim. Canim sikkin dedim gel sinemaya gidelm dedi. Anne biz sinemaya gidiyoz dedi" oglum gec degilmi diyor. Neyse evden sekiz gibi ciktik disarda gezdik biraz sordu anlattm. Ne diyecek esim bisey demiyo dinliyor. 10 da sinemaya gittik bir gibi Ève geldik.peder bey biseyler diyor ama esim bana solemiyor.. Bugun sabahta kahvalti hazirlicem. Agzindan "pis" kelimesi ciktigini duydum. Bana cook dokundu yere bi ekmek kirintisi dusse hemen alirim agrimin sancimin icinde evde kosturuyorum camasir Yémen bulasik. Zaman buldukca uzaniyorum. Yaaa Yémen gerek ama sinirden yiyemiyorum. Annemden babamdn gormedim bunlarin yaptigini..arkamdan konustugu icin duydugumu biliyor ama cvp vermiyorm. Bazen peder neyse oluyor normal cvp verdimmmi peder herseye cvp verme diyor.. Gerikafali bunlar yaa. Hizmetci gibi bakiyorlar pkdar okulu bosuna okumusum dustugum hallere bak..Ève cikicaz da bes alti ay beklememiz lazim
Hosgeldin canım..
Biz gayett iyiyiz,durucuk da iyi babasıyla bakışıyor şuan
canım benim ya kıyamam yaa...allah görüyor ama elbet karşılıklarını alacaklar...
en güzel dönemimiz aslında uzatıp bacaklarımızı yatacağımız yerde((ki anladığım kadarıyla elinden gelenin 1000 kat fazlasını yapıyorzun..aman canım kulaklarını tıka yavruşunu düşün fırsat bulup dinlen bol bol...
Oyyyy günaydın anasıyla kuzusuuunaaa, eve çıktınız mı siz. Acıbademin sayfasına o kadar baktım Duru cuğumu koymamışlar:mymeka:
süperrrrr..ekle mutlaka tatlim..Selam tatlı göbişli güzel anneleropuyorumnanaktan
turkbayragiCumhuriyet Bayramımız kutlu olsuuuunnnturkbayragi
Niyeyse çocuk gibi seviniyorum bayram diyehihoyyyt İçimdeki çocuktan olabilir mikaydirigubbakcemile3
dilsadddddd senin de doğum günün kutlu olsun arkadaşıımmmm, nice güzel yıllara inşallaha.s.
Daha yeni kahvaltı yaptık, eşim cumaya gitti, bende sofrayı topladım hemen buraya geldim. Kıslar sormayın faaliyetteyim, dün giremedim. Gittim alışveriş yaptım, oğluşun odasına kapı süsü yapıyorummmmm, bitsin eklerim fotosunu inşallahyerimseniben
iyi alisverisler tatlim..bende aksam üzeri esimin bürosuna gidip ordaki carsiyi talan etmeyi planliyorum..ama yalniz gezmek sinir zaten,birde carsi komple yokus..
iyiki doğdun canım, seneye kuzuşla kutlarsınız inşallahhh...
günaydın kızlarrr...birazdan kocişle alışverişe gidcez bugün dolabı da alıp eksiği tamamlıcaz artıkk nasipse..akşama da tiyatro var..annem bu gidişle yollarda doğurcan diyor:))zaten hamile kuzenim de beni rüyasında görmüş doğum yapmışım hayırdır inşallah...
tatlim bi kere konussan belki anlar kv..ben neyi anladim biliyor musun,yüz vermeyen,lafini cekmeyen gelinler hep bas taci ediliyor..bizim gibi susan,her seye hee diyenlerde ezildikce eziliyor...ben artik akillanmaya basladim sanirim,yani insallah..Cucu.fenerbahcemre esim Dun aksam sordu noldu diye solemedim. Canim sikkin dedim gel sinemaya gidelm dedi. Anne biz sinemaya gidiyoz dedi" oglum gec degilmi diyor. Neyse evden sekiz gibi ciktik disarda gezdik biraz sordu anlattm. Ne diyecek esim bisey demiyo dinliyor. 10 da sinemaya gittik bir gibi Ève geldik.peder bey biseyler diyor ama esim bana solemiyor.. Bugun sabahta kahvalti hazirlicem. Agzindan "pis" kelimesi ciktigini duydum. Bana cook dokundu yere bi ekmek kirintisi dusse hemen alirim agrimin sancimin icinde evde kosturuyorum camasir Yémen bulasik. Zaman buldukca uzaniyorum. Yaaa Yémen gerek ama sinirden yiyemiyorum. Annemden babamdn gormedim bunlarin yaptigini..arkamdan konustugu icin duydugumu biliyor ama cvp vermiyorm. Bazen peder neyse oluyor normal cvp verdimmmi peder herseye cvp verme diyor.. Gerikafali bunlar yaa. Hizmetci gibi bakiyorlar pkdar okulu bosuna okumusum dustugum hallere bak..Ève cikicaz da bes alti ay beklememiz lazim
CUMHURİYET bayramımız kutlu olsun kızlar turkbayragiturkbayragi
dilsadcım senin de doğum günün kutlu olsun,ne güzel bi günde doğmuşsun hihoyyyt
Bizde evimizdeyiz artıkk :)
Cokk tesekkur ederiz canım,amin Allah herkese nasip etsin..
Maşallah
evet canım yapıyorum dün hemşire gösterdi aynen senin dediğin gibi rahimin toplanmasına kanamanın azalmasına yardımcı oluyomus..
coookk tesekkurler cnm dinleniyorum ya ağrı sızım yok çok şükür..
öperim tabii opuyorumnanaktan
Cok tesekkur ederiz canım aminn..
Topiğimizin ilk nazar boncuğu geldi,ondan heyecanlandık biraz kaydirigubbakcemile3
cok tesekkur ederim aysegulcum,amin..
evet çok kolay geldi hemde cok sakin bi bebek nazar değmesin
muhtesem bi duygu yaa opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 cok guzeel,bizde kızımla öyle giyinicez inşallah..
yerlerimiz apayrı canım,ama benim durumum da senden farksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?