2010 Aralık Anneleri

günaydin kizlar,nasilsiniz?
turkbayragi Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun turkbayragi

ay ne güzel iştee kaydirigubbakcemile3 büyüsün baba-oğul aynı giydirirsin onları
ben kızımla öyle yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Cok tesekkurler canım aminn inşallah
aysecimm kazaklari ayni zaten..düz,v yaka ,her renk kazaklari var baba ogul sempatiksalakcinni
bizde esimle öyleydik ama sanirim benim papucum dama,hatta daminda taaa arkasina düsecek gibi kaydirigubbakcemile3

oyyy massallah,ne kadar güzel büyümüs minik melek
simdi cok sükür artik evdesin,daha güzel büyür annesiii..
doktorunu sevmene ve kilo almamis olmana cok sevindim canim
hep böyle güzel haberlerle gel insallah Şeniz

oy oyyyy hayirli olsun cicilerin fistigimm Şeniz
firsatin olunca paylasirsin,eminim harika seylerdirr opuyorumnanaktan

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNturkbayragi

BU ARADA DOĞUM GÜNÜMDE KUTLU OLSUN
NE GÜZEL BİR GÜNDE DOĞMUŞUM hihoyyyt

ayy dilsadcıgım sezeryan de mi o kadar dikiş oldu neden oyle oldu ki?

30 mu :1shok: nereye attılar o kadar dikişi, anacım küçücük alan zaten, oyyyyyy bilmiyorumkismile

aman kızlar durun korkutmayın bizi ...inşallahhh o kadar dikişimiz olmazz....beni cok korkutuyor dikiş meselesieyvahedigeldismile

üff kizlar gidemedik...sinir oldum...

korkmayin kizlar herkesin durumu ayni olacak degil ya..bakin Aysedede hic dikis olmadi mesela..

evet canlarım normal ama anormal bi doğum oldu
on yıl önce ssk da uzman olmayan bi kadroyla doğum yaparsan sonuç öyle olur işte
ben hala onun pişmanlığını yaşıyorum
eşimin ailesi yüzünden özel doktora gidemedim
hakkımı helal etmiyorum onlara
siz< sakın korkmayın canlarım benim
siz çooookk şanslısınız
canım kendinizi güzel adapte etiiniz normal doğuma
daha biliçlisiniz burdaki paylaşımlada ghüzel
ama benimkide kulağınıza küpe olsun
zorunda kalmadıkça kesi yaptırmayın
burcumun dediği gibi herkes aynı olmaz bakın ayşeye ne güzel bir
doğum yaptı
benimki tamemn doktor hatasıydı
ve benim hikayem çook daha uzun boşverin kızlar sinirlerim bozuldu yazarken
rabbim hepimize hayırlı acızız doğumlar nasip etsinn
benncede en iyisi normal doğum amam
bende tarmva etkisi yarattığı için sezaryen olucam mecburrmafoldumben

Selam kızlar, hepinize günaydınnnnn.... Sağolsun müdürüm sen törene gelmesen de olur dedi, o yüzden biz tatil yapıyoruz evde. Gerçi uyuyamadık, sabahtan beri aşağıdan zile basıp duruyolar, ne yapıyolarsa artık, ben de sinir oldum kalktım, zaten kızım da acıkmış heralde kıpır kıpır durmadı hiç, kahvaltı yaptık geldik yanınıza.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsunnnn turkbayragi
dilsad cım doğum günün kutlu olsun, bugün babişkomun da doğum günü, arayayım da kutlayayım hemen :)

canim büyük sanssizlik yasamissin..insallah ikinci dogumun coook güzel gecer..
hic üzülme,cok sükür ilk bebisin saglikli ve yaninda suan..daha ötesi yok :teselli:

günaydın kızlarrr a.s. cumhuriyet bayramımız kutlu olsun nasılsınızturkbayragi kızlarr pelini gördünüzmü rüyamda doğum yapıyodu şimdide ortalarda yok :uhm:

dilşad geçmiş olsun cnm inşallah bidaha yaşamazsın hiç düşünme bunları

tellinaz cnm pelin hep geç yatıyo oyüzden daha kalkmamıştır geç kalkıyo face tede yok,1e doğru girer anca merak etme

bende de çektiğimm acılarr travmaa etkisii yarattı ama eşim dahii anlamadıı
hoşş satenn benii kimse anlamadı:gitme:halende anlıyan eşim yok karşımda

dilsaddd doğum günün kutlu olsun tatlımm opuyorumnanaktan

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

dilşad geçmiş olsun cnm inşallah bidaha yaşamazsın hiç düşünme bunları

tellinaz cnm pelin hep geç yatıyo oyüzden daha kalkmamıştır geç kalkıyo face tede yok,1e doğru girer anca merak etme

saol canım hiç kimse yaşamaz inş

kızlar ben oğluşumun bütün eksiklerini tamamladım
şekerlerini sipariş verdim
gecliklerimi falan aldım ohh rahatladımhihoyyyt
ama nasıl yıkayıp ütülicem onu düşünüyorumeyvahedigeldismile

Meraba kizlar moralim cok bozuk.. Yaa bu kv hep mi bole yaa.. Dun evi sildim supurdum. Agrilarim varken bide aksam yemegini de yaptim Dun oglen.. Aksama dogru bu kendi kendine soylenmez mi!! Ben onun elbise dolabini toparlamam lazimmis "Su daginikliga bak diyor" kendi odasinda herhalde dolabini toplamimi istiyor. Uzerine giyecegini alir giymedigini daginik birakir bu benim sucum mu yaa.. Daha neler neler soyluyor buarada Ben wc deydim.. K.peder surat yapiyor kv kizgin yaa.. Aksam Yémen yemedm sofralarini kurdum kaldirdm... Sabah yine ayni arkamdan konusuyor.. Yaaa elimden geldiginin fazlasini yapiyorum.. Ya surda 1-1.5 ay sonra doguracam hic bi faydasini gormedim. Burnumdan getiriyor.. Yaa biltim gercekten.. Allah ikisinide bildigi gibi yapsin sabahtan beri ayaktayim yoruldumm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…